Novi MAXTV reciver izdvojena tema

poruka: 1.995
|
čitano: 1.026.241
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Novi MAXTV reciver
Znam..
Esp nema u max tv, discovery odlazi, cinestar premiere nema itd.
Ako ce stvarno samo oni kanali koji imaju hd verzije biti bolje kvalitete u sd, onda je tresla se brda rodio se mis.. Jer vec i sad imamo arene, sk hbo, cinemax, novy, par dokumentarnih u hd. To sto cu dobiti mozda fox u hd kvaliteti ili doma tv hd mi nije bas wooow...

Ja sam mislio da ce se na svim kanalima poboljsati slika..

0 0 hvala 0
17 godina
Novi MAXTV reciver

Opet krivo ima ih u HD da ali ne FHD a tu se vidi razlika pogtovo na 4k telkama di FHD puno bolje scalira nego 720p na istom...

pa cilj je da do 2019. svi kanali bilo iptv,dvb-t2,dvbt-s2 budu HD u startu jer je vec i vrijeme radi HEVC-a.

bude na svima s vremenom ali naravno... da tek ovi strani , premium sportski etc... imaju prednost

sto cemi vinkovacka tv ili z1 u hd-u lol...

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.6.2017 22:02 (4mal).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina

Već sam četvrtu godinu na optici, od HD programa imam samo Arena 1 i 2, NovaHD, HistoryHD, Cinemax1 HD. NickleodeonHD. HBO 1,2 i 3 ima logo HD, ali slika je daleko od HD kvalitete, bojim se da su programe koji izvorno idu u HD-u namjerno downscalirali u SD. a "prave" me tjeraju da kupim! Ravno zločinu, ne mogu drugo reći. S novim STB-om nisam dobio ništa. Na svim SD programima slika je vidno lošija nego na Albisu, puna artifekata i efekata komprimiranja (hej, imam optiku????), nema mogućnosti filtriranja kanala, ona opcija "omiljeni kanali" ne radi, pri startu, umjesto posljednje gledani program, otvara menu sučelje, nestao mi je JugotonTV koji sam u Osnovnom paketu prije imao i najviše gledao...vrteći kanale, izgubim se u bespućima zaključanih programa, PPV programa i navođenjima neka kupim paket ili utakmicu (ovo se ne da izbaciti, jer opcija "omiljeni programi" ne radi)

Sve bi to još nekako i probavio, jer se ipak radi o bezobraznom i skupom T-comu, ali ne mogo vjerovati da nama s optikom zaključavaju HD programe, čije su SD verzije inače u osnovnom paketu! Ljudi, HD je standard koji se pojavio prije više od 10 godina i danas kad je u većini država postao normalna stvar, kad se već uveliko barata i s 4K rezolucijama, T-com ide do te granice bezobrazluka da nam taj isti standard želi naplatiti 50 kuna mjesečno!!!

Izgubio sam strpljenje s njima, kad mi istekne ugovor, bye, bye...

Sinoć sam lega jutros...
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.6.2017 0:33 (BlackMoon).
8 godina
neaktivan
Novi MAXTV reciver

Ja sam dogovorio bio HBO Premium za 5kn, Prošireni za 5kn, MAX Sport Plus za 15kn, ali sam odustao od svega jer mi jednostavno nema smisla što nude. HBO ajde još nekako jer dolazi uz HBO GO, no ostalo... Suludo mi je platiti 50kn mjesečno za realno samo 5 korisnih programa (Nat Geo HD, Nat Geo Wild HD, History HD, Animal HD, Nova TV HD, a Discovery miču). U 2017. kad bi HD trebao biti u standardnoj ponudi. Dao bih im drage volje 50kn za par programa u 4K. Sve ostalo iz Osnovnog i Proširenog paketa što bi moglo biti u HDu jednostavno nemaju (N1 HD, Discoveryje koje miču - 6 kanala, 24Kitchen HD, FOX HD, Fox Life HD, Fox Crime HD, Comedy Central Extra HD, E! HD, Sky News HD, Doma TV HD ... da ne nabrajam dalje što bi moglo biti u HDu), a kamoli tek ono što uopće nemaju u ponudi (Eurosport 1,2HD, Cinestar Premiere 1,2HD, AMC HD,  H2 HD, BBC World HD,  ... itd.). A i ovo što je kakti HD je 720p. Đaba mi optika kraj toga. Ostavio sam 200/100mbps s popustom pa ću kupit nekog drugog IPTV providera i uživat u stranim programima. Od svih drugih bih mogao razumjet da imaju manjkave liste programa, no HT uz njihove cijene (ja sam dobio jeftino jer su izbacili krivi cjenik) ima lošu ponudu i nemaju opravdanja.

A da ne spominjem koliko su me naživcirali i da od 17.05., znači skoro mjesec dana nisu ispunili dogovoreno niti dostavili STB.

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.6.2017 1:09 (IcyTexx).

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Ništa
15 godina
BlackMoon kaže...

Već sam četvrtu godinu na optici, od HD programa imam samo Arena 1 i 2, NovaHD, HistoryHD, Cinemax1 HD. NickleodeonHD. HBO 1,2 i 3 ima logo HD, ali slika je daleko od HD kvalitete, bojim se da su programe koji izvorno idu u HD-u namjerno downscalirali u SD. a "prave" me tjeraju da kupim! Ravno zločinu, ne mogu drugo reći. S novim STB-om nisam dobio ništa. Na svim SD programima slika je vidno lošija nego na Albisu, puna artifekata i efekata komprimiranja (hej, imam optiku????), nema mogućnosti filtriranja kanala, ona opcija "omiljeni kanali" ne radi, pri startu, umjesto posljednje gledani program, otvara menu sučelje, nestao mi je JugotonTV koji sam u Osnovnom paketu prije imao i najviše gledao...vrteći kanale, izgubim se u bespućima zaključanih programa, PPV programa i navođenjima neka kupim paket ili utakmicu (ovo se ne da izbaciti, jer opcija "omiljeni programi" ne radi)

Sve bi to još nekako i probavio, jer se ipak radi o bezobraznom i skupom T-comu, ali ne mogo vjerovati da nama s optikom zaključavaju HD programe, čije su SD verzije inače u osnovnom paketu! Ljudi, HD je standard koji se pojavio prije više od 10 godina i danas kad je u većini država postao normalna stvar, kad se već uveliko barata i s 4K rezolucijama, T-com ide do te granice bezobrazluka da nam taj isti standard želi naplatiti 50 kuna mjesečno!!!

Izgubio sam strpljenje s njima, kad mi istekne ugovor, bye, bye...

caka je u tome da oni imaju istu infrastrukturu i za bakar i za optiku (što se televizije tiče). ne mogu oni sad pustiti hd, a na bakru neće raditi jer su ograničeni bandwidthom, tj. mogli bi al bi morali istovremeno streamati 2 različite vrste slike za svaki program, a to neće raditi niko jer je duplo skuplje. prelaskom na hevc imaju sve uvjete za full hd. svi kanali će preći na hevc tek kad ugase h264. ovo je prelazno razdoblje i to znači da je još uvijek u fazi testiranja. ako se ikad pojavi 4k kod nas, on će ići isključivo preko optike (ili antene eksperimentalno, potrebna je brzina od najmanje 20 mbita/s), a problem je da kod nas infrastrukture za optiku nema i pitanje je kad će se optika proširiti po cijeloj zemlji

nemam za potpis
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.6.2017 8:41 (tenac).
14 godina
Novi MAXTV reciver

oprostite što sam dosadan, no u nedelju sam zvao t-com te su mi rekli kako je reciver zaprimljen na pošti. Očekivao sam kako će jučer poštar donjeti reciver, no ništa Valjda će danas....

ukoliko i danas bude zadržavanja na pošti da ponovno kontaktiram t-com ili (koje je vaše mišljenje).... hvala

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ag008 kaže...

Koji "svi" kanali ti rade na novom uređaju?

30,31,32,33 itd? (NatGeo itd)

Jesi na optici, imaš li sport plus hd aktiviran?

Rade 30 (NG HD), 31 (ng wild) , 32 (history) , 33, 34, 35 (Nova HD) ... 

+ HBO 1/2 HD 

Nisam na optici, imam 45 Mb/s max propusnost, Magenta 1. Jedini dodatni paket koji imam je HBO Premium koji sam uzeo sa Magentom. 

Na moj.hrvatskitelekom.hr imam aktivirano:

- Osnovni paket programa

- HBO Premium Paket

- MAXTV Osnovni paket

9 godina
neaktivan
Novi MAXTV reciver

http://apps.jutarnji.hr/tv-buducnosti/

Možda tada puste updejt software sa tim dodatnim mogućnostima.

0 0 hvala 1
13 godina
odjavljen
Gale92 kaže...

oprostite što sam dosadan, no u nedelju sam zvao t-com te su mi rekli kako je reciver zaprimljen na pošti. Očekivao sam kako će jučer poštar donjeti reciver, no ništa Valjda će danas....

ukoliko i danas bude zadržavanja na pošti da ponovno kontaktiram t-com ili (koje je vaše mišljenje).... hvala

Ja sam cekao vise od tjedan dana

17 godina
Novi MAXTV reciver

poosto sam na max biram dvostruko ostavio sam hbo premium i arene(nema vise nogometa) zamjenio prosirenim paketom di su mi svi hd paketi otkljucani 

super mi je novi paket mogu rotirat kako ja hocu svakih mj. dana free ili unutar sa nadoplatom 15kn 

stim da je promjena besplatna unutar 30 dana...

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.6.2017 20:55 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Robilad kaže...

Ja sam cekao vise od tjedan dana

danas mi je rekao poštar da je stigao ali da će mi ga sutra donjeti

8 godina
neaktivan
sh92 kaže...
Ag008 kaže...

Nisam, nazvao sam i SZK koji su mi provjerili i to je taj kor. račun (i s moj HT), dobio sam i novi pin te i dalje ne radi.

Stari stb radi normalno

Same shit kod mene.

Nije mi bio pri ruci onaj papir na kojem pise taj nroj od korisnickog racuna, ulogiram se na moj telekom i nisam pazio jer imaju sad dva, ukucam krivi, ali je prohvatilo i pin i taj racun, al su mi bili zakljucani svi kanali sem obicnog paketa.

Nisam znao kakko ga natjerat da se vrati na početne postavke i da mi opet ponudi ukucavanje korisnockog broja i pina, kad sam to skuzio i kad sam mislio riješen problem ono ne prihvaća taj korisnički broj gdje su otključani svi kanali koje plaćam, javi greška pri prijavi, kad fulaš pin ili korisnicki broj javi uredno krivi pin ili broj, tak da sam morao prijavit i sad čekam, do tad koristim stari na kojem sve radi uredno ko i prije.

I meni javlja 'pogreska pri prijavi'. Da li si rijesio taj problem?

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.6.2017 22:43 (blueskyhr).
17 godina

Meni su na 0800 9000 za pogrešku pri prijavi rekli da zovem 0800 600 010 te su mi onda oni kroz 24h poslali novi pin, samo za uključenje stb-a.

Recenzije kineskih mobitela na anton008.com +Banggood kuponi za -10$ na PP
8 godina
neaktivan
Novi MAXTV reciver

Taj broj vise ne radi, samo je za tehnicare.. 

0 0 hvala 0
8 godina
protjeran
blueskyhr kaže..

I meni javlja 'pogreska pri prijavi'. Da li si rijesio taj problem?

Jesu.

Problem je u tome što ti se kreiralo 2 max tv korisnička broja na moj telekom i taj novi nije aktivan, zovi i reci tako kako sam ti ja rekao do čega bio problem, prije će ti naštimat, meni ovi prek fb nisu znali do čega je a onda lik zvao i skužio u ćemu je kad sam mu objasnio.

8 godina
neaktivan
Novi MAXTV reciver

Meni poslali tri tehnicara bezveze, i oni su zvali njih pa kazu da je to do platforme, da pricekam sms. Cekam taj SMS sa PINom skoro mjesec dana..

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
PC - stručnjak kaže...
Yap, stream je isti, dok se ne ugasi stara platforma, onda idu izmjene na stream sustavima.

Što će se na optiku puštati bolji streamovi kad se ugasi stara platforma?

Dal ce se emitirati programi u tri rezolucije i bitrateu? SD, 720i/p i 1080i/p u 2.5mbps, 4mbps i 8mbps? Ili se ne planira ici u "visoke" bitrateove s HEVCom?

15 godina
IcyTexx kaže...
PC - stručnjak kaže...
Yap, stream je isti, dok se ne ugasi stara platforma, onda idu izmjene na stream sustavima.

Što će se na optiku puštati bolji streamovi kad se ugasi stara platforma?

Dal ce se emitirati programi u tri rezolucije i bitrateu? SD, 720i/p i 1080i/p u 2.5mbps, 4mbps i 8mbps? Ili se ne planira ici u "visoke" bitrateove s HEVCom?

ne, ali hevc omogućava bolju kompresiju, a to znači da se za manji bitrate dobije bolja slika. sd bi s vremenom trebao postati 720p (4mbita/s), a 720p bi trebao postati full hd (8 mbita/s)

nemam za potpis
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.6.2017 7:20 (tenac).
16 godina
Novi MAXTV reciver

Jel se to meni cini ili je slika sa novim resiverom losija nego prije. 

Nebi te jebo ni za bjdo kajameja
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Ne čini ti se, slika je doista lošija s novim prijamnikom. I neće biti bolja, već sada na istom streamu kanala i u istoj tehnologiji na Albisu je bolja.

Ja koristim stari, ima puno bolju sliku.

15 godina
Ag008 kaže...

Ne čini ti se, slika je doista lošija s novim prijamnikom. I neće biti bolja, već sada na istom streamu kanala i u istoj tehnologiji na Albisu je bolja.

Ja koristim stari, ima puno bolju sliku.

da pogađam, televizor ti je spojen preko scarta?

nemam za potpis
17 godina

Ne govori gluposti, nije riječ o televizoru, niti HDMI kabelu.

FullHD televizor, spojen na HDMI kabel, slika neusporedivo bolja na Albisu, pri naglim pokretima nije zrnata, kvalitetnija općenito.

I još fora da nisu uključeni svi HD kanali.

11 godina

jesi prebacio na 50 hz?

17 godina

Je, na 50hz 1080p, ne automatik, nije do toga, HDMI-a i ičega, slika je lošija.

Nedostaju i HD kanali, svega par je otključano.

16 godina
Novi MAXTV reciver

Meni je bila dosta zamučena (zblurana) slika spram starog Max tv prijemnika. Uspio sam to ublažiti u postavkama samog tv-a podešavanjem boja, oštrine, kontrasta i sl. tako da je sad dosta bolje. Tv je 720p.

Još uvijek u mraku dolazi do manjih problema sa snalaženjem po daljincu (nakon 8 dana korištenja).

Za sada bih blagi minus dao tv vodiću. Stari mi je bio pregledniji (iako se i to može smatrati navikom). Ima još par prigovora ali ništa na što se čovjek ne može priviknuti nakon određenog vremena.

Nedostaje mi i snimanje na TV1000 i AXN-u (i National Geographicu već duže vrijeme).

Najviše me brine ovo najavljeno ukidanje Discovery kanala. Valjda nam neće za utjehu davati fashion, kulinarske ili sapuničarske kanale, nek si to svojoj mami daju. Melem na ranu bi mi bio jedino History 2.

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Navodno će umjesto Discovery-a i Animal planeta od 1.9. ići BBC Earth i BBC Living (ili kak se već zove), no neće biti u HD-u za razliku od ovih prije.

8 godina
Slika sa novim reciverom je jedostavno lošija i ne vidim razloga da pojedinci uvjeravaju sebe i ostale da je bolja kad nije!...do neke možebitne nadogradnje novog reciver, slika na starom Albisu nema premca!

0 0 hvala 0
14 godina
Novi MAXTV reciver

meni piše da je za HD kanale slaba internetska veza...... do sada sve radilo kako treba

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Gale92 kaže...

meni piše da je za HD kanale slaba internetska veza...... do sada sve radilo kako treba

Meni u startu za HD kanale izbacuje "Greška, nedovoljna propusnost internetske veze" a imam turbo 30. 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice