Evo neki direktan primjer, ista poza skoro 8kg manje danas na ovoj desnoj slici naspram ove u zelenoj slikano prije gotovo 2 mjeseca. Jel vidite kakvu razliku?
ti da se shusnesh nakon defke sad na jesen krenes sa minimalnom efektivnom kolicinom vanjskog testosterona 250-300mg (1x ubod tjedno, youtube how to inject trt) i malo metana samo prije treninga (oral), uz to odradis reverse diet postepeno podizes hranu od 3500kcal na pocetku pa do 5-6k kcal na kraju 3-4mjeseca - skocio bi 15-20kg i postao jedan od istaknutijih hrv bildera, siguran sam
slj god u ovo vrijeme bi imao ovakvih 90-95kg
ako si rijesio potomstvo i imas bilderskih aspiracija, kontaktiraj me pa procakulamo kako da to izvedes
jer vidim imas u zivotu sve poslozeno, volja slobodno vrijeme spavanje financije sve je tu
negativnih nuspojava nebi imao (osim gasenja jaja, zato spominjem potomstvo), toksicnost na tijelo od malo testa i metana na pripremljeno tijelo je minimalna
Ja kad sam počeo sa teretanom, tamo nakon 3mj treninga meni je radnik prišao riječima "a što imaš genetiku ja bolju u životu nisam vidio, a nagledo sam se svega" i još je par puta onako komentirao "ti da se ubodeš ti nisi svjestan kakav bi ti bio" ja sam uvijek na to govorio koji smisao tek sam par mjeseci u treningu, i tako te njegove riječi su mi se urezale u pamćenje. Otišao je na drugi posao nedugo nakon toga.
Što se mene tiče imam dvoje male djece da, drugo dijete mi se sad rodilo prije 2 mjeseca. U bodybuldingu sam se totalno pronašao i uživam u tome. Na jesen će biti 2 godine kako treniram, razmišljam i ja na isti način o kemiji, zanima me kakav bi bio nakon ciklusa kad izgledam jako dobro prirodno. Tjedna proizvodnja testa u najboljem slučaju nam je 40mg/tjedno, ne mogu zamisliti kad to digneš vanjskim unosom na 250mg.
Ja naravno dosta čitam o tome, realno nitko od influencera i svih ovih poznatih nebi bio tamo bez da nije uzeo nešto. Tako danas to funkcionira. E da te pitam nešto, vidim spominješ shusnesh što asocira na sustanon jedan od oblika testa zašto baš on, koliko vidim najpopularniji u bb je Enanthate jer ima najduži half life, i kao this means that it provides a steadier flow of testosterone into the body compared to other testosterones.
I da zašto metan koji je dosta poznat po toksičnosti pogotovo za jetru i da dosta navlači vode... Zašto ne recimo nandrolon decanonat aka deca durabolin sa testom kad si na bulku? Thx na odgovorima, dobro je imati nekoga tko zna ovakve stvari iz prve ruke.
Mene to sve malo nervira jer oko toga je cijela strka,zbrka, uzmeš test pa dali trebaš nešto za estrogen da ne dobiješ ginekomastiju, pa što kad završiš ciklus od 8-12 tjedana, ići na one tablete za PCT ili raditi cruise sa malom dozom tipa 120mg, pa opet na ciklus, pa kad ideš na cut opet se uzimaju totalno drugi derivati, primobolan,anavar... Nije to zajebancija, zdrav sam, ni ne prehladim se preko zime, uredno jedem,spavam,treniram,radim, obitelj je tu sve je ok. Ali opet debelo razmišljam o tome i šta bi bilo kad bi bilo. Svakako ću odluku donjeti ovo ljeto. Sad uživanje u ljetu,suncu,treninzima...
I hvala na lijepim riječima
gdje si nasao 40mg? da ne trazim sada ali davno sam procitao 70mg i to mi je ostalo urezano + odgovara svuda preporucenim testosteron replacement therapy dozama od 100-125mg (70% supstance je iskoristivo u tijelu pa taman ispada oko 70mg)
The amount of testosterone a man produces in a week can vary depending on a few different factors, including age, overall health, and lifestyle habits. On average, though, a healthy adult male produces about 4-7 milligrams of testosterone per day. That's about 28-49 milligrams per week.
Tako su mi rekli i u gymu, zato sam napisao oko 40mg tjedno... Onda sam to išao provjeriti i svagdje piše oko 7mg dnevno ili ti ga max 49mg tjedno...
Jel imaš iskustva sa SP Labaratories proizvođačem? Ako se odlučim da uzmem nešto imam opciju od tog proizvođača ili Hilma Biocare...