Matična za i5 3570k i SLl-jem

poruka: 45
|
čitano: 6.384
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Matična za i5 3570k i SLl-jem
Pranja kaže...

Ja sam svoje naučio,nikad više uzimat SLi ploču ispod 1300 kn. Na papiru je super,ali BIOS joj je bio njesra,šta su uradili s UEFijem nemam blage,ali sada barem mogu reći da ploča vrijedi te novce.

Ali pohvale Gigi-brzo se flasha.

Hehe, pa nisam bezveze onda govorio da je Z68 od Asrocka bolja od nje, jer to jest istina.

Sada si bocni plocu slicnu Penrynovoj, ako skupis novce.

Si zadovoljan Penryn, ja i Buldozer smo bas gledali te ploce kada su dosli i znali smo da su zakon.

Nema reviewa na kojima su dobile losu ocjenu po pitanju icega.

iclock2much
13 godina
odjavljen

Ako prodam ovu ploču,uzimam ASRock Extreme 6. I ne diram ništa slijedeće dvije godine po tom pitanju.

Još samo da si bocnem lijepi crno-crveni RAM i ja happy.

Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Pranja kaže...

Ako prodam ovu ploču,uzimam ASRock Extreme 6. I ne diram ništa slijedeće dvije godine po tom pitanju.

P67?

Ta ploca je super, takoder bestbuy za 900+HRK, nemas greske sa njom.

Clock beast je to, takoder.

iclock2much
17 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...

Si zadovoljan Penryn, ja i Buldozer smo bas gledali te ploce kada su dosli i znali smo da su zakon.

Nema reviewa na kojima su dobile losu ocjenu po pitanju icega.

Dašta san. {#}

Malo san bia skeptičan jer je hlađenje VRM-ova maleno i nije stavljeno na sve VRM-ove, ali izgleda da ni ne triba jer se skroz malo griju. Pasivac je stavljen samo na one koji napajanju CPU jezgre. A ono, šta ja znan, reka san već gori, teško joj je nać manu. Jedino malo neuredni uefi, tj. razmazio sam se na onaj kod asusa na P8P67-M pa valjda mi zato smeta. Eto jedino još da je mATX formata i bila bi mi idealna, cilo vrime san planira složit malu, tihu, hladnu a jaku mATX konfu, al eto uletila ud3h tako da ništa od toga.

Ako koga šta zanima detaljnije slobodno pitajte.

14 godina

Neka, bolje da si zadovoljan.

Malo uvjeri nevjerne Tome da nije nije bitna velicina VRM-a ;)

Svi misle da je ploca nula jer joj CPU okruzje nije bas kao kod pro ploca, tipa veliki VRM pasivci i slicno.

A jede 95% ploca za dorucak po pitanju svega.

iclock2much

5 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...

Neka, bolje da si zadovoljan.

Malo uvjeri nevjerne Tome da nije nije bitna velicina VRM-a ;)

Svi misle da je ploca nula jer joj CPU okruzje nije bas kao kod pro ploca, tipa veliki VRM pasivci i slicno.

A jede 95% ploca za dorucak po pitanju svega.

Ploča je ki stvorena za tebe, al totalno. Nije extra skupa a brutalna stvar za clockanje. Čak su na njoj rušili svjetske rekorde sa Ivyem. {#}

Al stvarno ruganje s obzirom kako joj regulacija napona izgleda osakaćeno. {#}

13 godina
odjavljen
zoharbizo kaže...
Pranja kaže...

P67?

Ta ploca je super, takoder bestbuy za 900+HRK, nemas greske sa njom.

Clock beast je to, takoder.

Z77 Extreme 6.

Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle.
14 godina

Pa bas to, toliko jeftina a brutalan clocker.

I sto se tice samog clockanja preko mnozitelja i preko BCLK.

A regulacija pari kao da je nema, a brutalna je.

Kazem ti, trenutno mi je to najbolja S1155 ploca, to jest cijela serija :) Mozda se skoro i preobratim, nije da nemam novaca ali bi mi planove pokvarilo.{#}

iclock2much

3 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Zašto kažete da nikad više nećete uzimati sli ploču ispod 1300kn?
13 godina
odjavljen
Tipkalo kaže...

Zato što je to iznos za koji dobijem ploču koja nije ni preskupa,a ni ne manjka joj apsolutno ništa-savršena je od prvog dana.

17 godina
Pranja kaže...
Tipkalo kaže...

Zato što je to iznos za koji dobijem ploču koja nije ni preskupa,a ni ne manjka joj apsolutno ništa-savršena je od prvog dana.

a slušaj ako si imao negativna iskustva sa jednom ne znaci da ces imati i sa drugom..

danas ionako vecina ploca dolazi sa sli/cf podrškom.. ja osobno nikada nebih uzeo gigabyte nego mi je ovo uletilo pod zamjenu za mene je asus no1 i nitko me nece razuvjerit :)

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila
17 godina
protjeran
Re: Matična za 3570k sa podrškom za SLI
Mitch kaže...
ako je ne kupis (drugu) u sljedecih godinu dana bit ce ti bolje prodat staru i stavit novu seriju jace klase.

To je nvidia oni ne izdaju dvaput jace kartice u istoj klasi osim pri prelasku na novi proces svake 2.5g. Oni rebrandaju stare kartice i trpaju ih u novu seriju{#}

Iako osobno mislim (tkdje) da je stavljanje neke preplacene budget verzije nvidija kartice u SLI besmisleno. Da se radi o mainstream 660Ti jos nekako no ovog jadnicka nikako ne vrijedi slijat. Inace ako si vec mislio slijat i bacat pare na nvidiju onda si trebapo odmah uzeti dvije GTX650Ti. Kak se uopce oca u sliju?

14 godina
neaktivan

Kaj vi pričate?

12 godina
neaktivan

Slazem se ASUS No1, bez obzia koliko su skupe vrede svaki euro ulozen

12 godina
neaktivan
Mitch kaže...
rofl SLi

Koliko para imas, po meni je najbolja Z77 Extreme4 od Asrocka za 1k

Nemojte kupovati maticne od ASRocka...evo jedan od razloga:

http://www.overclock.net/t/1313910/asrock-cheating-the-system
Bolje potrosit 500kn vise  kupit asus ili stagod...raspitajte se po internetu malo...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice