Div sa Šalate

poruka: 12
|
čitano: 2.601
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Div sa Šalate

Danas je velik dan za ljubitelje tenisa, dvoboj Karlovića i Federera u četvrtfinalu Wimbledona. Na otvaranje teme me ponukalo sprdanje, što naših ljudi i novinara, što engleskih piskarala. Ide se i do toga da se čovjeka uspoređuje s Frankensteinom, a tu je i sprdanje iz njegovog tenisa, izgleda pa i govorne mane. To sam danas slušao iz usta Barbare Kolar, one koja radi na TV-u za koji bi valjda trebao biti bitniji izgled, nego što je za Karlovića u tenisu, ali gospodična Barbara, čini mi se, baš i ne brine puno oko toga. Čovjek po meni zaslužuje veliki respekt jer se probio u sam vrh tenisa, bez obzira na to što je hendikepiran svojom košarkaškom visinom, a da ne govorimo o tome kako je do svega toga došao, bez trunke potpore iz teniskog saveza ili bilo koga drugog. Ovdje možete pročitati više o njemu i njegovom životnom putu ako već niste. Ne razumijem kako se uspjeh jednog sportaša može slaviti (Goran u Wimbledonu), a iz drugoga se sprdati (Ivo u Wimbledonu), a vrlo je sličan način na koji se probijaju. Da podsjetim, ako imam dobar podatak, Goran je ispalio 212 aseva na putu do naslova, Ivo je trenutno na 137, što bi reklo da su tu negdje. I da ne bi bilo nesporazuma, Goran je za mene najveći sportaš u povijesti Hrvatske, uz naravno neponovljivu Janicu, ali kako sam se veselio njegovom uspjehu, tako ću se veseliti i ako Ivo uspije i nikako ne razumijem one koji će se veseliti suprotnom ishodu. Drž se Ivo i lansiraj aseve do konačnog odjeba Namigiva

16 godina
neaktivan
Div sa Šalate

sretno Karloviću..samo da se jos na njega nadovezem...on moze pobjedit federera al samo ako ce mu svaka serva biti as, ali ako ce federer prokuzit da ovaj nezna backhand udarit karlovic je gotov

VITIS NEMO SINE NASCITUR - Nitko nije rodjen da ne pogrjesi.
16 godina
neaktivan
Div sa Šalate

G' Luck

Granice nisu nista drugo do linija u atlasu, al' jesu stvarne onda kad idu od srca ka srcu...
17 godina
neaktivan
Div sa Šalate

Dakako, navijam za njega danas, ima šansi da dobije Federera jer igra mirno i hladnokrvno.

Jedino što je mana kod njega je to što igra nezanimljiv tenis. 80% njegovih servisa su neuhvatljivi (asevi i neuspješni returni), a ako se i razvije igra na nekom poenu, Karlović pogodi ili mrežu ili aut. Sve u svemu, mečevi mu nisu baš zanimljivi.

http://www.youtube.com/watch?v=ZWmf7r_37eA
17 godina
Div sa Šalate

Federer-Karlović = 7:6 7:6 7:6

Da, loša su to predviđanja i naravno da osobno neću takav rasplet ali to je mislim logični rasplet i čudo ak Aceman i pokupi 18 gemjova!

Sjećam se finala Madrida i Federer-Ljubičić 7:6 7:6 7:6, s tim da je Ljubičić tad bil u životnoj formi, a usput i "zna" igrati tenis.

Za pobjedu protiv Federera nije dovoljan samo servis...

Možda u svemu tome Federer i izgubi jedan set ali 95% sam siguran da dobiva meč i Wimbledon.

Sama pojava Nadala je neka vrsta gripe za Federera, sad nema Nadala i vidi se to u igri.

Onaj Murray, nemrem ga smisliti, da barem "popuši" od Ferrera.

Navijam za Đokovića od ostalih, naravno da navijam i navijal budem za Karlovića (treba li to uopće spominjati)!

Sretno Karlo

"You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one." -Mihail Talj
16 godina
neaktivan
RE: Div sa Šalate
i_rambo_plache kaže...

Dakako, navijam za njega danas, ima šansi da dobije Federera jer igra mirno i hladnokrvno.

Jedino što je mana kod njega je to što igra nezanimljiv tenis. 80% njegovih servisa su neuhvatljivi (asevi i neuspješni returni), a ako se i razvije igra na nekom poenu, Karlović pogodi ili mrežu ili aut. Sve u svemu, mečevi mu nisu baš zanimljivi.

Da, vjerojatno mnogi ne vole, ali ja recimo volim gledati kako mu protivnici p*zde "na streljani", a posebno kad iznenadi tu i tamo nekim potezom, kao što je to uradio Verdascu na set loptu s onim forhendom Osmijeh  No, njegov, nekima nezanimljiv tenis, nije razlog za sprdanje, posebno ne iz njegovog izgleda ili prirođenih mana. Oni koji ne vole njegov tenis mogu prebaciti na drugi program, ili ubaciti u player neku ekstra zanimljivu snimku tekmi iz HNL-a Smijeh

17 godina
Div sa Šalate

Ne znam šta bi čovjek trebao uradit. Da slabije servira pa da meč bude interesantniji? Možda da podignu mrežu kada on servira, ili mu smanje prostor gdje loptica mora da pogodi?

Čovjek ima dar i treba ga koristit.

Karma is a funny thing.
16 godina
neaktivan
Div sa Šalate

federer se ukenjo kako mu karlović servira pa je izjavio: "ne dobiva se u  tenisu samo sa servisima"Namigiva

17 godina
neaktivan
CikaSpaso kaže...

Ne znam šta bi čovjek trebao uradit. Da slabije servira pa da meč bude interesantniji? Možda da podignu mrežu kada on servira, ili mu smanje prostor gdje loptica mora da pogodi?

Čovjek ima dar i treba ga koristit.

Pa neka on tako igra, ja samo kažem da je njegov stil nezanimljiv... Čovjek zna servirati, ali mu je zato igra slaba. U razmjeni udaraca on rijetko kad dobiva poen, a često radi neprisiljene pogreške.

http://www.youtube.com/watch?v=ZWmf7r_37eA
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.7.2009 13:10 (i_rambo_plache).
16 godina
neaktivan
brvak kaže...

Danas je velik dan za ljubitelje tenisa, dvoboj Karlovića i Federera u četvrtfinalu Wimbledona. Na otvaranje teme me ponukalo sprdanje, što naših ljudi i novinara, što engleskih piskarala................

..nisam baš neki ljubitelj tenisa,ali uspio si me motivirati..sigurno gledam..Namigiva

..heh..brbara kolar

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.7.2009 13:34 (seneka).
16 godina
neaktivan
Div sa Šalate

Šta bi Federer dao da ima takav servis. Bio bi praktički nepobjedljiv. Karloviću želim da pobjedi, pa da Federer kupi ulaznicu za finala da ga gleda.

x2 5000 2gb800 xfx8600gt512
16 godina
neaktivan
Div sa Šalate

eto ispuši ga Ivo, sad su Barbra i njoj slični sigurno sretni...i debeli :)

ja mu želim da na godinu ode bar korak dalje...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice