LG LH2000 serija, ipak je moguce koristiti usb!

poruka: 459
|
čitano: 284.391
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: LG LH2000 serija, ipak je moguce koristiti usb
Maroon kaže...

Evo da se i ja javim. Ne znam kako je na drugim mjestima, ali u splitskog brodomerkura prodaju LG 32LH3000 pod USB televizor. A ako čovjek neće provjeravati na internetu (kao što ja nisam, jer sam morala brzo kupiti), zatekne ga jako lijepo iznenađenje. Banda. U svakom slučaju, uspjela sam otključati, a ovdje želim napisat da funkcionira i s Thompson 3205 daljinskim kojeg ima kupiti u splitske emmezete za 70 Kn, jer tamo nema onog Thompson 3407 koji je preporučen.

...jesu li kodovi za Thompson 3205 isti ko za Thompson 3407 ?

15 godina
neaktivan

..

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.6.2010 9:44 (domo7111).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Wiz3m4n kaže...

Jel tko probavao sa Plasmom PJ350??????

Pokušavah na firmware-u 3.14 bezuspješno no na jednom ruskom forumu sam našao da je uspjelo s firmwareom 3.09....

http://forum.ixbt.com/topic.cgi?id=62:17304-15

http://forum.ixbt.com/post.cgi?id=attach:62:17304:492:2

15 godina
neaktivan

Prvo je li LG LCD 37LD420 općenito dobar izbor i koje je vaše mišljenje o tome TV-u?

A drugo me zanima da li LG LCD 37LD420 "čita filmove"(neke standardne zapise .mp4 .avi .mpg .divx i sl) ili ga treba hackirat kao i ove TV-e koji su ovdje navedeni?

Ako ne čita video da li je uopče moguće ga hackirat na tu naveden način?

Unaprijed hvala

17 godina
Osa kaže...

Prvo je li LG LCD 37LD420 općenito dobar izbor i koje je vaše mišljenje o tome TV-u?

A drugo me zanima da li LG LCD 37LD420 "čita filmove"(neke standardne zapise .mp4 .avi .mpg .divx i sl) ili ga treba hackirat kao i ove TV-e koji su ovdje navedeni?

Ako ne čita video da li je uopče moguće ga hackirat na tu naveden način?

Unaprijed hvala

1. Da.

2. Prema onome što piše na jednoj od stranica prodavača (http://tinyurl.com/29nbu2n), za gledanje filmova, treba "hakirati" televizor (izvorno čita slike i glazbu).

3. Moguće je s tim što je lozinka za servisni meni obično promijenjena iz 0000 u 0413 na svim televizorima novije serije (xx LD xxx).

15 godina
neaktivan

Hvala puno na brzom odgovoru....ovaj tjedan idem po njega pa ako uspijem otključat za video javim vam kako je prošlo

15 godina
neaktivan

evo mene sa odlicnim vjestima..... uspio sam otključat usb za pregled videa na LG LCD 37LD420  i to preko mobitela

ovo je stranica koju sam koristio za upute:

http://lgusb.wikispaces.com/IR+Hack

a mobitel je Nokia N95 (nije 8gb)

Postupak:

-skinuti IRremote

-instalirati na mobitel i pokrenuti

-option->Add device

-odabrati TV

-odabrati LG

-poveže se na net

-odabrati IN-START Service Menu profil

-odabrati refresh i odabrati mon

-odabrati TV LG

-stisnuti tipku 2 na mobitelu  -----ako se prozor za upisivanje koda ne prikaže to je zato:

- 1.    odaberi option->settingr i IR mode staviti na Method 1 (po defaultu je Method 3)

- 2.    jer IR odašiljač mobitela treba točno okrenut prema IR prijemniku TV-a (Nokiu sam morao okrenut bočno jer se tamo nalazi IR)

-sad upisati servisni kod preko daljinskog od TV-a, za moj tv je bio 0000  (a nekima treba 0119 ili 4557)

-sada se prikaže servisni meni

-idite pod Tool option 3 i stavite EMF na 1 i Divix na 1 (kod mene nema da odaberem opciju Divix HD, ako netko zna zašto nema neka mi odgovori)

-kliknite Exit na daljinskom od TV-a

-ugasite i upalite TV, idite pod Meni-> Moji mediji i uz Glazbu i Slike treba biti prikazana i opcija za Video

I to je to........uživajte :D

PS. zahvaljujem se na svim korisnim informacijama koje ste ovdje napisali

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.6.2010 15:49 (Osa).
16 godina
neaktivan

Jel netko zna kako hakirati usb od LG 42PJ350 plazme

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Molim za kvalitetan savjet... Kupio sam LG LH3000 full HD, detaljno sam pročitao i primjenio hakiranje pomoću unazađivanja softvera (sa 3.55 na 3.15) sa stranice http://lgusb.wikispaces.com/. Slike i glazba sa USB-a rade bez greške, ali video zapise ne prepoznaje (stavio sam na usb razne datoteke AVI, MPEG, DVIX) ali bezuspješno. U čemu je nastao problem, da li je netko od Vas imao sličnu situaciju?

0 0 hvala 0
17 godina
reeleone kaže...

Molim za kvalitetan savjet... Kupio sam LG LH3000 full HD, detaljno sam pročitao i primjenio hakiranje pomoću unazađivanja softvera (sa 3.55 na 3.15) sa stranice http://lgusb.wikispaces.com/. Slike i glazba sa USB-a rade bez greške, ali video zapise ne prepoznaje (stavio sam na usb razne datoteke AVI, MPEG, DVIX) ali bezuspješno. U čemu je nastao problem, da li je netko od Vas imao sličnu situaciju?

Pretpostavljam da je problem u tome da si aktivirao USB-port samo za slike i glazbu (postoji mogućnost da bude neaktivan, aktivan samo za slike i glazbu i potpuno aktivan). Probaj ponovno ući u meni gdje se otključava USB-port i pogledaj je li to u pitanju.

16 godina

...jel neko probao puštati M2TS filmove na LG 32LF2510, radi li ?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

A koje su to točno  opcije koje trebam podesiti,gdje se nalaze u meniju? 

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.7.2010 15:08 (reeleone).
16 godina
neaktivan

Okej, ja se javljam opet...u ponedjeljak ću kupit tog THOMSONA ROC3407 i htio bi otključat usb port na mom LG32LH3000 telkaču. Pa bih molio da mi netko od vas dobrih ljudi potroši pet minuta vremena i napiše ponovo postupak i koje kodove upisat. Stvarno mi treba pomoć jer sam amater u ovom i ne bi htio šta sfrkat na tv-u. A čito sam postvove i dosta su mi zbrkani pa više nisam siguran kaj da radim. Zato molim one koji znaju za step by step upute, i unaprijed se zahvaljujem, možete mi i slat pm.

0 0 hvala 0
15 godina

pomoću univezalnog daljinskog THOMSON ROC1407 i orvorio USB. programiraš daljinac s šifra 0119 zatim stisneš SETUP pa --/- i ušao si u EZ ADJUST i spustiš u opciju 3 tu postaviš EME(JPEG,MP3) da bude 1, zatim Divx postaviš HD i iziđes van (EXIT) i to je to i uživaš

17 godina
reeleone kaže...

U istom gdje si aktivirao USB port nalazi se i opcija DivX koja bi morala biti na HD.

17 godina
neaktivan

Sve je napisano u prijašnjim postovima, samo malo truda za čitanje.... koja serija tv-a, postupak, itd..... Cool

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ljudi danas sam otvorio usb na mom LG32LH3000! I moram reć da je fakat luda stvar, savršeno vrti .avi, .mp4, .wmv i .mkv datoteke čak i u visokim rezama kao 1280x720 - suze idu od sreće kad gledaš Matrix blue-ray rip. Gledam mkv ripove serija malo i slika je okej a titlovi preodlični. Ma nema mane...kupujte LG i uživajte.

Postupak je zahvaljujući ljudima s ovog foruma brz, siguran i lagan. Kod mog modela samo kupite THOMSON ROC3407 univerzalni daljinac, slijedite upute za aktivaciju daljinskog da vam kontrolira vaš LG tv ( stisneš SETUP, pa gumb za TV i lampa gori žuto-upišeš 0119 i to je to, pa provjeriš jel ti kontrolira tv.). Ak radi sam stisni SETUP na njemu, pa -/-- da uđeš u EZ ADJUST meni(treba upisat 0000 kad traži kod za otključavanje) i odeš na Option tools 3 i tam promjeniš postavke na EMF na 1, a DIVX na HD(to su vam prve dve stavke na listi opcija i nemrete ih fulat. Ništa drugo ne dirat da ne sfrkate  tv). Meni THOMSON nije mogao izać otamo sa gumbom EXIT, pa sam to učinio sa originalnim daljincem od telkača-gumb je onaj sa oznakom ko naočale koji i inače ide za izlaz iz setupa. I voila! Imate svoj divx/mkv ultradobar player preko usb-a. Čita brzo, glatko bez trzaja. Ma divota. Nisam testirao sve što može, ali i samo gledanje mkv fileova je divota...

Napisao sam ovaj post kako bi pojasnio za druge, pa se nadam da mi nitko neće zamjerit što opet žvačem isti temu. Pozdrav svim teh majstorima s ovog foruma i još jednom hvala na svemu.

Ja sam sretan što se ovako moglo...ne bih nikada, ama nikada prčkao sa firmwareom direktno, ipak je to uređaj od 600€ a ne neki jeftini divx player kojeg baciš nakon par godina. Sori ljudi, al to je tako. Znam da ima onih koji znaju s firmwareom i uspijevaju, al meni se toliko nije htjelo gledat mkv filmiće i serije...ovo s daljincem ti bar garantira da nećeš rasturit tv nepovratno.

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.7.2010 15:45 (marik7).

0 0 hvala 0
15 godina

PA AKO CITAS PAZLJIVO I RADIS SVE KAKO PISE NEMA SANSE NI DA PRCKANJEM PO FIRMWAREU(KAKO TI TO NAZIVAS) ISTA SJ...S

0 0 hvala 0
17 godina
OŽUJSKO PC kaže...

PA AKO CITAS PAZLJIVO I RADIS SVE KAKO PISE NEMA SANSE NI DA PRCKANJEM PO FIRMWAREU(KAKO TI TO NAZIVAS) ISTA SJ...S

Koliko god da sam ja (s drugim stvarima, istina) prčkao po firmveru, uvijek je tu bio strah tipa "što ako baš sad nestane struje". Pravilo je s firmverom: "ako ne moraš, nemoj".

16 godina
neaktivan

E ja baš nisam morao...al kad sam shvatio da može s daljincem, onda mi se isplatilo probat. Firmware je opak komad softwera, a tu treba hebeno pazit da je ispravan i sve to, a na internetu ima hrpa gadova koji te zeznu samo iz fore. Ne vjerujem ja svemu tome preveć. Ovo s daljincem mi se isto činilo rizičnim da budem iskren, ali sam ipak išo na vjeru takoreć. Firmware, big no-no za mene. Ne s takvim uređajem.

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.7.2010 18:57 (marik7).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pozdrav.

Imam televizor lg 26lh2000 i želim otključati usb.

Softwer mi je 3.47, pročitao sam sve o tome i sve mi je jasno, samo me zanima dali je moguće otključati ovaj model?

0 0 hvala 0
17 godina
Kristijano kaže...

Pozdrav.

Imam televizor lg 26lh2000 i želim otključati usb.

Softwer mi je 3.47, pročitao sam sve o tome i sve mi je jasno, samo me zanima dali je moguće otključati ovaj model?

Naravno da jest.

15 godina
neaktivan
BMT kaže...
reeleone kaže...

U istom gdje si aktivirao USB port nalazi se i opcija DivX koja bi morala biti na HD.

Pa problem i je u tome što sam podesio sa Divx na HD, (trebalo bi raditi) ali kao što sam i napisao radi samo preglednik slika i glazbe!

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.7.2010 10:34 (reeleone).
15 godina
neaktivan

Uspio sam otključat usb na lg 26lh2000, samo bih pitao dali se može kako priklučit pc na lcd naravno pomoću usb kabela kako bih mogao filmove gledati na tvu?

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.7.2010 12:09 (Kristijano).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

HDMI... DVI...VGA..    http://www.svideo.com/pctvcables.html

16 godina
neaktivan

kolko ja znam Kristijano, uzmi isti kabel koji spajaš na svoj pc monitor i ukopčaj ga u lcd vga port(onaj plavi...isti ko na kompu) i taj lcd ti bude novi monitor. Upališ komp i lcd, na lcd-u izabereš input vga i sve šteka.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
bok ramo...bi li mi mogao objasniti postupak sa lg lh200o lcd...tek sam kupio taj tv..hvala
15 godina
neaktivan
sint1 bi li mi mogao objasnbiti postupak sa lg lh2000...hvala
15 godina
neaktivan

eee star...ako ja stavim taj 3.63...kao brze ce mi se prebacivati programi jel..ča ne kao kod ovog 10 sekundi treba dok prebaci jel

17 godina
neaktivan

Posto vidim da vas je dosta otkljucavanje USB-a rijesilo pomocu THOMSON ROC3407 i slicnih daljinskih, i sam bi to pokusa, ali nemam potrebe za kupovinom univerzalca, pa ako ima netko iz ST ili okolice ko ga ima, bia bi zahvalan da se javi. Tnx...

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice