Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 30.793
|
čitano: 4.124.736
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Kutak za ljubitelje Formule 1
Miro kaže...

Max Verstappen pobijedio na VN, usput postao i prvak svijeta ovog vikenda - i o tome ni jedan post...

To dovoljno govori koliko je uzbudljiva F1 danas. 

Nema potrebe komentirati klasu za sebe.

Max pa onda ostali. Potvrdio ono što je bilo neminovno.

Znam da se ljubitelji "ostalih" neće složiti, ali to je tako.

I u onakvim uvjetima poput jučerašnjih je bio besprijekoran i niti jednu grešku nije napravio.

Žao mi je jedino što evo ni 3 naslov nije proslavio na neki adekvatan način 

McLarenu svaka čast. Nek su više našli svoj pedigree tamo negdje skriven u ladicama prošlosti.

Batllelog: sudy_freak | Steam: sudy_freak | PUBG: slav_baba_yaga
15 godina
sudy_freak kaže...
Miro kaže...

Max Verstappen pobijedio na VN, usput postao i prvak svijeta ovog vikenda - i o tome ni jedan post...

Nema potrebe komentirati klasu za sebe.

Max pa onda ostali. Potvrdio ono što je bilo neminovno.

Znam da se ljubitelji "ostalih" neće složiti, ali to je tako.

I u onakvim uvjetima poput jučerašnjih je bio besprijekoran i niti jednu grešku nije napravio.

Žao mi je jedino što evo ni 3 naslov nije proslavio na neki adekvatan način 

McLarenu svaka čast. Nek su više našli svoj pedigree tamo negdje skriven u ladicama prošlosti.

Ne moraš ga dizati. Nije niti će biti vozač, kakvim ga ti predstavljaš. Pravi primjer ti je Hamilton. Imaš bolid, sve je tebi podređeno i lako osvojiš naslov. Čim to nemaš nema ni pobjeda a bome ni naslova. Svi to znamo i nema smisla šta pišeš.

XBOX: RENZOR GT 01
10 godina
Sva sreca pa tvoje komentare vise nitko ne shvaca ozbiljno. Reci da Max nije top vozac znaci da ovaj sport nije za tebe, probaj odbojku ili vaterpolo pa si otvori temu o tome.
Hardware: the parts of a computer that can be kicked.
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.10.2023 13:05 (deepshitcro).
14 godina
Ham se malo preracunao i koji centimetar prije skrenuo..da je uspio na prvo bih dosao imao je najvecu brzinu,Russel je mogao pustit malo gas ali nije..mozda i nije ocekivao ovako agresivnog kolegu!
Da se razumimo Ham je kriv..mada se i Russel tresao jer se malo i opravdavao nakon sudara
Ali ova smijurija sa obaveznim gumama je katastrofa..i to pravilo uvedeno nakon sprinta i kvalifikacija!
AUDIOFIL
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.10.2023 13:41 (volegradele).
16 godina
Miro kaže...

Mislim da je ovo nakon dugo vremena jako jako napeta i dobra sezona. Problem je jedino ak se zaustaviš kod prvog mjesta.

Kad smo zadnji puta imali da se 4 momčadi međusobno bore (Merc, Aston, McL i Ferrari), a vrlo često se i peta tu zaplete (Alpine)? Dodaj na to i Pereza koji vrhunski sam sebi puca u koljeno, pa onda radi probijanja kroz poredak (pa dobiješ u tom mixu i 1/2 RB-a).

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
15 godina
deepshitcro kaže...
Sva sreca pa tvoje komentare vise nitko ne shvaca ozbiljno. Reci da Max nije top vozac znaci da ovaj sport nije za tebe, probaj odbojku ili vaterpolo pa si otvori temu o tome.

Za mene nije top.  Pročitaj šta sam napisao. Budeš valjda shvatio nakon par čitanja. Bilo bi glupo da me ozbiljno shvatiš jer je moj cilj da prcam ljude poput tebe. Ali ovo je istina što sam napisao, svidjelo se tebi ili ne. Odbojka i vaterpolo su zanimljiviji od F1 trenutno.

XBOX: RENZOR GT 01
14 godina
Nezz meni osim prvog je sve ostalo zamimljivo ..ja nezz sto ti gledas i sto ti je primarno!?
AUDIOFIL
14 godina
Bukva kaže...

Mislim da je ovo nakon dugo vremena jako jako napeta i dobra sezona. Problem je jedino ak se zaustaviš kod prvog mjesta.

Kad smo zadnji puta imali da se 4 momčadi međusobno bore (Merc, Aston, McL i Ferrari), a vrlo često se i peta tu zaplete (Alpine)? Dodaj na to i Pereza koji vrhunski sam sebi puca u koljeno, pa onda radi probijanja kroz poredak (pa dobiješ u tom mixu i 1/2 RB-a).

Rezultatski je možda zanimljivo, što se tiče akcije na stazi ne baš. Mlako je sve to.

17 godina
Kutak za ljubitelje Formule 1

Vidim neki su gledali alternativnu stvarnost glede početka trke.

Hamilton je bio kriv da ne može biti više. Lik ide kod luđak pretjecati kasnim kočenjem u vanjskom dijelu zavoja i onda naglo skreće prema Russellu koji se već priljepio uz Maxa i dalje više ne može otići niti 1 cm.  Po kojoj to svemirskoj logici i fizici je odgovornost na Russellu? Lik nije niti trebao gledati Hamiltona nego je gledao kako da se NE ZABIJE u Maxa, a opet da mu bude što je bliže moguće da ga može napasti. Hamilton u tom trenutku tamo nije imao što tražiti, a pogotovo kad može uništiti napad svojeg timskog kolega na Maxe ili još gore ovo što se dogodilo.

Jesam li bio iznenađen glupošću Lewisa Hamiltona? Nisam, jer iste poteze radi cijeli život i uglavnom mu se gledalo kroz prste. Uvijek siledžija, a ne nema klasu. Džaba svi ti naslovi kad je diletant. 

16 godina
Korny1603987 kaže...

Vidim neki su gledali alternativnu stvarnost glede početka trke.

Hamilton je bio kriv da ne može biti više. Lik ide kod luđak pretjecati kasnim kočenjem u vanjskom dijelu zavoja i onda naglo skreće prema Russellu koji se već priljepio uz Maxa i dalje više ne može otići niti 1 cm.  Po kojoj to svemirskoj logici i fizici je odgovornost na Russellu? Lik nije niti trebao gledati Hamiltona nego je gledao kako da se NE ZABIJE u Maxa, a opet da mu bude što je bliže moguće da ga može napasti. Hamilton u tom trenutku tamo nije imao što tražiti, a pogotovo kad može uništiti napad svojeg timskog kolega na Maxe ili još gore ovo što se dogodilo.

Jesam li bio iznenađen glupošću Lewisa Hamiltona? Nisam, jer iste poteze radi cijeli život i uglavnom mu se gledalo kroz prste. Uvijek siledžija, a ne nema klasu. Džaba svi ti naslovi kad je diletant. 

Hamilton je odma izjavio da je kriv... svi su vozaci isti...

primjer: lando je vecini simpa decko,samo nek piastri nastavi,odma ce i lando postat "diletant"

...potpis nije potreban...
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.10.2023 17:16 (DaNiTo).
10 godina
Hamilton je prvo izjavio da ga je momcadski kolega izbacio iz utrke sto smo svi culi preko team radia. A to sto ga je pr team natjerao da preuzme krivnju je drugi par opanaka. Mislim da ga najvise od svega smeta sto je Max punokrvni vozac, dok je on primadona... :D
6 godina
deepshitcro kaže...
Hamilton je prvo izjavio da ga je momcadski kolega izbacio iz utrke sto smo svi culi preko team radia. A to sto ga je pr team natjerao da preuzme krivnju je drugi par opanaka. Mislim da ga najvise od svega smeta sto je Max punokrvni vozac, dok je on primadona... :D

Ma da hamiltonu su padale titule sa neba a max je .... nesto....

Nije ni vama lako.......

10 godina

Maxova veličina je u tome što čovjek jednostavno ne griješi... ili griješi tako rijetko da je to zanemarivo. Sve čekam da se to nekako izbalansira po zakonu velikih brojeva, ali jednostavno ne ide. U mladosti je radio svakakve gluposti, ali sada je dozrio kao najbolje vino. Jednostavno su on i RB well oiled machine, što bi se reklo. Strašan spoj... nadam se da će im se netko primaknuti jer ja gledam F1 sa izolirkom na P1.

14 godina

Moram pretpostaviti da ovi koji ne cijene Hamiltona ne prate F1 duže od 4-5 godina. Ne znam zašto uopće mora biti sranje po jednom ili drugom, i Max i Ham su vanserijski vozači.

10 godina

Stara tibetanska kaže... pretpostavka je majka svih zajeba

15 godina
Chronosus kaže...

Moram pretpostaviti da ovi koji ne cijene Hamiltona ne prate F1 duže od 4-5 godina. Ne znam zašto uopće mora biti sranje po jednom ili drugom, i Max i Ham su vanserijski vozači.

Mora biti jer prijeti skidanje svih schumacherovih rekorda od njih dvojice, pa sta ce ljudi drugo nego ih mrzit?

10 godina
Istina, Max je bio jedini vozac koji u 57 krugova nije presao linije staze, ni jednom... Lik je robot. Forza Ferrari !!
16 godina
Chronosus kaže...

Rezultatski je možda zanimljivo, što se tiče akcije na stazi ne baš. Mlako je sve to.

A kakva bi trebala biti akcija na stazi da ne bude mlako? Doslovno je ove godine pao rekord za najviše preticanja na utrci.

Možemo pričati o tome da pojedine staze su degradirale po zanimlijivosti naspram prije deset godina (pr. Monako gdje kvalifikacije maltene određuju završno stanje), ali pretjecanja i duela na stazi nikada kao sada.

Chronosus kaže...

I Alonso. Njih troje su stvarno generacijski talenti bez obzira u kojem se bolidu nalazili. Da, neće Ham (ili Alonso) moći u izravni duel sa Maxom zbog razlike u bolidu, ali svo troje na razini na kojoj im bolid dopušta su zvijeri. 

Vjerojatno i Piastri je zvjezda u usponu. 

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
8 godina
deepshitcro kaže...
Istina, Max je bio jedini vozac koji u 57 krugova nije presao linije staze, ni jednom... Lik je robot. Forza Ferrari !!

Pa kad on većinu utrke vozi na 70-80%. Nema potrebe za više, nema potrebe za rizikom. I još k tome stvarno vozi k'o robot. 

Meni je fascinatna briga FIA-e za vozače kada padnu tri kapi kiše, kada su gume loše, ali kada vozači umiru u kokpitu zbog vrućine - k'o vas jebe. Show must go on. 

17 godina
deepshitcro kaže...

a u istovrsnom bolidu Perez pokupio dvije kazne za linije staze...

17 godina
Vandit kaže...
deepshitcro kaže...

Pa kad on većinu utrke vozi na 70-80%. Nema potrebe za više, nema potrebe za rizikom. I još k tome stvarno vozi k'o robot. 

Meni je fascinatna briga FIA-e za vozače kada padnu tri kapi kiše, kada su gume loše, ali kada vozači umiru u kokpitu zbog vrućine - k'o vas jebe. Show must go on. 

vozi na 70-80% a vrti najbrže krugove... kako ko bude brži od njega za krug-dva eto novog najbržeg kruga od strane Maxa. To je ono baš odlika nekog ko samo kruži. A za to vrijeme njegovom kolegi iz momčadi najbrži krug skoro 2 sekunde sporiji od Maxa. Hm.

14 godina

I onda nek' netko kaže da simulator nema veze.

Čovjek živi rekao bih mimo trkačkih vikenda 70% vremena na stazi. Uglavnom virtualnoj, ali i dalje je stroj.

I kako se prilagođava uvjetima.

Slažem se da je RB19 stvarno space shuttle (i RB18 je bio da se razumijemo), ali iz ovoga izvlači 110%. A 100% kad se ne trudi.

Znam da je teško prihvatiti kad ti netko favorita pobjeđuje (bio sam u tom vlaku od 2014. kad je Hamiltonova dominacija prekinula Vettelovu epohu), ali reći da Max nije dobar vozač je dječački.

Batllelog: sudy_freak | Steam: sudy_freak | PUBG: slav_baba_yaga
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.10.2023 14:22 (sudy_freak).
6 godina
sudy_freak kaže...

I onda nek' netko kaže da simulator nema veze.

Čovjek živi rekao bih mimo trkačkih vikenda 70% vremena na stazi. Uglavnom virtualnoj, ali i dalje je stroj.

I kako se prilagođava uvjetima.

Slažem se da je RB19 stvarno space shuttle (i RB18 je bio da se razumijemo), ali iz ovoga izvlači 110%. A 100% kad se ne trudi.

Znam da je teško prihvatiti kad ti netko favorita pobjeđuje (bio sam u tom vlaku od 2014. kad je Hamiltonova dominacija prekinula Vettelovu epohu), ali reći da Max nije dobar vozač je dječački.

Niko to i  ne kaze ali omalovažavati sedmostrukog svjetskog prvaka je jadno...Pogotovo pljuvati po njemu na način da je on imao svemirski brod a dizati maxa istovremeno koji takodje ima svemirski brod od bolida.....

15 godina

Svi osvajači ikada su imali svemirske brodove (change my mind)

16 godina
deepshitcro kaže...

da izjavio je dok je bio u utrci, jer je vidio što je mogao vidjeti, mislim da nije baš isti pogled iz bolida i sa kauča, ali valjda deepshitcro f1 driver zna bolje 

10 godina

Da, izjavit će to za vrijeme utrke moš mislit... nije to tako jednostavno (radi pravila - zna se tko mora što prijaviti da bi bilo službeno).

A LH je ovaj put išao:

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.10.2023 18:51 (miki_the_pirat).
17 godina

Jedino skidam kapu Lewisu što od 2007. godine ima te harakiri ispade, a i dalje ga se gleda kao anđela. Za isto vrijeme Michaela Schumachera se gleda kao na nekog đavla. Možda je bio samo manje perfidan i više očigledan u namjerama.

6 godina
Korny1603987 kaže...

Jedino skidam kapu Lewisu što od 2007. godine ima te harakiri ispade, a i dalje ga se gleda kao anđela. Za isto vrijeme Michaela Schumachera se gleda kao na nekog đavla. Možda je bio samo manje perfidan i više očigledan u namjerama.

Lewis i jeste andjeo u poredjenju sa maxom. I kad zasere uzvini se. Vrati poziciju cestita pobjedu. A max? Svetac Max? Lewis je prirodni gospodin za maxa.....

17 godina

Max nikad nije niti glumio gospodina. On mi više djeluje kao vozač koji neće raditi promidžbu u medijima kao da je good boy. On ide na pobjedu... milom ili silom. Ali tu svi znaju što će se dogoditi, i protivnici i mediji i mi koji gledamo.

10 godina
Korny1603987 kaže...

Max nikad nije niti glumio gospodina. On mi više djeluje kao vozač koji neće raditi promidžbu u medijima kao da je good boy. On ide na pobjedu... milom ili silom. Ali tu svi znaju što će se dogoditi, i protivnici i mediji i mi koji gledamo.

Max nikad nije niti glumio (točka)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice