Lg lw9500 seria nano tehnologije

poruka: 11
|
čitano: 3.083
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

pozzz drustvo,znali tko kad se kod nas ocekuju ovi led televizori i koja bi kod nas  cijena kretala za iste,pozzzz

bigi
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

To je običan LCD i ima sve mane te tehnologije, jedino je prednost nad klasičnim LCD-ovima što će imati lokalno zatamnjenje u 200 i nešto zona no i to sa sobom povlači određene mane.

www.fotografiranje-vjencanja-split.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Lg lw9500 seria nano tehnologije

ja mislim da nisi upravu,ali ne mislim da se nadmecem,da li valja ili ne,ja sam gledao starijeg brata ove led tehnogije i odusevio sam se,ova nova nano tehnologija ima konverziju izmedju 2d i 3d,crosstalka nema nikako,irc ne postoji,sta vise reci,vjerovatno imas plazmu{#},cim tako zboris,pozzzzz

bigi
17 godina
neaktivan

Nema tu mišljenja, činijenice su činjenice i govore da pokretnu sliku LCD nikako ne može odraditi dobro kao plazma, LCD je prije svega tehnologija za monitor. Nadalje kut gledanja kod LCD-ova je uvijek upitan(doduše kod IPS matrica je zadovoljavajući) kao i još neke druge stvari pa i rad sa SD signalom kakvoga mi još većinom gledamo.

A već kada se osvrćeš na starijega brata ovoga LG-a, a to je bio LE8500. Pa to je ništa posebno od TV-a, baš ga je naxeem mislio uzet i odustao kada je vidio G20 i V20 Panasonic plazme.

E sada samo ne znam kakvu 3D tehnologiju ima taj LW9500. u Slučaju da je akitvna imat će zamjetan crosstalk jer je LCD u pitanju, u slučaju da je pasivna gubiš nešto na osjećaju dubine te se vertikalna rezolucija reže na pola.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ok slazem se panasonic plazme 3d nisu lose,ok respect,sto se tice starijeg brata ovog novog lg led tv mislio sam na 55 incni lx9500,ok crosstalk nije bio na zavidnom nivou,ali ja mislim i po onome sto sam citao da ovaj nadolazeci lw9500 sve to brise,cekacemo pa cemo da vidimo,kazu da je pitanje dana kad ce doci na domace police,pa cemo da vidimo,a daj mi reci ovo sa cinema 3d sto reklamiraju i pasivnim cvikama sta to donosi,cinimi se koliko sam citao da to nije nesto,pozzzz drugar

bigi
17 godina
neaktivan

Ako si upoznat sa prirodom LCD tehnologije i kako aktivni 3D funkcionira onda znaš da u kombinaciji toga dvoje moraš imati crosstalk samo naravno ove godiće će valjda biti manji. Kod LCD-a je pasivna tehnologija ta koje će biti crosstalk free ali onda kao što sam rekao se mora nešto žrtvovati dojam dubine 3D-a kao i pola vertikalne rezolucije no ne gubi se ništa na svjetlini kada se gleda kroz naočale, jeftine su jako naočale, lakše i ne trebaju baterije za razliku od aktivnih modela.
Nasuprot tome su plazme koje su kao stovrene za aktivnu 3D tehnologiju.
Inače me taj 3D praktički ne znam ali tako stoje stvari, meni je 2D dovoljan.

LE8500 je u biti taj LW9500 bez 3D-a tako da znam o ćemu pričam, njegov 2D je ništa posebno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

danas sam pogledao 720 sony i iako hvaljen na hdteleviziji,mene je osobno jako razocarao

32" je imao uzasan SD signal,40" je imao neshto malo bolji ali i dalje daleko od plazme

jako su izrazeni artefakti oko likova,daleko od novih plazmi pogotovo

zelena je josh gori slucaj,ali ni kod plazmi ono nije idealno (isto ima taj problem oko likova)

uglavnom,kao predstavnik novih LCD televizora,jako me razocarao

a puno sam se nadao od nacina obrada slike sa novim procesorom

shto se tice 3D tehnologije,navodno je LG upgrade-ao rezoluciju na full HD sa pasivnom 3D tehnologijom

negdje je to moralo uzeti danak,vjerojatno u broju slika gdje je duplo sporije

al LCD ima jednu veliku prednost

a to je kut gledanja gdje plazma puno manje daje

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.5.2011 19:58 (nebuloZZa).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
nebuloZZa kaže...

Obratno je lepi, obratno.

14 godina
neaktivan
Bara kaže...
nebuloZZa kaže...

nije,nije

kad dopeljash komada doma kod LCDa mora sjest do tebe :)

17 godina

hehe dobra {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
nebuloZZa kaže...
Bara kaže...
nebuloZZa kaže...

nije,nije

kad dopeljash komada doma kod LCDa mora sjest do tebe :)

Tu si u pravu,da imaš plazmu ti bi bio u jednom kutu a ona u suprotnom i nebi vjerovao gledali bi oboje sliku iste kvalitete,ali ima to prednosti bar je mala uvijek stisnuta uz tebe {#} 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice