Sta mislite o ovoj kameri: samsung hmx h200?
Moj frend misli snimati video-e gdje su ljudi u pokretu pa me zanima kakva je.
Mozete i preporuciti neku drugu do 1600 kn ako mislite da ova nije dobra.
Sta mislite o ovoj kameri: samsung hmx h200?
Moj frend misli snimati video-e gdje su ljudi u pokretu pa me zanima kakva je.
Mozete i preporuciti neku drugu do 1600 kn ako mislite da ova nije dobra.
Trebala bi biti OK za to koliko košta - znači, korak iznad džepnih kamera. Još bi možda mogao pogledati Panasonic SD40 (koja ima optičku stabilizaciju) ili tako nešto, međutim ona je ipak skuplja. Ne znam baš što drugo ima u tom cjenovnom rangu, a da nije džepna kamera s maks. 5x optičkim zumom.
Trebala bi biti OK za to koliko košta - znači, korak iznad džepnih kamera. Još bi možda mogao pogledati Panasonic SD40 (koja ima optičku stabilizaciju) ili tako nešto, međutim ona je ipak skuplja. Ne znam baš što drugo ima u tom cjenovnom rangu, a da nije džepna kamera s maks. 5x optičkim zumom.
Samsung HMX H-200 ima optičku stabilizaciju slike,a što se tiče Pannyja SD 40 bolja je opcija Samsung jer ima veći 1,4" senzor za razliku od Pannyja koji ima 1.5,8" senzor te također Samsung ima širokokutni objektiv.Da se radi o Pannasonicu SD 90 e to je onda skroz druga priča zbog dosta razloga ali o tome nekom drugom prilikom...
Samsung HMX H-200 ima optičku stabilizaciju slike
U pravu si - nisam to prije skužio, preletio sam nekoliko opisa u kojima to nisu isticali. Uglavnom, Panasonic SD40 sam spominjao samo zato jer sam mislio da Samsungova nema optičku stabilizaciju.
a što se tiče Pannyja SD 40 bolja je opcija Samsung jer ima veći 1,4" senzor za razliku od Pannyja koji ima 1.5,8" senzor te također Samsung ima širokokutni objektiv.Da se radi o Pannasonicu SD 90 e to je onda skroz druga priča zbog dosta razloga ali o tome nekom drugom prilikom...
Misliš valjda 1/4,9" (da, ipak nije 1/4"), odnosno 1/5,8" (razlomci su u pitanju ). Da, Samsung ima širi kut i veći senzor (ujedno, za Panasonicovu prigovaraju da joj senzor nema dovoljno piksela za Full HD rezoluciju). Čisto prema specifikacijama, Samsungova ima bolje karakteristike. Kakve su u izravnoj usporedbi, u praksi - to bi trebalo isprobati. Panasonic bi trebao imati bolje mogućnosti snimanja, no Samsung ima touchscreen koji mu omogućuje touch-fokus i općenito lakše upravljanje. Koliko vidim, kod nas je razlika u cijeni nekih 200 kuna (Samsungova je jeftinija).
gdje i dali se u hrv. moze uopce naci hmx h-200 i ja bih si je kupio realno.
nisam uspio nista naci zasad
gdje i dali se u hrv. moze uopce naci hmx h-200 i ja bih si je kupio realno.
nisam uspio nista naci zasad
Ne vidim ni ja ništa online. Imaš neke druge modele - potraži na jeftinije.hr - izbaciti će ti hrpu samsungovih modela.