Pozdrav svima,
znam da malo upadam u raspravu kao padobranac ali trebala bi mi pomoć oko odabira/kupnje novog televizora za svakodnevnu uporabu. Naime planirao sam kupiti televizor koji bi zamijenio trenutni Quadro LED-24AN40 24''.
Televizor bi nastavio sličnu funkciju kao i trenutni koji koristim. Dnevno korištenje cca 7-12 sati dnevno bez gašenja ovisno o danu. Antena nije prisutna jer se gleda TV gleda preko MaxTV-a. Ponekad se koristi za gledanje filmova/serija preko USB-a. Planirao sam i spajanje konzola u budućnosti (Nintendo Switch ili PS) pa bi i to uzeo u obzir.
Više bi me zanimala kvaliteta nego veličina dijagnale (što mi ne igra veliku ulogu pošto soba u koju bi išao TV nije prevelika). Zato vjerujem da mi nije potreban TV iznad 45''-50'' nego radije manji a kvalitetniji uređaj. Cijena do ili oko 5000kn (ili je to premalo za to što tražim?)
Nešto što sam pronašao dok sam istraživao je LED TV 43" PHILIPS 43PUS6262 pa je sad moje pitanje za Vas: Što mislite o odabranom modelu te imate li neke bolje/drugačije prijedloge od ovoga koji bi bili još bolji izbor?
Također, dolazi li u obzir kao kod monitora refresh rate u Hz? Tipa 144Hz > 60Hz ili to kod televizora nije prisutno? (nadam se da neću nikoga uvrijediti s pitanjem jer se stvarno ne razumijem u TV tehnologiju)
Unaprijed Vam hvala svima!
Ja bi ti preporučio taj veoma dobar model:)
https://www.elipso.hr/audio__video/televizori/PHILIPS-43PUS7303/