Jučer se situacija malo otela kontroli pa sam pojeo dvije pizze umjesto jedne kako je običaj na refeed day, zato sam dosta vodeniji nego obično.
Ali mi je super kako poslije svakog refeed daya izgledam nebo i zemlja drugačije u odnosu na tokom tjedna kad sam low carb. Ne znam kako ovi keto ekipa izdrže stalno bez carbsa, ali meni je to katastrofa - em sam puno manji i lošije se osjećam, em su treninzi katastrofa i nemam snage.
Jedva čekam završiti tu glupu defku i vratit se na high carbs diet.
S obzirom na veliku količinu stresa i problema sa ozlijedom tokom defke (hernija diska, najgora moguća ozlijeda) ja sam i više nego zadovoljan s rezultatima.
kad ce neka nova tetovazica? tribal ili barem nekog zmaja na rame
glede hernije diska, u dosta slucajeva tijelo samo rijesi to, resorbira (razgradi) dio koji viri
Sve su tetovaže relativno nove, najstarija ima dvije godine. Ali da, kad smislim neki zanimljiv dizajn definitivno ću nešto novo (veće) staviti. Do sada sam sve male tetovaže stavljao.
Što se hernije tiče, to me muči već 10-ak godina, ali je uvijek bilo podnošljivo. Međutim, prije nekih mjesec i po - dva sam trenirao punim kapacitetom (jutarnji treninzi) i istovremeno pomagao s nekim fizičkim poslovima poslije posla (nošenje namještaja i slično) i tu je jedan dan nešto otišlo u klinac i nisam se još oporavio. Izbaci glavne vježbe i sad treniram kao bodybuilder haha. Ne uživam uopće u treningu, raditi noge na onim spravicama mi je skroz bezveze, ali što je tu je, nadam se da ću se uskoro vratiti na čučanj. Doduše ostavio sam overhead press, to još uvijek mogu raditi bez problema.