Pozdrav, ako mi može netko pomoći s kreiranjem jednostavne excel tablice za Udrugu. Onaj tko zna jednostavno je, ako može netko napraviti ili mi dati kako da u funkciji napišem. Imam dvije kolone, jedna je UPLATA druga ISPLATA, i tu pišem iznose, bitno mi je da dolje u zadnjoj koloni izbaci mi STANJE, tu bi trebalo biti stanje računa u kasi kada se sve ostalo oduzme. Primjer, ja danas u red pod broj 1 upišem pod UPLATA 2000kn, isplata je prazna jer je samo bila uplata, onda pod redni broj dva pod uplata prazno, ali pod ISPLATA upišem 800kn, i onda mi treba da dolje se pod STANJE automatski promjeni iz 2000kn kako je bilo prethodno u 1200kn jer sam isplatio 800kn. Ako netko ne može, neka mi da primjer gdje imaju gotove tablice na netu? Hvala unaprijed.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
nemam iskustva s takvim, ajmo reći, službenijim dokumentima, ali možeš recimo, ako ti je A stupac za uplate, a B za isplate, u C stupac u jedno polje staviti formulu =SUM(A:A)-SUM(B:B) i mislim da bi to šljakalo.
staviti formulu =SUM(A:A)-SUM(B:B) i mislim da bi to šljakalo.
Upravo sam to i tražio :) zahrđao sam u excelu, to će mi pomoći. Hvala
Ako netko ne može, neka mi da primjer gdje imaju gotove tablice na netu? Hvala unaprijed.
Iskoristi ovaj primjer (imaš gotovu datoteku za skinuti). Samo je prilagodi svojim potrebama ;)
- Vođenje ulaza i izlaza novca kao i prikaz financijskog stanja