Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 30.793
|
čitano: 4.124.601
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Kutak za ljubitelje Formule 1
BeLLicus kaže...

Nista uzet cu F1Tv i to je to. Nemam izbora :D

Ja isto tako...

no prije nego pocnem s placanjem uzeo sam 7 dana trial, prosle sezone mi stalno stekao stream....

Bnet: mNik987#2148
15 godina
Kutak za ljubitelje Formule 1

Milina.

Pametan čovjek primjećuje sve. Glup za sve ima poneku zamjerku.
14 godina

Nevjerojatno kako Red Bull ide po pravcu, holy shit.

EDIT: Ferrari tek 11. po top speedu kek

twice the pride double the fall
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.3.2022 16:45 (dad0r).
15 godina
dad0r kaže...

Nevjerojatno kako Red Bull ide po pravcu, holy shit.

EDIT: Ferrari tek 11. po top speedu kek

Loše al vadi ih DRS, prije ni uz DRS se nisu mogli braniti.

15 godina

AMR bome opravdano po vijestima iz predsezone, jako puno problema, katastrofalna izvedba i zasada najgori bolid na gridu imo.

Di2 & EPS FTW!
13 godina
odjavljen

Uff, ovo će biti dobar kraj utrke

15 godina

Koliko treba specijalnom timu da dođe do bolida?!

17 godina

Ovaj Verstapen je bahatiji od Hamiltona + je razmazen... moj novi najomrazeniji vozac f1

Bnet: mNik987#2148
14 godina
neaktivan

Š t e t a za "prvaka".

Magnusen top.

Ferrarijev motor odličan.

15 godina

F e r r a r i je pomeo konkurenciju. Ovo sam čekao godinama da napišem. 

15 godina

3 od 4 Honde nisu zavrsile utrku. Zanimljivo

Di2 & EPS FTW!
14 godina
Idemoooooo…adiamo …Ferrari!!!💪💪💪💪💪
AUDIOFIL
16 godina
toxic kaže...

Ovaj Verstapen je bahatiji od Hamiltona + je razmazen... moj novi najomrazeniji vozac f1

dečko se skoro rasplakao... idemo Lewis 

13 godina
neaktivan
Bravo Ferrari, ovo se cekalo bas jako jako dugo.

I bravo za Hamiltona, strpljivo do 3. mjesta.

RB i AT ocito imaju ozbiljan problem sa Hondinim motorom.

McLaren katastrofa, steta.
13 godina
toxic kaže...

kad se sjetim koliko se sralo Hamiltonu da kmeči, stari moj ovo danas od kreštapena je bilo prejadno za slušat. Razmaženi mulac. Sviđa mi se karma na kraju utrke, a kako se slatko jučer smijao problemima merca. Milina. Ne podnosim ferrari, ali ovaj red bullshit nemogu vidjet na stazi. Odličan početak sezone 

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.3.2022 17:45 (MEDO11).
13 godina
odjavljen

Ferrari je izgledao jako dobro u rukama LeClerca, Sainz nije mogao konkurirati Verstappenu. Ne samo da su bili brzi nego nisu imali nikakvih problema s gumama, brzo su ih ugrijali ali ih nisu trošili više od ostalih. Magnussen je odvozio dobro ali sam nekako stekao dojam da mu fali onaj osjećaj za utrku. S narednim utrkama može biti samo bolji.

15 godina

Ferrari je bio bolji od RB, mnogo bolji od Mercedesa. Zasluženo fakat.

6 godina
Posmatrač kaže...
AFARON kaže...
loky4i4 kaže...
itomic009 kaže...

Definitivno će biti sutra zanimljivo, Ferrari napokon opet normalan . Ne bih ja otpisao Lewisa, nikad se ne zna. 

s obzirom da će trebati paziti na potrošnju guma mogli bi se neki neugodno iznenaditi 

Razlika od 7 desetinki po krugu je ipak prevelika za neka iznenađenja.

Ostaje faktor pouzdanost....Mada ne vjerujem da ce i tu biti nekih iznenadjenja.....A nikad se ne zna ipak je to F1. 

Kao sto rekoh.....

9 godina

Zhou je napravio malo čudo...bio je zadnji nakon starta...većina pretjecanja bila odlična i odmjerena...

13 godina
odjavljen

Je ne bi rekao da Mercedes toliko zaostaje. Ne treba još donositi zaključke jer ovo je bila prva utrka i sigurno se išlo nešto sigurnije za štednju motora. Treba vidjeti naredne utrke, možda su više štedjeli motor od ostalih. S obzirom da stvarno lošu taktiku Mercedesa da pošalju obojicu na tvrde gume, još su dobro odvozili

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.3.2022 17:59 (formula1live).
14 godina
formula1live kaže...

Je ne bi rekao da Mercedes toliko zaostaje. Ne treba još donositi zaključke jer ovo je bila prva utrka i sigurno se išlo nešto sigurnije za štednju motora. Treba vidjeti naredne utrke, možda su više štedjeli motor od ostalih. S obzirom da stvarno lošu taktiku Mercedesa da pošalju obojicu na tvrde gume, još su dobro odvozili

Ma ne za ostaju toliko koliko se priča, pitanje je vremena kad budu se borili za vrh.

Danas doduše uz puno sreće 3 i 4 ali jebiga i sreća je dio svega toga.

twice the pride double the fall
14 godina
Ali isto vrlo losa odluka da oba vozaca idu na hard..ali ajde nove gume 18” jos se ne zna njihovo ponasanje..trebat ce svima malo vremena za uhvatit korak!!
AUDIOFIL
13 godina

sjećam se kad sam napisao da očekujem da će red bull imat problema sa motorom (više wishfull thinking nego sa razlogom) pa su neki napisali da gluplju stvar nisu čuli, a evo 3 od 4 red bull/honde/kako god se zove motor odustale. Zanima me dal su malo previše odvrnuli ili je neki design flaw. Nadam se da će potrajat, guštam slušat "nizozemskog lava" kako kmeči 

15 godina

Mercedesov daleko najsporiji motor, svi timovi su im na dnu tabele (osim merc). Al hajde, barem su došli do kraja trke..

16 godina
Posmatrač kaže...
* * *

Ostaje faktor pouzdanost....Mada ne vjerujem da ce i tu biti nekih iznenadjenja.....A nikad se ne zna ipak je to F1. 

Ponovi ovo ponovo.

toxic kaže...

Nije. On je realan kada kaže da nešto ne štima. Hamilton kada kuka na nešto - obično savršeno se ponaša bolid. Ovaj kada je rekao "da nešto nije u redu sa baterijom", par sekundi i Boooom.

Inače utrka je bila bomba. Konačno dim (nije doduše onaj stari plavi kade je V12 znao da explodira) iz bolida, natjecanje za 1. mjesto kroz nekoliko krugova, a što je najvažnije.. Ferrari is Back... Oh my lord oh my lord :-D

15 godina

Ne znam jel se itko ovdje uvjerio koliko je Mick zapravo razvikan. Magnussen je prosjecan vozac (ako i to), a Mick bome sporiji od Zhoua, Tsunode. Skoro prestignut od najsporijih bolida na stazi.

Ako ovako nastavi, nece dugo u F1.

Di2 & EPS FTW!
15 godina
volegradele kaže...
Idemoooooo…adiamo…Ferrari!!!💪💪💪💪💪

ja bi molio kolegu da mi objasni sta je tu htio napisati? jer u talijanskom rijecniku ne postoji ta rijec?!

kako god, napokon srce na mjestu, al me jako bolilo vidjeti ** kako pobire podij ni kriv ni duzan...

k mag vrh! zhou bravo! bottas super! aston i mclaren razocaranje ogromno (vise mi zao mclarena nego astona, al svejedno) a ove pinkije nemogu smisliti izgledom vise, jedva cekam da im se vrati plava boja na bolid...

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.3.2022 20:12 (RuskeGTT).
16 godina
RuskeGTT kaže...

* * * ferrari i dalje jad i bijeda

Veliš jad i bijeda.

Hehhehehhe, prosto se ne mogu prestati smijati :-D 

Because anything Korea does, Japan does it better.
16 godina
ivanoile kaže...

Ne znam jel se itko ovdje uvjerio koliko je Mick zapravo razvikan. Magnussen je prosjecan vozac (ako i to), a Mick bome sporiji od Zhoua, Tsunode. Skoro prestignut od najsporijih bolida na stazi.

Ako ovako nastavi, nece dugo u F1.

Da...Mazepin je izgleda bas za karting i nista drugo.

Hamiltona bas posralo danas, izvukli 3-4 ko nista a shebali strategiju dvaput

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.3.2022 19:19 (Mitch).
16 godina
RuskeGTT kaže...
volegradele kaže...
Idemoooooo…adiamo…Ferrari!!!💪💪💪💪💪

ja bi molio kolegu da mi objasni sta je tu htio napisati? jer u talijanskom rijecniku ne postoji ta rijec?!

* * *

Adiamo na talijanskom znači obožavamo. Provjeri preko gogole translate. Ali nemoj da odabereš somalijski jezik nego talijanski.

Inače imaš i PlugIn za Chrome/Edg zove se Google Translate, samo pređeš miša preko riječi i dole se pjavi ikona (možeš i rečenicu ili određeni pasus) i klikneš na nju i on ti ponudi prevod naravno ponudit će ti gore drugi... hehehhehe... ipak je ovo infromatički forum pa je ovaj moj plugIn sasvim na mjestu.

Sorry ali ne mogu se prestati smijati.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice