Dinamo 2011/12 zaključana tema

poruka: 951
|
čitano: 111.397
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Dinamo 2011/12

Nadam se da Sammir neće otić. A i ako sad ode ne bi smio za taj klub igrati u ligi prvaka tako da...

Ko hoće ić na tekme nek ide, ko neće nek ne ide, jedino što je sigurno da je dinamo na pragu ogromnog uspjeha.

Sad je li to zahvaljujući Mamiću, Jurčiću, igračima ili nečem desetom...Ja mislim da su svi podjednako zaslužni

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
17 godina
Re: Dinamo 2011/12
muhaqeri kaže...
rambox kaže...

ko drugo Malmo je prilično čokljav klub to sigurno da su dobili malo jačeg protivnika od njih recimo talijanskog onda bi tek videl razvoj situacije.{#}{#}

Čokljav si i ti pa kaj bumo sad ne {#} fučkaj ga{#} i nakraju{#}

Ti ko da nisi nikad utakmice gledal izgleda jel,{#} ja sam realan kad sam rekel ono kaj sam rekel ak ti misliš da je Malmo nekaj posebno loše si upučen nije izvukli su dobrog protivnika po svojoj mjeri pa je ispalo ovak.{#}

Sječam se ja jedne utakmice vjerojatno i drugi, prije par godina Marseiile u punoj snazi i tam neki francuski klub malo slabiji prvo poluvrjeme 3.0 a na kraju utakmice je bilo 3-5 dakle to je sport igra se još jedna tekma i tu je sve moguče ništ nije rješeno.{#}{#}

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
15 godina
Dinamo 2011/12

mali ibanez je lud, on me je najugodnije iznenadio u tekućoj sezoni

ali svaka čast dečkima, odigrali su vrhunski. sada samo mirno u uzvratu i imamo LP

0_o
15 godina
neaktivan
rambox kaže...

Slažem se da je u nogometu sve moguće osim da si realan kad je Dinamo u pitanju,hahaha {#}

14 godina
neaktivan
strbi kaže...
Đapa club kaže...

Gle ima nekih kojima je gušt otić s obitelji na tekmu. Pritom nemoraju izdvojit 200kn za tekmu nego dati siću i dobro se zabavit. To što si ti takozvani protumamićevac i što si dio priglupe skupine me uopće nije briga. Puno je ljepše vidjet kad je stadion pun i kada nema nereda te ljudi uživaju u događaju. Karte imaju malu cijenu kako bi se održao momentum i kako bi Dinamo imao što veču potporu s tribina.

odgovor: strbi

da protiv mamica sam...ali nisam priglup...glupi ste vi sto mislite da mamic treba ovome klubu....sta mislite da je uprava izabrala jurcica sada, ne to je napravio zdravko mamic!! on tamo provodi svoju volju kao bog i batina ...JEDAN CLAN JEDAN GLAS, ako to zelimo mamic mora otici...da ste malo procitali zakone vidjeli bi da izvrsni dopredsjednik kluba NESMIJE biti manager niti jednome igracu iz svoga kluba...a ima brdo igraca kojima je on bio manager, npr.EDUARDO....i svi smo to znali i nitko nije nista poduzimao...koliko je napravio za klub toliko ga je i ostetio ako ne i vise..

jeste culi kada je komentator rekao da sammir odlazi...nakon ove play off faze sammir napusta dinamo

svaka cas momcima na vecerasnjom predstavi, decki bili ste sjajni, nemam druge rijeci :D

ZAJEDNO ZA DINAMO

morat ću se usprotivit tebi, bio sam na 3 gostovanja sa ekipom u splitu, i bog zna kolko još u drugim gradovima i državama, uvijek sam na sjever...bojkotirao sam kao i svi drugi ''boysi'' i shvatio sam da je dinamo 6 godina za redom i još će tolko biti prvak hrvatske, ući ćemo u ligu prvaka, imamo dobre igrače, uredi čovjek stadion u 2 tjedna, imamo dosta para šta će ti više???? 

danas je 25godina bad blue boys-a i jedini naćin na koji su ga mogli dostojanstveno proslavit je dolaskom na stadion i navijati glasno i bez incidenata...

dinamo pobjeđuje 36000 ljudi je na stadionu već tri tekme domaće u europskoj ligi i NI JEDAN incident se nije dogodio, prvi put kad se boysi vrate vraćam se i ja njima na sjever ali sigurno neću bojkotirati dalje s njima...

Ako imate pitanje u vezi case moddinga slobodno pitajte. (sprejanje i rezanje itd.)
16 godina
neaktivan
Dinamo 2011/12

Momci, ono se ne viđa svaki dan, kapa do poda, zaista svaka čast! :)

Ne postoje naši stalni prijatelji i naši stalni neprijatelji, postoje samo naši stalni interesi. Winston Churchill
14 godina
neaktivan
Dinamo 2011/12

ha gle sve je to uredu, svako ima svoje misljenje....jedino me boli to sto se negdje smije kako je lijepo napunio stadion, i ja bi ga napunio za kunu...i da ne zaboravim mamic krade od poreznih obveznika, vec je zaradio milijune na "kriminalni" nacin...

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
16 godina
protjeran
Dinamo 2011/12

kak ovo fino izgleda :D

14 godina
neaktivan
strbi kaže...

ha gle sve je to uredu, svako ima svoje misljenje....jedino me boli to sto se negdje smije kako je lijepo napunio stadion, i ja bi ga napunio za kunu...i da ne zaboravim mamic krade od poreznih obveznika, vec je zaradio milijune na "kriminalni" nacin...

ne smije se on, pogledaj na 24sata već se potukao sa ''navijačem'', da sam bio tamo stao bi na mamićevu stranu :)

Ako imate pitanje u vezi case moddinga slobodno pitajte. (sprejanje i rezanje itd.)
15 godina
neaktivan
Dinamo 2011/12

Kaj mislite jel bi Mamić mogao prodati i Sammira i Badelja poslije Malmea ili bude samo jedan otprhal.

14 godina
neaktivan
Dinamo 2011/12

hahaahah...pazi ovo mamic je stao na stranu navijaca...jednostavno zeli dobiti jeftine poene...

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.8.2011 23:57 (strbi).
16 godina
neaktivan
Dinamo 2011/12

Nego da ja pitam vas koji stalno pratite Dinamo. Da li je taj uspeh dijelo Mamića, ili je to više zbog trenera i požrtvovane ekipe? Ja sam malo i duduk za fudbal, ali volim pratiti, ne znam što ga ne simpatizujete, jeste da je malo neurotičan i nezgodan karakter ali je za odlične pare prodao Eduarda, Modrića i ovog zadnjeg čijeg se imena ne mogu sjetiti. Pozdrav {#}

Ne postoje naši stalni prijatelji i naši stalni neprijatelji, postoje samo naši stalni interesi. Winston Churchill
15 godina
protjeran
muhaqeri kaže...

Kaj mislite jel bi Mamić mogao prodati i Sammira i Badelja poslije Malmea ili bude samo jedan otprhal.

Buraz reci cu ti iskreno da bi trebali s ovim pitanjem pricekat kraj sljedece tekme. Nek prvo Dinamo prodje Malmo, a HOCE. A onda cemo vidjet.

Puno je para u pitanju, a i znamo kako je do sada bilo. Ako dobije dobru ponudu, znas da ce Sammir frknut ko blato s kotaca..... dok s druge strane nikad ne znas kak se u drogiranoj glavi kotacici mogu poslozit.

Brutal Truth \m/
16 godina
odjavljen
muhaqeri kaže...

Zašto ne bi mogao?

av-gurus.blogspot.com/
15 godina
ulinsky kaže...

Nego da ja pitam vas koji stalno pratite Dinamo. Da li je taj uspeh dijelo Mamića, ili je to više zbog trenera i požrtvovane ekipe? Ja sam malo i duduk za fudbal, ali volim pratiti, ne znam što ga ne simpatizujete, jeste da je malo neurotičan i nezgodan karakter ali je za odlične pare prodao Eduarda, Modrića i ovog zadnjeg čijeg se imena ne mogu sjetiti. Pozdrav {#}

Na neki nacim, doveo pojacanja, nije prodao nikog

No comment

Da, trce 90 min, to dugo nismo gledali...

LoL nick: Strongtoni R.I.P EP
14 godina
neaktivan
ulinsky kaže...

je prodao ih je za odlične pare, ali u katastrofalno vrijeme....

uspjeh je ekipe koja se trudi, trenera baš i ne jer je glup ko stup al je dobra ekipa i djelom mamića :)

14 godina
neaktivan
Dinamo 2011/12

dijelom mamica, trenera bas i ne jer kako bi tekao timmy glup je ko stup, ekipe sigurno...

to sto nije nikoga prodao ne znaci da niti nece...sad cete vidjeti kad sammir frkne, a mozda i badelj

17 godina
neaktivan
Dinamo 2011/12

Mislim da ak Dinamo uđe u Lp neće Mamić prodavat. Igračima cjena može samo narasti nakon nastupa u LP, a i Mamić koliko god lud bio također sanja o Europi, i htjet će predstavit Dinamo u što boljem svjetlu.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
17 godina
hrvatskafarkasevec kaže...

kak ovo fino izgleda :D

Vidio sam i na samoj utakmici, a evo sad i na UEFA-inim stranicama da su napisali Bećiraj. Zar se ne piše Beqiraj?

Enivej, jako dobra igra Dinama, pravi kontrolirani nogomet. Nisam vidio na kraju koliko je bilo dodavanja, al na poluvremennu je 282 (i 67% posjed lopte) ako se ne varam, što je jako dobro. Jedine zamjerke su Ibanez u obrani (u napadu je i više nego odličan samo da smanji potrošnju lopti) i ne uvođenje Tomečaka za kojeg sam uvjeren da bi bio ogromno pojačanje s obzirom da praktički nemamo desno krilo. Naime, kako sam čuo navodno je Tomečak odbio potpisati za agenciju Mamićevog sina ili tako nešto pa sad lijepo grije klupu mada je po meni najbolje krilo koje imamo. Također mislim da je Beqiraj malo bolji, tj aktivniji od Krstanovića (već par utakmica) pa bi on možda trebao u prvi sastav.

Sammir je priča sa sebe, on je već par sezona sam sebi najveći protivnik kojeg mora savladati a izgleda da je napokon uspio. Za klasu je bolji od gotovo svih igrača u HNL-u i šire. Badelj je tehnički najbolji igrač - pravi nasljednik Modrića na toj poziciji. Obrana se već poprilično uigrala (sem Ibaneza), samo da se rješe još onakvih glupih pogodaka kao ovaj danas ili protiv Helsinkija i to je to...

Sve u svemu, LP nikad bliže

15 godina
neaktivan

@FlyBoy,znam ali ako dođu ponude kako Mamić zna reć :ponude koje se ne mogu odbit,a od lovice se živi, kako dalje bez oba dvojice ostvariti neki značajan uspjeh.

17 godina
moderator
Dinamo 2011/12

Noć za pamćenje... Iako mi je žao što su se ljudi morali napatiti da bi došli do svojih ulaznica u drugu ruku ispalo je baš dobro da su bile tako bagatelne i da je tako puno ljudi imalo prilike ovo doživjeti!

Malmo na kraju može biti presretan rezultatom, što dovoljno govori o dominaciji Dinama.

Sammir je genije, vanzemaljac za sve ostale - na žalost lako moguće da mu je ovo i oproštajna utakmica sa zagrebačkom publikom. No, što god on odlučio oko svog ostanka ili odlaska, svi mu moramo dati punu podršku - pružio je daleko više Dinamu nego što mu to priznaju i novinari i navijači. U skoro svim velikim i važnim utakmicama on nas je nosio, a ovo večeras je bila - rapsodija!!!

Bravo, bravo!!!

...
14 godina
protjeran
Dinamo 2011/12

Evo i golova, za one koji su možda propustili ovaj spektakl. A i za nas koji smo ga gledali, da se podsjetimo ovih lijepih trenutaka. {#}

“Peace cannot be kept by force; it can only be achieved by understanding.” - Albert Einstein
14 godina
neaktivan
big_guy kaže...

Da, da sjećam se protiv PAOK-a, di ste onda bili? Sad svi lete ne tekme kad su ulaznice kunu, a da je stavio 20,30,40kn tribine, siguran sam da nebi bila ovako velika navala!

Bili smo na zapadu {#}{#}

Ali ne vidim što je tebi toliko loše što su ulaznice po kunu,pa čak i da su skuplje i da ima duplo manje ljudi ljepše je ipak vidit pun stadion nego poluprazan.Zar ne?

Pitam one koji su sada ludi za dinamom a kad na jesen budu igrali važne tekme pola njih neće doći jer će im biti skupo dati 70kn za ulaznicu.
Što je loše? Pa loše je to što netko nije iz ZG-a i ne može doći na tekmu jer su sve ulaznice rasprodane, a i trebali su napraviti online prodaju, kao što ima kad igra repka! 
To što je 1kn, nije ništa loše, dapače treba pridobiti publiku ali sa ovakom organizacijom katastrofa. Tamo na blagajni kod bacača diska jedna blagajna radi, a mogli su bez problema napraviti 3-4 blagajne, makar stavili običan stol i neka 2 policajca održavaju red i stave onu ogradu.
Dali su vidio kako su okružili kiosk, nezna tko pije a tko plaća, to je minus, sve ostali 5.
Dosta o tome, vratimo se na današnju tekmu.

Svaka čast momci, NE pamtim dugo ovakvu igru, svi su bili odlični, Badelj CAR, koje lopte je davao, kao i Sammir. Obrana na vrhuncu, mala zamjerka za gol ali sve 5. 
Nadam se da Sammir i Badelj ostaju!
Što reći na onu loptu sa zvjezdicama kad su ju tresli prije početka, Neprocjenjivo :)  

http://www.njuskalo.hr/korisnik/LivCRO1892
15 godina
Dinamo 2011/12
čestitke od Dalmatinca,i svaka čast,večeras sam bio za Dinamo iako ih ne volim baš,ali dečki su pokazali srce,moć i svak im čast na tome,odigrali su odlično i napokon ćemo i mi imati predstavnika u LP.Bravo Dinamo!
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
čestitke od Dalmatinca,i svaka čast,večeras sam bio za Dinamo iako ih ne volim baš,ali dečki su pokazali srce,moć i svak im čast na tome,odigrali su odlično i napokon ćemo i mi imati predstavnika u LP.Bravo Dinamo!

U europi nema, Voliš Ne voliš Dinamo(Hajduk...), jer svima nama je jedno u cilju, da nas što više Hrvatskih klubova predstavlja u Europi, i nadam se da će Hajduk uskoro Dinamovim stopama u Europi.

I da je obrnuta situacija, da je Hajduk na Dinamovom mjestu, bio bi jako sretan, sve su to Hrvatski klubovi!!!

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.8.2011 2:56 (Liverpool1892).
14 godina
Dinamo 2011/12

Prije ce Split

Ova nova budala u Hajduka (spartanac onaj) ce ih iz lige izbacit koliko je nesposoban.

griješiti je ljudski al je osjećaj božanski
15 godina
KKristijan kaže...

Prije ce Split

Ova nova budala u Hajduka (spartanac onaj) ce ih iz lige izbacit koliko je nesposoban.

Pa Split je propo bez Katalinica...

Anyway jbna tekma, jedino razocarenje je Krstanovic, katastrofa, Ruki i Beco su za njega izmislili nogas...(Po mojem misljenju ofc...)

LoL nick: Strongtoni R.I.P EP
14 godina
neaktivan
strbi kaže...

hahaahah...pazi ovo mamic je stao na stranu navijaca...jednostavno zeli dobiti jeftine poene...

ne zeli dobiti jeftine poene, čovjek je kralj potukao se skoro sa zaštitarima završio je na policiji i tamo je proveo jednu noć kakve jeftine poene, navijači su se skupili ispod zapadne tribine i skandirali Zdravko, Zdravko. 

nebi mamića dao ni za što, da ga nema bili bi ko Hajduk

jesi gledao kada je onaj hercegovac imao interviju sa pepeom guardiolom prije tekme Hajduk-Barcelona (na kojoj sam bio makar ne navijam ni za jednog ni za drugog)  pepe je stalno prelazio sa teme Hajduk na Dinamo, i o tome kako je Zdravko Mamić sjajan meneđer kojeg SVAKI klub može zaželjeti i kako uvijek nailazi na dobre igrače i jeftine i napravi svjetske igrače od njih. Guardiola koji dolazi na tekmu protiv Hajduka zna 3 puta više o Mamiću nego pola ovog foruma. :)

i da kako svi govorite da su ulaznice 1kn da nas mamić kupuje itd., on je s tom jednom kunom doveo skoro 40000 ljudi na teren i opet se u zagrebu najviše vidi plava boja i ljudi opet vole dinamo, siguran sam 100% da će makar i karte bile 100kn mamić napuniti cijeli stadion do zadnjeg mjesta, bilo tu i 100000 mjesta {#}

jeftine poene... ko je navijačima dao karte za jednu kunu, koliko se on novaca s tim odrekao... da dođe neki iz one udruge ''zajedno za dinamo'' tj. kvazi navijač dinama u upravu kada bi on dao, KADA karte za 1 kunu, znaš ti koliko je mamić sada para s time mogao zaraditi ali on želi vratiti ljude na stadion...

gledam tvoj datum rođenja, ti se još nisi ni rodio kada je mamić već bio meneđer i zna čovjek bolje od svih šta radi, i zato šta se par budala, koje je štimac i kompanija potplatila diglo protiv njega su se digli sad i drugi boys-i njemu niš ne znači i može biti ponosan jer ni jedan incident se nije dogodio a na stadionu stalno 36000 ljudi:)

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.8.2011 11:25 (timmyzg).
14 godina
neaktivan
Dinamo 2011/12

Možete vi govoriti da je Mamić govno, budala, seronja, ali da ga nema, Dinamo bi bio loš kao Hajduk!!

16 godina
moderator
Liverpool1892 kaže...

Možete vi govoriti da je Mamić govno, budala, seronja, ali da ga nema, Dinamo bi bio loš kao Hajduk!!

Nemoj vrijeđat Dinamo,nitko nemože biti loš kao Hajduk{#}

سمندری ڈاکو
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice