Ja plaćam 55 eur Sky. Gledam ga samo kada je F1 ili neka dobra LP utakmica. Isplati se tih para. 4K HDR milina za oči.
Mjesecno ili godisnje?
Mjesečno. Drugi gledaju sve ostalo ja samo F1 i LP.

Ja plaćam 55 eur Sky. Gledam ga samo kada je F1 ili neka dobra LP utakmica. Isplati se tih para. 4K HDR milina za oči.
Mjesecno ili godisnje?
Mjesečno. Drugi gledaju sve ostalo ja samo F1 i LP.
Evo sad vam je F1TV Pro na 20% popusta do 13.03., sa 64,99€ na 51,99€, šta ispadne cca 400kn.
Ako nekome treba, imam account za do kraja sezone za puno manje od ovoga.
Para?
Drive to survive... toliko pro britanski uradak da sam se smijao. Mercedes i Hamilton sveci :-D
Ocito nisi gledao, jer su jednako zastupljeni i RB i Verstappen. I nema nikakvog glorificiranja jednog naspram drugog, niti ima kritickog gledista glede dogadjaja kroz sezonu.
Bitno da si se prosrao tu na forumu.
Ajde linkajte ovjde kada krene, gdje ima dobrih streamova.
Ima tko iskustva sa https://www.formula1.com/ subscriptionom?
4k HDR?
komentator na engleskom?
općenito, vi koji ste probali, jeste zadovoljni?
Uzeo bi pretplatu na godinu dana, pa su komentari dobro došli...
Ja sam imao pretprošle sezone i slika nije bila u HD-u. Čak štoviše, znala je na trenutke biti dosta loša.
Komentatori su bili ekipa sa Sky-a: Crofty i Brundle.
Zanimljivo je u svakom slučaju, ako imaš viška novaca zašto ne.
OK, hvala na informaciji. Možda sugestija gdje uzeti pretplatu na 4k stream?
Ima tko iskustva sa https://www.formula1.com/ subscriptionom?
4k HDR?
komentator na engleskom?
općenito, vi koji ste probali, jeste zadovoljni?
Uzeo bi pretplatu na godinu dana, pa su komentari dobro došli...
f1.tv radi na FullHD 50fps, 4k se još ne spominje.
Gdje ove godine gledat f1? Hoće imat netko od naših teleoperatera?
maxtv nista?
Kvale = ?
SK = ?
Može URL od Neona?
Radi li Neon 4k bez boxa, na PC-u? Imam 1Gbps/1Gbps, pa bandwidth nije problem.
ja sam si stavio na papir sve kanale koji prenose 2022. trke i sutra ću malo prelistati Kodi.
Vettel pozitivan na COVID i umjesto njega vozi Hulkenberg. Tko bi rekao da će se on i Magnussen opet utrkivati
Vidim i ja sada (retroaktivno - jer radi posla ne'am pojma što se događalo danas) vidim Nikia, a tamo ga nigdje nema u momčadi.
Iskreno želim da se vrati pa bilo gdje.
Inače za ostale gdje i kako pratiti F1 mislim da ovo nije tema za to.
Kvale = ?
SK = ?
Može URL od Neona?
Radi li Neon 4k bez boxa, na PC-u? Imam 1Gbps/1Gbps, pa bandwidth nije problem.
Kvale= kvalifikacije
SK= Sportklub
hr.eon.tv
Radi bez boxa, na PCu...brzina je i više nego dovoljna.
Radi bez boxa, na PCu...brzina je i više nego dovoljna.
Ako se gleda na PC-u nema SK 4K, ali prenosi SK HD i može se gledati preko PC-a.
SK 4K radi preko EON SMART BOX-a ili preko SMART TV-a
f1livegp.me
Uzeo bio MaxTV zbog formule, pa u roku 2-3mj sve ode na EON.
Ja ću na Sky DE kao i prošle sezone. Očekujem Ferrari da se aktivno bori za postolja sa Mercedesom i RB.
mislim da s ovim P3 mozemo sad vidjeti kako je hamilton sandbaggersko smece i kako se nije NISTA promjenilo u odnosu na proslu godinu. ferrari i dalje jad i bijeda
mislim da s ovim P3 mozemo sad vidjeti kako je hamilton sandbaggersko smece i kako se nije NISTA promjenilo u odnosu na proslu godinu. ferrari i dalje jad i bijeda
Još nitko nije pokazao pravu brzinu. Vidi se da su svi onak rezervirani. Kad počnu kvalifikacije onda idu sve karte na stol.
Kakav je ovo bio fail s grafikama u FP3? Komedija.
ne znam šta si ti očekivao da će Ferrari sve pomesti za sekundu ? tu su u vrhu što je odlično za njih
Naravno da se neke stvari ne mogu promijeniti, lik će srat uvijek i kako god okreneš. Samo nek ga Max našamara i ovu sezonu pa nek se on bavi aktivizmom i veganstvom i tako to.
jebe ih i kad nije prvi
Jadan si ti koji se ispunjavaš kroz život drugih ljudi. To mora biti baš jako isprazno. Ja ne mrzim Lewsia ni Mercedes. Zašto bi mrzio nekog koga nikad nisi vidio niti upoznao? Mržnja je teška riječ, kolega moj...
P.S. Bit će jako napeto u Q3
F e r r a r i