- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Sainz out, jos samo 10ak odustajanja i Ferrari na postolju danas
Ima jos nekog da mu je F1 tv prestao raditi 10 sec nakon pocetka?
Ne mogu vise gledat ovaj ferrari...
Ajmo arena sport, reklame, nemogu vise trpit ovo
Nedaju Bottasu da se utrkuje protiv Hamiltona.

Pa da. Kao da je to nešto iznenađujuće. Samo što smo ovo sada čuli.
Giovinazzi si je prepisao presudu s ovim ja mislim, vrijeme za Micka ili nekog drugog?
Ali se Ferrari sramoti, a jos bude samo gore u Monzi.
Imaju srece da nema publike jer ovi ludi tiffosi bi ih kamenovali u Monzi
Sramota.

Giovinazzi si je prepisao presudu s ovim ja mislim, vrijeme za Micka ili nekog drugog?
Vettela
Mislim da će potegnuti u F2, tamo ima dobrih kandidata. Ali da, Gio je vjerojatno završio s F1 na kraju ove sezone.
Realno, Bottas i da želi ne može ništa Hamiltonu. Hamilton je jednostavno nekoliko klasa iznad Bottasa.
Nasmijala me ova opaska komentatora na sky-u o reakciji Sainza, da li je zbog forme ferraria ili toga što je ispao
Realno, Bottas i da želi ne može ništa Hamiltonu. Hamilton je jednostavno nekoliko klasa iznad Bottasa.
Nasmijala me ova opaska komentatora na sky-u o reakciji Sainza, da li je zbog forme ferraria ili toga što je ispao
Taman kad je počeo brže da vozi Bottas, odmah se iz box-a jave da ne pomišlja na utrkivanje. Svi znamo da su klasa iznad RB-a i 5-6 od drugih al da se međusobno ne mogu utrkivat je sramota.
Ferrari kao da tačke vozi, pravi debakl.
Ferrari vs Williams kao u starim danima
Valttery Boringottas.
Jedina zanimljiva stvar je 13 bodova za RIC.
Još je i F1 TV stream stalno pucao...
Svaki put kad Hamilton kaze "it was a hard race" Ferrari izgubi 1kmh.

Ima jos nekog da mu je F1 tv prestao raditi 10 sec nakon pocetka?
Meni.
Nakon dugo vremena gledao na Areni i nije bilo tak strašno s reklamama.
S obzirom na zanimljivost utrke mogle su i duže trajati.😂😂

Još dvi pobjede i eto majstora poravnatog sa Schumacherom.
Za mene najveća prevara od vozača.
Tvoje mišljenje. Pošteno. Moje razmišljanje je potpuno dijametralno tvom.
Kad imaš sve na pladnju i timski kolega te ne smije napasti na stazi jer mu to brane iz box-a. Cijeli tim stoji samo iza tebe godinama, imaš najbolji bolid koji je ikad napravljen. I onda se veseliš pobjedama koje realno nikad nisu ni bile upitne dal bude Mercedes pobjedio ili ne.
Sve samo da bi se MS skinuo sa trona. Šteta što nemaju muda u Mercedesu uzet nekog iskusnog vozača tipa Verstapen, Ricciardo pa i Perez, sigurno Hamilton nebi imao toliko pobjeda.. (Naravno bez uplitanja šefova) Zato je on za mene prevara od vozača.
Ne može nitko reći da Ham nije dobar... možda nije dobar kao merc ali al da mu se posložilo - posložilo mu se... vjerojatno kao što nikad nikome neće više. Da njegove pobjede imaju težinu kao Schumijeve - to samo Brundle može reći.
Ne može nitko reći da Ham nije dobar... možda nije dobar kao merc ali al da mu se posložilo - posložilo mu se... vjerojatno kao što nikad nikome neće više. Da njegove pobjede imaju težinu kao Schumijeve - to samo Brundle može reći.
Niko nije rekao da ne zna vozit. Al sigurno nije toliko dobar da je zaslužio toliko pobjeda.
Ham vozi na easy težini. Praktički već godinama nema prave konkurencije. Schumi je to ipak odradio na medium-hard. Nije i ne može biti za usporedbu.
Kad imaš sve na pladnju i timski kolega te ne smije napasti na stazi jer mu to brane iz box-a. Cijeli tim stoji samo iza tebe godinama, imaš najbolji bolid koji je ikad napravljen. I onda se veseliš pobjedama koje realno nikad nisu ni bile upitne dal bude Mercedes pobjedio ili ne.
Sve samo da bi se MS skinuo sa trona. Šteta što nemaju muda u Mercedesu uzet nekog iskusnog vozača tipa Verstapen, Ricciardo pa i Perez, sigurno Hamilton nebi imao toliko pobjeda.. (Naravno bez uplitanja šefova) Zato je on za mene prevara od vozača.
Sve ovo što si nabrojao imao je isto i taj MS čiji se rekordi obaraju, jedino je u nekoliko sezona imao kakvu-takvu konkurenciju ostalih timova. Niko nije bio svjetski prvak u lošem bolidu, potrebno je imati odličan auto da budeš na vrhu.
Hamiltonu su se karte poklopile kada je prešao u Mercedes iako je tada većina ljudi mislila da nije normalan što prelazi iz Mclarena. A i lako se moglo desiti da ima i dvije titule više koje je gubio u posljednjim trkama sezone, ali isto tako je mogao i Alonso imati još dvije sa Ferrarijem i MS još dvije sa Ferrarijem itd. Stanje je takvo kakvo jest i nema se smisla buniti, rekordi su tu da se ruše. Ionako nema smisla upoređivati ovo sada sa onim prije kada je bilo mnogo manje trka po sezoni, drugačiji sistem bodovanja...
Sramota.
Slažem se, sramota. Sramota je to što veliki stručnjaci za motorsport u ovoj temi ne mogu shvatiti da korištenje overtake gumba napadajući momčadskog kolegu kad su isti na prvoj i drugoj poziciji nema smisla jer bi tada i vodeći vozač odgovorio istom mjerom. Rezultat bi bio veći stres za oba motora i još bitnije veću potrošnju goriva a nikakva korist od toga. Čak suprotno, Bottasu bi taj isti overtake gumb potencijalno mogao dobro doći da se obrani od napada recimo Verstappena nakon SC restarta, ili kod ulaznog kruga kod sljedećeg boxa, itd...
https://sports.yahoo.com/mercedes-explains-bottas-miscommunication-over-171704999.html
Mislim, nadam se da se pravite glupi jer vam je Hamilton dosadan/naporan/ogavan a danas nije teško doći do informacija. U suprotnom, žalosna vas majka rodila.
Bottas je objektivno imao dvije šanse i nije iskoristino ni jednu. Trebalo se je prisjetiti kako se Hamilton obranio od Vettela 2017-e puštajući gas prije Eau Rougea i uzeti to u obzir.
Ham nikada nije osvojio prvenstvo sa inferiornim bolidom, kao što je to Schumacher uspio npr. Tako da nema usporedbe.
A to što će pisati u statistikama, drugi par rukava.
Isto kao što Michael nije imao nikakvu konkurenciju u momčadi...
BTW, da je u Mercedesu baš tako kako kažeš Hamilton bi imo pobjeda više nego Schummy a ganjao bi ove godine 8. naslov jer bi onda imao i onaj naslov što mu ga je "ukrao" Rossberg. :) Schummiju se to ne bi desilo.
Imali smosvojedobno totalnu dominaciju McLaren Honde... al su onda imali dva najbolja vozača koji su se međusobno poklali za prvenstva pa je bilo zanimljivo, a ne kao ovo sada kada su zanimljive bitke za deseto mjesto.
Niko nije rekao da ne zna vozit. Al sigurno nije toliko dobar da je zaslužio toliko pobjeda.
Nije potrebno biti najbolji ikad vec najbolji od onih koji su na stazi. Formula 1 nikad nije niti ce ikad biti samo takmicenje timova a u to su ukljuceni i bolidi....
Kako ti pricas ispade da bi Shumi u sadasnjem ferrariju bio bolji od hamiltona u mercedesu.....
Hahahaha, koja je ovo ironija.
Doslovo sve napisano vrijedi za Schumachera, samo je on imao još 4 puta više povlaštenu situaciju nego Hamilton. Kako onda Schumi nije prevara, ne razumijem???
Ham nikada nije osvojio prvenstvo sa inferiornim bolidom, kao što je to Schumacher uspio npr. Tako da nema usporedbe.
A to što će pisati u statistikama, drugi par rukava.
2008. Ferrari je imao nešto brži bolid od McLarena, ne puno, ali brži...
94' je MSC imao 2 diskvalifikacije, i race ban na dvije utrke, svaki put kad je završio utrku to je bilo na prvom ili drugom mjestu. Znači, efektivno u 4 utrke manje on je osvojio naslov (osvojio je malo kriva riječ, više se zabio do naslova), to je inferioran bolid??? Ajde molim te kako?
Zanimljiv sport F1, gdje većina navija za istu momčad (Ferrari i njihove vozače) i malo tko od njih barata ikakvim 'znanjem' i činjenicama, navode se notorne gluposti i neistine, a standardi su naravno dvostruki...
Da, zapravo oba naslova u Benettonu su bila prilično impresivna. Da je imao vodonoše, je. Ali da je imao i jaku konkurenciju iz drugih timova praktički svake godine kada je osvajao naslov - apsolutno je.
Hamilton praktički nema konkurecnije već godinama. Zato kažem da vozi/pobjeđuje/osvaja na easy težini. I to se nikada neće moći uspoređivati sa Schumacherom. Da ne spominjem Prosta, Sennu...
Da, zapravo oba naslova u Benettonu su bila prilično impresivna. Da je imao vodonoše, je. Ali da je imao i jaku konkurenciju iz drugih timova praktički svake godine kada je osvajao naslov - apsolutno je.
Hamilton praktički nema konkurecnije već godinama. Zato kažem da vozi/pobjeđuje/osvaja na easy težini. I to se nikada neće moći uspoređivati sa Schumacherom. Da ne spominjem Prosta, Sennu...
Schumi sa Prostom i Sennom u istoj rečenici... hm... Situacija kada si apsolutni broj 1 i kada se vozači međusobno kolju... neusporedivo. mclaren je u to doba imo prednost ko i danas mercedes, ali zbog klanja između njihovih vozača prvenstvo nije bilo dosadno. :)
2008. Ferrari je imao nešto brži bolid od McLarena, ne puno, ali brži...
Ne bih se slozio, 2007 i 2008 McLaren je imao jaako dobar bolid, dokaz je jedan krug po Turskoj gdje se vidi koliko Ferrarijevi vozaci trzaju volanom i hvataju bolid, gdje McLaren je puno mirniji i manje "bjezi". Ne umanjujem nikoga, ali McLaren je odradio najbolji posao tih godina.