Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 30.795
|
čitano: 4.136.893
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Kutak za ljubitelje Formule 1

Da to je sigurno. Leclerc je to rekao, analisti, ali su se i pitali zašto Max nije nijednom probao na drugoj DRS zoni nakon koje bi imao više šanse odmaknuti se. 

In vino veritas
13 godina
GranDaddo kaže...

Da to je sigurno. Leclerc je to rekao, analisti, ali su se i pitali zašto Max nije nijednom probao na drugoj DRS zoni nakon koje bi imao više šanse odmaknuti se. 

Zbog baterije. Jer nebi mogo pratit LEC. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
17 godina
😁
17 godina

Već raspravljaju o 1001. senzoru za Ferrarijev motorl. Skysport je obično uvijek igrao na kartu brz Ferrari=varanje.

10 godina
Ferrari ima po telemetriji najsporiji bolid na pravcima... Ocito su downforce i aero kit usavrsili bolje od konkurencije, bar za sada.
Hardware: the parts of a computer that can be kicked.
10 godina

Ali vele da je ovo malo konzervativnija mapa motora... mada su vjerojatno svi išli malo konzervativnije za prvu utrku.

13 godina
odjavljen
Kutak za ljubitelje Formule 1

Svi smo toliko "nabrijani" da je napokon ferrari nešto pokazao, nadam se da to nije bila samo jedna utrka i da će biti konkurentni mercedesu u redbullu i na ostalim utrkama

10 godina

hype is real... dugo se čekalo

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.3.2022 12:06 (miki_the_pirat).
7 godina
RuskeGTT kaže...

ferrari i dalje jad i bijeda

Koliko ćeš ti pojest sadržaja number 2 kad ideš na zahod, to nisu istine. Forza Ferrari.

AMD,........is that baba Su trying to sell us dog sh*t or what?
10 godina
Jedina opcija koja me trenutno moze odvuci da budem zagrizeni fan Ferraria kao i proteklih cca 20g je ta da placljivko(lewis naravno) nagodinu dodje u crveni tabor. A velika je vjerojatnost da hoce, jer je rekao da mu je djecacka zelja voziti za Ferrari i da ce kad tad potpisati za njih.
17 godina
deepshitcro kaže...
Jedina opcija koja me trenutno moze odvuci da budem zagrizeni fan Ferraria kao i proteklih cca 20g je ta da placljivko(lewis naravno) nagodinu dodje u crveni tabor. A velika je vjerojatnost da hoce, jer je rekao da mu je djecacka zelja voziti za Ferrari i da ce kad tad potpisati za njih.

seronja, a kad je došo u F1 onda mu je dječački san bio da vozi za McLaren :) i kako je kao klinac došo do Ron Dennisa i reko mu da će jednom vozit za McLaren i sad odjednom želja mu bio Ferrari... on sam nezna šta bi kom slago :)

13 godina
neaktivan
deepshitcro kaže...

Impresionira tvoja neinformiranost i zelja za dijeljenjem birtijaskih naklapanja.

Mozda, zapravo sigurno, si propustio cinjenicu da Leclerc ima ugovor s Ferrarijem do kraja 2024e i da je Binotto u nedjelju izjavio da su postigli dogovor sa Sainzom o produzetku ugovora nakon 2022e, te da je isti samo stvar stavljanja na papir, odnosno formalizacije dogovora. Isto je potvrdio i Sainz, takodjer u nedjelju.

Osim ako ti eto imas ekskluzivne informacije koje kolaju po kuloarima Vukojebine Donje.

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.3.2022 14:06 (Maddog_HR).
10 godina
Ja se nadam da nece i da su samo glasine, ali i onda su lewisove glasine jer je on to izjavio. Nebitno sljedece sezone ili za tri godine ali plan mu je zavrsiti karijeru u Ferrariu. Nadam se samo da se to nece ostvariti jer Ferrari ima dovoljno zena u ekipi... :D
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.3.2022 14:10 (deepshitcro).
15 godina
Gnjavator kaže...
deepshitcro kaže...

seronja, a kad je došo u F1 onda mu je dječački san bio da vozi za McLaren :) i kako je kao klinac došo do Ron Dennisa i reko mu da će jednom vozit za McLaren i sad odjednom želja mu bio Ferrari... on sam nezna šta bi kom slago :)

a vas dvojica ne znate šta bi slagali tu na forumu samo da bi eto nešto napisali...

10 godina
Informacija je lako provjerljiva, samo potrazite, trebat ce vam 4 sekunde. :D
10 godina
Prva stavka koju izbaci, dalje ne morate ni gledati.
"British racing driver Lewis Hamilton admitted that it is difficult to believe that he will probably hang up his helmet as a Formula 1 driver without ever having worn Ferrari red."
Maddog vjerojatno ima direktnije informacije sa svih mogucih streamova koje je izmolio ovdje na forumu da ne bi slucajno platio da gleda. Takvi streamovi imaju vise informacija od sluzbenih Ferrarijevih kanala za informiranje javnosti... XD
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.3.2022 14:20 (deepshitcro).
13 godina
neaktivan
Doslovno nije rekao da mu je plan karijeru zavrsiti u Ferrariju.

Nauci se čitati s razumijevanjem, engleski ili čitati, ne znam u čemu je problem.

Sto se tice streamova, nikad nisam pitao za njih zato sto si placam Eon, a prije toga MaxTv, a prije toga F1 TV. Prestani izmisljati, ispadas glup.
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.3.2022 15:44 (Maddog_HR).
15 godina
cvaja997 kaže...
RuskeGTT kaže...

ferrari i dalje jad i bijeda

Koliko ćeš ti pojest sadržaja number 2 kad ideš na zahod, to nisu istine. Forza Ferrari.

nakon treninga ispadalo je tako, ali jako mi drago da je ispalo suprotno i nadam se novoj dominaciji ferrarija, ako nisi shvatio ja oduvijek navijam za njih, a ovaj post gore je bio vise ocajnicki jer mi bilo pun k zadnji sezona, pa sam vidio da i na treninzima nije pocelo bolje, al eto obrnulo se u utrci...

17 godina
deepshitcro kaže...
Informacija je lako provjerljiva, samo potrazite, trebat ce vam 4 sekunde. :D

Istina, samo opet nije baš kako si ti napisao, dio priče izmjenili talijanski novinari (koji uvijek sve u vezi Ferrarija preuveličavaju)
Evo čisti citat od Hamiltina za Skysport Italia, Monza 2021 (prije kvalifikacija):
“For many years, when I came to Monza, walking next to the fans... I could hear them saying 'Come to Ferrari!' “This warmed my heart, but it's pretty amazing that I've never driven for Ferrari in so many years. Because it is a dream for any driver, a goal to be achieved..."

To live is to suffer, to survive is to find some meaning in the suffering. Friedrich Nietzsche
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.3.2022 9:43 (gkelekov).
16 godina
SimeKZ kaže...
GranDaddo kaže...

Zbog baterije. Jer nebi mogo pratit LEC. 

Upravo na F1 Radio Rewind se može čuti kako mu trkaći inženjer govori da postoji opcija pretjecanja i Max odgovara da ne može ostati blizu da proba. 

Max nije mogao probati četvrti put, jer je morao napraviti lift off i ohladiti kočnice. Nije bila baterija ni ništa drugo nego kočnice.

Snimka iz Charlesove kacige dok ga Max pretiče prvi put je nešto najcool što sam vidio u duže vrijeme. 

In vino veritas
17 godina
Shaka111 kaže...
Gnjavator kaže...
deepshitcro kaže...

a vas dvojica ne znate šta bi slagali tu na forumu samo da bi eto nešto napisali...

https://f1chronicle.com/when-lewis-hamilton-met-ron-dennis-tale/

"“But what happened at the time was I was coming home and watching Formula 1, watching Ayrton Senna’s video, ‘racing is in my blood’, and I watched it every day and my mind was set: I want to drive a McLaren. It’s my favourite-looking car and it’s got my favourite driver in it."

I taj podatak sam pročitao i komentirali su na prvim trkama i kada je Lewis došao u F1... nigdje se nikada nije spominjao Ferrari...

16 godina
Nadam se da nije tolika budala pa da dođe u Ferrari među najjadnije navijače ikad, tu su negdje u rangu s Hajdukovcima.
15 godina
loky4i4 kaže...
Nadam se da nije tolika budala pa da dođe u Ferrari među najjadnije navijače ikad, tu su negdje u rangu s Hajdukovcima.

Ja se pitam kako još nosiš glavu na ramenima?!

Pametan čovjek primjećuje sve. Glup za sve ima poneku zamjerku.
15 godina

Pitanje:

koja je najjeftinija legalna i po mogućnosti tehnički najjednostavnija  (za penzića) mogućnost gledanja F1 u Hrvatskoj - punac je na A1 satelitu...

Ju je je? Je ju je!
15 godina
Stric_Jura kaže...

Pitanje:

koja je najjeftinija legalna i po mogućnosti tehnički najjednostavnija  (za penzića) mogućnost gledanja F1 u Hrvatskoj - punac je na A1 satelitu...

EON TV

16 godina

Ne pucajte, ali mislim da komentatori sa SK nisu najgori koje sam odslušao, no 49x12= 588kn za EON vs 65eur x 7.57 = 492kn za F1TVPro i nije tako loša cijena. No "penzić" će cijeniti EON TV više. 

In vino veritas
13 godina
neaktivan
S tim da F1 nema app za tv - barem kad sam zadnji put gledao.

Dok sam imao pretplatu stream je isao samo u 720p, ne znam kako je sada.

Eon je HD + utrka u 4k.

...ali kao sto kazes, koliko je penzicu bitno ne znam. Moj rista, isto penzic, gleda na Eonu i super je zadovoljan, pogotovo sto ima sve programe 7 dana unazad.
16 godina

A recimo WRC+ im app za TV. Ne kužim FIA-u. Ja kad sam bio na F1TV Pro onda sam streamao sa mobitela. Ne sjećam se koja je bila rezolucija, no sviđalo mi se birati kamere i slično.

Btw. i ja koristim EON, ali za iduću godinu moram napraviti malo reda. Iptv s HBO Max, Netflix, Eon, WRC+, još kad dođe Disney+ pa mi djeca počnu cviliti (a i ja bi gledao Marvelove serije)... nakupi se. 

Magnussen već u box nakon 5min. Getriba?!

In vino veritas
16 godina
x18x05x kaže...

Ja se pitam kako još nosiš glavu na ramenima?!

vrlo lako, kad vidim kakvi sve komentiraju, mogu i ja baciti koji debilan komentar, uklapa se

...

rezultati fp1

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.3.2022 16:59 (loky4i4).
13 godina

Najvjerojatnije će doći do otkazivanja utrke. Bombardirano je sjedište Aramca, jednog od glavnog sponzora GP-a, svega desetak km od staze.

Čak se tijekom treninga mogao vidjeti dim u daljini.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice