Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 31.191
|
čitano: 6.658.713
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Bodybuilding - od početnika do naprednih
Petar hw kaže...
BeLLicus kaže...

I tuna isto 97kcal na 100g, a 23g proteina :D, isto plava riba top izbor. Samo kao ne previše jer živi dugo pa ima žive u njoj i tako to :D

nevalja tuna. bio je jedan bodybuilder, davno sam gledao video da ne trazim sada, zamijenio meso sa tunom jeo ono klasika 500-1000g koliko bilo tko ozbiljan u ovome dnevno konzumira da pokrije dnevni proteinski unos - dobio otrovanje zivom

za mene tuna nikada ili turisticki 1x godisnje.

lol, pa samo budala jede kilu tune dnevno, realno kila bilo cega svaki dan, nije dobra..

treba jesti raznovrsno a ne se trpati samo s jednom namirnicom

13 godina
japaja55 kaže...
exer1234 kaže...
guls kaže...

Svinjska mast i amen.

Premda, najpametnije i najbolje je jesti kuhane obroke.

I u ćušpajz se može natrpati hrpa vlakana i proteina :)

najbolje uopce ne koristiti ulja, kao sto ih ja ne koristim

kako pečeš meso, jaja?

airfryer

13 godina
Eric Prydz kaže...

Čija je Nixe tuna, naša ili?

od nixe zizu

19 mjeseci
Da li je neko koristio?
Sta mislite jel dobar ili da trazim neki drugi brend?
10 godina
V_V_1_1 kaže...
Da li je neko koristio?
Sta mislite jel dobar ili da trazim neki drugi brend?

Tocno taj mi je najodvratniji bio od kad ih pijem,sluzav nekakav.Ne bude kao vođa tečno nego bas odvratno nekako.
Sad je li to sto sam uzeo taj triple čokolada pa takav treba biti ne znam.

Origin_Steam: hrka11
13 godina
Bodybuilding - od početnika do naprednih

Jesam ja jedini koji ne pije nikakav whey i općenito proteine u tekućem obliku? 

Bez ikakvih problema 150g proteina dnevno kroz hranu unesem, a pogotovo kad nisam na defki pa imam 3000 kcal na raspolaganju. Pa kao od šale mi je to za unijeti. 

2 godine
Cordas kaže...

Bez ikakvih problema 150g proteina dnevno kroz hranu unesem, a pogotovo kad nisam na defki pa imam 3000 kcal na raspolaganju. Pa kao od šale mi je to za unijeti. 

moze primjer kako jedes?

13 godina
japaja55 kaže...
Cordas kaže...

moze primjer kako jedes?

Imaš ovdje: 

https://forum.bug.hr/forum/topic/sport/bodybuilding-pocetnika-do-naprednih/52249.aspx?page=1032&jumpto=6791540&sort=asc&view=flat

S tim da obično bude malo više carbsa nego što je taj dan bilo.

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.11.2024 9:08 (Cordas).
7 mjeseci
Cordas kaže...

Ja ga pijem cak vise za gust nego ikaj drugo nakon treninga. U jimu ih rade i ispada top kremasto samo s vodom. Ujutro jedino znam stavit mjericu u shake koji blendam na bulku.

10 godina

Slikala me zenska jedna za svoj neki projekt o bodybuldingu. Odlucio sam da idem na natjecanje drzavno u bodybuldingu za 4 tjedna. 77kg trenutno. Teska dijeta kad pazis na svaku kaloriju. Vjerujem da cu izaci sa 75kg na natjecanje. Classic physique idem vrlo optimisticno u tu kategoriju bez ocekivanja znam tko ce stajat pokraj mene ali nema veze za prvi put da vidim kako to ide. 

15 godina
BeLLicus kaže...

Slikala me zenska jedna za svoj neki projekt o bodybuldingu. Odlucio sam da idem na natjecanje drzavno u bodybuldingu za 4 tjedna. 77kg trenutno. Teska dijeta kad pazis na svaku kaloriju. Vjerujem da cu izaci sa 75kg na natjecanje. Classic physique idem vrlo optimisticno u tu kategoriju bez ocekivanja znam tko ce stajat pokraj mene ali nema veze za prvi put da vidim kako to ide. 

Huh, 77kg? :o Ja sam mislio da tebe ima barem 90-100 kad sam vidio slike

Na koju je to visinu?

It is always darkest just before the dawn.
13 godina

kakvih 100 kg, znas kako izgleda natjecatelj s 100 kg misica?

15 godina
exer1234 kaže...

kakvih 100 kg, znas kako izgleda natjecatelj s 100 kg misica?

Ma govorim općenito da sam mislio da on ima barem 90kg :D pošto ja imam 101-102, kako koji dan. Slike varaju :D

Zato pitam za visinu, jer ja da na 1.9m padnem na 80kg kako mi preporučaju sve skale svijeta, ja bi izgledao kao hodajući mrtvac.. već na 90 sam mršav sam sebi u 3pm, bolesno.

It is always darkest just before the dawn.
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.11.2024 11:56 (mrsmith).
10 godina
mrsmith kaže...
BeLLicus kaže...

Huh, 77kg? :o Ja sam mislio da tebe ima barem 90-100 kad sam vidio slike

Na koju je to visinu?

175cm sam ja. 85kg inace ali sad sam na dijeti ekstremnoj zbog natjecanja. 

7 mjeseci
BeLLicus kaže...

Sretno i jedva cekam da nas updejtas oko svega 💪

13 godina
BeLLicus kaže...

Sretno

Biti će zanimljivo pratiti. 

10 godina

Imam sreće sa genetikom da i na ovako niskoj kilaži izgledam "veliko", kolega ide samnom on će u mens physique ići ima 185cm i 78kg kad je u majici nebi čovjek rekao da je utega digao u životu, kad skine majicu onda se tek vidi isklesano tijelo :D 

5 godina

Pozdrav ekipa :) imam jedno pitanjce.. pratim ovaj forum jedno vrijeme i vidim ima vas iskusnih pa bih zamolio za savjet.. 

Imam 22 godine, te sam radi prekomjerne kilaže krenuo u gym prije nekih mjesec i pol... visok sam 171 i kada sam krenuo u teretanu imao sam 91.5kg, sada sam to spustio na 86.. cilj mi je do kraja godine doć barem do 80kg.. prehrana mi je trenutno na 2000kcal, 160g proteina, 200g ugh  i ostalo su masti, gdje pokušavam koristiti čim više maslinovo ulje, bademi, avokado itd.. da li imaju fat burneri ikakvo pozitivno djelovanje ili je to samo marketing? trenutno uzimam protein izolat i kreatin monohidrat.. da li bi imao kakvog benefita ako ubacim i fat burnere u to? Hvala ekipa unaprijed :)  

10 godina
Borichii kaže...

Pozdrav ekipa :) imam jedno pitanjce.. pratim ovaj forum jedno vrijeme i vidim ima vas iskusnih pa bih zamolio za savjet.. 

Imam 22 godine, te sam radi prekomjerne kilaže krenuo u gym prije nekih mjesec i pol... visok sam 171 i kada sam krenuo u teretanu imao sam 91.5kg, sada sam to spustio na 86.. cilj mi je do kraja godine doć barem do 80kg.. prehrana mi je trenutno na 2000kcal, 160g proteina, 200g ugh  i ostalo su masti, gdje pokušavam koristiti čim više maslinovo ulje, bademi, avokado itd.. da li imaju fat burneri ikakvo pozitivno djelovanje ili je to samo marketing? trenutno uzimam protein izolat i kreatin monohidrat.. da li bi imao kakvog benefita ako ubacim i fat burnere u to? Hvala ekipa unaprijed :)  

Ne! Najbolji fat burner je glad 

13 godina

Postoje legitimni fat burneri, ali za njih je potreban liječnički recept, he he... Ali za healthy mladića od 22 godine ne treba ništa osim malo dobre volje i kalorijskog deficita. 

Sjećam se kad sam ja sa 20 god htio malo smršaviti, pa organizam je radio na 800%, čim sam malo sredio prehranu pretvorio se u hodajućeg mrtvaca. Te godine od 18-25 su prirodni steroidi, šteta što nitko nismo cijenili to vrijeme, uzimaš zdravo za gotovo...

15 godina

Pozdrav ekipa,

Jel ovo u redu protein koji bi se koristio kao zamjneski obrok i kao protein nakon treninga?

Hvala unaprijed.

Ne tretirajte ljude kao budale ali nikada nemojte zaboraviti da oni to jesu! People who drink light beer do not really like beer. They just like to piss a lot.
10 godina
Srednji kaže...

Pozdrav ekipa,

Jel ovo u redu protein koji bi se koristio kao zamjneski obrok i kao protein nakon treninga?

Hvala unaprijed.

Ja bi rađe išao na neki whey. 

14 godina
BeLLicus kaže...

sretno i bravo za hrabrost i volju.

trud, odricanje i sve, nadam se da će se isplatiti. svakako update radi ovdje o svemu, od pripeme do natjecanja

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
10 godina
fila2208 kaže...
BeLLicus kaže...

sretno i bravo za hrabrost i volju.

trud, odricanje i sve, nadam se da će se isplatiti. svakako update radi ovdje o svemu, od pripeme do natjecanja

Sad je pakao, pojeo si svojih 1800kcal još prije 4 sata, 22h navečer, stomak prazan i jbg glad odrađuje svoje tj uzima rezerve za energiju ili ti ga mast. A najgore tek dolazi kako kalorije budu padale po tjednu, zadnji tjedan će biti bez ugljića, bez soli i 1300 kalorija. 2h treninga svaki dan + 30 minuta kardia. Vidjet ćemo kako će ispasti na kraju. 

2 godine

brojite li kalorije iz povrća- mahune, tikvice, brokula, cikla?

5 godina

Ja osobno brojim. Sve je stvar po mojem misljenju koliko želiš bit precizan. Npr ja imam 3 glavna obroka i u svakom imam nešto od salate, to se kroz obroke nabere do 150kcal, što može deficit pretvorit u održavanje. Brojim kalorije iz apsolutno svega što unosim u sebe i to mi se za sad pokazalo dobro

14 godina
Borichii kaže...

Ja osobno brojim. Sve je stvar po mojem misljenju koliko želiš bit precizan. Npr ja imam 3 glavna obroka i u svakom imam nešto od salate, to se kroz obroke nabere do 150kcal, što može deficit pretvorit u održavanje. Brojim kalorije iz apsolutno svega što unosim u sebe i to mi se za sad pokazalo dobro

tko si ti i kako izgledaš

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
12 godina

Tražim neki row machine, navikao sam na concept iz lifting dana ali cijena je astronomska...

Kakav je ovaj izmet? Ništa pod milim bogom na internetu ne mogu naći...

ili da ne eksperimentiram i uzmem provjereni low budget iz decathlona, kojeg se actually može i isprobati u dućanu. Not great not terrible, za nekakvo osnovno zagrijavanje ili cardio day za nezahtjevne sredovječne prdonje poput mene sasvim ok?

Know your limits.
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.11.2024 10:14 (guls).
5 godina
fila2208 kaže...
Borichii kaže...

tko si ti i kako izgledaš

Imaš sve o meni 8 komentara iznad :) 

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.11.2024 14:00 (Borichii).
3 godine

evo koga zanima dns 20ti dan bez gyma, najvise u ovih 15god teretane. jeo na kcal odrzavanju uz minimalno (50ak g) proteina, opao nista nisam, bodyweight isti. cini se da je odrzavanje stecenog zbilja easy peasy

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.11.2024 19:37 (Petar hw).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice