Visoka škola za informacijske tehnologije

poruka: 9
|
čitano: 12.069
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Dakle imam pravo upisa na taj faks,jer sam prošao maturu i sve.Al to je manje bitno.Mene zanima dali netko ima iskustva vezana uz taj faks,tj visoku školu pa da ih podjeli samnom.

15 godina
neaktivan

Nitko ništa nezna?

15 godina
neaktivan

Može lock

14 godina
neaktivan

Vidim da je ova tema od prošle godine,ali ajde i ja da se pridružim sa istim pitanjem...

DAKLE ima li neko bilo kakva saznanja o VSIT-u? Izvanredni ili redovni studenti,kakva su vaša iskustva? Da li stičete konkretna znanja na tom faxu tj. višoj? Literatura da li je dostupna i u kakvom obliku (e-book ili...)?

Hvala unaprijed!

peki2able
14 godina
neaktivan
Re: Visoka škola za informacijske tehnologije

Evo odgovora iz prve ruke.

Dakle, studiram izvanredno na VsiTe-u i trenutno dajem trecu godinu. 

Organizacija fakulteta je vrhunska. Sve informacije vezano uz raspored, predavanja, ispite, vjezbe, materijale... nalazi se na vsite stranici tj. forumu kojem se pristupa samo ako ste student.

Profesori su genijalni (vecinom su to profesori sa FER-a, Splitskog, PMF-a...), sa velikim iskustvom i znanjem. Predavanja su kvalitetana i izvode se preko projektora tj. platna, dok su predavaone uredne i klimatizirane.

Tokom predavanja studenti mogu normalno u bilo kojem trenutku zaustaviti profesora oko nejasnoca zadataka ili gradiva tj. pojasnjavanja problema. Ukoliko i tada nije jasno uvijek se moze profesoru poslat mail i dodatno razjasniti stvari.

Svi materijali bilo za vjezbe ili predavanja nalaze se na forumu u .pdf ili .doc formatu, a za neke predmete se dobiva knjiga u tiskanom obliku.

Fakultet daje mogucnost odabira 4 smjera: programiranje, baze podataka, racunalni sustavi i mreze, informacijski sutavi, s time da se kod odabira smjera (za redovne na poceku trece godine) bira glavni smjer + drugi tzv. sporedni smjer.

Ovaj fakultet pruza stvarno velike mogucnosti studentima da nauce struku, ali samo ako oni to uistinu zele. Tezina faksa je na nekoj srednjoj razini (ni prelagano, ni pre tesko), za neke predmete se moras stvarno potruditi da ih prodes, a za neke malo manje.

Uglavnom da ne duljim, nije mi zao niti kune sto sam upisao ovaj faks i preporuka svima koje zanima ta struka da ga upisu, jer nece pozaliti.

Sve ostale informacije vezano za fakultet pogledajte, evo od danas i novi portal vsite-a  www.vsite.hr

Pozdrav!

13 godina
neaktivan

Evo da se i ja ukljucim.
Ja sam prva godina i mogu reci da sam za sada prezadovoljan nacinom rada profesora i asistenta.
Odlicno je i to sto dobivas laptop kojeg nosis na vjezbe za programiranje i sl, isto tako dobivas sav potreban software za rad(Office,Visual Studio, MatLab etc..)
Ugl, kao sto je sve Kule_ZG rekao...i dalje ostaje isto :)
Materijali su uglavnom u pdfu.

14 godina

koliko se placa taj faks?

posto sam maturant gledam da upisem to ali ako su one cijene stvarne sto su tamo ponudjene, nema sanse da to upisem.

Dali se moze kako izbjeci to placanje

i sta znaci ovaj red student(koji placa tristotinjak kuna=

http://www.vsite.hr/?q=hr/node/380

hvala

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
14 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...

koliko se placa taj faks?

posto sam maturant gledam da upisem to ali ako su one cijene stvarne sto su tamo ponudjene, nema sanse da to upisem.

Dali se moze kako izbjeci to placanje

i sta znaci ovaj red student(koji placa tristotinjak kuna=

http://www.vsite.hr/?q=hr/node/380

hvala

Sve ti lijepo tamo pise

Kod obročnog plaćanja studenti plaćaju punu cijenu od 380,00 kuna po ECTS, a kod jednokratnog placanja je to 345kn po ECTS.

Svaku godinu tj. semestar upsujes odredeni broj ECTS-a. Ako je prva godina 43 ECTS bodova, računaš 43*380kn obročno ili 43*345 jednokratno i

dobijes ukupnu svotu po godini.

Ako padnes npr. jedan predmet koji nosi 6 ECTS bodova, sljedecu godinu ga upisujes opet i po racunici 6*380 placas iznos za taj predmet.

Inace ovo je jos relativno ok cijena naspram VERN-a ili ALGEBRE, a ako ti je preskupo, morat ces na TVZ kojeg ja nebi preferiro bas.

I dobro ti je na VSITE-u, ako uzmes obrocno, nisi striktno duzan svaki mjesec platit ratu, vec je bitno da do pocetka slijedece akademske godine (10mj.),

platis citav iznos.

I da, placanje ne mozes izbjec, posto je to privatni fakultet...

Tko želi nešto naučiti, nači će način; tko ne želi, naći će izliku. (Pablo Picasso)
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.1.2013 18:39 (Kule_zg).
14 godina
Kule_zg kaže...

Sve ti lijepo tamo pise

Kod obročnog plaćanja studenti plaćaju punu cijenu od 380,00 kuna po ECTS, a kod jednokratnog placanja je to 345kn po ECTS.

Svaku godinu tj. semestar upsujes odredeni broj ECTS-a. Ako je prva godina 43 ECTS bodova, računaš 43*380kn obročno ili 43*345 jednokratno i

dobijes ukupnu svotu po godini.

Ako padnes npr. jedan predmet koji nosi 6 ECTS bodova, sljedecu godinu ga upisujes opet i po racunici 6*380 placas iznos za taj predmet.

Inace ovo je jos relativno ok cijena naspram VERN-a ili ALGEBRE, a ako ti je preskupo, morat ces na TVZ kojeg ja nebi preferiro bas.

I dobro ti je na VSITE-u, ako uzmes obrocno, nisi striktno duzan svaki mjesec platit ratu, vec je bitno da do pocetka slijedece akademske godine (10mj.),

platis citav iznos.

I da, placanje ne mozes izbjec, posto je to privatni fakultet...

uff nemam toliko para

hvala na odg

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice