Tajne, kvarovi i popravak televizora! izdvojena tema

poruka: 1.716
|
čitano: 1.704.439
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
3 tjedna
Re: Tajne, kvarovi i popravak televizora!
johnyaces777 kaže...
johnyaces777 kaže...

imam stariji OLED LG B6 cini mi se da je oznaka,koji se dugo nije palio jer sam mjesecima bio na putu...sad kad se upali,pokaze sliku i maltene odmah se ugasi...jel to neki prekidac samo koji je moguce popraviti ili je nesto drugo u pitanju?dakle,upali se i sam izgasi nakon par sekundi...jel to nesto jeftino i moguce za popraviti ili ipak nije...?

hvala na odgovoru u svakom slucaju...lp

ima li netko da moze barem odgovoriti jel skup kvar ili ne,jel se moze i jel isplativo uopce,a ne da odem u majstora,pa kaze da kosta gomilu,a posrijedi je neka sitnica...servis je  60km daleko... 

Poštovanje stručnjaci, johny i tiki! Novi sam ovdje od jučer. Imam isti problem na Tv-u SONY KD-55xg8505. Gasi se nakon par minuta.

Napravio sam tvornički reset, postavio tvorničke postavke. Na internet ga nisam priključio i sve fizičke priključke sam isključio.

Nakn što se isključi neda se više uključiti dok se ne "išteka" iz mreže. Zatim se uključi pomoću tastera na tv-u ali samo na 2-3 minute.

Eto zanima me možemo li to riješiti. Hvala!

16 godina
Tajne, kvarovi i popravak televizora!

Stavi ponovno video...

Moj PC  
0 0 hvala 0
3 tjedna
tiki kaže...

Stavi ponovno video...

Kako to misliš video? Koji video kad ga ne mogu upaliti, odmah se gasi.

16 godina
Josako kaže...
tiki kaže...

Stavi ponovno video...

Kako to misliš video? Koji video kad ga ne mogu upaliti, odmah se gasi.

Ugasi se i onda blinka crveno? Koliko blinka puta?

6 godina
Tajne, kvarovi i popravak televizora!

pozdrav.. jedno pitanje ako netko zna, ovo na samsung tv gore desno lcd tv kaj zgledaju ko naljepnice se stalno pali gasi na televizoru... da li netko zna kak to. maknuti... hvala

0 0 hvala 0
15 godina
Potraži u postavkama demo prikaz ili prikaz rada za trgovinu, tako nekako i isključi.
Pixel 4A (HTC 10 | HTC 8X :) no more)
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice