Kako im nije neugodno toliko se uvlačiti amerikancima? Odvratno.
I opet Yuki žrtva sranjskog formata kvalifikacija...
Kako im nije neugodno toliko se uvlačiti amerikancima? Odvratno.
I opet Yuki žrtva sranjskog formata kvalifikacija...
kakva šteta, da su Lewisa zvali u prvom stintu dva kruga ranije, mislim da bi bilo napeto
budi sretan... super je to... ovi moji 10 krugova prije kraja još prebiru po alfabetu.
kakva šteta, da su Lewisa zvali u prvom stintu dva kruga ranije, mislim da bi bilo napeto
Bilo bi... ništa. Lewis je počeo gubiti medium u zadnjem krugu, a ovako bi ih počeo gubiti još ranije. Ovo mu je maksimum.
Šteta je samo što Lando nije imao više medium guma za posljednji stint. Tu je moglo biti borbe za pobjedu.
F1 danas
Pratim F1 15 godina, nikada nisam čuo i vidio da je netko zbog podnice disq.
Možda ne bi imali dovoljno vozača, da popune sva mjesta u bodovima.
Onda bi možda shvatili da je do staze, plus ne znam jel uopće mijenjaju podnicu nakon sprint utrke, al dobro, srećom nije bilo pobjede. Samo me zanima kolike su vrijednosti kod svih testiranih auta.
Mislim da su Schumachera diskvalificirali iz istog razloga. Samo što je on tada bio i pobijedio. To je bilo u doba njegove dominacije početkom devedesetih. Sad mi se ne istražuje kada je to bilo i na kojoj trci. Hamilton je sigurno imao koristi od toga jer mu je bolid dolazio bliže stazi čime je imao izraženiji downforce. Znači pitanje je bi li uopće završio na podiju da je bio ispravan. Svejedno za Hamiltona. On je ionako prošlost. Sad gledamo dominaciju budućeg najuspješnijeg vozača u povijesti. Taj vozi nepogrešivo kao nitko do sada u svom primeu. S neispravnim kočnicama on sa šestog mjesta pobijedi ne napravivši niti jednu jedinu grešku. Nevjerojatan vozač!
Najjači su mi oni što shareaju onaj kolaž kao dokaz nečega, a evo šta kaže lik koji je uhvatio te fotke
https://twitter.com/jameypricephoto/status/1716244239435108835?t=wiME3ebAa7vtz4hJlIBh-g&s=19
Ta FIA mi ide na rac viš sa tim kaznama
Fia1 ili Formula1 pitanje je sad.
Ferrari 1-2 na kvaliju... To je to, a sada kreće prema dnu.
baš me zanima do kada će se Horner lagati da je Perez siguran za iduću sezonu
Ja se pitam zašto je ova staza u F1?!
Lando je spasio dojam, svaka čast na proboju u drugoj polovici trke, pogotovo zadnja dva.
Staza ko staza mi čak i nije najlošija, onako sredina. Ima mjesta za preticanja i van DRS zone što pozdravljam. Plus što uvijek bude koji udes.
Ferrari kad je utrka krenula ko da gume jednostavno nisu 'uhvatile' prvu ključnu dužinu auta, šteta jer sam se nadao da će barem 10, 15 krugova zapapriti. Nevjerojatno koliko se staza dizala po pitanju gripa/potrošnje gume, mogao si bez problema drugu polovinu stiskati na Mediumu što se vidjelo po Hamu i Norrisu.
baš me zanima do kada će se Horner lagati da je Perez siguran za iduću sezonu
Ne još dugo.
Pogotovo uzevši u obzir koliko koštaju njegovi "izleti".
A pogotovo zbog činjenice što su drugi timovi napredovali u razvoju ground effecta jer je Checov bolid u 3-4 navrata bio dizan kranom (nakon sudara).
Red Bull je čudo, a pogotovo Max. Znači... u zadnjem stintu Verstappen i Leclerc na hardu, Hamilton na mediumu. Verstappen odlepršao Lewisu, a Lewis odlepršao Leclercu. U dvadesetak krugova Max na istim gumama pobjegao Leclercu 20 sec s tim da vjerojatno nije ni stiskao do kraja.
A pogotovo zbog činjenice što su drugi timovi napredovali u razvoju ground effecta jer je Checov bolid u 3-4 navrata bio dizan kranom (nakon sudara).
Bit će lijepa slika za pogledati podnicu sad kad je poletio u zrak.
Red Bull je čudo, a pogotovo Max. Znači... u zadnjem stintu Verstappen i Leclerc na hardu, Hamilton na mediumu. Verstappen odlepršao Lewisu, a Lewis odlepršao Leclercu. U dvadesetak krugova Max na istim gumama pobjegao Leclercu 20 sec s tim da vjerojatno nije ni stiskao do kraja.
A tek Hamilton što je napravio Russellu? U 30 krugova skoro 30 sekundi na istim gumama.
U pet min se promjeni vrijeme, epska kiša..
nista novo. u rijeci je tako godinama
Bilo bi veća fora da svi dobiju jedne nove gume u Q3 Sprint kvalifikacija.
Napokon odlična utrka, ipak se može
Poseban gušt je bilo gledati borbu Alpha Taurija i Ferrarija, oba unutar sekunde od Ferrarija ispred. Šteta što nije uspio Ric preteknut Sainza, to bi bilo prekrasno.
Alonso najbolji nakon Schumachera. Kakav Vettel, kakav Hamilton, Alonso je car.