Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 30.797
|
čitano: 4.147.634
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Kutak za ljubitelje Formule 1

Kako im nije neugodno toliko se uvlačiti amerikancima? Odvratno.

I opet Yuki žrtva sranjskog formata kvalifikacija...

16 godina

kakva šteta, da su Lewisa zvali u prvom stintu dva kruga ranije, mislim da bi bilo napeto

10 godina
Re: Kutak za ljubitelje Formule 1

budi sretan... super je to... ovi moji 10 krugova prije kraja još prebiru po alfabetu.

2 godine
protjeran
loky4i4 kaže...

kakva šteta, da su Lewisa zvali u prvom stintu dva kruga ranije, mislim da bi bilo napeto

Bilo bi... ništa. Lewis je počeo gubiti medium u zadnjem krugu, a ovako bi ih počeo gubiti još ranije. Ovo mu je maksimum.

17 godina

Šteta je samo što Lando nije imao više medium guma za posljednji stint. Tu je moglo biti borbe za pobjedu.

17 godina
Leclerc i Hamilton diskvalificirani zbog pretjerano istrošene podnice.

Lando drugi, sainz treći, Sargeantu prvi bod 👍👍👍
Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
15 godina
rooswelt1991 kaže...
Leclerc i Hamilton diskvalificirani zbog pretjerano istrošene podnice.

Lando drugi, sainz treći, Sargeantu prvi bod 👍👍👍

F1 danas 

Pratim F1 15 godina, nikada nisam čuo i vidio da je netko zbog podnice disq. 

XBOX: RENZOR GT 01
17 godina
Pa nisi čuo jer podnica nikad nije igrala tako veliku ulogu. Iako je bilo dq zbog toga, ne samo f1, već i druge serije formula.
Zbog ground effecta, podnica je itekako bitan element, i ona je tu zbog sigurnosti vozača. Ako se podnica istroši, onda podom struže šasija, i automatski se gubi strukturalni integritet (ne znam jel to ispravan hrvatski naziv) i može doći do vrlo velikih sranja.
Činjenica da su se i ferrari i mercedes odmah složili s kaznom pokazuje da su i oni svjesni sranja kojeg su napravili. Malo je mutavo samo što su testirali 4 bolida, kad su vidjeli da su 2 od 4 pala, ja bi testirao cijeli grid...
Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
15 godina

Možda ne bi imali dovoljno vozača, da popune sva mjesta u bodovima. 

Pixel 4A (HTC 10 | HTC 8X :) no more)
2 godine
protjeran
Pošteno. Takvo je pravilo i nema diskusije.
16 godina
rooswelt1991 kaže...
Malo je mutavo samo što su testirali 4 bolida, kad su vidjeli da su 2 od 4 pala, ja bi testirao cijeli grid...

Onda bi možda shvatili da je do staze, plus ne znam jel uopće mijenjaju podnicu nakon sprint utrke, al dobro, srećom nije bilo pobjede. Samo me zanima kolike su vrijednosti kod svih testiranih auta.

2 godine
protjeran

Mislim da su Schumachera diskvalificirali iz istog razloga. Samo što je on tada bio i pobijedio. To je bilo u doba njegove dominacije početkom devedesetih. Sad mi se ne istražuje kada je to bilo i na kojoj trci. Hamilton je sigurno imao koristi od toga jer mu je bolid dolazio bliže stazi čime je imao izraženiji downforce. Znači pitanje je bi li uopće završio na podiju da je bio ispravan. Svejedno za Hamiltona. On je ionako prošlost. Sad gledamo dominaciju budućeg najuspješnijeg vozača u povijesti. Taj vozi nepogrešivo kao nitko do sada u svom primeu. S neispravnim kočnicama on sa šestog mjesta pobijedi ne napravivši niti jednu jedinu grešku. Nevjerojatan vozač!

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.10.2023 10:19 (Master Mariner).
16 godina

Najjači su mi oni što shareaju onaj kolaž kao dokaz nečega, a evo šta kaže lik koji je uhvatio te fotke

https://twitter.com/jameypricephoto/status/1716244239435108835?t=wiME3ebAa7vtz4hJlIBh-g&s=19

16 godina

Ta FIA mi ide na rac viš sa tim kaznama

16 godina

Fia1 ili Formula1 pitanje je sad. 

17 godina

Ferrari 1-2 na kvaliju... To je to, a sada kreće prema dnu.

16 godina

baš me zanima do kada će se Horner lagati da je Perez siguran za iduću sezonu

15 godina

Ja se pitam zašto je ova staza u F1?! 

17 godina

Lando je spasio dojam, svaka čast na proboju u drugoj polovici trke, pogotovo zadnja dva.
Staza ko staza mi čak i nije najlošija, onako sredina. Ima mjesta za preticanja i van DRS zone što pozdravljam. Plus što uvijek bude koji udes.

Ferrari kad je utrka krenula ko da gume jednostavno nisu 'uhvatile' prvu ključnu dužinu auta, šteta jer sam se nadao da će barem 10, 15 krugova zapapriti. Nevjerojatno koliko se staza dizala po pitanju gripa/potrošnje gume, mogao si bez problema drugu polovinu stiskati na Mediumu što se vidjelo po Hamu i Norrisu.

The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel.
14 godina
loky4i4 kaže...

baš me zanima do kada će se Horner lagati da je Perez siguran za iduću sezonu

Ne još dugo.

Pogotovo uzevši u obzir koliko koštaju njegovi "izleti".

A pogotovo zbog činjenice što su drugi timovi napredovali u razvoju ground effecta jer je Checov bolid u 3-4 navrata bio dizan kranom (nakon sudara).

Batllelog: sudy_freak | Steam: sudy_freak | PUBG: slav_baba_yaga
2 godine
protjeran

Red Bull je čudo, a pogotovo Max. Znači... u zadnjem stintu Verstappen i Leclerc na hardu, Hamilton na mediumu. Verstappen odlepršao Lewisu, a Lewis odlepršao Leclercu. U dvadesetak krugova Max na istim gumama pobjegao Leclercu 20 sec s tim da vjerojatno nije ni stiskao do kraja.

14 godina
sudy_freak kaže...

A pogotovo zbog činjenice što su drugi timovi napredovali u razvoju ground effecta jer je Checov bolid u 3-4 navrata bio dizan kranom (nakon sudara).

Bit će lijepa slika za pogledati podnicu sad kad je poletio u zrak.

14 godina
Master Mariner kaže...

Red Bull je čudo, a pogotovo Max. Znači... u zadnjem stintu Verstappen i Leclerc na hardu, Hamilton na mediumu. Verstappen odlepršao Lewisu, a Lewis odlepršao Leclercu. U dvadesetak krugova Max na istim gumama pobjegao Leclercu 20 sec s tim da vjerojatno nije ni stiskao do kraja.

A tek Hamilton što je napravio Russellu? U 30 krugova skoro 30 sekundi na istim gumama.

15 godina

U pet min se promjeni vrijeme, epska kiša.. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.11.2023 20:34 (x18x05x).
2 godine
protjeran
Sve se promijeni u trenu, al’ to ne smeta Verstappena. Čudo od vozača, od bolida, od momčadi… do sada neviđeno u F1.
15 godina
Nemam riječi za vrijeme, fakat.
15 godina
x18x05x kaže...

U pet min se promjeni vrijeme, epska kiša.. 

nista novo. u rijeci je tako godinama

15 godina

Bilo bi veća fora da svi dobiju jedne nove gume u Q3 Sprint kvalifikacija. 

14 godina

Napokon odlična utrka, ipak se može

Poseban gušt je bilo gledati borbu Alpha Taurija i Ferrarija, oba unutar sekunde od Ferrarija ispred. Šteta što nije uspio Ric preteknut Sainza, to bi bilo prekrasno.

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.11.2023 20:50 (Chronosus).
17 godina

Alonso najbolji nakon Schumachera. Kakav Vettel, kakav Hamilton, Alonso je car.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice