Ah ta škola...

poruka: 12.601
|
čitano: 1.756.057
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Ma glazbeni je odličan predmet, nitko nis ne radi svi imaju 5 :D

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
14 godina
Ah ta škola...

Mi glazbeni kao da i nemamo, pod glazbenim se uči kemija i biologija koji slijede.

Život je samo smrtonosna spolno prenosiva bolest. Igram Starcraft 2(Plankton), Battlefield 3(CRO-Plankton), League of Legends-east(Plankton996)
16 godina
protjeran
Ah ta škola...

Nama glazbeno predaje ravnatelj.

Pogledate li količinu mojih zvjezdica, vidjet ćete da ih nema mnogo. Dobio sam ih mnogo više već što ih imaju oni s 5, ali vrijednost im spoznao nisam i izgubih ih. Sada tražim ih u bezdanu foruma.
15 godina
Re: Ah ta škola...
cuspajz kaže...

Ma glazbeni je odličan predmet, nitko nis ne radi svi imaju 5 :D

U osnovnoj da, u srednjoj bas i ne. Meni je licno muzicko u srednjoj bilo teze nego istorija.. 

Ziv je Moskri, umro nije dok je gudre i murije..
16 godina
Mentalist kaže...
zelenbic kaže...

Po meni bi glazbeni i likovni trebali biti izborni predmeti jedini je problem što onda skoro nitko nebi na njih išao {#}

Rekao bih slićno i za tjelesni ali se dosta učenika i ovako malo kreće pa bi to trebao ostati obavezni predmet.

To ja kažem i za muzičko, jako malo ljudi zna povijest muzike, pa bi trebao ostati obavezni predmet.

Slažem se da treba znati bar osnove, ali mislim da bi 2 godine bilo sasvim dovoljno, dalje može biti kao izborni. Nama je problem što ništa ne radimo na satu(ne našom krivnjom), a pita iznenadno bez da itko zna koje smo lekcije "radili". Mene glazbeni uopće ne zanima, ali slažem se da treba znati bar osnove

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
13 godina
protjeran
power_user kaže...
Mentalist kaže...
zelenbic kaže...

Po meni bi glazbeni i likovni trebali biti izborni predmeti jedini je problem što onda skoro nitko nebi na njih išao {#}

Rekao bih slićno i za tjelesni ali se dosta učenika i ovako malo kreće pa bi to trebao ostati obavezni predmet.

To ja kažem i za muzičko, jako malo ljudi zna povijest muzike, pa bi trebao ostati obavezni predmet.

Slažem se da treba znati bar osnove, ali mislim da bi 2 godine bilo sasvim dovoljno, dalje može biti kao izborni. Nama je problem što ništa ne radimo na satu(ne našom krivnjom), a pita iznenadno bez da itko zna koje smo lekcije "radili". Mene glazbeni uopće ne zanima, ali slažem se da treba znati bar osnove

power_user 

To već ovisi o profesoru i njegovom odnosu sa učenicima . 

Cogito ergo sum
16 godina
Roćka kaže...
power_user kaže...
Mentalist kaže...
zelenbic kaže...

power_user 

To već ovisi o profesoru i njegovom odnosu sa učenicima . 

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
13 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Evo npr. Zašto ispituje glazbeni? Šta nemože jednostavno ona pričat, ko oće slušat nek sluša ko neće nek ne sluša.

Isto i tjelesni, zašto da mi koji imamo 5 puta tjedno treningo moramo još tjelesni imat? To mi nema nekog smisla, i još se usudi mi iz tako glupog predmeta kao glazbeni dat 1, glupača glupa.

Mentalist kaže...

Pa da znaš nešta o muzici. To se zove Povijest glazbene umjetnosti u mojoj školi.

Neki ljudi misle da je muzika dobra i imaju običaj da je često slušaju. Ti ne moraš ako nećeš.

O čem ti? pa slušam ja muziku, ali mi u 2 godine glazbenog nismo niti jednu pjesmu odslušali, samo učimo neku povjest glazbe koju ne zanima niti jednog učenika u školi.

E da, dal u primorsko goranskoj županiji ima proljetnih praznika i koliko traju, dali mi netko može reć.

STOP ACTA! http://www.cdkeystalk.com/
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.2.2012 21:35 (Volvox).
15 godina
Ah ta škola...

Danas nismo imali nastavu zbog natjecanja iz vjeronauka(Ja ne idem, ali se održava u mojoj školi)..

Lijepo sam se naspavao(Jutarnja smjena) i sada ću ostatak dana provesti učeći :)

I think the president is smoking weed, Bumpin' his beat, Makin' a livin' out of my misery...
16 godina
Top Bugovac kaže...

Danas nismo imali nastavu zbog natjecanja iz vjeronauka(Ja ne idem, ali se održava u mojoj školi)..

Lijepo sam se naspavao(Jutarnja smjena) i sada ću ostatak dana provesti učeći :)

Wait, what?

420chan.org // 7chan.org
14 godina
neaktivan
Top Bugovac kaže...

umjesto 7 sati ima sam 3 i taman sam kući doša na topli pire kumpir i sarmu :D

Avenged Sevenfold foREVer!
15 godina

s 4 se pada, sa 3 asa ides na zalbu + 2 popravna.

je,jedna zenska iz mog razreda se tako izvukla.

8ax kaže...
Nemogu vjerovat da ovim idiotima koji su pali razred i stalno prave probleme nije nista, a ja sam nes shebo na infici i prijeti mi ukor -.-

ma najveci problem našeg školstva je to provlačanje linčina,pa saki debil moze proc gimnaziju izvlačeći se i ne učeći ništa,ja radim matematiku cijelu godinu, sve ispravke uredno obavim da mi sve ocjene budu pozitivne( a i to je loše) a neko drugi padne matematiku sa 10 negativnih, na popravnom ga par piz_darija pita i pusti ga,ma to je tužno.

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
protjeran
8ax kaže...
Top Bugovac kaže...

Wait, what?

Vise je natjecanje izdržljivosti.

Mole i se satima i tko zadnji ostane (inače, ljudi se sruše od umora, a bilo je i slučajeva da je jedan tip iz čista mira počeo plakati).

U muslimanskoj kategoriji je teže jer su i fizički napori teži.

Pogledate li količinu mojih zvjezdica, vidjet ćete da ih nema mnogo. Dobio sam ih mnogo više već što ih imaju oni s 5, ali vrijednost im spoznao nisam i izgubih ih. Sada tražim ih u bezdanu foruma.
16 godina
Mentalist kaže...
8ax kaže...
Top Bugovac kaže...

Wait, what?

Vise je natjecanje izdržljivosti.

Mole i se satima i tko zadnji ostane (inače, ljudi se sruše od umora, a bilo je i slučajeva da je jedan tip iz čista mira počeo plakati).

U muslimanskoj kategoriji je teže jer su i fizički napori teži.

Nisam siguran jel to tvoj sarkazam ili kaj :)

Evo informatika mi je u 10 do 4, bas da vidim kaj ce mi napravit...

da bar mogu birat ukor ili izbacivanje sa inf. ..., naravno bi odabrao izbacivanje jer ionako imam prosjek 5, a sa ukorom bi morao imat hrvatski 5 jer nebi imao uzorno vladanje.

420chan.org // 7chan.org
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.2.2012 15:06 (8ax).
14 godina
neaktivan
Ah ta škola...

zašto bi bio sarkazam? vjeronauk je predmet kao i svaki drugi

Mi nemamo u petak škole jer je natjecanje iz strojarstva :)

14 godina
neaktivan
AtomicBomb kaže...

WTF?

Force of satan's might
13 godina
protjeran
Ah ta škola...

Uh,očito smo mi u Hercegovini jedini kojima je nastava dodatno odgođena do ponedjeljka.{#}

Cogito ergo sum
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.2.2012 15:32 (Roćka).
13 godina
protjeran
AtomicBomb kaže...

zašto bi bio sarkazam? vjeronauk je predmet kao i svaki drugi

Natjecanje iz strojarstva?! Koji je to vrag?{#}

Cogito ergo sum
14 godina
neaktivan

Strojarstvo je disciplina koja se oslanja na barem 6-7 znanosti i disciplina (Matematika, Fizika, Elektrothenika, Računarstvo, Robotika, Zrakoplovstvo u novije vrijeme sitno i ekonomija su najosnovnije). Natjecanje iz "strojarstva" je ne moguće jer je to preopširna disciplina da bi se natjecalo, moguće ga je izvesti samo iz pojedinih predmeta u strojarskim srednjim školama.

Da je natjecanje iz strojarstva, to znači da ti mogu postaviti pitanje koje se tiče pola grana fizike, matematike, pa sve do automobila, ekonomije i kontrole kvalitete u proizvodnji, pa onda opet do pravila tehničko crtanja i konstruiranja pomoću računala i raznih programa (AutoCAD, i ostali) pa i do rada na CNC strojevima....

To nebi bilo ni za temu doktorata.

Ali vjerojatno imaju natjecanje iz nekih srednjoškolskih predmeta strojarskih.

Force of satan's might
15 godina
neaktivan

Pogrešno sam citirao..

Gdje nemate škole do pon?

Mes que un Club! FCBarcelona!
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.2.2012 16:10 (PLASMAorLCD).
13 godina
neaktivan
Ranko Kukumar kaže...

Strojarstvo je disciplina koja se oslanja na barem 6-7 znanosti i disciplina (Matematika, Fizika, Elektrothenika, Računarstvo, Robotika, Zrakoplovstvo u novije vrijeme sitno i ekonomija su najosnovnije). Natjecanje iz "strojarstva" je ne moguće jer je to preopširna disciplina da bi se natjecalo, moguće ga je izvesti samo iz pojedinih predmeta u strojarskim srednjim školama.

Da je natjecanje iz strojarstva, to znači da ti mogu postaviti pitanje koje se tiče pola grana fizike, matematike, pa sve do automobila, ekonomije i kontrole kvalitete u proizvodnji, pa onda opet do pravila tehničko crtanja i konstruiranja pomoću računala i raznih programa (AutoCAD, i ostali) pa i do rada na CNC strojevima....

Jednim djelom se slažem s tobom, ali to ti je isto koda na natjecanju iz povijesti te može pitat bilo koji detalj od 3 milijuna godina prije krista do onoga što se jučer dogodilo, a to ne ide tako, nego te pita gradivo koje se uči u tom razredu, tako oni, ono šta se uči u 2. razredu(bezveze govorim) to pišu:)

Iako i meni glupo zvuči natjecanje iz strojarstva, vjerojatno ni ne postoji.

13 godina
protjeran
PLASMAorLCD kaže...

Pogrešno sam citirao..

Gdje nemate škole do pon?

Osnovne i srednje škole u općini Široki Brijeg ,Hercegovina

Cogito ergo sum
13 godina
protjeran
Volvox kaže...
Ranko Kukumar kaže...

Jednim djelom se slažem s tobom, ali to ti je isto koda na natjecanju iz povijesti te može pitat bilo koji detalj od 3 milijuna godina prije krista do onoga što se jučer dogodilo, a to ne ide tako, nego te pita gradivo koje se uči u tom razredu, tako oni, ono šta se uči u 2. razredu(bezveze govorim) to pišu:)

Iako i meni glupo zvuči natjecanje iz strojarstva, vjerojatno ni ne postoji.

Evo i ja sam tek čuo za to .Nego ,gdje se održava?

Cogito ergo sum
15 godina
Ah ta škola...

Postoji natjecanje u strojarstvu. No to nije jedna kategorija natjecanja vec je ,kao sto je @Ranko Kukumar rekao, podijeljeno na vise kategorija:

http://ss-tehnicka-st.skole.hr/natjecanja

http://www.zadarskilist.hr/clanci/04052011/drzavno-natjecanje-strojara-u-tehnickoj-skoli

Mislim da za sve strukovne skole posoje natjecanja, no mislim da ta natjecanja ne odrzava AZOO.

Twitter- @capttawish Linux/GNU live forever.
14 godina
neaktivan

Povijest je puno uža disciplina od strojarstva.

Pazi, strojarstvo se oslanja za 6-7 grana fizike, što je jako velika stvar, i te grane imaju hrpe i hrpe unutar-podjela i unutar naslova. Recimo Mehanika, dio fizike, u strojarstvu se djeli barem na 3 cjeline (Statika, Dinamika, Kinematika). Zatim Hidraulika, Mehanika Fluida. Imaš pumpi barem 30 podjela i stvari koje su specifične od svake do svake. Da ne govorim o zadatcima, koji su problem među studentima   na 2-3 godini strojarstva, a kamoli djeci 2. razreda srednje, ROFL. Zatim termodinamika, u srednjoj je previše i osnove i to zbunjuje djecu (Kladim se da ih većina nije nikad čula za podtlak, predtlak, a i neznaju pošteno shvatiti obujam, tlak, temperaturu, a kamoli da proupitivam išta dalje). Imaš hrpetine konstanti, brojeva koje te mogu priupitati napamet. Onda nauka o čvrstoći. Onda Matematika. Na strojarstvu se obrađuje i koristi matematika sva iz srednje gimnazije (Matematika 1) + još neke stvari u jednom kolegiju - Matematika 1. A Matematika 2 da ne govorim, teža je duplo od Matematike 1. Zatim Statistika i Vjerojatnost. Pff. Mali milijun stvari. Uspoređivati Povijest i Strojarstvo je besmisleno kada je strojarstvo mnogo šira disciplina. Onda ostaje elektrotehnika, materijali (hrpetina kemije i kemijskih spojeva), itd... Neda mi se više nabrajati.

U srednjoj jedino što je vrijedno učenja a dolazi iz strojarstva su motori i automobili. Muškarac mora poznavati osnove automobila i znati okoprilike kako to sve radi (što sam naletio - čak i kod osnovnih škola mnogo djece to i zna jer ih roditelji, u ovom slučaj očevi podučavaju tome). Isto kao žena u kuhinji (in your face Mentalist{#} ).

Force of satan's might
14 godina
neaktivan
captain_soap_McTawish kaže...

Postoji natjecanje u strojarstvu. No to nije jedna kategorija natjecanja vec je ,kao sto je @Ranko Kukumar rekao, podijeljeno na vise kategorija:

http://www.zadarskilist.hr/clanci/04052011/drzavno-natjecanje-strojara-u-tehnickoj-skoli

Mislim da za sve strukovne skole posoje natjecanja, no mislim da ta natjecanja ne odrzava AZOO.

Odlično. Tako mladi a već rasturaju za CNC-om, svaka čast drago mi je ovo vidjeti. Za AutoCAD i računala me i ne iznenađuje jer je to više manje svima zanimljivo pa se svi i zadube u to i daleko doguraju.

Force of satan's might
13 godina
protjeran
Ranko Kukumar kaže...
captain_soap_McTawish kaže...

Odlično. Tako mladi a već rasturaju za CNC-om, svaka čast drago mi je ovo vidjeti. Za AutoCAD i računala me i ne iznenađuje jer je to više manje svima zanimljivo pa se svi i zadube u to i daleko doguraju.

Tako mladi ,a već upropašteni{#}

Šala,nemojte ozbiljno shvatit xd

Cogito ergo sum
14 godina
neaktivan
Ranko Kukumar kaže...

ne znam, strojarstvo nije moja struka pa nisam detaljno upućen u koncept natjecanja.

Jedino što znam, jest da je svake godine natjecanje iz strojarstva u tehničkoj školi, i da piše na vremeniku za petak ; " međužupanijsko natjecanje iz strojarstva".

Sad, što to znači, znat će strojari :) vjerovatno je riječ o boldanom, ili nekom timskom natjecanju u svezi robotike :)

16 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Ja sam išao na natjecanje iz vjeronauka

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
13 godina
neaktivan
cuspajz kaže...

Ja sam išao na natjecanje iz vjeronauka

Joj pa to je opće poznato da se ide da ne ideš u školu,da si prvi na državno ništa ti ne znači:)

Meni pol razreda išlo i došli su tamo sjedili sat vremena i otišli:)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice