Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 30.795
|
čitano: 4.126.096
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Kutak za ljubitelje Formule 1

ekipa može li se gdje slušati prjenos F1 na hrvatskom,našao sam prijenos ali je na nekom čudnom jeziku mislim da je talijanski 

15 godina

od kada auti koji su prestignuti za 1. krug mogu koristiti ARW kad su iza covjeka koji ih je prestigao za krug? nije mi jasno to pravilo, sta se nebi trebalo odnositi samo na razmak u borbi za pozicije, a ne za overlapping?

15 godina
Re: Kutak za ljubitelje Formule 1
CANABIS kaže...

ekipa može li se gdje slušati prjenos F1 na hrvatskom,našao sam prijenos ali je na nekom čudnom jeziku mislim da je talijanski

1. talijanski nije cudan jezik

2. cudan jezik moze biti njemacki, turski i slicni jezici...

3. imas nezavisne nase televizije koje prenasaju, hvala bogu pa se vec prica zadnjih 10 stranica o ovome

14 godina
neaktivan

ako ne mozes pratit na tv-u sa hr koment. onda nema.Evo ti eng komentator,eng jezik ti valjda nije cudan :D

http://atdhenet.tv/36718/watch-formula-1-china-grand-prix

p.s. a di ćeš sad? neeeee!!! vruće!! beštijo!

jbmti,ne mogu ovo izbit iz glave nikako

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.4.2011 10:15 (ćićo_pivac).
17 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...
CANABIS kaže...

1. talijanski nije cudan jezik

2. cudan jezik moze biti njemacki, turski i slicni jezici...

3. imas nezavisne nase televizije koje prenasaju, hvala bogu pa se vec prica zadnjih 10 stranica o ovome

HAHAHA po cemu je talijanski manje cudan od njemackog ili tuskog? I jos to tako kategoricki tvrdiš aj ne drobi...

Ufff odlicna utrka. Bravo za Hamiltona ali posao koji je napravio Webber je fascinantan. Šteta za Buttona. Opet ferrari relativno podbacio. Ja zadovoljan :) 

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.4.2011 10:43 (mislav_01).
15 godina
neaktivan

Hateri jel vam drago sto Vettel nije pobjedio?

I'm rapper. Screamer. Singer. I'm the dopest.
17 godina
neaktivan

Neam neko misljenje o Vettelu nit mi je drag niti da ge ne volim. Drago mi je sto nije pobijedio radi citave sezone. Ipak se pokazalo da imaju konkurenciju.

16 godina
moderator

odlična utrka...

i odličan Webber, sa 18. na 3. mjesto...

Ante Gotovina - HEROJ -- 15.04.2011. dan sramote........../// TROLLBUSTER /// ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///
15 godina
neaktivan

A da takodje za Webber fanove - vidite da i Vettel ima problema sa bolidom i sa kersom da nije samo kod Webber-a.

I'm rapper. Screamer. Singer. I'm the dopest.
16 godina
moderator
Aliser kaže...

A da takodje za Webber fanove - vidite da i Vettel ima problema sa bolidom i sa kersom da nije samo kod Webber-a.

ma odjednom svi imaju nekakvih problema :/

valjda inžinjeri štrajkaju {#}

btw. šteta Alguersuarija...bezveze mu otpao kotač...

Ante Gotovina - HEROJ -- 15.04.2011. dan sramote........../// TROLLBUSTER /// ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///
16 godina
neaktivan

Odlicna utrka, puno pretjecanja :D

Svaka cast Webberu i Hamiltonu, odvozili su maestralno.

I svi "lošiji" vozaci su zavrsili :D

16 godina

Skoro su buttonu gume zamjenili redbullovci{#}.

Utrka je bila odlična, puno bolja od prijašnje.

15 godina

Imao je sreće lew danas, ali mislim da mu to neće biti dovoljno za ovu sezonu. Iduću utrku opet dominacija RB, siguran sam.

RB - sredite hebeni kers! {#} Pa i radio zatajio kod Vettela...{#} Webber respect! Koja vožnja! {#} Cijelu momčad Ferrarija treba potrpat u kamione i odvest na streljanje. Zaposlit nove inženjere, mehaničare i vozače. Eventualno ostavit čistačice {#}

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
17 godina
neaktivan

World Championships: 7, GP started: 270, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441
15 godina
neaktivan
Mr. Fugitive kaže...

Imao je sreće lew danas, ali mislim da mu to neće biti dovoljno za ovu sezonu. Iduću utrku opet dominacija RB, siguran sam.

RB - sredite hebeni kers! {#} Pa i radio zatajio kod Vettela...{#} Webber respect! Koja vožnja! {#} Cijelu momčad Ferrarija treba potrpat u kamione i odvest na streljanje. Zaposlit nove inženjere, mehaničare i vozače. Eventualno ostavit čistačice {#}

sta su vozaci krivi? obojica za klasu bolji od RBR-ovci jedini su takticari krivi i mehanicari koji svaku utrku najmanje jednog vozaca zajebu a u 90% slucajeva oba

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
15 godina

drive of the day?

36 webber
5 hamilton
16 godina
neaktivan

Dobro je, nema one ženske pušačkog pogleda u emisiji.{#}

Odlični Hamilton, malo Buttonu falilo koncentracije, bravo Webber i Mercedes!

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!
16 godina
neaktivan

Ljudovi jel moze netko tu postat neki link za highlightse utrke jer nisam stigao pogledat,tjs zaspao sam jeli! Gledao se El Clasico do kasno :P

15 godina

Zakon utrka, volio bi da je durkčije završilo, ali utrka asama je bila super, zanimljiva, puno događanja, preticanja, svega...

Još uvijek ne znam šta se događa Alonsu, nikako da start odradi kako spada i barem zadrži poziciju, uviejk izgubi barem 1-2 mjesta na početku...

Inače Vettel je izgubio utrku kada su nakon boxa on i Button izašli na stazu iza Heidfelda, te ga nisu mogli nekoliko krugova preć, iako je bio Nick dosta sporiji od njih. Mislim da je to jasno, te da nema ništa tako posebno u pobjedi Hamiltona. Naravno da je zaslužena i da je dobro da je prekinuo malo niz RBR-a, ali po meni, glavni razlog nije neka spektakularna Lewisova vožnja, nego kriva procjena RBR-a kod ulaska u box. Iako i nešto lošija vožnja Vettela dok je bio iza Heidfelda. Isto kao što se i Alonso nikako nije iskazao kad je izašao iza MSC-a, te je zbog toga izgubio najvjerotanije barem 2 pozicije na kraju. Međutim...utrka je utrka, treba biti dobar u svakom stadiju da bi ostvario pravi rezultat, a oni nisu bili.

Po meni je Webber danas daleko najbolje vožnje nudio. Šteta da Di resta nije završio u bodovima, cijelu utrku je proveo dosta visoko da bi na kraju dobio nulu.

Ne znam što da mislim o Massinom izlasku iz boxa, da li je trebala biti kazna ili ne? Tehnički, crtu je ne samo nagazio nego i dobrano prešao, ali opet nije prešao na sami trkaći dio staze, već je to bilo u onom dijelu u boxu, pa pretpostavljam da su mu zato progledali kroz prste. Ali ako se ne smije se ne smije. Moćda nema ništa o tom specifičnom dijelu linije u pravilima pa zato...ako netko zna nešto o tome, nek napiše...

17 godina
neaktivan
Gdje se moze gledati F1?
16 godina
neaktivan

Pogledaj par postova ili strana unatrag

16 godina
neaktivan
naxeem kaže...
Gdje se moze gledati F1?

You're shitting us right?

Ima 30 stranica natrag rasprave. U Splitu, najlakše na TVJadran. I ja gledam i sasvim je ok.

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!
17 godina

Jedini komentar koji ću ostaviti u vezi ove utrke:

"Svaka čast onima koji su uveli ovo novo pravilo, svaka čast vozačima na hrabrosti da pretiču sve oko sebe, da ne čuvaju gume, već da se bore, i svaka čast svakom vozaču koji je dns vozio, jer ovo je bila jedna od onih utrka za povijet. Well done, boys!!!"

; sve ostalo bilo bi suvišno...

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.4.2011 11:57 (rooswelt1991).
15 godina
neaktivan

Evo ovakva se trka čekala duže vrijeme.

McLaren odličan danas, svaka čast Hamiltonu posebno na vožnji poslije 3. ulaska u boks, stvarno maestralno odvoženo.Button dobar no imao je problema sa stražnjim gumama.

Red bull u malim problemima, Webberu skidam kapu, vozač utrke definitivno.Također i bravo za Vettela, dobro se držao s onakvim gumama.

Ferrari opet razočarao, bolid im je u ku*cu.Massa dobro odvozio trku šteta što je pao u poretku poslije, fali im brzine.Alonsa neću komentirati jer ga i onako ne volim a i ova izjava mu je baš pederska :"Najlakše je imati najbrži bolid".

Mercedes mi izgleda dosta bolje nego na prve dvije utrke, Rosberg odličan Schumacher je mogao biti i bolji al dobro.

Renault podbacio, cijeli vikend im nije išao od ruke, nakon dva postolja definitivno razočaravajući rezultat.

Lotus je dosta napredovao, imali su jedan krug zaostatka što je dosta dobro u odnosu na prijašnje utrke gdje je to bilo i po dva-tri kruga.

Toro rosso je bio solidan, šteta što nisu završili u bodovima.Alguersuari je imao dobru utrku ali je nažalost odustao.

Jedva čekam Tursku, dolaze nova poboljšanja na bolidima.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
16 godina
neaktivan

Cini mi se po komentarima i tekstovima na netu da sam propustio hebenu utrku jel?

Moze neki link za highlightse o.O,i jel se moze negdje skinut snimka

15 godina
neaktivan
Arnold Šrafncinger kaže...

Cini mi se po komentarima i tekstovima na netu da sam propustio hebenu utrku jel?

nista posebno utrka, jedino zasto je svima dobra jer nije vettel prvi opet

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
15 godina
protjeran

Falim te boze pa RB vise ne dominira, jos da se koja ekipa vise poslozi pa da bude kao danas cijelu sezonu. Mozda sam bio previse skepitcan u vezi tih pravila za DRS (hm, nisam bio jedini {#}) ali ovo je ispalo odlicno.

Svaka cast Hamiltonu, a moram priznat i svaka cast Webberu. Kobayashija nigdje danas, steta.

Dijakovic i Jergovic su se vec ozbiljno poslozili, ali Jerga sipa te podatke meni malo previse. Sve u svemu odlican prijenos utrke. {#} samo tako decki.

Bolje 100 godina zivjeti kao lopov, nego 7 dana kao siromah - KraDeZe \m/
17 godina
dmanz kaže...
Arnold Šrafncinger kaže...

nista posebno utrka, jedino zasto je svima dobra jer nije vettel prvi opet

Kakve ti gluposti pričaš!!!

Pa Webber je došao sa 18 do 3 mjesta, vidjeli smo par pretjecanja za prvo mjesto, nismo vidjeli bar desetak pretjecanja jer nije bilo vremena zbog uzbuđenja na stazi, vidjeli smo ulazak u suparnički pit...

Toliko događanja a ti kažeš ništa posebno{#}

17 godina
Bravo za čađu, svaka čast! Mercedesi odlični, čak mi je i Šumi kojeg nisam fan bio solidan! Renault neočekivano loš, mislio sam da će bit bolji. Jedna od boljih utrka
And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
14 godina
Predobra utrka. Svaka čast Hamiltonu opet je pokazao da je trenutno najbolji vozač u F1. Dobra utrka za McLaren, šteta što je Button izgubio poziciju od Webbera, koji je fantastično danas vozio. Sad se vidjelo da Webber nije puno lošiji od Vettela. Massa me ugodno iznenadio time što je završio ispred Alonsa. Konačno i neki pristojan rezultat iz Mercedesa, samo mi je jasno kako je Rosberg vodio utrku nekoliko krugova, a imao je 2 pitstopa kao i ostali. Treba spomenuti i Lotus, fantastično 16 mjesto, rekli su da spremaju veliki update za Španjolsku i da bi mogli biti bržiod Williamsa. Sve u svemu jedna od najboljih suhih utrka 5/5.
“Courage is being scared to death but saddling up anyway.” -John Wayne
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice