Ah ta škola...

poruka: 12.601
|
čitano: 1.755.513
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Ah ta škola...
cuspajz kaže...
Mitsuoka kaže...

Kad sam bio u njoj reka san sprdnja.. i bila je. Nisan knjige taka za to, jedino smo u školi imali sat matematike više za ponavljanje i to je to.

Hrvatski osn, Mat viša, Eng viša, Fizika.

U koju si srednju išao?

prirodoslovna gimnazija.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
Ah ta škola...

Po pravilniku, ako imas tri zakljucene negativne ocjene na kraju, padas razred. Tako da mislim ako ne ispravi jedan od ta tri predmeta do kraja, onda ce sigurno pasti razred.

Twitter- @capttawish Linux/GNU live forever.
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.2.2012 21:05 (captain_soap_McTawish).
15 godina
neaktivan
zelenbic kaže...

Ljudi koliko jedinica treba za panje razreda na kraju? Moja jedna prijateljica ima 3 jedinice na prom polugodištu zakljućene,a niej ih ispravila i to iz najvažnijih predmeta hrv,mat,eng?jel se ide na popravni ili ne? ako se u oba polugodišta ima 1

Ako ima tri zaključene na kraju godine onda pada. Ne bi bilo loše da i ti malo proučiš hrvatsku gramatiku.

Ne žalim što su drugi pokrali moje ideje. Žalim što nemaju svoje; Čovjek je rođen da radi, da trpi i da se bori; tko tako ne čini, mora propasti; Ljudska je zadaća odreći se nasilja. Nikola Tesla
15 godina
neaktivan
captain_soap_McTawish kaže...

Po pravilniku, ako imas dvije zakljucene negativne ocjene na kraju, padas razred. Tako da mislim ako ne ispravi jedan od ta tri predmeta do kraja, onda ce sigurno pasti razred.

S dvije se ide na popravak, S tri se pada.

Ne žalim što su drugi pokrali moje ideje. Žalim što nemaju svoje; Čovjek je rođen da radi, da trpi i da se bori; tko tako ne čini, mora propasti; Ljudska je zadaća odreći se nasilja. Nikola Tesla
16 godina
neaktivan
ilija2010lukic kaže...
captain_soap_McTawish kaže...

Po pravilniku, ako imas dvije zakljucene negativne ocjene na kraju, padas razred. Tako da mislim ako ne ispravi jedan od ta tri predmeta do kraja, onda ce sigurno pasti razred.

S dvije se ide na popravak, S tri se pada.

s 4 se pada, sa 3 asa ides na zalbu + 2 popravna.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
Nemogu vjerovat da ovim idiotima koji su pali razred i stalno prave probleme nije nista, a ja sam nes shebo na infici i prijeti mi ukor -.-
420chan.org // 7chan.org
16 godina
Re: Ah ta skola.....
Kaj si napravil?
AC Milan - IL CLUB PIU' TITOLATO AL MONDO
15 godina

Ovisi o profesoru koju ce ljestvicu stavit za koju ocijenu,a onda to ovisi od ispita do ispita jer ako razred lose napise,vecina njih ce smanjit tu ljestvicu.

16 godina
@emerik Nes sam office shebo.
420chan.org // 7chan.org
16 godina
I zbog toga ukor???
AC Milan - IL CLUB PIU' TITOLATO AL MONDO
16 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Ako je namjerno spusti glavu i šuti, mada nije pravedno. Ako nije namjerno žali se.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
16 godina
Je, nes sam namjerno, ali sam sve ostavio da radi kak je prije radilo, al onda je neko iso podrobnije prckat.
420chan.org // 7chan.org
16 godina
neaktivan
8ax kaže...
Je, nes sam namjerno, ali sam sve ostavio da radi kak je prije radilo, al onda je neko iso podrobnije prckat.

Očito nisi sve ostavio onakvim kakvim je bilo prije, i onda ti je netko kriv... Što te briga za te budaletine, ništa bolje tebi nebi bilo da njih kažnjavaju za svaku glupost, a da je nepravedno je.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
16 godina
Bas mene briga i da me izbace s informatike, sam nek mi vladanje ne snizavaju jer trebam za gimnaziju :S
420chan.org // 7chan.org
14 godina
Ah ta škola...

Što se pališ zbog ukora. Htjeo si bit i faca and now you must suffaaaaaa.

Život je samo smrtonosna spolno prenosiva bolest. Igram Starcraft 2(Plankton), Battlefield 3(CRO-Plankton), League of Legends-east(Plankton996)
14 godina
nesto sam u zadnje vrijeme primjetio da profesori sve vise prijete sa tim ukorima. dobit ces ukor jer "psujes", jer divljas po hodniku itd.
AMD u <3 Intel u C===3
14 godina
neaktivan
Ah ta škola...

ma kakav ukor, to uopće nije funkcionalno po meni.

Općenito, svaka vrsta nekakve "kazne" nije funkcionalna po meni.

Osobno znam da bi bio samo još i gori te lošiji da mi doma nešto zabrane.Zato i nemam takvih problema, riješavam svoje probleme bez poteškoća, u školi sam dobar, ponekad zna biti rječkanja sa profesorima i kraj priče.Naravno, ta rječkanja nikad nisu bezveze izazvana, nego baš uzmimo za primjer sad iz prvog polugodišta; poslao sam pedagoga na sat fizike jer je moje mišljenje bilo da inžinjerka fizike ne tumači dobro.Napominjem, inžinjerka, nije profesor, a niti ne zna raditi s djecom.Također, znanje ne zna prenijeti.

Što se tiče ovih jedinica.@zelenbic, da nisi ti prijateljica? :D

Inače, moj stav i mišljenje je da moraš biti "profesor" da padneš razred.Za dvojku se traži osnova osnove u bilo kojoj školi i to ne možete oporvgnuti.Pogotovo tu mislim na gimnazije.

Razumijem kad jedan turistički tehničar ima problema s engleskim jezikom jer ga mora znati kao Hrvatski itd., ali ovo ostalo nema opravdanja.

Pogotovo Hrvatski.To je najlakši predmet.Treba samo sjesti i naučiti.Isto tako i engleski.Za matematiku se treba potruditi, tu bi jedino i tolerirao jedinicu na kraju, al ta jedinica je plod "nevježbe" i ništa drugog.

Ma svaka jedinica je plod nerada.I zato, radije učite nego da kalkulirate koliko padate.

pozdrav.

15 godina
neaktivan
AtomicBomb kaže...

ma kakav ukor, to uopće nije funkcionalno po meni.

Općenito, svaka vrsta nekakve "kazne" nije funkcionalna po meni.

Osobno znam da bi bio samo još i gori te lošiji da mi doma nešto zabrane.Zato i nemam takvih problema, riješavam svoje probleme bez poteškoća, u školi sam dobar, ponekad zna biti rječkanja sa profesorima i kraj priče.Naravno, ta rječkanja nikad nisu bezveze izazvana, nego baš uzmimo za primjer sad iz prvog polugodišta; poslao sam pedagoga na sat fizike jer je moje mišljenje bilo da inžinjerka fizike ne tumači dobro.Napominjem, inžinjerka, nije profesor, a niti ne zna raditi s djecom.Također, znanje ne zna prenijeti.

Što se tiče ovih jedinica.@zelenbic, da nisi ti prijateljica? :D

Inače, moj stav i mišljenje je da moraš biti "profesor" da padneš razred.Za dvojku se traži osnova osnove u bilo kojoj školi i to ne možete oporvgnuti.Pogotovo tu mislim na gimnazije.

Razumijem kad jedan turistički tehničar ima problema s engleskim jezikom jer ga mora znati kao Hrvatski itd., ali ovo ostalo nema opravdanja.

Pogotovo Hrvatski.To je najlakši predmet.Treba samo sjesti i naučiti.Isto tako i engleski.Za matematiku se treba potruditi, tu bi jedino i tolerirao jedinicu na kraju, al ta jedinica je plod "nevježbe" i ništa drugog.

Ma svaka jedinica je plod nerada.I zato, radije učite nego da kalkulirate koliko padate.

pozdrav.

i zaključak svega ovoga je da se svaki predmet treba ucit samo sa razlicitim intezitetom,simple :)

13 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Mi može neko objasnit zašto glazbeni postoji u gimnaziji? Nemože se matura pisat iz njega, nemogu na glazbenu akademiju s njim. Da sam želio ić na nešto vezano uz glazbu išao bi u srednju glazbenu.

I još mi glupača da 1 jer nisam učio i još se ljuti kad joj kažem da neću te bedastoće učit, ma puu kuja jedna umrla dabogda, neću joj iz principa učit, pa nek me onda šalje po čašu vode usred sata.

STOP ACTA! http://www.cdkeystalk.com/
16 godina
neaktivan
Volvox kaže...

Mi može neko objasnit zašto glazbeni postoji u gimnaziji? Nemože se matura pisat iz njega, nemogu na glazbenu akademiju s njim. Da sam želio ić na nešto vezano uz glazbu išao bi u srednju glazbenu.

I još mi glupača da 1 jer nisam učio i još se ljuti kad joj kažem da neću te bedastoće učit, ma puu kuja jedna umrla dabogda, neću joj iz principa učit, pa nek me onda šalje po čašu vode usred sata.

Zato jer bi na tom satu trebao naucit malo o opcoj kulturi. Nazalost iz prilozenoga se vidi da su mlade generacije sve gore i gore.

14 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Ja dok sam imao glazbeni u školi neki kreteni su slali prigovore ravnatelju zašto ne učimo Milu Kitića i Cecu, lol :P

15 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Opće znanje je overrated...

Mes que un Club! FCBarcelona!
16 godina
protjeran
Volvox kaže...

Pa da znaš nešta o muzici. To se zove Povijest glazbene umjetnosti u mojoj školi.

Neki ljudi misle da je muzika dobra i imaju običaj da je često slušaju. Ti ne moraš ako nećeš.

Pogledate li količinu mojih zvjezdica, vidjet ćete da ih nema mnogo. Dobio sam ih mnogo više već što ih imaju oni s 5, ali vrijednost im spoznao nisam i izgubih ih. Sada tražim ih u bezdanu foruma.
13 godina
protjeran

Glazbena kultura je ,barem po meni ,važan predmet za obrazovanje učenika . Kao što je netko gore rekao ,trebaš znati barem osnove . Ipak te nitko ne sili da učiš 

taj ,ili bilo koji drugi predmet. Također mislim da nije dobro od tebe da se žališ na 1 ,a još kažeš da ne želiš učiti.

upućeno forumašu Volvox 

Cogito ergo sum
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.2.2012 19:50 (Roćka).
13 godina
protjeran
Mentalist kaže...
Volvox kaže...

Pa da znaš nešta o muzici. To se zove Povijest glazbene umjetnosti u mojoj školi.

Neki ljudi misle da je muzika dobra i imaju običaj da je često slušaju. Ti ne moraš ako nećeš.

Evo ,ja sam jedan od tih koji cijene glazbu ,i kao umjetnost ,i kao školski predmet. Opet kažem,ako ideš u gimnaziju ,trebaš se barem potruditi.Ipak je to tvoj uspjeh.

Cogito ergo sum
14 godina
Ah ta škola...

Po meni bi glazbeni i likovni trebali biti izborni predmeti jedini je problem što onda skoro nitko nebi na njih išao {#}

Rekao bih slićno i za tjelesni ali se dosta učenika i ovako malo kreće pa bi to trebao ostati obavezni predmet.

A ja mislim da mi imamo jedan od ogrih(dosadnijih tjelsnih) stalno radimo neke vježbe i to skroz ženskaste kodao smo na baletu -.-

A da stvar bude bolja decki ih isto rade evo neki dan radimo macji skok ne gredi(to je ona ko uža klupa ak netko nezna) i kak će ovaj jedan kaj ima 1,92 m sa brojem skoro 50 stat na to?

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
16 godina
protjeran
zelenbic kaže...

Po meni bi glazbeni i likovni trebali biti izborni predmeti jedini je problem što onda skoro nitko nebi na njih išao  {#}

Rekao bih slićno i za tjelesni ali se dosta učenika i ovako malo kreće pa bi to trebao ostati obavezni predmet.

To ja kažem i za muzičko, jako malo ljudi zna povijest muzike, pa bi trebao ostati obavezni predmet.

Pogledate li količinu mojih zvjezdica, vidjet ćete da ih nema mnogo. Dobio sam ih mnogo više već što ih imaju oni s 5, ali vrijednost im spoznao nisam i izgubih ih. Sada tražim ih u bezdanu foruma.
16 godina
neaktivan
Meni je jadno što se glazbena umjetnost u mojoj školi mora učiti napamet. Npr. u shemi barokne suite piše da ona započinje tonikom, a završava dominantom. Što netko zna bez glazbene škole što je tonika, profesorica ni ne objasni, samo govori definicije. Nije loše što imamo glazbenu umjetnost u školi jer sigurno nitko doma neće poslušati Bachove skladbe koje su vrijedne slušanja, a opet takvo površno učenje nam ne treba.
Najbolji broj je 73.73 je 21. prosti broj.Njegov zrcalni par, 37, je 12.,a njegov zrcalni par, 21,je nastao množenjem brojeva sedam i tri.U binarnom sustavu, 73 je palindrom: 1-0-0-1-0-0-1.
13 godina
protjeran
Mentalist kaže...
zelenbic kaže...

Po meni bi glazbeni i likovni trebali biti izborni predmeti jedini je problem što onda skoro nitko nebi na njih išao {#}

To ja kažem i za muzičko, jako malo ljudi zna povijest muzike, pa bi trebao ostati obavezni predmet.

Slažem se ,ljudi se trebaju educirati po pitanju umjetnosti ,pa makar samo osnove.

Cogito ergo sum
16 godina
protjeran
Tomislav95 kaže...
Nije loše što imamo glazbenu umjetnost u školi jer sigurno nitko doma neće poslušati Bachove skladbe koje su vrijedne slušanja, a opet takvo površno učenje nam ne treba.

Da, glazbeno bi trebalo biti slušanje. I manje bi trebalo učiti o operi...

Bach ima najmanje 100 skladbi vrijednih za poslušati, od toga 10 znate bez da ste ih i čuli. Jednostavno ogroman opus.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice