Samo nautral..... nemam dana za kršenje, čak niti samo jedan obrok u dva tjedna gdje bih jeo junk food kao što imaju sportaši, a ja nisam sportaš, nego samo obični čovjek koji voli vježbati, jerbo ga to čini zdravim i sretnim.
Nego, da odgovorim na pitanje kolege forumaša exer1234.
I mene zanima kaj ekipa jede, kako, koliko i tako to....
Well, pređimo na stvar. Došao baš jutros iz gym, te ovo pojeo kao obrok između doručka i ručka.
Ovak' posljedni obrok, tzv. međuobrok između doručka i ručka je bio 200 grama posnog sira od Veronike(120 kcal, 26,2 proteina), te sam to još ubacio 10 grama(60 kcal) domaćeg oraha i sve sam zalio u posudu sa pasteriziranom mlaćenicom8tzv. razrijeđeni jogurt), odnosno sa veroniknim Stepkom.
Ponekad u takve pripravke znam dodati žličicu domaćeg meda(bagrem, livada ili kesten) ili pak znam ubaciti komadiće polutvrdog sira(Veronika-Taborgradski), al' ne pretjerujem sa njim, jer je kaloričan u 3 pikse maramelade, al' ima 326 kalorija, al' zato 31 grama proteina. Pet puta više kalorija od posnog sira, te dvaputa više proteina, al' eto uz povećan unos kalorija.
To volim roknuti poslije vježbanja.
Unos otprilike kroz dan; 1 gram proteina po kg težine; ne želim biti veliki dečko opakih mišića.
Slobodno dajte svoja mišljenja, nisam osjetljiv...