Novi MAXTV reciver izdvojena tema

poruka: 1.995
|
čitano: 1.026.836
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Novi MAXTV reciver

uz novi prijemnik ide i nova tarifa,a u novoj tarifi ide i maxtv to go..i gledaje na još dva,ukupno tri uredjaja neovisno jedan o drugom.. pa ako su ti da druga dva tv ili monitora smart,ili spojena na neki smart uredjaj,sada ćeš moći gledati i tri različita programa,na tri različite lokacije...puno dalje nego što bi mogao spojiti sa scart kabelom,ili cinchevima.. a ionako ako si tako spojio svi spojeni uredjaji su pokazivali isti program,a to možeš i dalje ..naime adapter za na scart je sadržan u paketu...a znamo da postoji i adapter scart na cinch...javim i postam sliku pozadine kad mi uredjaj dodje,slijedeći tjedan..

Penis Bonus Pax In Domus
17 godina
neaktivan

pa nije isto,novi uredjaj radi na novoj platformi a i sa novim tarifama, odnosno sada su uključeni i prikazivati če se i hd verzija programa,koji je korisnik prije imao na bakru,a zbog propusnosti nisu u mogli iči,ili zbog toga jer nisu bili sadržani u paketu/tarifi.. 

nova platforma omugučuje prikaz HD verzije programa i tamo gdje to do sada nije bilo moguče,u prijevodu na bakru..mnogima če to biti moguće,

plus 

nova platforma kad se ne gredaju HD programi oslobadjati če i dizati brzinu interneta,što do sada nije bio slučaj.

Penis Bonus Pax In Domus
17 godina

Uz novi prijamnik ne ide nikakva nova tarifa, niti maxtv to go, tj. HT traži da platiš tu dodatnu uslugu.

Odlično marketinški smišljeno, postojeći korisnici Max 3 paketa nemaju "To go"- već je 25kn/mj ako ga žele.

Ni u svim novim tarifama tj paketima ne ide To go u cijenu. Već samo u Max 3"Biram" paketima koji su u startu skuplji za cca 30-60kn.

Tako da stari korisnici Max 3 paketa ništa ne dobivaju novim prijamnicima, ništa dodatno nije uključeno, dobiveno.

Recenzije kineskih mobitela na anton008.com +Banggood kuponi za -10$ na PP
17 godina
neaktivan
Ag008 kaže...

Uz novi prijamnik ne ide nikakva nova tarifa, niti maxtv to go, tj. HT traži da platiš tu dodatnu uslugu.

Odlično marketinški smišljeno, postojeći korisnici Max 3 paketa nemaju "To go"- već je 25kn/mj ako ga žele.

Ni u svim novim tarifama tj paketima ne ide To go u cijenu. Već samo u Max 3"Biram" paketima koji su u startu skuplji za cca 30-60kn.

Tako da stari korisnici Max 3 paketa ništa ne dobivaju novim prijamnicima, ništa dodatno nije uključeno, dobiveno.

ako uzmeš novu tarifu dobiješ i novi prijemnik, jesam stari korisnik i u mom slučaju se isplati priječi što prije za manje novaca u mom slučaju ništa ne gubim a dobivam..(ok složio sam si da izgubim sve sport klubove,da više uštedim,a ionako sve sport klubove povremeno ili stalno mogu uključivati,bilo kada uz plačanje,ili svaka tri mjeseca(90dana)bez naknade za uključivanje i naravno dodatno plačanje,tako u mom slučaju meni zvuči još isplativije)

Koliko se kome isplati nek odvaže u svom pojedinačnom slučaju. Inače po novim tarifama sporski osnovni paket se izgleda dijeli MAX ARENA i MAX SPORT KLUB i valjda neki koji sadrži oboje..(dopunite me)

Ali ono što se sigurno svim starim korisnicima isplati da ako ne promjene tarifu a uspiju dobiti novi prijemnik dobiju prednosti nove platforme,ondnosno svaki postoječi kanal koji imaju ,ukoliko postoji u HD varijaniti dobiti če ga bez dodatnog plačanja,jer sad HD stream guda kao SD stream..znači dobiti če ih besplatno ,naravno samo za one kanale koje več plačaju,a dobiti če ih jer više nije limit propusnosti..jer ako na novoj platformi HD stream guta kao SD stream na staroj,a to je moguče izgleda samo sa novim prijemnikom, e sad meni se ne čeka prisilno mjenjanje i prelazak na tu platformu,nego dapaće želim što prije...a očekujem to slijedeči tjedan pa javim.

Hm po forumašu zgleda gubim optički izlaz ,sad sam se zamislio(uredjaj još nemam,a za to pitao nisam). no sa novom povojnijom tarifom dobijem i neki vaučer od 500 ili 600kn  pa valjda če to pokriti rješenje :-)

Uh na prijašnjim prijamnicima bilo je i optičkoga(npr albis 8000) na nekima i koax cinch digital out., Imamo oba Albisa zasad. Pojačalo mi ima HDMI,ali samo passtrue,odnosno nužno mi je spojiti ili na optički ili crni cinch za ulaz zvuka...uuups..

Nije da nije rješivo,ali možda kasnije ipak odaberu i ponude još bolji prijemnik,jer ipak optical out jest standard,koji nudi baš sve digitalne codece,čak i vše nego što je za max tv potrebno,ili primjenjivo...U biti večinom je bio čak dovoljan digital coax ,crni cinch dosad.I na HBO on demand čak bi je bio jači,puno jači i izraženiji bas preko crnog cincha nego optičkog,npr..Naravno uvjek sve ovisi sam stream koje kodiranje audio sadrži u sebi. Wow sam zaista imao samo na HBOoD.  Budem vidio kako če biti ,a da očekujem poboljšanja očekujem. Naročito na kanalima koji su HD stream. Mada iskreno volio bi vidjeti i bolji zvukovni stream u SD kanalima,jer i u SD varijanti HBOoD je pokazao da je to itekako moguče!

Penis Bonus Pax In Domus
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.6.2017 21:42 (s1hr).
17 godina

Upravo je suprotno sve što si naveo.

Novim uređajem gube se HD kanali, konkretno na starim Albisima korisnicima koji su uzeli Sport PLUS HD dobivali su besplatno i HDTV paket, odnosno sve kanale od 30-39 (NatGeo HD, Wild HD, Animal HD itd) dok se na novoj platformi više ne dobivaju ti kanali (SD kanale koje imaš u osnovnom paketu), velika je filtracija i više nema da dobivaš što ne plaćaš. Dobivaš tj zadržavaš samo 32,35,37 a gube se 30,31,33,34,39.

Traže za "HD" paket 50kn, za programe koje su ionako već u osnovnom paketu. Neopravdano skupo kad su Arene 5kn. Da pružaju sadržaj u 4K, još nekako. To bi trebao biti standard a ne nadoplata.

Puno je isplativije uzeti Max 3XS paket preko prodajnog predstavnika koji košta 209kn

a dobivaš neogr razgovore prema fix i mobilnim, flat 20mbps, osnovni maxtv + sport plus hd za 15kn/mj

Dok Max 3 Biram košta 350kn a dobivaš "čak" gratis maxtv to go.

17 godina
neaktivan
Ag008 kaže...

Upravo je suprotno sve što si naveo.

Novim uređajem gube se HD kanali, konkretno na starim Albisima korisnicima koji su uzeli Sport PLUS HD dobivali su besplatno i HDTV paket, odnosno sve kanale od 30-39 (NatGeo HD, Wild HD, Animal HD itd) dok se na novoj platformi više ne dobivaju ti kanali (SD kanale koje imaš u osnovnom paketu), velika je filtracija i više nema da dobivaš što ne plaćaš. Dobivaš tj zadržavaš samo 32,35,37 a gube se 30,31,33,34,39.

Traže za "HD" paket 50kn, za programe koje su ionako već u osnovnom paketu. Neopravdano skupo kad su Arene 5kn. Da pružaju sadržaj u 4K, još nekako. To bi trebao biti standard a ne nadoplata.

Puno je isplativije uzeti Max 3XS paket preko prodajnog predstavnika koji košta 209kn

a dobivaš neogr razgovore prema fix i mobilnim, flat 20mbps, osnovni maxtv + sport plus hd za 15kn/mj

Dok Max 3 Biram košta 350kn a dobivaš "čak" gratis maxtv to go.

uhh

prvo hvala na informacijama ,nisam znao da max 3XS postoji

drugo trenutno smo na max3m+  doplata za sportski osnovni +doplata za flat fixna +doplata za  snimalica +doplata na flat internet za brzinu turbo ,ukupno sa još extra dodatnim brojem 459kn!

novi max3 paketi su biram 359 i biram dvostruko 399 kn, koji sve to sadrže(drugi da,prvi ne u potpunosti,jer i sportski se mijenja razdvaja,u max arena i max sport klub i valjda neki treči koji sadrći oboje(ne znam),

uzeo ovaj od 359 sa dodatnim brojem dodje 395..

https://www.hrvatskitelekom.hr/max-paketi/paketi

tako da ako ne aktiviramo povremeno onaj od 399 gubimo sve sport klubove,ali dobijamo sve kanale u HD koji su nam trenutačni u SD,tako mi je rečeno,plus snimalica jest unutra a i maxTV toGo ,pa ono pošto smo dugo bili plačali i preko tih 459kuna dok smo plačali još i za dodatni maxtv prijemnik pa je iznos ukupni bio 520kn ...

rečeno nam je da pošto smo odabrali kao besplatni paket,unutar te (tih) tarifa paket max arena,(to se može mijenjati tijekom ugovora,bilokad ,a besplatno svakih 90 dana) a kao besplatnu opciju maxtv to go... (i to se može mijenjati,bilo kada,a besplatno svakih 90dana)

takodjer mi je rečeno da svi kanali koje imamo u paketu ,točnije pitao sam za arene ,da če ih sada biti 12 ,odnosno tvrde da ako program plačamo,i imao ga u SD varijenti u paketu ,pušta se automatski i HD varijanta ako postoji,besplatno,bez doplate...

za puštanje Arena u HD sam baš pitao..nisam pitao,mada se poradzumijeva tom logikom i tvrdnjom da bi onda išla i Nova TV HD ,i tako to..

uostalom,ako lažu ili su prešutjeli kad dodje nek si ga nose nazad..i ugovor i prijemnik..

ako me spale na živac,da ne bi bio prelazak na max 2 paket...bez IPTV od njih.

ajd savjetuj složi bolje..

Penis Bonus Pax In Domus
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.6.2017 22:12 (s1hr).
17 godina
17 godina
neaktivan

ma ako me spale odo ja na max2 biram... a IPTV sve arene i svi sportklubovi ima i preko interneta pretplata kod hakera. I za to znam,ali sam legalista ,no laž bi ih ovaj puta mogla koštati. Nije da nisam baš pitao i išao u detalje. A onda nek si nose max 3 prijemnike u mp3.

Zadnji put smo ukinuli samo jedan max 3 dodatni prijemnik, drugi puta pregovarali kod opetovanih produženja i dobili dosta sportskih kanala u biti sve klubove i sve arene za produženje osnovnog po ne znam koji put..

A da smo bili pokušali plačati razne verzije HD sportskog jesmo,ali nije išlo...tako da sam se naučio da riječi lijepo zvuče ,ali realizacija je kako kada i kako kod koga...ali istina da imaju i divnih ljudi i iskrenih i savjesnih,ali i onih drugačijih,velika je to firma,pa ima svega....

A ionako su se pravili naknadno mutavi svi redom jer baš nikad nisam dobio onaj HDD koji me pripada po aktivaciji max3m+ paketa ,rodjena sestra ga je na moju preporuku isti paket koji dan kasnije uzela i dobila,pa ajd ti budi pametan,ja znam i argumentirano tvrdim..ali što možemo kad legalno arene i sport klubove nude samo oni...

A taj HDD im nikad nisam zaboravio..ono baš je bilo nagovaranje promjenite u taj paket ne 3M nego 3m+ ali dobiti če te HDD 750GB je bio ...i pristao,ali ga NIKAD nismo dobili,sestra jest,mi nismo...tako da obečanja i tvrdnje agenata-djelatnika tcoma,mačku o rep.(saslušam,ali sa zrnom soli,i ne vjerujem,nego provjeravam,ali to zamara) A da imam spremljenu tu web stranicu kad je to bilo u ponudi, da se taj uredjaj dobiva uz popust toliki uz te pakete i da se dobija uz popust i plača 1kn ako se uzme max 3M+ ili max 3L, a rezulata je eto poznat!!! Kasnije muljanja,kvazi objašnjenja,i naravno kasnije dok se navlačiš,akcija i prodje..tako da ako misliš da im 100posto vjerujem ,a ne...daleko od toga...nažalost,arumentirano i zasluženo...i to toliko puta da bi se trebao raspisati...oprostio ili prešao preko toga,jesam,ALI nikad zaboravio...

No da imaju i nude najviše jest točno,a sad kako to naplačuju i tarifiraju je druga stvar . Ali poserem im se na marketing..čim čujem akcija ili dobiva se meni to znači muljanje i uvaljivanje...a za magentu imaju zabranu zvanja,,,jer valjda svaki student kad mu se digne je zvao.

A tek prevarno oglašivanje nekih agenata,uzmite taj paket i kasnije ako nešto nije u redu direkno mene zovite,ne trebate čekati u redu na SZK, moš mislit,nestane slike zovem tog lika,a ono boroj iskopčan,ili nedostupan...naravno da nisam nasjeo...na foru od sad za sve zovite mene direktno,""uz magentu dobijate i djelatnika koji vas vodi i kojeg direktno možete dobiti""...zvučalo lijepo,ali testirao,i provjerio ,da je lažno oglašavanje,ali valjda ono ako prodje prodje....eto javno i arumentirano,neki zaista nemaju obraz nego lažu svjesno..

shvatljivo kad rade i imaju proviziju od nalovljenih,namamljenih,itd... 

A tek prodajni terenski agenti,koji su se lažno predstavljali da su djelatnici tcoma, kolike su prevarili,kolikima su uvalili ugovor da nisu jadni ljudi ni razgovarali sa njima(znam za dvoje penzića koji sinko max tv mi nemamo to,ali su im ugovorili ti smradovi,prevasranti koji su iskorištavali ugovaranje na daljinu i znali sve rupe,koje su naknadno krpane,i nadam se zakrpane)..a kasnije penali i otkazuj,a oni kojima su ugovorili a da ljudi nisu ni znali,kad im se nabralo računa(penziči uglavnom) ,pogadjajte na čiju stranu je stao Tcom? ljudi su tražili,gdje sam ja to potpisao,ili snimku gdje sam ja to odbrio..uzalud...NETKO je TO ODOBRAVAO,netko tko jest DJELATNIK TCOMa,a možda i više njih...

Osono sam rekao ne da imaju zabranu ti koji glume i preprodaju tcom pakete,ne da imaju zabranu prilaska,a kamoli zvanja,nego da ih čeka krupna i sitna sačma, ja sam onaj koji ih je pustio u svoj prostor ,pa legitimirao,i zvao policiju,a i tcom naravno da mi netko potvrdi da su to djelatnici tcoma..a onda bi takvi htjeli bježat,i bježali su.....a ono prevarant još kao na terenu učio djelatnicu valjda kako se vara...mene nisu prevarili ,a da sam bio u posjetu kod nekog i sprečio prijevaru,jesam, a šaćma je spremna da ih samo uočim na 100 metara bez upozorenja...i da ja držim riječ! Čudnovato ili ne ,više ovim kvartom,mjestom,ulicama,ne hodaju,tko zna zašto????

Krupna i sitna sačma ih i dalje čeka,zauvjek. Ne opraštam,nit se kaju nit su ispravljali,prema tome,nema oprosta ni zaborava! Svakom osobno po zaslugama,nekom pohvala,nekom hvala,nekom prigovor,a neke i dalje čeka šačma. 

Najači su mi ONI sa ovaj razgovor se snima,a kad ja kažem ok,i ja snimam razgovor,onda muk, ili pa vi to ne bi ste smjeli??? i skalpanje slušalice,uvrijedjeno..... odma znam,da nešto nije u redu... usput najači su kad traže OIB a sami se predstavljaju nadimkom...oš moj OIB daj i ti meni svoj! vidim da je takav pristup urodio plodom,ne traže više OIB tako lako...uostalom svaki pretplatnik ima svoj telekom ID,korisnički broj i hrpu drugih stvari,za identificirati se,za točno ono što im je potrebno. Jer kako je bilo ne bi me čudilo da je max tv počeo pitati unesite OIB za promjenu programa! (bolje da im ne dajem ideje...)

Penis Bonus Pax In Domus
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.6.2017 23:12 (s1hr).
17 godina

Inače, kada ste postojeći korisnik, niže cijene možete dobiti ako nazovete pri kraju ugovora i kažete da biste vjerojatno prešli drugom operateru i neka vas nazovu za bolju ponudu.

Poziv se tada proslijeđuje save desku (odjel savjetovanja, još poznat i kao odjel zadržavanje korisnika) gdje onda uz pregovore možete dobiti Max 2 XS paket za 150kn s neograničenim pozivima ili Max 3 paket za 209kn.

Dodatni maxtv uređaj u takvom paketu je 20kn prva a 40kn druga godina.

Tj istu ponudu kakvu imaju prodajni predstavnici koji većinom nude te cijene u zgradama gdje je bnet dostupan.

Interes HT-a nije da su svi na ovim paketima, ali jest da dobiju korisnike koji znaju za ove pakete jer to znači da su se već informirali što znaju da su svjesni i cijene konkurencije (koje su i niže od tih).

Meni i u ugovoru pišu te cijene te je i račun došao s tom cijenom, deseci korisnika i preko foruma imaju te cijene.

Kao što se recimo na Bnetu nekoliko puta godišnje može dobiti 24mj u pola cijene (3D paket za 135kn/mj) kada su akcije preko predstavnika.

17 godina
neaktivan

u idealnom svijetu,

odjel savjetovanja, još poznat i kao odjel zadržavanje korisnika"

bi sami zvali korisnike pa im nudili povoljnije ,da ih zadrže,a to nije mito,nego nagrada za dosadašnju vjernost i prilog za buduću vjernost.....uostalom večina je več izamortizirala npr prijemnike maxtv-a i usmjerivače(routere) te takvim postoječim korisnicima vjerovatno neće trebati dostaviti opremu kao onima koji je nemaju,što je manji trošak,i u biti pokriva nekakvu "nagradu za vijernost"...

no ,Vama osobno veliko ljudsko i od srca hvala jer ovo što pišete javno i jest u biti smisao foruma,da se informiramo,diskutiramo i educiramo što je u korist korisnika i/ili forumaša.

Nisam znao da takav odjel službeno postoji...

Po meni ako i kada korisnik sazna da je netko na istom paketu za iste novce dobio više ima da se osječa iznevjereno,i sa pravom da im otkaže i izgubi povjerenje,ako i taj osobno potpada pod kriterij po kojem je to trebao dobiti! 

Što ne napišu po isteku ugovora,stječete pogodnosti za produženje jednake kao za nove korisnike ili više! Ukoliko ste sve račune platili na vrijeme imate pravo na još dodatne pogodnosti prilikom zaključavanja/produživanja ugovora.,

Nije da nisam pitao zašto je tako loš tretman starih i postoječih i vjernih korisnika i zašto u pravilu uvjek sve pogodnosti dobivaju novi korisnici.

U biti sam im otvoreno rekao vi mene tjerate da raskinem ugovor i da napravim novi kako novi korisnik.

Službeni odgovor je glasio "mi imamo statistiku koliko nas ljudi napušta,i koliko ljudi raskida pa ponovno sklapa ugovor kao novi korisnici",

kad sam pitao zašto uvjek pogodnosti idu za nove korisnike,zar se više nagradjuje onaj koji če možda redovno i na vrijeme plačati,nego onaj tko na vrijeme i redovno plača i več je to dokazao,i na kojem ste dokazano zaradili,a ne onaj na kojem če te možda zaraditi?

U biti zbog sveopčeg nedostatka informacija,svakolikih tumačenja,skračeno neinformiranosti, više vrijedi novi korisnik na kojemu će možda zaraditi,nego onaj na kojem su već zaradili...više vrijedi korisnik novi u koga treba više ulagati ,nego onaj u koga ne treba ulagati,koji apsurd!

Očito tako če i dalje biti ,ako se medjusobno ne informiramo što je zaista u našu korist...

Penis Bonus Pax In Domus
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.6.2017 0:03 (s1hr).
17 godina
neaktivan

novi MAXtv receiver/prijemnik  ne preporučam svima onima koji se trenutaćno spajaju na TV prijemnik SCART kabelom , jer izlaz na koji ide kabel koristi samo tri pina ,i u biti daje kavalitetu kao da ste spojili ,a možete,i tako ,spojiti, žuti ,bijeli i crveni cinch,

odnosno ,ako sada koristite SCART za spajanje na TV i mislite ga i u budučnosti koristiti, po meni sa ovim prijemnikom imati če te LOŠIJU SLIKU ,jer SCART ne krosti samo 4 pina kontakta...za prijenos slike i stereo zvuka +uzemljenje(GND)

Ukoliko želite znati koliko lošije če vam slika biti ,spojite sadašnji prijamnik maxTV na vaš TV prijemnik cinch kabelima, žuti za video,i crveni i bijeli za stereo zvuk..jer na kraju kabela kojeg se dobiva jest SCART ali na ulazu→izlazu iz max tv prijemnika  nije! 

skračeno na ovaj način ,sa ovim prijemnikom samo jedan pin vam prenosi sliku! jedan za lijevi zvučnik,jedan za desni,i jedan je "uzemljenje"(GND)

A znamo da je prijenos slike izvuka ipak kvalitetniji sa scartom u odnosu na cinch. A u ovom slučaju scarta fizički više nema na ovom maxtv prijemniku.

Slobodno nek me isprave i dopune.

Penis Bonus Pax In Domus
17 godina
neaktivan

ohohhoho hvala na linku ,mislim da ovaj post od 08.06. 2017 treba skopirati i ovdje →

forumaš Neonka piše

"zvao sam za novi STB i dan dva nakon me zovu iz t-coma sa ponudom pošto nemam ugovor za 2 godine.

broj 0800 247 248 je taj odjel za postojeće korisnike i mogu ponuditi veće popuste nego ovi obični iz odjela prodaje.

Dosad bez ugovor plaćam stari max3m paket (osnovna halo usluga,osnovni max tv, i flat adsl 4 mbit) =319 kn

iz običnog odjela prodaje mi nudili isto to samo uz snimalicu za 250,00 dok iz odjela za postojeće imam sve isto kao i dosad što plaćam 319 kn ali su oni snizili cijenu na 209,00. 

Eto, sve se da s njima cjenkati pa možda nekome pomogne informacija."

hm,baš juče na daljinu bez poziva na taj broj sklapali nešto,još stignem zvati...hehe,pa probajte vi postoječi stari korisnici!

a za buduće nove → izgleda da je bolje,vrijedi probat → https://www.hrvatskitelekom.hr/predstavnici

LJUDI probajte pa usporedite...hvatajte najbolje ponude..i ne srljajte na prvu..ni na drugu,

Penis Bonus Pax In Domus
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.6.2017 0:36 (s1hr).
17 godina
Novi MAXTV reciver

Ja sam presao sa max3 m na max3 biram dvostruko za 349 kn a inace taj paket je 399

a prije sam placao 315kn...i za 35kn sam puno toga dobio 

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.6.2017 0:52 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Ja sam naručio preko ht-tcoma taj novi resiver prije 6 dana a rekli su da će doći za 3 dana sa poštom. I sad ja neznam hoćeli on i doći u opće ili neće.???!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Svakako nemate izbora oko novog MAX TV-a, jer planirano je da se sa 11. mj zavrsi migriraju korisnika i stara platforma ugasi.
Tako da svima svakako ce doc na isto.
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
17 godina

Teh

jesi novi , stari i magenta korisnik ?'

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.6.2017 10:32 (4mal).
14 godina
Novi MAXTV reciver

jel ima netko informaciju hoce li se dodavat kakve aplikacije u taj novi STB, tipa YT, HBO GO, Pickbox itd... Netflix vjerujem da nece stavljat hehe 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Picbox imaš, a šta ti fali sve možeš imati na smart tv
13 godina
neaktivan
YT je najavljen, DT recimo ubavuje Amazon Prime i Netflix, posto je platforma ista mozda bude nesto i od tog.
11 godina
neaktivan
Novi MAXTV reciver

Još malo oko zvuka.

Koliko sam bio oduševljen kvalitetom slike, toliko me razočaralo novo programsko sučelje vezano za novi "daljinac". Valjda ćemo se priviknuti.

Da sada se novim STB-om nije mjenjao "protokol" manipulacije, radio bi i stari daljinac. 

Ne razijem potrebu, da se ovim novim STB-om mijenja i protokol  sučelja, čemu mijenjati navike, treba ih samo dograditi. / Ako je SW pisan kod nas /

Ostao je još problem zvuka. Naime veliki nesrazmjer volumena zvuka kod prebacivanja različitih izvora,( Sat. Max TV, Zemaljski.)

Riješio na samom TV >> Philips 42pfl9603d-10 nudi opcije:

• Delta volume Levels out volume differences between channels or connected devices.
• Programmlautstarke Gleicht Lautstarkeunterschiede zwischen den Sendern oder angeschlossenen Geraten aus.

Srećom na TV imam dig. Audio izlaze,  inaće to jako fali na škatuli ovog zadnjeg STB-a.

Medokava
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Slika ružna!!!!
17 godina
Novi MAXTV reciver

HEVC- lista

Arena 5 i 6
SK3
E!
HBO 2 i 3 
Cinemax 1

Moj PC  
0 0 hvala 1
10 godina
4mal kaže...

HEVC- lista

Arena 5 i 6
SK3
E!
HBO 2 i 3 
Cinemax 1

S obzirom da je vlasnik linije odlučio prijeći na nove Max biram pakete + Sport Plus + Prošireni, jučer sam opet stavio u funkciju novi uređaj, jer samo na njemu radi navedeni paket. Znači, na starom receiveru nije uopće bilo moguće gledati programe iz proširenog paketa makar su bili aktivirani.

Na cro kanalima je vidljiv pad kvalitete slike u odnosu na stari receiver, ali ako je slika koja je na HEVC confirmed kanalima sa ove liste neki standard koji bi trebo biti prisutan na svim kanalima nakon prelaska cijelog sustava na HEVC, onda ću nekako preživjeti ovih par mjeseci. Jedino kaj mogu reći je da je slika na HEVC kanalima brutalno dobra za nešto što bi trebao biti SD standard. Jučer je na Areni 6 išla snimka Celta - ManUTD i slika je bila fenomenalna. Ako sam dobro polovio ono kaj se tu pisalo to bi sad trebala biti 720p slika na tim kanalima koji će ići u HEVC-u?

Danas sam riješio i problem brzine interneta jer su nakon prelaska na novi paket "zaboravili" pustiti max brzinu. Jedino kaj je ostalo na tehničarima iz T-coma da riješe su HD kanali koji mi još uvijek ne rade. Nadam se da su sad omogućili promjenu postavki profila kod nas koji imamo 2 receivera i da će podesiti tako da se HD može gledati na oba istovremeno.

Sve u svemu, uz nešto slabiju kvalitetu slike, dobili smo za dosta manje novaca znatno veći paket programa i ako u dogledno vrijeme svi programi budu na razini ovih koji su sad u HEVC-u, mogu konačno reći nešto pozitivno za T-com i njihove promjene.

17 godina
Novi MAXTV reciver

da ovi hevc sd se prikazuju u 720p zato im i pise hd...

dok hevc hd postojeci u 1080p 

slika na hevc sd i hd-u su fantasticne 

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.6.2017 15:12 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
U hevc hd za sad idu samo arene 1-6?

0 0 hvala 0
17 godina
Novi MAXTV reciver

Da i cinemax kanali 

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
Novi MAXTV reciver

Kome idu ? Ovima koju su preuzeli novi Samsung receiver i prešli na novu platformu ?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Da jer novi STB moze jedino kodirat HEVEC.
14 godina
Novi MAXTV reciver

Provjerio sam sad i ja i eto stvarno Arene 5 i 6 sad izgledaju dosta dobro. Samo da što prije prebace i ostatak sportskih. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Novi MAXTV reciver

kaj se mene  tice neka sve ode na hevc sto prije...

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice