LG LH2000 serija, ipak je moguce koristiti usb!

poruka: 459
|
čitano: 283.719
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Odlično radi, uspio namjestit sa daljincem na 42LH4000 hvala na pomoći.... j

0 0 hvala 0
15 godina

hvala na ovom,danas kupio 32lh3000 i hacko ga,kakva stvar,nevjerovatno dobra

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Konačno sam si uzeo malo vremena i otključao moj tv LH 3000, stvarno super sve radi. Sad mi ni dvd nije potreban. Potrebno je samo par minuta da se otključa tv.Bogataš

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

ako nije problem,jel moze netko staviti link za stranicu gdje ima mkv filmova koji moze ovaj tv vrtiti sa zvukom,znaci da nije dts nego neki drugi zvuk,ako moze rapid da su linkovi filmova,videa etc

hvala

0 0 hvala 0
16 godina

Htio bi ovo omogućit rođaku koji ima isti TV s 3.40 verzijom.

Kad sam se išao pripremit (skinit potrebne drivere) nisam uspio raspakirati skinuti 3.40 (da vratim isti onaj koji je bio nakon što omogučim usb). Da li netko ima navedeni fw. S druge strane da li da skinem zadnji 3.63 i stavim, šta taj zadnji donosi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RE: LG LH2000 serija, ipak je moguce koristiti usb

http://lgusb.wikispaces.com/Firmware+Updates  ovdje imaš sve što trebaš

16 godina
neaktivan
OŽUJSKO PC kaže...

hvala na ovom,danas kupio 32lh3000 i hacko ga,kakva stvar,nevjerovatno dobra

e jel imas kakvih  problema sa 32lg3000? meni svakih 5 min slika zastane i zvuk(kad auto prođe)

LOCKERZ POZIVNICE---------------- invite-me.tk -------------------------- www.e-castig.com/index.php?r=AI3U
17 godina
neaktivan

Ja do sad nisam imao nikakvih preblema in kolega koji ima tv tri mjeseca duže otključanog i puno koristi usb. On kaže da je sa dva usb-a imao problema, nakon određenog vremena mu je stao film pa je morao ponovo pokretati. Problem je riješio tako da je kupio kvalitetniji i brži usb.

17 godina

Mogu reći da ni ja nisam imao nikakvih problema.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Tebi slika stane kada gledaš TV ili film sa USB-a?

Ako je ovo prvo pretpostavljam da imaš sobnu antenu, a još se nalaziš na nekoj lošijoj lokaciji (lošija pokrivenost signala), pa dolazi do prekida signala (pucanja prijenosa signala). Probaj sobnu antenu staviti na neko drugo mjesto (dalje od drugih elektroničkih uređaja, spojiti vanjsku antenu ili probaj TV sa antenom staviti u neku drugu sobu koja gleda prema odašiljaču, pa ćeš onda vidjeti da li ti dolazi do zastajkivanja slike.

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.3.2010 8:00 (Matozan).
16 godina
janika kaže...
evo ja sam danas otvorio USB bez izmjene softvera (v 3.40) na LG 32LF2510 pomoću univerzalnog daljinca THOMSON ROC 3407 i sve šljaka OK.

...koji kod si ukucao u daljinski ?

16 godina
neaktivan
Matozan kaže...

Ako je ovo prvo pretpostavljam da imaš sobnu antenu, a još se nalaziš na nekoj lošijoj lokaciji (lošija pokrivenost signala), pa dolazi do prekida signala (pucanja prijenosa signala). Probaj sobnu antenu staviti na neko drugo mjesto (dalje od drugih elektroničkih uređaja, spojiti vanjsku antenu ili probaj TV sa antenom staviti u neku drugu sobu koja gleda prema odašiljaču, pa ćeš onda vidjeti da li ti dolazi do zastajkivanja slike.

(na tv-u) na analognom signalu sve mi radi,imam onu rebrastu antenu,a probao sam ukljucit sobnu,lcd je ne prepoznaje.

LOCKERZ POZIVNICE---------------- invite-me.tk -------------------------- www.e-castig.com/index.php?r=AI3U
17 godina
tintin kaže...
janika kaže...
evo ja sam danas otvorio USB bez izmjene softvera (v 3.40) na LG 32LF2510 pomoću univerzalnog daljinca THOMSON ROC 3407 i sve šljaka OK.

A valjda ovo:

http://lgusb.wikispaces.com/#a315

Pogledaj otprilike na sredinu stranice

[URL="http://ad-infinitum.biz.hr/index.php"][IMG]http://img651.imageshack.us/img651/1982/signaturetpanma.png[/IMG][/URL]
17 godina
Omega_vu kaže...
Matozan kaže...

(na tv-u) na analognom signalu sve mi radi,imam onu rebrastu antenu,a probao sam ukljucit sobnu,lcd je ne prepoznaje.

Evo par dodatnih pitanja:

Od kud si? Županija, grad, selo? Da li vidiš odašiljač? Ako ne, što ti smeta? Brdo/a, zgrada/e,... TV je u sobi suprotno od odašiljača?

Rebrasta (sa ili bez pojačala/skretnicama) je vani ili pod krovom u potkrovlju ili zajednička antena u zgradi? Sobna ti je sa pojačalom (sa/bez potenciometra za reguliranje snage) ili bez?

16 godina
neaktivan
Matozan kaže...
Omega_vu kaže...
Matozan kaže...

Evo par dodatnih pitanja:

Od kud si? Županija, grad, selo? Da li vidiš odašiljač? Ako ne, što ti smeta? Brdo/a, zgrada/e,... TV je u sobi suprotno od odašiljača?

Rebrasta (sa ili bez pojačala/skretnicama) je vani ili pod krovom u potkrovlju ili zajednička antena u zgradi? Sobna ti je sa pojačalom (sa/bez potenciometra za reguliranje snage) ili bez?

noob sam u ovome pa nezz jel ovo dobro ,iz Vukovara sam,hmm odašiljač ne vidim (ne znam ni gdje se nalazi :p ) (sve je ravno osim kuća) ,antena(bez pojačala nezz,ima 2 smjernice?) je vani na balkonu ali iznad krova,tu antenu koristi samo taj tv,sobna je bez pojačala i ima za reguliranje snage

sry ljudi ovo je malo OT(da ne otvaram drugu temu)

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.3.2010 9:56 (Omega_vu).
17 godina

Moguće je da si na granici sa jačinom signala, pa kad auto sa lošim svječicama prođe (ima utjecaja na Elektromagnetske valove) u tom trenutku padne toliko signal da izađeš iz minimalnih 20% koliko je potrebno da održavaš pristojni signal za TV sliku.

Eh sad, nisam vidio u live akciji takav televizor, ali pretpostavljam da možeš ući u set-up antene i probati slijedeće:

• vidjet kolika je snaga signala (ili neka crta ili postotak ili tako)
  • uključiti (ako postoji) interno pojačalo za antenu u TV-u
  • ako je nisko probaj malo namjestiti antenu da pojačaš signal na najajči mogući.

Sretno.

[URL="http://ad-infinitum.biz.hr/index.php"][IMG]http://img651.imageshack.us/img651/1982/signaturetpanma.png[/IMG][/URL]
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina

Pa baš taj mi se i neće raspakirat (V3.40 devil-strike.host22.com/LG_DTV_v3.40.rar)

Greške:

!   C:\LG_DTV_v3.40.rar: CRC nedostatak u LG_DTV\326026(3.40.00)-LU40_LU50_LH20_LH30_LH40_LH50_LF25_LH90_3.40.00(0.1.56.23).epk. Datoteka je oštećena
!   C:\LG_DTV_v3.40.rar: Neočekivan završetak arhive 

16 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Moguće je da si na granici sa jačinom signala, pa kad auto sa lošim svječicama prođe (ima utjecaja na Elektromagnetske valove) u tom trenutku padne toliko signal da izađeš iz minimalnih 20% koliko je potrebno da održavaš pristojni signal za TV sliku.

Eh sad, nisam vidio u live akciji takav televizor, ali pretpostavljam da možeš ući u set-up antene i probati slijedeće:

• vidjet kolika je snaga signala (ili neka crta ili postotak ili tako)
  • uključiti (ako postoji) interno pojačalo za antenu u TV-u
  • ako je nisko probaj malo namjestiti antenu da pojačaš signal na najajči mogući.

Sretno.

otisao sam na diagnostic>i razlicite vrste kanal sa crticama,jačina signala na pojedninm kanalime je od 5-10 % a kvaliteta 80-100% pojačalo je uključeno , hmm izgleda onda antena je...hoce li se signal poboljsati kupnjom satelitske(od prije je namjeravam kupiti)? ili kako drugacije se moze poboljsati?

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.3.2010 11:02 (Omega_vu).
17 godina

Satelitska antena neće ništa pomoći, probaj postojeću okrenuti prema Županji i Osijeku, možda dobiješ jači signal.

15 godina
tintin kaže...
janika kaže...

kod 0119

17 godina

Ima na onom linku na 1. stranici ovog posta novi firmware, v6.63. Ovo sam pronasao na youtube-u:

Changelog for 3.63:
Beter Performance DVB-T/DVB-C Tunning and channel switching
Beter remote support faster response.
Audio fix for Xvid.
Ubrzali su tuner, brze se prebacuju programi, sto mi je jedino islo na zivce kod ovog tv-a. Sad je sve 5.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

sry krivi post :p

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.4.2010 14:53 (Omega_vu).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Evo, šogor mi provjereno ima 32LF2510 sa 3.15 FW.

Idem za Uskrs kod njega da mu otključam USB, pa me zanima da li da mu stavim 3.55, ili 3.63 FW nakon toga?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ma stavi 3.63, ja sam jutros isproba i radi malo bolje od 3.55 tako da nemas straha.

1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Ramo kaže...

Ima na onom linku na 1. stranici ovog posta novi firmware, v6.63. Ovo sam pronasao na youtube-u:

Changelog for 3.63:
Beter Performance DVB-T/DVB-C Tunning and channel switching
Beter remote support faster response.
Audio fix for Xvid.
Ubrzali su tuner, brze se prebacuju programi, sto mi je jedino islo na zivce kod ovog tv-a. Sad je sve 5.

Meni na LH5000 i dalje sporo prebacuje kanale, 3.63 ubrzava samo digitalni tuner Plač

A sad idem da sređujem listu kanala...

17 godina

Da li netko zna gdje mogu naći noviji firmware za 32LG5700, jer na LGUSA piše da smijem koristiti navedene FW samo za LF/LH i neke LU modele?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Sint1 kaže...

Ma stavi 3.63, ja sam jutros isproba i radi malo bolje od 3.55 tako da nemas straha.

Hvala, probat ću onda i ja šogoru sje**, eh poboljšati LCD ^^

http://ad-infinitum.biz.hr/index.php Hrvatska Star Trek Online Flota
16 godina

..kupio sam LG 32LF2510 i prvi dojam je super, ostaje samo otključati usb (uspio sam na sweex daljincu nači neki kod na kojeg LCD reagira...kako dalje)?

..u postavkam kod EPGa ima opcija snimi, jel moguće da bi se dalo i snimati
(na usb) ?

..primjetio sam u postavkama i opciju za bluetooth...radi li to i može li se
nošto preko njega spajati sa LCDom (comp)?

0 0 hvala 0
17 godina
tintin kaže...

..kupio sam LG 32LF2510 i prvi dojam je super, ostaje samo otključati usb (uspio sam na sweex daljincu nači neki kod na kojeg LCD reagira...kako dalje)?

..u postavkam kod EPGa ima opcija snimi, jel moguće da bi se dalo i snimati
(na usb) ?

..primjetio sam u postavkama i opciju za bluetooth...radi li to i može li se
nošto preko njega spajati sa LCDom (comp)?

1. To što si na daljincu našao kôd na koji TV reagira, ne znači da se radi i o kôdu servisnog daljinskog. Dakle, možda nisi riješio problem. Najjednostavnije će biti da isprobaš sve tipke na univerzalnom daljinskom i vidiš vodi li te pritisak na koju u servisni meni.

2. Ne bi se dalo snimati na USB. To ti služi tome da, ako spojiš video-rekorder (pod tim mislim i na DVD-snimače i na kojekakve druge snimače) koji nema ugrađeni DVB-T prijemnik, televizor prebaci program u zadano vrijeme na željeni kanal koji će se onda snimati na spomenuti uređaj. Pri tome, dakako, ništa od gledanja nekog drugog programa.

3. Odgovor na ovo pitanje trebalo bi se naći u priručniku televizorskoga prijemnika. Kraći je odgovor ne, barem prema spomenutom priručniku.

16 godina

..instalirao sam irremote na nokiu n73 ali nemam vezu sa internetom i nemogu napraviti refresh za LG LCDe pa molim ako neko ima in-service menu profil (kodove) od mon-a da mi pošalje na pm

...................................

našao sam

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.4.2010 19:50 (tintin).

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice