Trazim nekoga s velikom upload brzinom

poruka: 8
|
čitano: 1.718
|
moderatori: vincimus, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Pozdrav!

Za jedan projekt (koje bi trajao dulje vremena) trebam "vanjskog" suradnika koji moze osigurati veliku upload brzinu. Trebao bi cca 2x mjesecno prebaciti 50-100 GB podataka na online backup server. Treba mi netko tko to moze omoguciti. - da se ta kolicina podatka moze prebaciti u nekom razumnom vremenu. Ja bi na ext hdd donio podatke, ukljucio ga u komp-sa-velikim-uploadom i pokrenuo prebacivanje, transfer moze biti po noci ili preko vikenda da ne ometa.

Placanje bi bilo po jasnom dogovoru (po GB podataka), a bilo bi jako dobro kada bi ta osoba/firma mogla izdati R1 racun.

Ako netko ima takvu mogucnost neka se javi da se dogovorimo. Bilo bi dobor da je UL bude barem 5Mbps, a dobro bi bilo i vise (kako bi transfer bio razumno brzo gotov).

davor07

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nisam siguran, ali probaj otić u T-com, pitaj jel možeš iznajmit jedan server u datacentru, tamo imaš fizički pristup serveru i lijepo odeš tamo i to uploadaš... Možda da odneseš komp i uploadaš. Neznam dali se može, ali eto.

Slavonija u ♥ ;;;---;;; Ako se dogode 2 faila istovremeno, dali se oni međusobno poništavaju?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Otiđi u t-com pa pitaj,ako mogu znat i pitat,sto prebacujes pa ti toliko treba GB,Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.8.2010 15:16 (Softwer).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Trazim nekoga s velikom upload brzinom
Ja imam upload 24 MBPs, u firmi netpro uslugu... Ali zao mi je ne mogu ti pomoci... Cisto jer prikljucivanje bilo kakvog externog hardvera za sobom povlaci sigurnosne rizike. a vjeruj, to si sada ne mogu priustiti...

Ali jefitinije bi ti bilo da odes lijepo u T-com i iznajmis server jedan... mjesec - dva koliko ti treba... oni ce ti dati i R1 racun...
In Control
17 godina
neaktivan
Softwer kaže...

Otiđi u t-com pa pitaj,ako mogu znat i pitat,sto prebacujes pa ti toliko treba GB,Smijeh

online backup

davor07
17 godina
neaktivan
EnlightenedPhoenix kaže...
Ja imam upload 24 MBPs, u firmi netpro uslugu... Ali zao mi je ne mogu ti pomoci... Cisto jer prikljucivanje bilo kakvog externog hardvera za sobom povlaci sigurnosne rizike. a vjeruj, to si sada ne mogu priustiti...

Ali jefitinije bi ti bilo da odes lijepo u T-com i iznajmis server jedan... mjesec - dva koliko ti treba... oni ce ti dati i R1 racun...

Hvala na ideji (i svima drugima)!

Ako imaš iskustva, molim malo više detalja, kako se zove takva usluga u T-comu? Ima neko ime? Ne znam što trebam tražiti. Koliko bi to moglo koštati?

Hvala sivma!

davor07
15 godina
neaktivan
Slavonija u ♥ ;;;---;;; Ako se dogode 2 faila istovremeno, dali se oni međusobno poništavaju?
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Imas PM :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: