Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.033
|
čitano: 8.162.995
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

To sto oni rade nije normalno, pogtovo ta transformacija christian balea. Dakle za film "the machinist" imao je cca 49 kg, ja sam skripao zubima kad bi ga vidio golog u tom filmu, i onda par mjeseci kasnije 90 kg covjek napuca za batman begins.. ne znam uopce dali bi za ikakve pare to radio

17 godina
Re: Rast mišića i visina
Lik ima sve na pladnju samo mora pumpat. Ono ne kuha si, nejde u ducan, valjda se ni sam ne mora pikat.
Nije bas najzdravije ali za tu lovu bi itekak bil spreman radit sranja sa zdravljem. Pa on vise na jednom filmu zaradi nego mi svi skupa kroz cijeli zivotni vijek!
13 godina
NEW_MAN kaže...
Lik ima sve na pladnju samo mora pumpat. Ono ne kuha si, nejde u ducan, valjda se ni sam ne mora pikat.
Nije bas najzdravije ali za tu lovu bi itekak bil spreman radit sranja sa zdravljem. Pa on vise na jednom filmu zaradi nego mi svi skupa kroz cijeli zivotni vijek!

I onda umre i kerovi mu pisaju po grobu jednako kao i obicnim smrtnicima..

Znanstvenici kazu: Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi." E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
17 godina
Mozda ga kremiraju i bace u vodu. Onda ribe pisaju po njemu?

Koga briga kaj je poslije smrti, glavno da se covjek dobro zabavi dok je ziv a milijuni jako pomazu u dobroj zabavi.
16 godina
majdo kaže...
NEW_MAN kaže...

da i? ko je na kraju bolje zivio mi ili on?

12 godina
Rast mišića i visina

pa ocito da je on :D

&Black_Sheep
12 godina
Rast mišića i visina

Jel ima tko dobru playlistu za teretanu, a da je rock/metal?

Oh, you say you want to succeed? Well I say go and fucking fail.
17 godina
Obicno slusam TuneIn radio. Odaberem neku stanicu i peglam. Imas bezbroj stanica koje pustaju samo jednu vrstu muzike. Stavi nek izlista metal i gg.
14 godina
mar123 kaže...
majdo kaže...
NEW_MAN kaže...

Ovisi o tome jesi li dovoljno inteligentan da shvatiš da te milijuni unište prije nego obični radnički život. Ja sam siguran da većina nas je sretnija i zadovoljnija u životu nego bogati glumci. Kad imaš toliko para nema ti granica, ne znaš što ćeš od sebe. To što oni redovito tweetaju i objavljaju "sretne" slike ne znači da im je dobro.

13 godina
neaktivan
Keops kaže... 

Ovisi o tome jesi li dovoljno inteligentan da shvatiš da te milijuni unište prije nego obični radnički život. Ja sam siguran da većina nas je sretnija i zadovoljnija u životu nego bogati glumci. Kad imaš toliko para nema ti granica, ne znaš što ćeš od sebe. To što oni redovito tweetaju i objavljaju "sretne" slike ne znači da im je dobro.

Moja obitelj je viši srednji razred.

Redovno tweetam i objavljujem sretne slike.

Po cijeli dan se osjećam usamljeno i razmišljam o samoubistvu.

Tražim anime shoegaze djevojku. Slonovi, žbljohe i grobovi neka se ne javljaju.
14 godina
Rast mišića i visina

koju "varijaciju" myproteina uzimate? gledam na polleosport i nikako da odlucim koji od njih 3-4 a znam da je u ovoj temi on poprilican favorit, hvala

16 godina
Onjegin kaže...
Keops kaže... 

14 godina
neaktivan
Onjegin kaže...

a trollanje na forumu te na cudan nacin zadovoljava i samim time odgadja tvoju odluku o sramotnom cinu samoubojstva

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
16 godina
Onjegin kaže...
Keops kaže... 

pa dobro ti nisi normalan to vec i ptice na grani znaju(bez uvrede, ovo sam mogo i ljepse rec, al ti stvarno nisi "normalan").

moja obitelj je isto visi srednji sloj, ne vozimo ferarije, al imamo neke stvari koje mnogi nemaju, i mogu kolko tolko lagodni zivjet, i nisam nesretan, daleko od toga, no ja zelim vise, ja zelim to bogatstvo, i mislim tj gotovo sam sto posto siguran da necu bit nesretan s lovom, sve ovisi sto mislis s parama. lako je gledat bogate klince koji su vec rodeni u hrpi love i to im je dosadno, drukciji je to zivot.

sto se tice tih glumaca, ti ni ja neznamo jesu oni sretni, tako da ja nebi tu zakljucivao neke stvari ako ne znam to, ja bas mislim da je jedan christian bale sretan covjek.

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.6.2015 15:01 (mar123).
17 godina
mar123 kaže...

taj efron ne izgleda nesto preposebno da bi mu se trebala kemija pripisivat, jer prvo nije bio debel tako da salo nije trebo skidat, drugo ima ocito nekog vrhunskog trenera koji mu tocno govori sto treba radit, trece ima nutricionista koji mu je slozio tocnu odredenu prehranu i suplemente, i najvaznije ima love da to sve poplaca.  chris evans je isto zanimljiv lik, tip je cijelo vrijeme u ranoj karijeri bio neki mrsavko, odkad je poceo glumit kapetana ameriku izgleda brutalno, i drzi tu muskulaturu vec godinama.

Nije dokaz kemije samo mišićna masa. Strahovito nizak bf sa izraženim mišićnim vlaknima i vaskularnošću su obično 
također pokazatelj da nešto nije kak je majka priroda (i prehrana) dala. Dakle, može on imati kožu tanku ko papir, ali
obično je onda ispod maltene kost. A Efron je pristojno mišićav. U tom je problem. U normalnim okolnostima gladovanja, 
organizam radije razgrađuje mišiće, nego zadnje zalihe masti. http://nattyornot.com/bodybuilders-achieve-paper-skin/
Dakle kad ovo vidim...

not natty not natty
natty natty
http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
17 godina
Keops kaže...
mar123 kaže...
majdo kaže...
NEW_MAN kaže...

Biokemija mozga je jedan dio... često su ljudi koji streme slavi pod svaku cijenu mentalno neuravnoteženi, isfrustrirani, traumatizirani pojedinci kojima samo površinski dokaz dok ga fanatično postižu predstavlja zadovoljstvo, kad ga postignu, osjete se isprazno jer neznaju što bi sa time.

Onjegin kaže...

To nema veze sa razredom obitelji ni tvitanjem. Možda ti treba nekih prirodnih antidepresiva poput kreatina, i jake fizičke aktivnosti.
Jesi kad čuo za runners high?
https://en.wikipedia.org/wiki/Neurobiological_effects_of_physical_exercise
I plus toga, neka meditacija, zdrav eskapizam... što misliš zašto ljudi slažu vlakiće, ili popravljaju krntije(oldtimere) po garaži, ruju po vrtu, makar imaju novca za što požele?

mar123 kaže...
Onjegin kaže...

moja obitelj je isto visi srednji sloj, ne vozimo ferarije, al imamo neke stvari koje mnogi nemaju, i mogu kolko tolko lagodni zivjet, i nisam nesretan, daleko od toga, no ja zelim vise, ja zelim to bogatstvo, i mislim tj gotovo sam sto posto siguran da necu bit nesretan s lovom, sve ovisi sto mislis s parama. lako je gledat bogate klince koji su vec rodeni u hrpi love i to im je dosadno, drukciji je to zivot.

sto se tice tih glumaca, ti ni ja neznamo jesu oni sretni, tako da ja nebi tu zakljucivao neke stvari ako ne znam to,
ja bas mislim da je jedan christian bale sretan covjek.

Pa da, nema nikakve vajde od novaca bez zdravog društva i spontanih događanja, uživanja u trenutku. Dobra pozitivna ekipa na nekom izletu sa roštiljanjem ili čak
organizirani odlasci na fotosafari u divljinu ili stargazing znaju baš fino razonoditi. A bez ferrarija i bacanja para. No opet ako je netko klinički depresivan, valjda mu prvo
to riješiti, pa potom ispunjavati smisao nekom kreativnošću, akcijom, guštanjem.
A Bale... uh trknut je on poprilično. 
http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2167062/Christian-Bales-mother-sister-reveal-really-happened-explosive-hotel-row--needs-stop-sulking-Batcave.html

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.6.2015 20:17 (overhaul).
13 godina
neaktivan
overhaul kaže...

To nema veze sa razredom obitelji ni tvitanjem. Možda ti treba nekih prirodnih antidepresiva poput kreatina, i jake fizičke aktivnosti.
I plus toga, neka meditacija, zdrav eskapizam... što misliš zašto ljudi slažu vlakiće, ili popravljaju krntije(oldtimere) po garaži, ruju po vrtu, makar imaju novca za što požele?

Danas sam bio na plivanju već treći put ovog tjedna.

Nitko me ne zna. Nitko me ništa ne pita. Lagana upala mišića i izmorenost cijeli dan. Za ručak budem ekstra gladan, još sam pogodio cilj današnje prehrane na myfitnesspalu.

Stvarno se osjećam malo bolje.

Još samo da okrutna istina nije da bih trebao učiti po cijeli dan i nikako ne misliti na bazen.

Tražim anime shoegaze djevojku. Slonovi, žbljohe i grobovi neka se ne javljaju.
17 godina
Onjegin kaže...
overhaul kaže...

Danas sam bio na plivanju već treći put ovog tjedna.

Nitko me ne zna. Nitko me ništa ne pita. Lagana upala mišića i izmorenost cijeli dan. Za ručak budem ekstra gladan, još sam pogodio cilj današnje prehrane na myfitnesspalu.

Stvarno se osjećam malo bolje.

Još samo da okrutna istina nije da bih trebao učiti po cijeli dan i nikako ne misliti na bazen.

Heh triput tjedno:) Ja gotovo da nemam dana kada ne plivam u znoju. Bilo ljeto, bila zima. Ali kažem i sve ovisi od osobe. 
Pokušaš izvlačiti maksimum iz sebe i poslije kad vidiš da je polako krenuo napredak, i budeš zadovoljan kako reagira tijelo, 
automatski si zadovoljniji sobom i cijeniš se više, a vrijeme provedeno na tome smatraš kao lijep uspješan rad i dan.
Ako naletiš i na prepreku u vidu ozljede ili bolseti, imaš novi izazov. Zdrav čovjek nezna koja je to privilegija, i kako je tijelo
sposobno postati ferrari iako je trenutno običan garažirani jugo.
Narodna mudrost:
Kako se najbolje vidi koliko ne cijenimo ono što imamo?
Kad nakon što se istovariš, skontaš da više nema toalet papira:)

14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

kako je Roni danas ubijen hahaha

13 godina
exer1234 kaže...

Od onog nutricionista ? 

16 godina
Rast mišića i visina

overhaul znam ja za tu pricu s familijom od balea, al kolko ljudi ima shebane obitelj? hrpa, samo sto nisu poznati pa se ne pise u medijima, ako imas neke clanove obitelji budale iako to bila bliznja obitelj ko kod balea to ne znaci da ti moras bit ne sretan. a i bale bi vjerojatno imo takvo sranje sa familijom imo on love il ne.

15 godina
Rast mišića i visina

A jeste vidili onoga tzv. Tom Hoppera iz Black Sails koliko mu je napuhan i vaskularan biceps?

Mislim da danas nema smisla postavljat pitanje korištena steroida u bilo koje javne mišićave osobe, ponaravno ako živi od toga.

Odavno svi shvaćaju da steroidi nisu ono što čine BB frikove. Koji BB frikovi. Sterkaći su danas mainstream.

Ne, oni se ne pucaju steroidima kao što narkić zabiva u venu heroin svaki dan. Oni puknu ciklus tu i tamo. Tj. ovi iskusniji, u točno tom i tom periodu prije nekog snimanja, fotoshoota, filma, serije, live showa itd.

Puknu ciklus da nitko ne zna.

Mislim sad vidiš Jeff Seida u nekom videu i kažeš, nemam toliko pretjerano nizak BF, nije ništa vaskularan - ne puca se sterkaćima. Naravno da se ne puca - SAD! Opalia je ciklus ima toliko i toliko i sad jaše na tome idućih toliko i toliko tjedana/mjeseci. Točno on zna kad mu je opalit ciklus da ostane lean uz low bf.

Ja osobno nisam za sterkaće ali neka svak radi whatever THE FUCK he wants.

:)

http://eu.battle.net/sc2/en/profile/294395/1/Chef/ http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/Chef_cr0/
17 godina
mar123 kaže...

overhaul znam ja za tu pricu s familijom od balea, al kolko ljudi ima shebane obitelj? hrpa, samo sto nisu poznati pa se ne pise u medijima, ako imas neke clanove obitelji budale iako to bila bliznja obitelj ko kod balea to ne znaci da ti moras bit ne sretan. a i bale bi vjerojatno imo takvo sranje sa familijom imo on love il ne.

Ovo nije familija:) 

Netko snimio na setu, kažu da je to standardno stanje kad se radi s njim.
No javno, stvar je u "metod actingu" tj. on potpuno bude karakter kojeg 
glumi, pa se ne druži sa kolegama, ne razgovara mimo scenarija niti
čak i privatno izlazi iz role. Iako englez, ako glumi u američkom filmu, 
privatno nastavlja sa američkim naglaskom. 

Rucipe kaže...
exer1234 kaže...

Od onog nutricionista ? 

Tko što gdje link?

15 godina
Vuk15 kaže...

Jel ima tko dobru playlistu za teretanu, a da je rock/metal?

Iced Earth - Plagues od Babylon

Ako ti ovo ne da motivaciju, neće Gospe :)

http://eu.battle.net/sc2/en/profile/294395/1/Chef/ http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/Chef_cr0/
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.6.2015 11:50 (KIKI3ooo).
16 godina
KIKI3ooo kaže...

A jeste vidili onoga tzv. Tom Hoppera iz Black Sails koliko mu je napuhan i vaskularan biceps?

To nije nista , brat mi ima biceps tj. opseg ruke 52cm i puno je vaskularniji ,a pouzdano znam da ne uzima nista

McLaren Mercedes:1974.Emerson Fittipaldi-1976.James Hunt-1984.Niki Lauda-1985.-1986.Alain Prost-1988.Ayrton Senna-1989.Alain Prost-1990.-1991.-Ayrton Senna-1998.-1999.Mika Hakkinen-2008.Lewis Hamilton
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.6.2015 7:30 (loky4i4).
15 godina
loky4i4 kaže...
KIKI3ooo kaže...

To nije nista , brat mi ima biceps tj. opseg ruke 52cm i puno je vaskularniji ,a pouzdano znam da ne uzima nista

Da, ali pogledaj mu biceps i ostatak tijela, odnos

14 godina
neaktivan
loky4i4 kaže...
KIKI3ooo kaže...

Misliš da će ti se "pofalit" da uzima? ;)

17 godina
DuMe kaže...
loky4i4 kaže...
KIKI3ooo kaže...

Ha možda čovjek ima, ovisi koliki je ukupno. Imam ja susjeda, pol metra minimum "opsega ruke" a bauštelac nikad vidio utega, ali što ga briga kad je 130 kila na 2 i kusur metra.
Nego, domaći superjunaci koji su svoje polmetarske opsege ruku zaradili sa dvijekile mesa dnevno. Lol. Ovakve bajke sam slušao kao malac od 8 godina, pa mi i onda bilo čudno:)

16 godina
DuMe kaže...
loky4i4 kaže...
KIKI3ooo kaže...

da ,nema se sta hvaliti ali bi rekao ,živimo u istoj kuci primjetio bi ako bi nesto i donijeo xd

McLaren Mercedes:1974.Emerson Fittipaldi-1976.James Hunt-1984.Niki Lauda-1985.-1986.Alain Prost-1988.Ayrton Senna-1989.Alain Prost-1990.-1991.-Ayrton Senna-1998.-1999.Mika Hakkinen-2008.Lewis Hamilton
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.6.2015 20:20 (loky4i4).
16 godina
overhaul kaže...
DuMe kaže...
loky4i4 kaže...
KIKI3ooo kaže...

Ha možda čovjek ima, ovisi koliki je ukupno. Imam ja susjeda, pol metra minimum "opsega ruke" a bauštelac nikad vidio utega, ali što ga briga kad je 130 kila na 2 i kusur metra.
Nego, domaći superjunaci koji su svoje polmetarske opsege ruku zaradili sa dvijekile mesa dnevno. Lol. Ovakve bajke sam slušao kao malac od 8 godina, pa mi i onda bilo čudno:)

meni samo nije jasno jel taj novinar sto je to piso glup, retardiran ili nesto trece? nejde mi u glavu da osoba sa visokim obrazovanjem moze napisat ovako nesto glupo.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice