Pročitao sam ja sve ovo u detalje (kao i na originalnom siteu), ali sam htio biti siguran u FW. Izgleda da kod mene (sa mojim FW-om) neće. Probao metodu sa daljinskim sa dva daljinca (nisu neki kvalitet) i nije išlo. Pa onda sa FW (kod mene ide 7x tipka 7) i TV ne može prepoznati FW na USB sticku (koristio sam dva) i ne uspijeva ubacivanje FW-a (problem 0x00).
ima li kakve veze ako na usb spajam HDD koji nema vanjsko napajanje (nego preko usba) ?....da nešto ne zeznem
ima li kakve veze ako na usb spajam HDD koji nema vanjsko napajanje (nego preko usba) ?....da nešto ne zeznem
Ja spajam HDD bez ikakve frke. Čita, radi bez problema!
jel nakon hakanja potrebno upgrade firewire? mislim,koja je razlika 3.15 i 3.55
Probavao sam opet sa USB-om i ništa. TV reagira na USB (kad ga izvadim ugasi se panel koji sam pokrenuo sa 7x 7), ali "ne vidi" ništa na USB-u, a i ne vidim da svijetli lampica od napajanja na sticku. Kao da USB port ne šalje napajanje.
Pročitao sam ja sve ovo u detalje (kao i na originalnom siteu), ali sam htio biti siguran u FW. Izgleda da kod mene (sa mojim FW-om) neće. Probao metodu sa daljinskim sa dva daljinca (nisu neki kvalitet) i nije išlo. Pa onda sa FW (kod mene ide 7x tipka 7) i TV ne može prepoznati FW na USB sticku (koristio sam dva) i ne uspijeva ubacivanje FW-a (problem 0x00).
Koji tocno model LG-a imas?
Koju verziju firmware-a imas na njemu?
Samo da pitam jel HDD/USB stick mora biti formatiran u FAT 32 formatu da ga televizor prepozna?
Frend je dobio dvd player koji ima 1x usb ulaz. On stavi svoj stick i normalno dvd očitava njega i možemo gledat filmove sa njega, stavim ja svoj ništa...
Ništa kod kuće sam ga formatirao u FAT 32 jer sam vidio da je njegov u FAT 32, a moj je bio u NTFS-u (zbog .rar datoteka) i onda je taj dvd player očitavao i moj stick.
Sad jel tako i na televizorima ili je to sam na tom šroteks vivax-u?
Samo da pitam jel HDD/USB stick mora biti formatiran u FAT 32 formatu da ga televizor prepozna?
Frend je dobio dvd player koji ima 1x usb ulaz. On stavi svoj stick i normalno dvd očitava njega i možemo gledat filmove sa njega, stavim ja svoj ništa...
Ništa kod kuće sam ga formatirao u FAT 32 jer sam vidio da je njegov u FAT 32, a moj je bio u NTFS-u (zbog .rar datoteka) i onda je taj dvd player očitavao i moj stick.
Sad jel tako i na televizorima ili je to sam na tom šroteks vivax-u?
Moj tv (LG LH3000) nakon hacka čita i fat32 i ntfs. Spojio sam eksterni hdd od 250 gb(ntfs) i gledam filmove bez problema, a imam i pioneer dvd player koji čita samo fat32.
Koji tocno model LG-a imas?
Koju verziju firmware-a imas na njemu?
Napisao sam ranije; LG 32LH3000 i FW v3.45.1.
Mogu ući u EZ Adjust sa njime (sa OK tipkama), ali tamo su samo opcije:
0. ADC CALIBRATION DTV
1. ADC ADJUST
2. SUB B/C ADJUST
3. W/B ADJUST
4. WHITE PANTERN -Isključeno
Evo danas sam bas nasao nacin kako jednostavno omoguciti na ovoj seriji upotrebu usb-a, koji po specifikacijama sluzi jedino za servis. Mene je odusevila ova mogucnost, pa da podijelim.
Dakle prva stvar, morate provjeriti koji vam je firmware, jer noviji od 3.15 ne dopustaju otkljucavanje usb-a. To radite tako sto otvorite meni i oznacite opcije (ali ne ulazite u opcije!), i zatim 7 puta stisnete tipku fav na daljinskom.
Ako imate fw noviji od 3.15, morat cete napraviti downgrade na ovu verziju (sreca moja kod mene bas 3.15). Dakle google i traziti ovaj firmware.
Ako je fw dobar, morate u isto vrijeme stisnuti tipku ok na daljinskom i na tv-u i drzati oko 5 sekundi. Ako ste dobro napravili, trazit ce vas pin, koji je 0000. Udjete u meni i na tool options 3 tamo gdje je jpeg i mp3 promijenite vrijednost s 0 na 1, na divx stavite HD i to je to. Izidjite iz meni-ja i mozete gledati slike, slusati muziku, i najvaznije gledati filmove direktno s memorijske kartice ili nekog externog diska.
ramo hvala.....
imam 32lh2000 s 3.15 i sve sam napravio valjda u roku min....ludilo care
e sad jos jedno pitanje u vezi .mkv filmova, cita ih i titlovi rade ali ne i zvuk, jeli moguce kako to osposobit, ako da to bi bio onda stvarno vrhunac... :D
pozz
ramo hvala.....
e sad jos jedno pitanje u vezi .mkv filmova, cita ih i titlovi rade ali ne i zvuk, jeli moguce kako to osposobit, ako da to bi bio onda stvarno vrhunac... :D
pozz
Rade i .mkv filmovi i audio, samo neke vrste audia nisu podržane. Skini neki drugi .mkv i radit će.
Koji sam ja papak. Nakon detaljnog pregleda TV-a i dokumentacije shvatio sam da imam LG 32LG3000, a cijelo vrijeme mislio da je LH.
To je najvjerojatnije i bio razlog zašto i nije htjelo, jer koliko sam shvatio na ovim modelima USB port je ipak samo Service Only.
To je ujedno i obavijest za kolegu Omega Vu, od pune vreće ...., mi ćopimo .....
Sorry svima na nesporazumu.
Edit: Navodno može i na LG3000, ima nešto ovdje: http://www.user-guides.co.uk/download/lg/lg32lg3000/lg-32lg3000-usb-hack.html,
ali nisam probavao.
Nevezano uz temu,imam 32lf2510 model i daljinski mi je krut tj.samo one tipke di su strelice i tipka OK,jel tako kod svih ili ja imam samo je•ene srice?
ramo hvala.....
pozz
Rade i .mkv filmovi i audio, samo neke vrste audia nisu podržane. Skini neki drugi .mkv i radit će.
...ne radi DTS..prekodiraj popcorn audio konverterom DTS u AC3 i radit će
Kako mogu otkljucati USB na LG-u 37LG5000? Pise USB service only... I gdje mogu vidjeti koji firmware imam? Da li ga netko ima i da li ga je uspio otkljucati?
Menu/Postavke/Dijagnostika.., ali pošto imaš LGxxxx, isti slučaj kao i kod mene. Ne može.
pogledaj tu http://lgusb.wikispaces.com/
jel se sta gubi downgradeom firmwirea?
Kratko i jasno: ne.
Kupio sam LG 37LH4000 LCD i odključao mu usb player za filmove, mogu reci da je TV čista perverzija, vrijedi svake kune.
Kratko i jasno: ne.
gubi se novija verzija firmware-a :DD:D
Kolega, odgovorio sam ti; kod serija xxLGxxxx se ne može hackati USB port.
jesi probao univerzalni daljiski da dobijes servisni daljinski
Kolega, ja sam sve pokušao na svom 32 LG3000 (i sa 3.15 i sa univerzalnim), ali ne ide. Pročitaj moje ranije postove.
Jednostavno, kod tih serija se ne može hackati, a ta serija ni nije na spisku onih koji se mogu hackati:
http://lgusb.wikispaces.com/file/view/zs9lrwsr.jpeg/130651013/zs9lrwsr.jpeg
Kolega, ja sam sve pokušao na svom 32 LG3000 (i sa 3.15 i sa univerzalnim), ali ne ide. Pročitaj moje ranije postove.
Jednostavno, kod tih serija se ne može hackati, a ta serija ni nije na spisku onih koji se mogu hackati:
http://lgusb.wikispaces.com/file/view/zs9lrwsr.jpeg/130651013/zs9lrwsr.jpeg
hoho vukovarac ko i ja,gdje si kupio tv? hmm ja imam 32Lh3000 i uspio sam ga hackat
Ja sam mislio da i ti imaš...
e jel imas kakvih problema sa 32lg3000? meni svakih 5 min slika zastane i zvuk(kad auto prođe)
Svoj nabavio (ima već dosta vremena) u Osijeku, ali nisam pazio na te vražje oznake, pa sad zviždim...
Ja sam mislio da i ti imaš...
e jel imas kakvih problema sa 32lg3000? meni svakih 5 min slika zastane i zvuk(kad auto prođe)
Svoj nabavio (ima već dosta vremena) u Osijeku, ali nisam pazio na te vražje oznake, pa sad zviždim...
jbg zabunio se