Konfiguracija_pomoc

poruka: 35
|
čitano: 5.130
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
RE: Konfiguracija_pomoc
premier kaže...

Vecina je ovdje AMD-ovaca koliko vidim. Napadate me. Gle, samo pitam. Da li imam sigurnost da necu morati ulagati u racunar 2-3 godine sto se tice njega samog, ne da bih mogao pokrenuti nove igrice. Nisam game freak nego volim poigrati kada se skupi drustvo, nista vise.

Sa ovom maticnom, mogu naknadno staviti i5 ili i7, graficka se da zamijeniti ako postanem freak i sta je sad tu sranje, ajd vi amd-ovci koji ste toliko kriticni osim prema onome sto vi imate meni kazite...

Lijepo bi bilo da svaki odg koji date argumentirate...Wozdra

A prijo moj nitko te ne napada već ti ljudi pokušavaju pomoći i dati koji pametan savjet. I to nema nikakve veze s tim tko je za AMD a tko za Intel već ti se samo pokušava objasniti šta je isplativije u tvom slučaju i tvojim financijskim mogućnostima

Ako si ti svoje već odlučio šta uopće tražiš pomoć. Lipo odi u dućan i kupuj šta oćeš...

14 godina
neaktivan
doktor1 kaže...
hitman_anel kaže...
premier kaže...

kontam E5500 ili E6600 s ramom trojkom, ako je moguce. Jel imas ti neki prijedlog, jos sam otvoren za sve solucije

Ti procesori serije E nisu bas nesto dobri

A zašto? Šta fali E8400 ili E8500 procesorima? Iz kojeg razloga procesori serije E nisu dobri?

evo ti pa ti vidi da li valja ili ne valja

http://ark.intel.com/ProductCollection.aspx?series=33897

A.O.
14 godina
neaktivan
hitman_anel kaže...
doktor1 kaže...
hitman_anel kaže...
premier kaže...

kontam E5500 ili E6600 s ramom trojkom, ako je moguce. Jel imas ti neki prijedlog, jos sam otvoren za sve solucije

Ti procesori serije E nisu bas nesto dobri

A zašto? Šta fali E8400 ili E8500 procesorima? Iz kojeg razloga procesori serije E nisu dobri?

evo ti pa ti vidi da li valja ili ne valja i da li se isplati

http://ark.intel.com/ProductCollection.aspx?series=33897

A.O.
14 godina
neaktivan
hitman_anel kaže...
Phenom ili AMD, na nizoj i srednjoj razini procesora su bolji od Intela, dok je medju najboljim i najskupljim procesorima bolji Intel

dovodis sam sebe u kontradikciju...

14 godina
neaktivan
Konfiguracija_pomoc

I da...za tacno 3335 kuna ona konfa koju sam pitao sta mislite i kupio sam. Pila zaga ;)

0 1 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice