Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 30.793
|
čitano: 4.122.913
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Kutak za ljubitelje Formule 1
Vettel opet na polu, McLareni iza njega, Roberg 4. Vidi se poboljsanje Mercedesa ali ne i Schumija koji je tek 14. Toro rosso 7 i 9, Di Resta iznenadujuc 8.Svaka cast i sretan rodendan. Heidfeld katastrofalan 16, Webber 18, Petrovu prdnuo motor unatoc dobrom vremenu
Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
16 godina
neaktivan

Ko što Hamilton reče Vettelu: Amazing man, amazing.

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!
14 godina
neaktivan

Trebalo je još sinoć stavit barem soma kuna da će bit prvi, bio koef. 1.80

Ovo podsjeća na sezonu Schumachera kad je par kuća u engleskoj unaprijed isplačivalo uplate na njegovu pobjedu

16 godina

opet sutra ode vettel na par sekundi i kruzi stazom do kraja,dosadno

a webbera unistavaju ponovno,sad ga cak na kraj smjestili da nebi ,nedaj boze vettelu  zasmetao...

nadam se da ce bar bit zanimljiva borba za ove iza

Australija-6,5/10,Malezija-7/10
15 godina
neaktivan

Ocigledno je da kers doslovce unistava Webber-a.

Nekako je ocekivano da ce Vettel ponovo biti prvi,jos ako ga niko ne pretekne na pocetku opet ce biti isto,on ce do kraja biti prvi pa nigdje borbe za 1 mjesto.

I'm rapper. Screamer. Singer. I'm the dopest.
16 godina

Webber:"Stari moj, to je apsolutno kretensko pitanje"

više o tome

I još jedan članak, Fernandu je bolid prespor.LINK

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.4.2011 10:46 (Jack Sparrow).
15 godina

odvratne su tute od mclarena...uglavnom dogodilo se ono sta nisam nikad zelio - hamilton u crvenom...odvratno izgleda...srecom da je to jos uvijek mclaren a ne ferrari...

vettel nezaustavljivi, schumacher nesretan (osim manjka vremena i ARW ga opet zaebavao)

17 godina
neaktivan

A vise sam ispi*dio gledajuc Vettela uvijek na vrhu. Jest da covjek zna vozit i da je klasu ispred Webbera, ali ovo postaje smijesno. Pogotovo me razocarao Mercedes, nakon strasno dobre Q1, oni se "vuku" stazom u Q2 i cekaju da udju na stazu medju zadnjima - zasto pobogu kad znaju da im treba vise krugova kako bi stigli vodece?? I gdje je Brawn nestao sa svojim taktikama? Kada se to trebalo dogoditi na sred staze je stao Petrov koji nije ni pokusao skrenuti da ostavi auto pored staze vec ga parkira na sred sredine.

"Oh, yeah, it was sooo easy, I can't believe it... No, it wasn't" (Mika)
17 godina
neaktivan
Re: Kutak za ljubitelje Formule 1

Da, zbilja se nameće usporedba RBR-a i Ferrarija po pitanju tretmana prvog i drugog vozača, koliko da to Bikonje negiraju.  Ne volim vidjeti takve odnose unutar momčadi, mislim da nijedan vozač nema motivacije za trku ako ne smije biti brži od momčadskog "kolege". Ferrarijevi drugi vozači to itekako znaju (dobro, isto tako mogu šmrkavi nos brisati sa novčanicama od 1000 $ pa se utješiti{#}).  A s druge strane, Ferrari je... pa Ferrari*. Ni za 100 godina RBR neće postati takva ikona automobilizma, tako da im ovaj put koji su izabrali IMHO osigurava status "zle" ekipe.

Iako znam da nije sve tako crno-sivo-bijelo, zanima me vaše mišljenje da li je trenutna situacija u RBR uzrokovana time što je a) Vettel najbrži, b) Webber prespor, c) nešto je trulo u RBR. Eto, rasprave radi...

* FYI ne navijam za Ferrari, nikad nism i vjerovatno nikad neću

iddqd
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.4.2011 12:54 (badmad).
17 godina
neaktivan

@badmad: Sve od navedenog.{#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.4.2011 12:57 (Pudge).
17 godina

hm... da li tko zna zašto je petrov stao? Da li je kvar na mjenjaču (ostao je u brzini, možda je zablokirao ili tako nešto) ili nešto drugo?

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.4.2011 13:44 (F1-IVO).
17 godina

Zna li iko na koga ili na što se Webber žalio nakon katastrofalnih kvalifikacija onome FIA sudiji?

17 godina
neaktivan
denix kaže...

omg {#}

hm... da li tko zna zašto je petrov stao? Da li je kvar na mjenjaču (ostao je u brzini, možda je zablokirao ili tako nešto) ili nešto drugo?

1. don't feed the troll{#}

2. Petrov: "The team say a loss of air supply to the engine caused it to cut out. They do not believe the unit needs replacing."

iddqd
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.4.2011 13:08 (badmad).
16 godina
neaktivan

dali se šta promjenilo što se tiče prijenosa mislim dali će i dalje jadran televizija imati prijenos ako da u koliko sati.

16 godina
moderator
CANABIS kaže...

dali se šta promjenilo što se tiče prijenosa mislim dali će i dalje jadran televizija imati prijenos ako da u koliko sati.

koliko ja znam sve je isto, a utrka počinje u 9.00

Ante Gotovina - HEROJ -- 15.04.2011. dan sramote........../// TROLLBUSTER /// ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///
17 godina
neaktivan

Ovako na nettvu ti je:

8:15 emisija
8:50 utrka
10:45 analiza

Tako da pretpostavljam da je i na ostalim lokalcima tako. 

14 godina

Vettel ponovo prvi, očekivano...Stvarno me već  toliko živcira da nakon što je gotov Q3 ugasim TV na 6-7 minuta da ne vidim kako on pokazuje svoj prstić. Da li to RBR svaku utrku nešto sabotira na Webberovom bolidu, jer ispasti u Q1 sa uvjerljivo najbržim bolidom je stvarno "malo" čudno, a još su ga poslali van 2 minute prije kraja na tvrđim gumama. Vettel nije toliko bolji od Webbera da bi se ovo događalo. Po mojem mišljenju Vettel nije u rangu sa Hamiltonom i Alonsom, oni su puuno bolji od njega, Vettel gotovo uvijek pobjeđuje s "polea"... McLaren je jedini koji može više-manje parirati RBR-u, zanima kakav će sutra biti Hamiltonov "race pace" jer je rekao da je bolid posložen za utrku a ne za kvale. Alonso bi se mogao boriti sa McLarenima za podij, vidjelo se u Maleziji da Ferrari ima dobar "race pace", vidjet ćemo...Nadam se će biti zanimljivo {#}

“Courage is being scared to death but saddling up anyway.” -John Wayne
16 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...

Ovako na nettvu ti je:

8:15 emisija
8:50 utrka
10:45 analiza

Tako da pretpostavljam da je i na ostalim lokalcima tako. 

Sve televizije isto prenose :D

Samo se meni cini da je na nettv najbolja slika, na Rijeckoj TV je najgora

16 godina
neaktivan

dali se net tv može gledati preko internete??????????

16 godina
neaktivan

mislim da ne, mozda se moze negdje naci ali nisam siguran

pa nadjes od rtl-a ili nekog drugog?

CARPE DIEM
17 godina
neaktivan
CANABIS kaže...

Besplatno ne, koliko znam, ali zato uz malo truda moze BBC 1.{#}

16 godina
neaktivan

Schoo opet DRS problem u kritičnom letećem krugu...

Strategi u mercu mogu komotno na godišnji jer sa njima ili bez njih ista stvar... Opet sve za zadnji tren ostavili i na kraju izviseli. Katastrofa !!! Ali s druge strane Schoo i Webber iza.. Utrka bude zanimljiva.

Nema bombe do napalm bombe
15 godina

Evo da se i ja malo danas javim, hrpa posla, pa nisam stigao niš reći...

Vettel opet prvi, niš nova, pregazio svih ko od šale.

Ovo što ste pričali u prijašnjim postovima u vezi Webbera, mislim da stvarno više nema smisla pričati o problemima sa bolidom već samo o "problemima" sa bolidom.

Mislim koje su to fore da Vettelu radi KERS savršeno, dok Webber mora cijele kvale odradit bez njega? Pa ljudi, ne pričamo ovdje o Miki F1 Racing Team-u sa buđetom od 100 000 kuna pa da nemam za drugi KERS...radi se o RBR-u koji definitivno nema financijskih problema, ali zato da pripremi teren za ovakvo odrađivanje momčadksih naredbi oni par dana prije izjave da i dalje razvijaju KERS jer nisu zadovoljni sa njime, ali da nažalost imaju limitirana sredstav, pa hej, ko je tu lud...naravno da su limitirana, ali taj limit daleko premašuje ono što su oni tom izjavom željeli reći. Ma ja nisam nikad bio kontra momčadskih naredbi i uvijek sam razumio zašto su tu, ali brate pa nemoj toliko pričati da je to za tebe nepoznanica i onda raditi ovakve stvari. Evo za to bi ja njih kaznio, kao što sam bio i za to da se lani kazni Ferrari za ono negiranje momčadskih naredbi, ne za prakticiranje, nego za negiranje, tj pravljenja gledatelja i sudaca budalama.

Inače ostalo...ajde Mercedes pokazao znakove živote, još uvijek me zanima jel im samo staza odgovara ili je to ipak nešto dugoročnije. Mali Di Resta mi nekako postaje jedan od onih za koje navijam ove sezone, Petrov, Heidfeld, Di Resta, Perez, Maldonado, HRT...za svih njih mi baš onako drago kad naprave više od očekivanja.

A za sve ostalo...vidjet ćemo sutra.

EDIT: eh da, jutros mi je signal sa Astre 2 bio dosta niži nego inače, uvijek mi je snaga na 70 a kvaliteta 99%, danas snaga na 55% kvaliteta varirala između 35 i 80%. Da li se i nekome od vas koji pratite preko Astre 2 isto dogodilo? Evo i sad je slabije, iako bolje nego jutros...

Uglavnom na par momenata (kad bi mi pala kvaliteta ispod 38%) mi se slika malo onako zakockala, pa sam se prebacio na lokalce, i to na Kanal Ri, i gle čuda, slika fantastične kvalitete!. Prošli vikend je bilo očaj očajni, a danas predobra slika. Nisam probao prebacit na TV Istru pa neznam kako je tamo, n ikako je na drugim lokalcima, ali ovo danas je bilo super.

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.4.2011 21:06 (miki1981).
15 godina
Diavol kaže...

na kanalu ri se slika jako popravila i ok mi je gledati unatoc malom ekranu, isto kao na htv-u...

ali ono sta mi ubija prijenos su reklame...tijekom 1h kvalifikacija imali su 5-6 reklama po 2min...a 2x su prekidali Q1 radi reklama...ubitacno...srecom dolaze utrke u normalno vrijeme pa cu imat komp vec upaljen i BBC, ovako u 8 ujutro mi se neda paliti komp...

17 godina
RuskeGTT kaže...
Diavol kaže...

na kanalu ri se slika jako popravila i ok mi je gledati unatoc malom ekranu, isto kao na htv-u...

ali ono sta mi ubija prijenos su reklame...tijekom 1h kvalifikacija imali su 5-6 reklama po 2min...a 2x su prekidali Q1 radi reklama...ubitacno...srecom dolaze utrke u normalno vrijeme pa cu imat komp vec upaljen i BBC, ovako u 8 ujutro mi se neda paliti komp...

Neda ti se palit komp?!?!? DAMN ovo nemq veze sa vezom....

KLIK....bruj bruj....10 sekundi, komp upaljen......

ššššš - možda su u šumi
15 godina

ma gle, mislio sam rec neda mi se palit komp i poslije ga gasiti jer bi odspavao jos malo...znam da to kratko traje, al jbg...

sutra kad zavrsi trka necu spavat vise jer ce vec biti kasno...

koje su vase prognoze sutra? po meni button ako dobro starta i ne dozvoli veliku prednost vettlu onda ima sanse...nekako po meni on najbolje iskoristi gume i opcenito strategije u utrci...

planiram ovako:

vettle i button prva dva mjesta - neznam koji koje :D

iza njih alonso

onda petrov hamilton (nesto ce mu se dogoditi 100%) rosberg webber itd

16 godina
neaktivan
Pudge kaže...
CANABIS kaže...

može pomoć kako gledati F1 na BBC1 stalno mi izbacuje 

"Not available in you area"

17 godina
moderator

dobro jutro svima!

zakasnio sam na analizu kvalifikacija - zanima me jel Schumi doista imao problema s DRS-om jučer, ili je izvisio ipak zbog svoje greške (i kao što je već netko rekao sve čudnije Rossove taktike s čekanjem u boksu do samog kraja)?

...
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.4.2011 8:48 (Miro).
15 godina
CANABIS kaže...
Pudge kaže...
CANABIS kaže...

može pomoć kako gledati F1 na BBC1 stalno mi izbacuje 

"Not available in you area"

bilo je vec par puta...nadi u prijasnjim postovima...

______

pocinjeeeeeeeeeeeeeee

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.4.2011 9:03 (RuskeGTT).
15 godina

zanimljivooooooo...

0,9 sek izmedu prve trojice...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice