FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.802
|
čitano: 6.684.907
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Re: FC Barcelona
Hrvek1909 kaže...
kexzoR kaže...

dado prso je bio u boljoj golgeterskoj formi nego ronaldinho pa ih niko nikada nije usporedjivao.mrzim ljude koji misle da su golovi sve u nogometu.

I upravo iz tog razloga Neymar ne može ni prismrdit Messiju, čak niti kad je u lošijoj formi..

kad je messi u formi onda je on bez konkurencije najbolji na svijetu,ali ako gledamo trenutno stanje, neymar je bolji,ja obozavam messija i on je moj bog,al trebamo biti realni.

15 godina
neaktivan
Messi sa formom i bez forme je najbolji igrač svijeta.
ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
15 godina
Sad postajete kao navijači reala, tj fanbojevići. Koga briga tko je bolji?! Bitno da imamo takve igrače i da Barca pobjeđuje.
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
10 godina
neaktivan
FC Barcelona

nemojte biti fanbojevići

16 godina
ks95hr je jedna od onih osoba kojima se samo mama smije na fore doma zato jer ga voli...ali izgleda i to je upitno
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto
15 godina
Ovo bi trebalo biti smiješno? Zar nisi mogao naći ljepšu svoju sliku?
11 godina
protjeran
Sutra bez Messija i Neymara bit će jako teško ....
Bilbao je odličan kući čuvali su se za ovaj kup...Vraća im se par igrača a medu njima Aduriz...
Nemojte se čuditi ako prodpemo bodove....

Navodno Perez je pričao sa Neymar ovim ocem u vezi transfera u Real...
Obećao je da će riješiti situaciju na sudu u koliko prijede u Real....

Što reći SAD se zna tko stoji iza svega...
This time next year we'll be millionaires
15 godina
FC Barcelona

Eto prošlo već par dana otkad je Ronaldo udario igrača bez lopte, a u španjolskim medijima se o tome uopće ne priča, španjolski savez ne reagira niti uopće razmatra kaznu.

Kad su Pique i Alba prigovorili sucu i dobili izravni crveni karton za to (!) mediji danima nisu prestali pisati o tome, da bi oni na kraju dobili nekoliko utakmica kazne. Znači prigovaranje sucu ili protivničkim igračima je gore nego namjerno udaranje protivnika bez lopte. Ovisi kakve boje vam je dres, naravno. Ako je bijeli, sve prolazi...

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
11 godina
protjeran
Sramota...Kontroliraju savez i medije...Pa koliko bi trofeja Barca osvojila da je sve po pravilima...

Ovaj Real je jedna sramota modernog nogometa,svaki dan ih ljudi više mrze jer im daju razloga...

14 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...
Sramota...Kontroliraju savez i medije...Pa koliko bi trofeja Barca osvojila da je sve po pravilima...

Ovaj Real je jedna sramota modernog nogometa,svaki dan ih ljudi više mrze jer im daju razloga...

Jednu ligu prvaka manje sigurno.

11 godina
protjeran
Djecak nisi gledao prvu utakmicu kad je Barcelona pokradena sa crvenim,ne dosudenim penalom,poništenim golom i zaleđem kad je Henry 1 v 1 išao sa golmanom.

10 godina
neaktivan

2011. Arsenal pobijedio doma 2:1. Druga utakmica rezultat 1:1. Robin van Persie napucava loptu. Ne na tribine. Ne u navijače kao Leo Messi. U reklamu. Crveni karton.

Tako osvaja najbolja generacija u povijesti.

13 godina
neaktivan
ks95hr kaže...

2011. Arsenal pobijedio doma 2:1. Druga utakmica rezultat 1:1. Robin van Persie napucava loptu. Ne na tribine. Ne u navijače kao Leo Messi. U reklamu. Crveni karton.

Šta ti nije jasno, pucao je loptu nakon što je sudac svirao.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Odbijena žalba Sukiju i danas neće igrati. I bez Messija bi to trebalo biti dobro, zavisi na koju se kombinaciju Lucho odluči, prva trojka naprijed Arda, Ney i Vidal ili Ney, Munir i Vidal.

11 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Eto prošlo već par dana otkad je Ronaldo udario igrača bez lopte, a u španjolskim medijima se o tome uopće ne priča, španjolski savez ne reagira niti uopće razmatra kaznu.

Kad su Pique i Alba prigovorili sucu i dobili izravni crveni karton za to (!) mediji danima nisu prestali pisati o tome, da bi oni na kraju dobili nekoliko utakmica kazne. Znači prigovaranje sucu ili protivničkim igračima je gore nego namjerno udaranje protivnika bez lopte. Ovisi kakve boje vam je dres, naravno. Ako je bijeli, sve prolazi...

Mislim da u ovim situacijama i uprava Barce treba agresivnije reagirati
i isto dizati prasinu po medijima, mozda bi se onda ipak nesto i ucinilo.
Ovako se suti i sve prolazi u tisini. U barci nekako opcenito slabo reagiraju
u zastiti svojih igraca, ali i ovakvih situacija.

15 godina
ks95hr kaže...

a nije važno to što je u prvoj utakmici u Londonu Messiju poništen čisti gol zbog "ofsajda"?

To je eto, jedan ovako nebitan trenutak jer je greška na štetu Barce pa se o tome naravno ne priča.

Da, najbolja generacija u povijesti, barem si tu u pravu.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
Flue kaže...

Mislim da čak ni ti ne vjeruješ u što pišeš. Van Persie je pucao prema golu, to nije bilo nekakvo napucavanje iz frustracije i pokazivanje nepoštivanja protivnika. Svatko tko prati nogomet dulje od 3 tjedna će se složiti da je taj crveni dosuđen stvarno bezveze.  Ali činjenica je da se o tome trubi i dan danas prvenstveno jer je bilo u korist Barce. Da je igrao bilo tko drugi s Arsenalom davno bi se zaboravilo.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
neaktivan
Dobio je zuti, a posto mu je to drugi to je crveni... Sudac je bio prestrog ali po pravilu...
16 godina
MrSkunk43 kaže...
Dobio je zuti, a posto mu je to drugi to je crveni... Sudac je bio prestrog ali po pravilu...

Evo baš jučer je Marten na utakmici Napoli-Inter dobio drugi žuti radi simuliranja.

Po meni treba tako, pogotovo za ove koji se na svaki dodir odmah bacaju.

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kako mi je drago zbog Suareza da je pokazao kakva je klasa. Navijam za Liverpool ali još iz dana dok je bio u Ajaxu mi je najdrazi igrac. Sam je nosio Liverpool one sezone i po meni je bio najbolji u tom trenutku na svijetu. Uzmite u obzir s kakvim suigracima je igrao i koliko je imao golova i asistencija u 32 utakmice sto je igrao u BPL :)

15 godina
Sastav za večeras, Munir špica. Barça: Ter Stegen, Alves, Piqué, Mascherano, Sergi Roberto, Busquets, Rakitić, Iniesta, Munir, Arda i Neymar.
13 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
Flue kaže...

Mislim da čak ni ti ne vjeruješ u što pišeš. Van Persie je pucao prema golu, to nije bilo nekakvo napucavanje iz frustracije i pokazivanje nepoštivanja protivnika. Svatko tko prati nogomet dulje od 3 tjedna će se složiti da je taj crveni dosuđen stvarno bezveze.  Ali činjenica je da se o tome trubi i dan danas prvenstveno jer je bilo u korist Barce. Da je igrao bilo tko drugi s Arsenalom davno bi se zaboravilo.

Neda se meni sad objašnjavati, ali ako igrač puca loptu bilo gdje nakon što sudac svira offside , nema veze je li je to gol, aut, tribina, 10metara od sebe, to se smatra ne sportskim ponašanjem , a svako takvo ne sportsko ponašanje se nagrađuje žutim kartonom.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ne razumijem iz kojeg razloga je Aleix na klupi ali oke.

13 godina
neaktivan
x18x05x kaže...
Sastav za večeras, Munir špica. Barça: Ter Stegen, Alves, Piqué, Mascherano, Sergi Roberto, Busquets, Rakitić, Iniesta, Munir, Arda i Neymar.

Možda će Neymar u špicu, Arda u vezni red i Iniesta na lijevo krilo, nije to strana pozicija Iniesti..

Mada neznam jel igramo s 3 obrambena ili će Sergi Roberto opet krpat neku poziciju

15 godina

Treba ovog Munira prodati i kupiti stablo bukve. Bez obzira na gol.

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.1.2016 21:19 (x18x05x).
17 godina
neaktivan

Jako lose ovo izgleda zasada

edit: da sam ovo prije napiso možda bi i prije zabili 

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.1.2016 21:19 (Balvan8).
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Gle ovog što zabija u zadnje vrijeme.. Možda ima i nade za njega još, čekali smo i Roberta dugo

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kakva lopta Rakete  

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Bože moj, mislio sam da ćemo bit kanta za napucavanje bez Messija, Suareza i Albe..

15 godina

Još jedan gol i može se reći da smo prošli dalje.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice