LG LH2000 serija, ipak je moguce koristiti usb!

poruka: 459
|
čitano: 284.400
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: LG LH2000 serija, ipak je moguce koristiti usb

Evo da se i ja javim. Ne znam kako je na drugim mjestima, ali u splitskog brodomerkura prodaju LG 32LH3000 pod USB televizor. A ako čovjek neće provjeravati na internetu (kao što ja nisam, jer sam morala brzo kupiti), zatekne ga jako lijepo iznenađenje. Banda. U svakom slučaju, uspjela sam otključati, a ovdje želim napisat da funkcionira i s Thompson 3205 daljinskim kojeg ima kupiti u splitske emmezete za 70 Kn, jer tamo nema onog Thompson 3407 koji je preporučen.

17 godina

super tv LH3000. imam ga tjedan dana.

neću ovo radit jer imam wdtv spojen preko hdmi-a.

kada vrtiš 720p ili 1080p mkv filmove vidiš da je tv odličan izbor uloženo - dobijeno.

pošto sam cjepidlaka i prenjuškao sam cijeli panel i svih 1920 pixela jel se pale i gase ok Smijeh..

imam ponekad okomitu sjenu po sredini ekrana...nikada kada su statični kadrovi ili slike,

jedino kada se brže kretnje lijevo ili desno.   (recimo kada kamera prati ispucanu loptu preko terena

i u pozadini je sve zeleno od travnjaka...dok kamera leti lijevo ili desno...dolazi do pojave te okomite sjene).

ovo je tradicija...nema tog uređaja u svojoj povijesti kupovanja na kojem na nisam nanjušio manu.

(naravno to ukućani nikad i ne nađu Smijeh)

nema potpisa
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pozdrav,

imam lg 32lh3000, sa v.3.55, uspio sam downgrade na v.3.15, ali ne mogu uci u

onaj menu di password treba upisat.. moze pomoc ?!

Koliko sam skuzio treba ok tipku drzat 5 sekundi jel tako ? (kad drzim nista se ne dogada)

unaprijed hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
d3NY kaže...

Pozdrav,

imam lg 32lh3000, sa v.3.55, uspio sam downgrade na v.3.15, ali ne mogu uci u

onaj menu di password treba upisat.. moze pomoc ?!

Koliko sam skuzio treba ok tipku drzat 5 sekundi jel tako ? (kad drzim nista se ne dogada)

unaprijed hvala!

OK tipku na daljinskom i televizoru, istovremeno!

http://ad-infinitum.biz.hr/index.php Hrvatska Star Trek Online Flota
15 godina
neaktivan

a di je tipka ok na tv-u ?? (malo glupo pitanje al jbg) :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

nasao :))

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
d3NY kaže...

nasao :))

I jesi uspio?

17 godina

hehe Smijeh

nema potpisa
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Zna li tko može li LG plazma 42PJ350 reproducirati divx i na koji način. Na LG UK webu piše da može, a na US nepiše.
Ušao sam u servisni menu i uključio divx HD no nije se ništa promjenilo.
Može se maknuti USB iz menu-a ali opciju za gledanje divx-a nisam uspio dobiti?

0 0 hvala 0
17 godina
oko1976 kaže...
Zna li tko može li LG plazma 42PJ350 reproducirati divx i na koji način. Na LG UK webu piše da može, a na US nepiše.
Ušao sam u servisni menu i uključio divx HD no nije se ništa promjenilo.
Može se maknuti USB iz menu-a ali opciju za gledanje divx-a nisam uspio dobiti?

Pod pretpostavkom da ste sve napravili kako treba, najvjerojatnije televizor ne može reproducirati divikse. Usput, ako je to točno, imate dosta sreće što vam se televizor nije smrzao kad ste aktivirali nepostojeću funkciju.

15 godina
neaktivan

Pa u biti nisam nista posebno napravio, samo sam pod DivX stavio HD.

Možda još negdje treba promjeniti menu (EMF-PM na EM-PMM) odnosno player?

17 godina
oko1976 kaže...

Pa u biti nisam nista posebno napravio, samo sam pod DivX stavio HD.

Možda još negdje treba promjeniti menu (EMF-PM na EM-PMM) odnosno player?

Pa to nije ništa nego nešto. Zbog toga je tamo jedno veliko upozorenje da ako čovjek nije 100 % siguran da aktivira nešto što je podržano, da to i ne dira.

No sad, nakon drugog pitanja, mi je jasan vaš problem. Da, postavka treba biti na PMM. PMM im znači "picture-music-movie". Ako izaberete samo PM, s USB-a ćete moći čitati samo slike i glazbu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.4.2010 14:03 (BMT).
15 godina
neaktivan

To sam ja teoretski napisao jer sam to vidio na starijim modelima no na ovom to ne nalazim. Slika u prilogu.

15 godina
neaktivan

Ja sam kupio LG 32LH4000, tvornički USB čita jpg i MP3,  dobio sam s  Firmware 3.55, nisam se htio igrati s mijenjanjem firmware pa sam se odlučio za drugu metodu koju sam pronašao na:

http://www.elitesecurity.org/t394409-0

Imao sam Windows mobile 6.0 uređaj s IC portom. Instalirao sam dolje navedeni software i postavio kodove. Napravio sam prema uputi i dobio servisni menu. Kada sam dobio servisni menu onda sam s daljinskim od TV-a  promijenio Divx - HD i sve mi radi.

Metoda je u biti vrlo jednostavna, a ne mora se riskirati s promjenama firmware gdje uvijek postoji neki postotak rizika da nešto krivo krene. Kod ove druge metode rizika gotovo da i nema.

Čita sve formate koji su navedeni u uputama od LG-a (za druge skuplje modele)

Preporučam svima.

--------------------------------------------------------------------------------

Kopirano s http://www.elitesecurity.org/t394409-0

Moguce je otkljucati i bez prelaska na nizu verziju ali zahteva par stvarcica da ih tako nazovem. Inace tako sam otkljucao bar 10 televizora.

potrebno sledece:
- pocket pc sa OS-om Windows Mobile 6.x,Windows Mobile 5.0,Windows Mobile SE, Pocket PC 2003,Windows CE 3.0. bilo koji imaju IC port, ili neki telefon sa podrskom za symbian, bitno je da uredjaj poseduje IC port.

- aplikacija NoviiRemote Deluxe, http://www.novii.tv/pocketpc/deluxe/ . skinete sa site-a imate trial 10 dana.

- preuzmite i raspakujte arhivu sa sledeceg linka http://cid-fc04256bd479be70.skydrive.live.com/browse.aspx/Razno . To je fajl koji koji LG salje svojim ovlascenim serviserima i potpuno je legalan, u pitanju je lista IC kodova iz servisnog daljinca. Fajl raspakujete iz arhive i ubacite u folder 'codebases' u folderu gde je noviiremote instaliran na vasem 'pocket pc', za symbian verovatno u isti folder - nisam probao.

Kada instalirate noviiremote i startujte program, izaberite "hot buttons" i odaberite 'lg remocon'i dobicete sliku virtuelnog daljinskog. Okrenete IC port prema TV-u, i pritisnite "enter service menu". Pojavice se polje za unos sifre, putem originalnog daljnica (Lakse nego putem noviiremote-a ) unesite "0000" (cetiri nule). Zatim ide standardno
"Tool option3", i promenite sledece vrednosti: EMF (JPEG,MP3) postavite na 1, Divx postavite na HD. NISTA VISE NE PODESAVAJTE.

U meniju se pojavljuje USB meni, nakacite USB flash ili jos bolje externi HDD i uzivajte. Nemojte se uplasiti kada se televizor ugasi nakon priklicenja USB uredjaja - to je normalno.

Stvar je proverena i radi na modelima LH3000 i LH4000, verovatno rade i na seriji LF, kao i na serijama LU.

0 0 hvala 2
15 godina
neaktivan

Ovo što je napisano:

"Nemojte se uplasiti kada se televizor ugasi nakon priklicenja USB uredjaja - to je normalno."

se meni NE DEŠAVA, sve mi radi uredno.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Imam u svojoj sobi LH3000 i kako da to naredim imaju li kakve upute?
Mogu li gledati Bluray 720p ili 1080p, ili ostale formate. Koliko vidim

on može očitati 720p

︻デ═一

0 1 hvala 0
17 godina
gamer4ever kaže...

Imam u svojoj sobi LH3000 i kako da to naredim imaju li kakve upute?
Mogu li gledati Bluray 720p ili 1080p, ili ostale formate. Koliko vidim

on može očitati 720p

Nemaju nikakve upute, nece to tebi raditi i nemoj slucajno probati procitati sto pise u postovima prije tvog jer neces nista tamo doznati!

15 godina
neaktivan
Sint1 kaže...

Nemaju nikakve upute, nece to tebi raditi i nemoj slucajno probati procitati sto pise u postovima prije tvog jer neces nista tamo doznati!

Dobra. Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.5.2010 15:26 (Ord Mantel).
15 godina
neaktivan

Imam problem sa stiskanjem ok jel mora biti usb uključen meni to sa ok ne radi molim brzi odgovor

Ako vam roditelji nisu imali djece velika je mogućnost da ih i vi nećete imati...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ne mora, istovremenim stiskanjem OK tipki se ulazi u servisni menu, naravno, ako je F/W u TV-u pravi.
15 godina
neaktivan

Naredio sam hvala svima, rade i titlovi..

Ako vam roditelji nisu imali djece velika je mogućnost da ih i vi nećete imati...
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.5.2010 23:28 (gamer4ever).

0 0 hvala 0
16 godina

...u opcijama sam primjetio da ima nekakvo pojačalo...uključiti ili ne ?

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Bolje ne ,da se nesto ne desi
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

...nisam uspio otvoriti film u mp4 formatu....kako to prekodirati u neki mkv ?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

posle unosa novog firmware. naprosto je prestao sa radom, nezam kako da ga pokrenem, dali postoji neki reset ili vec neki flash, putem usb-a

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ord Mantel kaže...

Kolega, ja sam sve pokušao na svom 32 LG3000 (i sa 3.15 i sa univerzalnim), ali ne ide. Pročitaj moje ranije postove.

Jednostavno, kod tih serija se ne može hackati, a ta serija ni nije na spisku onih koji se mogu hackati:

http://lgusb.wikispaces.com/file/view/zs9lrwsr.jpeg/130651013/zs9lrwsr.jpeg

Lg 22LG3100 uspio otključati USB s Thomsonovim univerzalnim daljinskim (ROC3407, cijena u Intersparu u Slav.Brodu 89,90 kn). USB "fercera", idu DIVX, mp3, foto, ne vidim problema.

Firmware 3.40. Provjera na HD tehnika forumu.

15 godina
neaktivan

Na tom forumu nisam našao o tom modelu ništa, samo se spominje način na modelu LG 32LF2510.

0 0 hvala 0
16 godina

...može li se preko usba gledati i ISO kopije dvda ?

0 0 hvala 0
17 godina
tintin kaže...

...može li se preko usba gledati i ISO kopije dvda ?

Probaj pa vidi valjda ti to barem nije problem.

16 godina

..trenutno i je problem..riknuo doma comp

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice