Ne znam ni ja, skeptican samo sto se toga tice mora biti nekakva caka pa ne vjerujem da cu se dici za tih 20 mjesta koja mi trebaju. Ostaje mi da upisem promet pa ako je moguce na godinu se prebacit.
Cestovni promet ili?? A sto uelis zapravo??
Ne znam ni ja, skeptican samo sto se toga tice mora biti nekakva caka pa ne vjerujem da cu se dici za tih 20 mjesta koja mi trebaju. Ostaje mi da upisem promet pa ako je moguce na godinu se prebacit.
Cestovni promet ili?? A sto uelis zapravo??
Jel zna netko do kad traje natjecaj za studentski dom u Varazdinu?
Do 29.7.
Jucer sam predao zalbu za Engleski jezik, odgovorili su mi jucer (i prihvatili ju), ali nista mi se nije promjenilo (niti bodovi, niti ocjena) nakon danasnjeg azuriranja.
Ima li tko ovakvo iskustvo?
Jucer sam predao zalbu za Engleski jezik, odgovorili su mi jucer (i prihvatili ju), ali nista mi se nije promjenilo (niti bodovi, niti ocjena) nakon danasnjeg azuriranja.
A mmsto su zi tocno odgovorili?? Jesu rekli dodat bodove ili sto?? Moraju rjesenje odgovoriti ako su prihvatili.. I ja sam jucer poslala zalbu ali mi nisu jos odgovorili!
Sveučilište u Zagrebu
Fakultet prometnih znanosti
Promet, Zagreb
A mmsto su zi tocno odgovorili?? Jesu rekli dodat bodove ili sto?? Moraju rjesenje odgovoriti ako su prihvatili.. I ja sam jucer poslala zalbu ali mi nisu jos odgovorili!
Evo odgovora:
Ja bih na tvom mjestu nazvala i pitala kad misle taj bod pridodat ako nisu a po tvojoj izjavi nisu dodali, meni nist jos na prigovor odg nisu... ccccc
Sad mi receno da ti bodovi koji u prigovoru ti priznaju da ih pridodaju tek na kraju, znaci u petak ti zbroje taj 1bod ili vec koliko kad se zakljucuje rang lista.. sto mi bzvz ali ok
Sad mi receno da ti bodovi koji u prigovoru ti priznaju da ih pridodaju tek na kraju, znaci u petak ti zbroje taj 1bod ili vec koliko kad se zakljucuje rang lista.. sto mi bzvz ali ok
Jesi sigurna? Meni su isto uvažili prigovor iz eseja i to 5 bodova,ništa mi nisu dodali ,pa sad neznam dal da zovem ili šta?
Jesi sigurna? Meni su isto uvažili prigovor iz eseja i to 5 bodova,ništa mi nisu dodali ,pa sad neznam dal da zovem ili šta?
A zvala ih prije 20min i zenska mi to na telefonu rekla! Da ce ti bodovi biti zbrojeni pri zakljucivanju rang liste..
Aha,super hvala
Iako me nebi čudilo sa ovima da nam ni ne zbroje bodove nego oduzmu na kraju
I ja sam također poslao prigovor za matematiku i usvojen je te mi je dodijeljen jedan bod međutim nakon što su se rezultati ažurirali taj bod mi nije dodan.Sad sam ih zvao ali 15 minuta čekao i prekinuo jer se nitko ne javlja.. E sada s tim bodom ja ulazim unutar kvote za građevinu i ako to tek nadodaju nakon što se zaključaju liste ne znam šta da radim.
Ostavi fakultete po redu i bodove cete dobit nakon zakljucavanja liste...
Task completion su mi digli sa 2 na 5,stavili su insufficent support (prvi ocjenjivač valjda nije smatrao jedan razlog opravdanim pa bi imao samo 3 ukupno ,dok mi je drugi priznao sva 4). Također su mi digli gramatiku i vokabular za 1 ocjenu. Iskreno kroz srednju sam svaki esej imao 5,išao na natjecanja i tako,pa sam bio iznenađen prvom ocjenom eseja.Sad su mi ocjene iz eseja 5 4 5 4 što smatram realnijim. Vjerovatno je ovaj prvi imao loš dan ili je jednostavno to odradio površno.
Ma organizacija 0. Sretno ti stim,nadam se da će i tebi uvažit sve :)
I ja sam također poslao prigovor za matematiku i usvojen je te mi je dodijeljen jedan bod međutim nakon što su se rezultati ažurirali taj bod mi nije dodan.Sad sam ih zvao ali 15 minuta čekao i prekinuo jer se nitko ne javlja.. E sada s tim bodom ja ulazim unutar kvote za građevinu i ako to tek nadodaju nakon što se zaključaju liste ne znam šta da radim.
uzmi u obzir da se moze dogodit da neko drugi takoder ulozi prigovor i dobije 2-3 boda pa ti uzme mjesto
Task completion su mi digli sa 2 na 5,stavili su insufficent support (prvi ocjenjivač valjda nije smatrao jedan razlog opravdanim pa bi imao samo 3 ukupno ,dok mi je drugi priznao sva 4). Također su mi digli gramatiku i vokabular za 1 ocjenu. Iskreno kroz srednju sam svaki esej imao 5,išao na natjecanja i tako,pa sam bio iznenađen prvom ocjenom eseja.Sad su mi ocjene iz eseja 5 4 5 4 što smatram realnijim. Vjerovatno je ovaj prvi imao loš dan ili je jednostavno to odradio površno.
Ma organizacija 0. Sretno ti stim,nadam se da će i tebi uvažit sve :)
Hvala :)
priključer sam predala prigovor za engleski i nisu mi još ništa odgovorili, zvala sam dosta puta no nitko se ne javlja... može li mi itko reć šta da učinim, nervozna sam i nikako da dočekam taj odgovor...jel ima neko kome je isto???
Odgovor ces dobit... moras razumit da nisi jedina poslala prigovor... kad dodes na red poslat ce ti odgovor.
I mene ubija, ko kreten svakih 1h gledam jel doslo sto, jer me zarko zanima koju odluku tj rijessnje su donjeli jer moj je soecifican slucaj xD ili vec kak se kaze...
Jel domovnica "zastarijeva"
jer za upis moram donijet domovnicu, a ova ima vise od 18 godina godina.. Na njoj nema oiba nego jmbg, i pise mi zadarsko-kninska zupanija sto nije vec godinama, nego je sada samo zadarska..
Hocu li imat problema zbog toga?
Ako netko planira vanredno ići na fakultet može li on vanredno upisati i poslije ovog roka? Odnosno upisati se na jesenskom roku?
@Foo
Domovnica je trajni dokument
Ovjde ti sve piše
Jel domovnica "zastarijeva"
jer za upis moram donijet domovnicu, a ova ima vise od 18 godina godina.. Na njoj nema oiba nego jmbg, i pise mi zadarsko-kninska zupanija sto nije vec godinama, nego je sada samo zadarska..
Hocu li imat problema zbog toga?
mislim da hoces, moj ti je savjet odi podigni novu da imas, nije skupo...
Mali ali preporučam svima da napravite e-građanin profil.
Imate svu dokumentaciju koja je povezana sa vama na jednoj stranici i samo isprintate ono što vam treba bez čekanja u redovima i plaćanja biljega i drugih kuraca koje nam naša država uvaljuje.
Ja ću ga sutra napraviti jer isto kao i većina moram predati domovnicu i rodni list, a jednostavno je, besplatno i brzo evo upute: https://gov.hr/e-gradjani/kako-postati-e-gradjanin/1553
Sad me plasis, ja svoje ispite pogledala nisam da vidim da me di zakinuli nisu :-/ posaljem ti u pp..