GNK Dinamo Zagreb izdvojena tema

poruka: 4.516
|
čitano: 893.698
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: GNK Dinamo Zagreb
Gogy7 kaže...
Dinamo nebi dobio puno prolaskomjer bi sigurno ispali protiv neke kvalitetne momčadi. Vaznije je osvojiti prvenstvo koje bi nas moglo direktno voditi u LP i milijune Eura. No na ljeto Ostajemo bez Sucica a vjerojatno i bez Baturine.

Nekako se bojim da ce nas ova pobjeda kostati protiv Osijeka. Sigurno ce se slaviti a i uvijek kiksamo u HNL nakon LP

Slažem se i možda bi se ponovio i gaf iz Munchena, ali ne mogu prežaliti izgubljene bodove protiv Celtica i Monaca dok vidim kak zapravo mogu igrati i biti konkurentni.

A i gušt bi bio veći..ova pobjeda je sad ko kad se javiš na satu pa ti profa umjesto petarde zapiše pohvalu...ono, bolje da sam tiho bio 

WHITE STONES VARAŽDIN
3 godine
GNK Dinamo Zagreb

A možda je utakmica i dogovorena.

Milanu bodovi nisu trebali, Dinamo im nadoknadi novac koji su izgubili izgubljenom tekmom.

Veza... Boban-Cannavaro-Conceição 

合氣道
11 godina
Zaporožac kaže...

A možda je utakmica i dogovorena.

Milanu bodovi nisu trebali, Dinamo im nadoknadi novac koji su izgubili izgubljenom tekmom.

Veza... Boban-Cannavaro-Conceição 

kako im bodovi nisu trebali kad su pobjedom mogli u top 8 direktno?

12 godina
GNK Dinamo Zagreb

Koliko im "nisu trebali bodovi" vidjelo se po sastavu koji je istrčao na maksimiru 

Bayern M. - Dinamo 9:2

Dinamo - Monaco 2:2

RB Salzburg - Dinamo 0:2

Slovan B. - Dinamo 1:4

Dinamo - Borrusia D. 0:3

Dinamo - Celtic 0:0

Arsenal - Dinamo 3:0

Dinamo - AC Milan 2:1

11 bodova (3 pobjede, 2 remija, 3 poraza) stvarno im se nema što loše reći za ovu sezonu LP, osim protiv Bayerna nije bilo sramoćenja i da ih je neko totalno nadigrao.
Žalit se može za 2 izgubljena boda protiv Monaca na samom kraju utakmice, remijem protiv Celtica koji je bio zrel za popit par komada - mada im se ni tu ne može puno prigovoriti s obzirom sa kakvim pokrpanim sastavom se ta utakmica igrala, da su imali na raspoalgaju igrače kao sada protiv Milana ja mislim da bi Celtic išao kući sa 2-3 komada u mreži. Ali po meni najviše mogu žaliti zbog tih 9:2 u Munchenu. Gol razlika je na kraju krajeva bila ta koja ih je izbacila iz natjecanja (da su npr izgubili 6:2 imali bi -4 gol razliku jednako kao i Club Brugge koji je bio odmah iznad njih ali bi Dinamo išao dalje jer se u slučaju jednakih bodova i jedna gol razlike gleda tko je više zabio a dinamo je imao 12 zabijenih golova dok je Brugge imao 7).

Za Dinamove ambicije u HNL je ovo možda na kraju i najbolji rasplet, dobio si velikana Milana i časno se oprostio od LP i sada se možeš koncentrirati na hvatanje zaostatka za Hajdukom i Rijekom u HNL-u a s druge neke navijačke strane su svi sigurno željeli da se konačno prođe u nokaut fazu u toj LP po prvi puta u povijesti od samostalnosti RH.

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.2.2025 14:59 (ibme74).
10 godina
Bas gledam, da je prošao, Dinamo bi isao na Atalantu, te na Lile ili Aston Villu....
Dalo bi se igrati protiv njih...
9 godina
Dalo bi se igrati protiv atalante???
A joj
7 godina
GNK Dinamo Zagreb

Misic, Stojkovic odlicni. Baturina ok. Ostalo sramotno lose. Trener izvadi 2 najbolja igraca. Super. 

AMD,........is that baba Su trying to sell us dog sh*t or what?
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.2.2025 16:59 (cvaja997).
10 godina
Neki dan sam rekao da bi nas pobjeda protiv Milana mogla kostati protiv Osijeka.
Odlicna igra i pritisak no falilo je ono nesto u završnici protiv Osijekovog bunkera. Kanga malo spor i nezgrapan ali se trudi, umjesto Kulenovica bolje da je uveo vrecu krumpira, nevidljiv a kad dobije loptu izgubi ju za sekundu.
14 godina
GNK Dinamo Zagreb

Prvenstvo izmiče, ovo ne izgleda nimalo dobro. Očito će nasolov osvojiti ekipa koja bude najmanje loša. Rijeka, Hajduk i Dinamo se stvarno trude da niko od njih ne želi naslov. Zapravo Dinamo se čak i trudi da nešto promijeni, ali Sizifov posao.

Napadački jako dobro, ali đaba kad ne možemo dati gol. Obrana sa Mmameom je kriminal teški. Jel stvarno toliko teško skužiti da je lik veliki problem u obrani? Takav niz apsurdnih kretnji gdje ga Torrente i Theo moraju po nekoliko puta pokriti. Nadam se da se Franjić nije ozbiljno ozljedio, onda smo u velikom problemu. Kod kornera niko ne izlazi na Omerovića i čovjek naravno zabije eurogol (Tipično za Osijek protiv Dinama ove sezone). Kod 2. primljenog gola mi je već dopizdila ta neozbiljnost u obrani, ne znam ni ko je krivac, iskreno i svjedeno mi je.

A šlag na tortu je uveđenje Ristovskoga, Ademija i Kulenovića. Kuletovo ponašanje danas na terenu je za izbacivanje iz momčadi. Nije problem što je loš. Ali kad izađeš na teren i ne želiš trčat, došlo mi je da razbijem televizor. Jel ga nije nimalo sram, ovako igrati za klub. Plakat ćemo mi za Špikom i Bernauerom, davali su srce na terenu za razliku od nekih "velikih" igrača.

Osijek ove sezone jedino protiv Dinama igra kako treba, dok se na ostalim utakmicama za**bavaju. Imaju ekipu koja je bolja od Hajduka i onda gube bodove bezveze. U 7 derbija (ako računamo da su derbiji Osijek, Rijeka i Hajduk), mi smo dobili samo jednu utakmicu. Premalo za osvajanje naslova osim ako se ne dogodi nekakvo čudo.

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.2.2025 23:46 (fighterZu).
16 godina
GNK Dinamo Zagreb

Odličan Dinamo danas!

Nedostajalo malo sreće, ali vidi se ogroman pomak u igri!

Uz nastavak ovakve igre nimalo ne sumnjam da ćemo opet biti prvaci!

AMD Ryzen 7900X3D; Gigabyte Gaming X670 X AX; G.Skill Trident Z5 Neo RGB DDR5-6000 C30 32 Gb; MSI 4090 24 Gb X Trio; SSD Patriot Viper VP4300 PCIe m.2 GEN4 2 Tb;Lian Li 011 Dynamic EVO; LG C2
14 godina
Kant kaže...

Odličan Dinamo danas!

Nedostajalo malo sreće, ali vidi se ogroman pomak u igri!

Uz nastavak ovakve igre nimalo ne sumnjam da ćemo opet biti prvaci!

Prema naprijed da. Ali obrana i dalje šteka. Što je u obrani poboljšano u odnosu na prije, gdje si tu vidio ogromni pomak u igri(daj malo realnosti)? A svi znamo da se sa obranom osvaja prvenstvo. I dalje imamo igrače koji stoje daleko od igrača u fazi obrane. Imamo sada ozljedu Franjića (opet ćemo se morati krpati na toj poziciji) i Nevistića, Petka nema do proljeća (cca 4. mjesec) kako stvari stoje. Ajde, barem je povratna trka bolja u odnosu na prije, tu mozemo vidjeti određeni napredak. Očito svi misle da će ostale ekipe skinuti pred nama gaće ili što? Pa pogledajte kako ostale ekipe igraju protiv top 4 ekipe. Nije to više bunker kao prije. I onda će nam doći neka Lokomotiva/Varaždin/Slaven opet i na kontre će nam zadati opet probleme kao na početku sezone. Možda sam bio previše negativan u proslom post je gubimo previše bodova. Nadam da ćemo biti prvaci, ali igru u obrani moramo popraviti. Bez toga ne ide. Srry, ali ovakav nastavak igre nije dovoljan.

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.2.2025 23:46 (fighterZu).
16 godina
GNK Dinamo Zagreb

Kakva obrana? PA osim dva prekida Osijek nije polupriliku imao...

Jbg, takva tekma... nekada se desi...

Bayern je protiv Feynoorda izgubio nedavni 3:0... Feynoord pucao 3 puta, Bayern 30, Bayern imao gotovo 80% loptu u nogama... i popusio..

Jbg, nekada se desi tako...Veseli me pristup, igra, posebno ako uzmemo u obzir da smo igrali u gostima kod jedne od boljih HNL ekipa...

Iduce dvije igramo doma, to je sigurnih 6 bodova, Hajduk i Rijeka ce barem jednom u iduce dvije kiksat... Stizemo mi to...

AMD Ryzen 7900X3D; Gigabyte Gaming X670 X AX; G.Skill Trident Z5 Neo RGB DDR5-6000 C30 32 Gb; MSI 4090 24 Gb X Trio; SSD Patriot Viper VP4300 PCIe m.2 GEN4 2 Tb;Lian Li 011 Dynamic EVO; LG C2
14 godina
Kant kaže...

Kakva obrana? PA osim dva prekida Osijek nije polupriliku imao...

Jbg, takva tekma... nekada se desi...

Bayern je protiv Feynoorda izgubio nedavni 3:0... Feynoord pucao 3 puta, Bayern 30, Bayern imao gotovo 80% loptu u nogama... i popusio..

Jbg, nekada se desi tako...Veseli me pristup, igra, posebno ako uzmemo u obzir da smo igrali u gostima kod jedne od boljih HNL ekipa...

Iduce dvije igramo doma, to je sigurnih 6 bodova, Hajduk i Rijeka ce barem jednom u iduce dvije kiksat... Stizemo mi to...

I iz ta 2 prekida dali golove. Da smo imali Lokomotivu na drugoj strani koja je danas ovako odigrala protiv Hajduka, sumnjam da bi bile poluprilike. Dogodi se nekada da, ali ne kontinuirano kroz čitavu sezonu (I zadnji gol protiv Istre, dogodi se, jel tako - isto prekid, hm). Primili smo već 27 golova ove sezone i taj broj i dalje raste. Nije mi problem to da će se ekipa trgnuti i da možemo osigurati te bodove. Ali čovjeće, ne možemo svaku utakmicu iz nekih poluprilika primati golove i nadati se da će naši konkurenti ostati na istoj razini igre.

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.2.2025 0:13 (fighterZu).
15 godina
GNK Dinamo Zagreb

Nemam pojma zakaj su svi zadovoljni porazom od Osijeka. To nije Dinamo. Pa da imaš 150-0 udaraca i zabiješ si autogol ne možeš biti zadovoljan kao Dinamovac. 

Ne sviđa mi se ovo.

Ovako nešto bih mogao prihvatiti da imaš 10 bodova prednosti pa nešto uigravaš ili eventualno da je prva tekma u prvenstvu.

Btw. svi spominjete samo dva prekida.

Što je s onim bejgom Matkovića i lopta koja je rasala obranu po širini na drugu stranu gdje je samo dekoncentracija igrača Osijeka spriječila 2-0.

Uz to ono milimetarsko zaleđe (što samo po sebi nije problem) nego je problem što je igrač zaobišao golamana bez da ge netko ulovio, a prošao između 2 stopera koji su bili na 3 m jedan od drugog. 

Imam dojam da i dalje neki igrači HNL ne shvaćaju ozbiljno. Šire PR koji im je naređen i čekaju transfere u klubove za veće plaće. 

3 godine
Kant kaže...

Tako je Immanuele

Brazil - Njemačka 1:7 (SP 2014) 

合氣道
16 godina
GNK Dinamo Zagreb

Nitko nije zadovoljan porazom, već pristupom i igrom...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice