Državna matura 2015

poruka: 2.293
|
čitano: 446.593
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Državna matura 2015
Miki_16 kaže...
wowrules kaže...

zasad 161/160 hahahah 

moja sućut.. bas razmisljam kako je vama takvima koji ste odmah do, pošto sam ja od 50 nijih 54-57 kako koji sat pa sam luda skroz i napeta ko puška...

bio 23./30, pa lagano 27. pa 29. pa 31. pa me vrati na 30/30 i tako me šeta tipa pao/prošao ^^

Eto pyesnya o samom prekrasnom gorodye v mnrye, Moskva!!!! 14 // How much RAM could a RAM ram if a RAM could ram RAM?
11 godina
neaktivan
Mikovic_xD kaže...
Miki_16 kaže...
wowrules kaže...

zasad 161/160 hahahah 

moja sućut.. bas razmisljam kako je vama takvima koji ste odmah do, pošto sam ja od 50 nijih 54-57 kako koji sat pa sam luda skroz i napeta ko puška...

bio 23./30, pa lagano 27. pa 29. pa 31. pa me vrati na 30/30 i tako me šeta tipa pao/prošao ^^

tako i mene 

10 godina
neaktivan
Hobbss kaže...

Budući da ne se sjećam od prošle godine...jel moguć pomak od 50 mjesta haha?Prvi su mi Informatika(jednopredmetni) i Informatika(Stručni) u Rijeci,ak to nebu onda Računalstvo(Čakovec).Zadnji mi je Informatika u Puli,al onda bum jebeno trebal radit da si platim to.Uglavnom GL svima :)

Heh teško moguće ali i ja sam u slicnoj situaciji, al na sta mislis ovo za Pulu, to je isto jedan od mojih odabira i nije mi jasno sta je tolko skupo?

12 godina
neaktivan
Fletchinder kaže...
Hobbss kaže...

Budući da ne se sjećam od prošle godine...jel moguć pomak od 50 mjesta haha?Prvi su mi Informatika(jednopredmetni) i Informatika(Stručni) u Rijeci,ak to nebu onda Računalstvo(Čakovec).Zadnji mi je Informatika u Puli,al onda bum jebeno trebal radit da si platim to.Uglavnom GL svima :)

Heh teško moguće ali i ja sam u slicnoj situaciji, al na sta mislis ovo za Pulu, to je isto jedan od mojih odabira i nije mi jasno sta je tolko skupo?

Meni osobno je skupo jer si moram većinu troškova podmirivat iz svojeg džepa(starci me ne financiraju već godinu dana) pa ono.

11 godina
neaktivan
Državna matura 2015

157/160 al me muvaju pa do petka do 18:00 zivce cu izgubit al dobro je sto sam sad opet ispod praga haha

13 godina
Državna matura 2015
Daj boze da to bude tako uglavnom svakako svima srecu zelim da upadnu na zeljni faks :)
12 godina
neaktivan
Državna matura 2015

http://i.imgur.com/OFWoXPg.png
evo neki od pomaka na tvz-u prosle godine, na lijevoj strani desni broj je pocetni plasman na lijevoj konacni.

10 godina
neaktivan
vanga kaže...

evo neki od pomaka na tvz-u prosle godine, na lijevoj strani desni broj je pocetni plasman na lijevoj konacni.

??!! wow, ostao sam bez rijeci :O   Ulijevas mi previse nade :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.7.2015 17:22 (Fletchinder).
12 godina
neaktivan

Isto tako je bilo i pretprosle godine na svim smjerovima tvz-a na nekima vise na nekima manje.

12 godina
Državna matura 2015

upao sam na 7/10 fakseva po trenutnoj rang listi ..

a na ova ostala 3 sam 10-ak mjesta ispod liste :/

kada se tek otvorila lista na inf sam bio 42/50 i sada sam trenutno 57/50 i stalno me pomice od 51-58 mjesta >.<

cekamo petak i konacne rezultate :D

&amp;quot;Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.&amp;quot;
10 godina
Državna matura 2015

Jel zna netko do kad traje natjecaj za studentski dom u Varazdinu?

15 godina
Državna matura 2015

Vjerojatno je netko već pitao, ali evo ponovno
Jesu li maknuti s lista svi oni koji bi upali na sve više prioritete?

You have to be odd to be number one
14 godina
neaktivan
Državna matura 2015

213. na FER-u.
Slobodno se javite ako ćemo biti budući kolege, možemo se već upoznati i u utorak ako netko zauzima od 201. - 300. mjesta :)

Ti si na listi samo na prvom fakultetu gdje upadaš.
Na ostalima ti daju samo mjesto koje bi zauzeo ako bi stavio prioritet prije fakulteta na kojim se sad upao, ali nisi na listi.
Nemam nekog dokaza, ali bi blo logično jer se ja svoju šifru ne mogu pronaći nigdje osim na listi za FER koji mi je prvi prioritet.
http://myanimelist.net/profile/TheRunner
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.7.2015 19:13 (TheRunner).
13 godina
neaktivan
TheRunner kaže...

213. na FER-u.
Slobodno se javite ako ćemo biti budući kolege, možemo se već upoznati i u utorak ako netko zauzima od 201. - 300. mjesta :)

Ti si na listi samo na prvom fakultetu gdje upadaš.
Na ostalima ti daju samo mjesto koje bi zauzeo ako bi stavio prioritet prije fakulteta na kojim se sad upao, ali nisi na listi.
Nemam nekog dokaza, ali bi blo logično jer se ja svoju šifru ne mogu pronaći nigdje osim na listi za FER koji mi je prvi prioritet.

Znaci ako ja sada stavim 2. fakultet na prvo mjesto onda se svi oni iznad i na mom predviđenom mjestu pomaknu za jedno gore?  

A oni sa izbora koji je sada na drugom mjestu dobe mjesto?

ASUS Z97-AR | i7 4790K 4.6GHz | 8GB Corsair Dominator Platinum 1866MHz | Gigabyte GTX 970 Gaming G1 | Corsair AX850 | Samsung SSD 840 EVO 250GB + HDD 1TB | Corsair H100i | NZXT H440 |
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.7.2015 20:13 (Marcuskac).
10 godina
neaktivan
Državna matura 2015

601. na feru..

Al idem na gradevinu svejedno :)

14 godina
neaktivan

Ne, nego ćeš samo zauzet to predviđeno mjesto i svi ispod tebe se pomiču za jedno dolje. 

Tvoje predviđeno mjesto nikako ne utječe na listu i mjesta ostalih kojima je to najbolji izbor, a najbolji izbor je prvi fakultet na tvom popisu u koji si upao.

Ako si upao na sve fakultete, jedini način da utječeš na liste je da mijenjaš prvi prioritet jer tako mijenjaš svoj najbolji izbor.

Možda vas muči zašto se onda događaju toliki skokovi između oglednih i konačnih rezultata, al to je jednostavno zato što ljudi nonstop mijenjaju prioritete da vide koji bi bili (ili vole zajebavat druge) i još prigovori...

http://myanimelist.net/profile/TheRunner
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.7.2015 20:09 (TheRunner).
16 godina
neaktivan
Državna matura 2015

Kad mi na kraju moramo brisat fakseve? Ja ih sad imam 7 na listi i na svima sam unutar kvote......

13 godina
Državna matura 2015
koja je razlika građevinarstva prediplomskog i stručnog??? i što je zapravo to građevinarstvo?
12 godina
neaktivan
Mojpismonosa kaže...
Simon_says kaže...

Treba li nositi na faks i svjedodžbe sva 4 razreda srednje škole?

Trebao bi.

Upisat ću FER, i tamo na njihovoj stranici pod upisima to nije nigdje spomenuto. Može li netko baš sa sigurnošću reći ako treba jer u tom slučaju moram u školu po njih...

http://mlgflappybird420.com
10 godina
neaktivan
Državna matura 2015

strucni je 3 godine i kolko znam nemos ic na diplomski s njim.. nakon te 3 godine nisi inzenjer gradevine nego zapravo nista.

13 godina
neaktivan
nijo123 kaže...

Kad mi na kraju moramo brisat fakseve? Ja ih sad imam 7 na listi i na svima sam unutar kvote......

Ne moraš brisati, upisat ćeš se samo na onaj prvi fakultet koji ti je na listi.

12 godina
foobar333 kaže...

strucni je 3 godine i kolko znam nemos ic na diplomski s njim.. nakon te 3 godine nisi inzenjer gradevine nego zapravo nista.

Moze se ici na diplomski ali ima jedna razlikovna godina gdje se uglavnom polazu razlike u nekim predmetima i kad to prodje ides normalno na diplomski.

Sa strucnim si inzinjer ali nisi mag. ing. vec samo ing.

Ja planiram nastaviti na diplomski, a upisao sam strucni na etf-u i kod njih na stranici ima shema studija na kojoj se tocno vidi cijeli proces studiranja.

13 godina
Državna matura 2015
Ja cu pooooooooluuuuuuditi :-( ne znam sto da stavim za drugi izbor posto na prvi sam izvan kvote 55/50 a samo ne inzinjer radiologije zanima... Plakala bih, prva sam placanjem ali naravni moji nece da plate...

Zanima me jel ima smisla u rijeci upisati zeljeznicki promet jer meni je zelja nakon faksa vratit se u njemacku i naravno da gledam isto sto upisat a da opet koliko toliko sanse imam zaposlit se tamo a tamo je zeljeznicka infrastruktura glavna, mada nezz sto sa zavrsetkom s tim faksom mogu tamo raditi??!! Help
15 godina
neaktivan
gelon kaže...

Zapravo, i sa stručnim preddiplomskim i sveučilišnim preddiplomskim si bacc. ing.

Tek na sveučilišnom diplomskom dobivaš titulu magistra, a što se tiče stručnog, tu je još jedno u nizu Only in Croatia™ obilježja naše zemlje. Naime, na stručnom diplomskom, koji se Only in Croatia zove specijalističku, dobivaš titulu (logično) stručnog specijalista za koju ostatak Europe i bolonjskog sustava nije čuo i zapravo nitko ne zna što si, jer svi ostali i to smatraju magistriranjem (imaš istih 300 ECTS-a kao i kod sveučilišnog programa).

STB-7710/SG8000/VIP1003 Firmware Development: http://blagus.info
15 godina
blagus kaže...
gelon kaže...

Zapravo, i sa stručnim preddiplomskim i sveučilišnim preddiplomskim si bacc. ing.

Tek na sveučilišnom diplomskom dobivaš titulu magistra, a što se tiče stručnog, tu je još jedno u nizu Only in Croatia™ obilježja naše zemlje. Naime, na stručnom diplomskom, koji se Only in Croatia zove specijalističku, dobivaš titulu (logično) stručnog specijalista za koju ostatak Europe i bolonjskog sustava nije čuo i zapravo nitko ne zna što si, jer svi ostali i to smatraju magistriranjem (imaš istih 300 ECTS-a kao i kod sveučilišnog programa).

Bila je vijest nedavno da se to treba uskoro promjeniti, ove ili slijedece godine ako samo dobro upamtio.

EUNE: Ferritin
15 godina
neaktivan
Ferritin kaže...
blagus kaže...
gelon kaže...

Bila je vijest nedavno da se to treba uskoro promjeniti, ove ili slijedece godine ako samo dobro upamtio.

U kojem smislu promjeniti? 

12 godina
blagus kaže...
gelon kaže...

Da zaboravio sam navesti bacc. i isto si s prediplomskim ali ovo je kao fokusiranje na praksu i struku iako sam cuo od mnogih da je mala razlika izmedju strucnog i sveucilisnog preddiplomskog.

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.7.2015 23:34 (gelon).
14 godina
vanga kaže...

diglo me 5 mjesta jos samo 37 ahahhahahah, što se bliži petak sve veće su promjene... kako je sad ovo na tvz-u moguće? haha

13 godina
Over(C)lock kaže...
vanga kaže...

diglo me 5 mjesta jos samo 37 ahahhahahah, što se bliži petak sve veće su promjene... kako je sad ovo na tvz-u moguće? haha

a hebemu m.... mene diglo na 56 od 50 -.- tjesi me što je njima 10 to 3-5 izbor pa valjda odustanu od toga.... i nadam se da ce mi prigovor uvaziti di su me oni zakinuli vlastitom odlukom za prilagodbom i dodat mi bodove... jel ima tko iskustva sa prigovoriam?? jel idu u korist nas ili znaju biti strogi i odbiti???

12 godina
neaktivan

Ne znam ni ja, skeptican samo sto se toga tice mora biti nekakva caka pa ne vjerujem da cu se dici za tih 20 mjesta koja mi trebaju. Ostaje mi da upisem promet pa ako je moguce na godinu se prebacit.

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.7.2015 0:18 (vanga).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice