LG LH2000 serija, ipak je moguce koristiti usb!

poruka: 459
|
čitano: 284.174
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Pročitao sam ja sve ovo u detalje (kao i na originalnom siteu), ali sam htio biti siguran u FW. Izgleda da kod mene (sa mojim FW-om) neće. Probao metodu sa daljinskim sa dva daljinca (nisu neki kvalitet) i nije išlo. Pa onda sa FW (kod mene ide 7x tipka 7) i TV ne može prepoznati FW na USB sticku (koristio sam dva) i ne uspijeva ubacivanje FW-a (problem 0x00).

0 0 hvala 0
16 godina

ima li kakve veze ako na usb spajam HDD koji nema vanjsko napajanje (nego preko usba) ?....da nešto ne zeznem

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: LG LH2000 serija, ipak je moguce koristiti usb
tintin kaže...

ima li kakve veze ako na usb spajam HDD koji nema vanjsko napajanje (nego preko usba) ?....da nešto ne zeznem

Ja spajam HDD bez ikakve frke. Čita, radi bez problema!

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me...
16 godina
neaktivan

jel nakon hakanja potrebno upgrade firewire? mislim,koja je razlika 3.15 i 3.55

LOCKERZ POZIVNICE---------------- invite-me.tk -------------------------- www.e-castig.com/index.php?r=AI3U
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Probavao sam opet sa USB-om i ništa. TV reagira na USB (kad ga izvadim ugasi se panel koji sam pokrenuo sa 7x 7), ali "ne vidi" ništa na USB-u, a i ne vidim da svijetli lampica od napajanja na sticku. Kao da USB port ne šalje napajanje.

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.4.2010 15:14 (Ord Mantel).

0 0 hvala 0
17 godina
Ord Mantel kaže...

Pročitao sam ja sve ovo u detalje (kao i na originalnom siteu), ali sam htio biti siguran u FW. Izgleda da kod mene (sa mojim FW-om) neće. Probao metodu sa daljinskim sa dva daljinca (nisu neki kvalitet) i nije išlo. Pa onda sa FW (kod mene ide 7x tipka 7) i TV ne može prepoznati FW na USB sticku (koristio sam dva) i ne uspijeva ubacivanje FW-a (problem 0x00).

Koji tocno model LG-a imas?

Koju verziju firmware-a imas na njemu?

17 godina

Samo da pitam jel HDD/USB stick mora biti formatiran u FAT 32 formatu da ga televizor prepozna?

Frend je dobio dvd player koji ima 1x usb ulaz. On stavi svoj stick i normalno dvd očitava njega i možemo gledat filmove sa njega, stavim ja svoj ništa...

Ništa kod kuće sam ga formatirao u FAT 32 jer sam vidio da je njegov u FAT 32, a moj je bio u NTFS-u (zbog .rar datoteka) i onda je taj dvd player očitavao i moj stick.

Sad jel tako i na televizorima ili je to sam na tom šroteks vivax-u?

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

Samo da pitam jel HDD/USB stick mora biti formatiran u FAT 32 formatu da ga televizor prepozna?

Frend je dobio dvd player koji ima 1x usb ulaz. On stavi svoj stick i normalno dvd očitava njega i možemo gledat filmove sa njega, stavim ja svoj ništa...

Ništa kod kuće sam ga formatirao u FAT 32 jer sam vidio da je njegov u FAT 32, a moj je bio u NTFS-u (zbog .rar datoteka) i onda je taj dvd player očitavao i moj stick.

Sad jel tako i na televizorima ili je to sam na tom šroteks vivax-u?

Moj tv (LG LH3000) nakon hacka čita i fat32 i ntfs. Spojio sam eksterni hdd od 250 gb(ntfs) i gledam filmove bez problema, a imam i pioneer dvd player koji čita samo fat32.

15 godina
neaktivan
Sint1 kaže...

Koji tocno model LG-a imas?

Koju verziju firmware-a imas na njemu?

Napisao sam ranije; LG 32LH3000 i FW v3.45.1.

Mogu ući u EZ Adjust sa njime (sa OK tipkama), ali tamo su samo opcije:

0. ADC CALIBRATION  DTV

1. ADC ADJUST

2. SUB B/C ADJUST

3. W/B ADJUST

4. WHITE PANTERN -Isključeno

15 godina
neaktivan
Ramo kaže...

Evo danas sam bas nasao nacin kako jednostavno omoguciti na ovoj seriji upotrebu usb-a, koji po specifikacijama sluzi jedino za servis. Mene je odusevila ova mogucnost, pa da podijelim.

Dakle prva stvar, morate provjeriti koji vam je firmware, jer noviji od 3.15 ne dopustaju otkljucavanje usb-a. To radite tako sto otvorite meni i oznacite opcije (ali ne ulazite u opcije!), i zatim 7 puta stisnete tipku fav na daljinskom.

Ako imate fw noviji od 3.15, morat cete napraviti downgrade na ovu verziju (sreca moja kod mene bas 3.15). Dakle google i traziti ovaj firmware.

Ako je fw dobar, morate u isto vrijeme stisnuti tipku ok na daljinskom i na tv-u i drzati oko 5 sekundi. Ako ste dobro napravili, trazit ce vas pin, koji je 0000. Udjete u meni i na tool options 3 tamo gdje je jpeg i mp3 promijenite vrijednost s 0 na 1, na divx stavite HD i to je to. Izidjite iz meni-ja i mozete gledati slike, slusati muziku, i najvaznije gledati filmove direktno s memorijske kartice ili nekog externog diska.

ramo hvala.....

imam 32lh2000 s 3.15 i sve sam napravio valjda u roku min....ludilo care

e sad jos jedno pitanje u vezi .mkv filmova, cita ih i titlovi rade ali ne i zvuk, jeli moguce kako to osposobit, ako da to bi bio onda stvarno vrhunac... :D

pozz

16 godina
neaktivan
the_mish kaže...

ramo hvala.....

e sad jos jedno pitanje u vezi .mkv filmova, cita ih i titlovi rade ali ne i zvuk, jeli moguce kako to osposobit, ako da to bi bio onda stvarno vrhunac... :D

pozz

Rade i .mkv filmovi i audio, samo neke vrste audia nisu podržane. Skini neki drugi .mkv i radit će.

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me...
15 godina
neaktivan

Koji sam ja papak. Nakon detaljnog pregleda TV-a i dokumentacije shvatio sam da imam LG 32LG3000, a cijelo vrijeme mislio da je LH.

To je najvjerojatnije i bio razlog zašto i nije htjelo, jer koliko sam shvatio na ovim modelima USB port je ipak samo Service Only.

To je ujedno i obavijest za kolegu Omega Vu, od pune vreće ...., mi ćopimo .....

Sorry svima na nesporazumu.

Edit: Navodno može i na LG3000, ima nešto ovdje: http://www.user-guides.co.uk/download/lg/lg32lg3000/lg-32lg3000-usb-hack.html,

ali nisam probavao.

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.4.2010 20:11 (Ord Mantel).

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Nevezano uz temu,imam 32lf2510 model i daljinski mi je krut tj.samo one tipke di su strelice i tipka OK,jel tako kod svih ili ja imam samo je•ene srice?

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.4.2010 8:15 (Toni93).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Smooth Operator kaže...
the_mish kaže...

ramo hvala.....

pozz

Rade i .mkv filmovi i audio, samo neke vrste audia nisu podržane. Skini neki drugi .mkv i radit će.

...ne radi DTS..prekodiraj popcorn audio konverterom DTS u AC3 i radit će

16 godina
protjeran

Kako mogu otkljucati USB na LG-u 37LG5000? Pise USB service only... I gdje mogu vidjeti koji firmware imam? Da li ga netko ima i da li ga je uspio otkljucati? 

-------> http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/kreacije-petardama-vatrometom/42516.aspx <-------
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.4.2010 17:01 (forumash no.1).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Menu/Postavke/Dijagnostika.., ali pošto imaš LGxxxx, isti slučaj kao i kod mene. Ne može.

16 godina
protjeran
jel mi mozete pomoci molim vas, znaci imam LG 37LG5000 i kako bih mogao najbrze i najlakse hackati USB i koliko ima nacina za ovu seriju TV-ova? Bi li mogao to sa tim univerzalnim daljincem ili prek moba (imam mob s Androidom) sa programom irremote???
-------> http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/kreacije-petardama-vatrometom/42516.aspx <-------
15 godina
17 godina

jel se sta gubi downgradeom firmwirea?

What is the difference between Windows xp and Windows vista? A:Approximate 7 years
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
crozoki kaže...

Kratko i jasno: ne.

16 godina

Kupio sam LG 37LH4000 LCD i odključao mu usb player za filmove, mogu reci da je TV čista perverzija, vrijedi svake kune. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Sint1 kaže...
crozoki kaže...

Kratko i jasno: ne.

gubi se novija verzija firmware-a :DD:D

Linkin Park Rules!! xFire: Domeee2
16 godina
protjeran
probao sam sve, ali irremote nema za android, pa molim vas ako netko zna link za download firmwarea 3.15za. LG 37LG5000 molio bih ga da ga stavi. I da li je postupak otkljucavanja isti??
15 godina
neaktivan

Kolega, odgovorio sam ti; kod serija xxLGxxxx se ne može hackati USB port.

15 godina

jesi probao univerzalni daljiski da dobijes servisni daljinski

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
nisam se uvjerio da ne mogu jer sam vidio na drugim forumima da su ljudi uspjeli, vrijedi pokusati.. s univerzalnim nisam pokusao jer ga nemam niti ne znam gdje ga nabaviti.. tako da aako netko ima 3.15 fm nek stavi
15 godina
neaktivan

Kolega, ja sam sve pokušao na svom 32 LG3000 (i sa 3.15 i sa univerzalnim), ali ne ide. Pročitaj moje ranije postove.

Jednostavno, kod tih serija se ne može hackati, a ta serija ni nije na spisku onih koji se mogu hackati:

http://lgusb.wikispaces.com/file/view/zs9lrwsr.jpeg/130651013/zs9lrwsr.jpeg

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.4.2010 15:33 (Ord Mantel).
16 godina
neaktivan
Ord Mantel kaže...

Kolega, ja sam sve pokušao na svom 32 LG3000 (i sa 3.15 i sa univerzalnim), ali ne ide. Pročitaj moje ranije postove.

Jednostavno, kod tih serija se ne može hackati, a ta serija ni nije na spisku onih koji se mogu hackati:

http://lgusb.wikispaces.com/file/view/zs9lrwsr.jpeg/130651013/zs9lrwsr.jpeg

hoho vukovarac ko i ja,gdje si kupio tv?  hmm ja imam 32Lh3000 i uspio sam ga hackat

LOCKERZ POZIVNICE---------------- invite-me.tk -------------------------- www.e-castig.com/index.php?r=AI3U
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.4.2010 15:46 (Omega_vu).
15 godina
neaktivan

Ja sam mislio da i ti imaš...

Omega_vu kaže...

e jel imas kakvih  problema sa 32lg3000? meni svakih 5 min slika zastane i zvuk(kad auto prođe)

Svoj nabavio (ima već dosta vremena) u Osijeku, ali nisam pazio na te vražje oznake, pa sad zviždim...

16 godina
neaktivan
Ord Mantel kaže...

Ja sam mislio da i ti imaš...

Omega_vu kaže...

e jel imas kakvih  problema sa 32lg3000? meni svakih 5 min slika zastane i zvuk(kad auto prođe)

Svoj nabavio (ima već dosta vremena) u Osijeku, ali nisam pazio na te vražje oznake, pa sad zviždim...

jbg zabunio se

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice