Nije mi jasno, i nikada neće biti, zašto pored tolikih primanja pojedinci nebitno iz kojeg su kluba ili nacionalnog prvenstva, idu za utajom plaćanja poreza?!
Čemu tolika pohlepa, kao da će živjeti milijardu godina?!

Nije mi jasno, i nikada neće biti, zašto pored tolikih primanja pojedinci nebitno iz kojeg su kluba ili nacionalnog prvenstva, idu za utajom plaćanja poreza?!
Gracias, ali ovo je hrvatski forum i prevedi to na naški
Gracias, ali ovo je hrvatski forum i prevedi to na naški
ne znam je li to prijevod ovog gore,ali negdje sam procitao da je neymarov stari rekao da su glasine o neymarovom odlasku iz barcelone laž.
LINK; http://www.index.hr/sport/clanak/barcin-kriminalac-pred-sudom-pokunjeni-mascherano-slusa-izricanje-zatvorske-kazne/869854.aspx
Ti zbilja vjeruješ da sportaši sami vode računa o porezu, a ne da imaju neku osobu koja im vodi računa o tome? Mascheranu i ostalim nogometašima je taj novac sitniš, nisu ludi pa da imaju misiju ukrasti jedan ili dva milijunčića. To je njima sitniš.
LINK; http://www.index.hr/sport/clanak/barcin-kriminalac-pred-sudom-pokunjeni-mascherano-slusa-izricanje-zatvorske-kazne/869854.aspx
Ti zbilja vjeruješ da sportaši sami vode računa o porezu, a ne da imaju neku osobu koja im vodi računa o tome? Mascheranu i ostalim nogometašima je taj novac sitniš, nisu ludi pa da imaju misiju ukrasti jedan ili dva milijunčića. To je njima sitniš.
Ma sve u redu, ali to je isto tako kao da ti zanemariš, kada ti službenica u banci gdje imaš otvoren račun mulja sve kune do 9.99, jer eto, ti imaš toliko novaca, pa te ne briga za toliku lovu!
Ali kada ti trebaš nešto "potvrditi", vidi vraga, fali tu nešto kod uplate nekome, ili isplate, nebitno!
Odgovornost je ono što se traži, i zašto je "netko" više nego dobro plaćen, zar ne, a moja/tvoj guzica zbog nekog dođe na gol braniti penale, nezasluženo!
Jedan od problema je što su na sportske ugovore, enormni porezi, u prijevodu, ako imaš 10 milja godišnje na porezna davanja ti ode cca 50% ( ovisi kako u kojoj zemlji, SAD je po tome najrigoorozniji ).
Pa me ne čude ovakve malverzacije sa prikrivanjem zarade.
A i nesposobni knjigovođe imaju u tome prste.
Ispravak: Nizozemska 60%, SAD 50%, Njemačka, 45%, Italija 43%, Francuska 40%, Španjolska 24%....
Iako bi mogao zaigrati odlučeno je da neće riskirati . Messi i Suarez igraju to je bitno.
Cuva ga za Atletico,a i zbog mogucnosti da sutra dobije 5.zuti...također i bez Albe,bit ce ja mislim tesko,barem 1-0 ja sretan,bitno da se pred Atletico uđe sa pobjedom,i da se odvojimo...
Cuva ga za Atletico,a i zbog mogucnosti da sutra dobije 5.zuti...također i bez Albe,bit ce ja mislim tesko,barem 1-0 ja sretan,bitno da se pred Atletico uđe sa pobjedom,i da se odvojimo...
Istina...Prošle godine utakmica u gostima protiv Malage , najdosadnija utakmica Barce u novijoj povijesti.Nadam se da neće sutra biti isto jer će ovo udariti bunker.
Neki lik Romain Saiss iz Angersa da ga je Barca zapazila i da ga žele dovesti...Cijena 500 000 eura po transfermarktu...Znači transfer bi bio negdje oko 2 miliona eura...
Inače Angers ima najbolju obranu u ligi poslije PSG-a a primili su samo 13 golova u 21 kolu iako su tek ušli u ligu...Treba probati pa što bude cijena je mizerna a može biti potencijal kao Aurier,Varane ili Mahrez...
Munir zlatna lopta sljedeće godine
Čekali smo i čekali Roberta, pa možda i ovaj panj zaslužuje šansu, mislim nije neka teška situacija, ali za njegov moral i pouzdanost je odličan gol
očekivano izjednačenje, katastrofalna igra, pogotovo obrana, ko da su pijani
Ne zna se ko je očajniji danas,obrana pogotovo,koliko grešaka ajme,Barca moze biti sretna s 1-1 pa i do kraja ako ce ovako igrati...ekipa hoda po terenu,dok ovi lete,sramota
Stvarno ne znam sta im je danas,Messi promasi prazan gol,obrana namjesta Malagi ciste prilike,svi su katastrofa odigrali...po meni ubaciti Raketu izvaditi Munira na njegovo mjesto prebaciti Ardu koji se puno bolje tamo pokazao,a Raketa bi puno vise defanzivno donio nego Arda ovako nas Malaga jede u sredini
Loša tekma se morala desiti kad tad, bolje sada nego kasnije, poslije ath.bilb je već atm, tu moramo biti pravi.
Prvo poluvrijeme kriminal drugo malo bolje , Messi zabio gol i to je to...Pogrješio kod par kontri i jedan zicer...Dobro su ga izblokirali...Munir opet dao gol stvarno ima sreće u zadnje vrijeem dao je 5-6 golova a nema toliko uspješnih driblinga.
Ugalvnom kao što sam reklao jučer teška utakmica, 3 boda su to i to je jedino bitno...Nadam se da shvaćate da je Neymar pruzeo veliki dio igre na sebe i da ja ne govorim bezveze da je Neymar po formi najbolji na svijetu.
lopovi iz madrida gube 1-0 na poluvremenu.
lopovi iz madrida gube 1-0 na poluvremenu.
Ne sumnjam ja da će Betis izgubit na kraju, ali nadam se da će se smiriti strasti oko Zidanea itd.
Dječurlija poput Fakea su najavili da će Zidane vratti Barc utamo gdje je bila prije 2009hahahah
lopovski klub zabio gol s 5 igraca u zaledju.
Betis glumi Barcu...Dat ce im Real gol
kristijan opet udara protivnicke igrace. http://www.mundodeportivo.com/futbol/real-madrid/20160124/301640011011/quinta-agresion-de-cristiano-en-la-liga-que-queda-impune.html
Barca jednostavno ne smije propustiti kikseve Reala i Atletica,jos ako pobjedimo Atletico prvenstvo je 90% gotovo