Baš gledam koju TV karticu uzeti, jer bih volio snimati i obrađivati sadržaj TV programa. Međutim, kako je kompjuter smješten gdje nije baš izvjesno hoće li bez spojenosti na vanjsku antenu, koja nije blizu, ili običnu, koja se na običnoj televiziji blizu nije pokazala pretjeranom, DVB-T imati valjani signal, nisam baš siguran odlučit li se isključivo u tom smjeru. Ono u čemu vidim potencijalno rješenje je da pošto mi je MAX-TV uređaj odmah do kompa spojen na TV, a ima pritom još jedan SCART slobodan, jest da upravo njega spojim na TV karticu, pa izravno snimam. Sad, pitanje je izvedivosti toga. Googleao sam malo, i vidio sam da ljudi kažu da je to moguće, iako nije bilo baš popraćeno detaljnijim objašnjenima kako. Također, ako je moguće, na koji se način vrši to spajanje? Bi li trebao pronaći neku TV karticu sa SCART-om, pa da bude kao princip povezivanja MAX-TV-a i običnog TV-a? Ili se to može riješiti nekako drukčije, preko nekog kabla koji bi s jedne strane bio SCART, a s druge ne, pa da se može uštekati i u TV kartice bez njega? I u oba slučaja, koje biste kartice preporučili (pogotovo ako preporučite SCART opciju, pošto zbilja na takve baš nisam naišao)?
I da, više pitanje sa softverske strane: kad se MAX-TV uključi na komp, bilo SCART-om, bilo drugačije, kojim se putem započne s gledanjem/snimanjem? Treba neki posebni program, nešto prethodno uključiti, nešto pak treće?
Hvala unaprijed.