Ultimativna antivirus tema - P&O izdvojena tema

poruka: 48.524
|
čitano: 14.096.431
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
odjavljen
RE: Ultimativna antivirus tema - P&O
silovski kaže...
kingmedo kaže...
silovski kaže...
deadman kaže...

DACS predstavlja real-time skeniranje nepoznatih datoteka sa svim poznatijim antivirusnim programima na tržištu. Što je bolje od toga?

Bolje je od toga da je to skeniranje sa NJEGOVIM antivirusom.Ova priča o DACS-u je vrhunac nekog oduševljenja,i umesto da se kaže kako CIS nema dobar AV pa skenira sa boljim Kaspersky,Norton,Nod,Avira...priča je izvrnuta i kaže se kako CIS pooljšava detekciju svog programa time što koristi druge programe.Kao što je Comodo uzeo staru verziju Google Chrome i namestio svoj pretraživač Dragon samo je pitanje dana kad će se setiti da uzme Win XP i zameni zastavicu sa svojim grbom pa da to bude i njegov OS.Ako hoće da skeniraju fajlove sa drugim AV zbog dobre detekcije onda im ni netreba svoj program,neka pokupuju sve dobre programe i instaliraju na servere,dovoljno je da se taj server samo zove Comodo i to je to.

To su svi, baš svi na ovom topicu priznali. Nitko nije toliki fanboy da uzdiže Comodov AV u nebesa. S tim da si u pravu, jer što se nekih stvari tice ljudi ovdje nisu u pravu i malo preuveličavaju stvari.

Ovo o browseru i OS-u su totalne gluposti da to neću ni komentirati.

btw. slušajte blackfoot-a oko paid programa, a isto tako free. Čovjek je objektivan i sve argumentirano komentira.

Ma ništa ti nisi priznao,umesto da kažeš kako je jadno da jedna AV kompanija koristi tudje programe da odrade njihov posao i sa njima skeniraju fajlove ti si kao pravi političar objasnio suštinu. I šta nije jasno oko brovsera,pa oni sve prave kao kinezi malo liči na druge proizvode ali je bar jeftino {#}

LOL!

Da si malo duže na topicu, znao bi da sam ja, kao i ostali, puno puta rekao da je AV komponenta u CIS-u izrazito loša.

...
15 godina
Ultimativna antivirus tema - P&O

kad tvrdite da je cis toliko superioran dajte nam linkove gdje se testiraju av proizvodi a da cis definitivno vodi bez matouseca

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.1.2011 17:04 (blackalbum).
15 godina
neaktivan

koristim Avast Internet Security i stvarno sam zadovoljan {#}

Almin94
15 godina

ako je cis toliko dobar proizvod i usto je još besplatan zašto se on masovno ne koristi,pročitao sam da avira ima oko 100 miljuna korisnika a avira je manje zastupljen av proizvod koliko ono cis ima korisnika?

17 godina
neaktivan
kingmedo kaže...

Da si malo duže na topicu, znao bi da sam ja, kao i ostali, puno puta rekao da je AV komponenta u CIS-u izrazito loša.

I ja sam dugo na topiku i sada prvi put vidim da je "AV komponenta u CIS-u izrazito losa"

Kako to?

Bruce Willis and explosions have a long history of friendly cooperation
16 godina
blackalbum kaže...

ako je cis toliko dobar proizvod i usto je još besplatan zašto se on masovno ne koristi,pročitao sam da avira ima oko 100 miljuna korisnika a avira je manje zastupljen av proizvod koliko ono cis ima korisnika?

zato što je relativno nov, nerazvikan, i ne koriste ga n00b korisnici. Takvi korisnicu trebaju nešto što šuti i više-manje radi, zato i koriste NOD, Avast i Aviru

da Bog da crk'o rock'n'roll, kad ga svako svira
15 godina
mind_challenge kaže...
blackalbum kaže...

zato što je relativno nov, nerazvikan, i ne koriste ga n00b korisnici. Takvi korisnicu trebaju nešto što šuti i više-manje radi, zato i koriste NOD, Avast i Aviru

to su pametni ljudi godišnje platiš 155 kuna za licencu i miran si,zašto bi se neki korisnik računala zamarao virusima,a ja vidim da comodo ima dosta fanova i da je cis paket toliko dobar kao što vi tvrdite bio bi više zastupljen ali ljudi neće staviti nešto na kompjuter što nema na niti jednom poznatom testu,mislim da matousec nije previše poznat test,p.s.koristim comodov firewall ali nikad ne bih stavio cis bez avire na računalo kad ga bude na av-comparatives sa ocijenom minimalno advanced i kad bude imao oko 100 miljuna korisnika odmah ću ga staviti

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.1.2011 17:26 (blackalbum).
17 godina
neaktivan

Program  mora biti prilagoden i n00bovima i naprednim korisnicima. Za n00bove se zna, jedan jedini klik na kojem pise "Ja sam pocetnik, stelaj umjesto mene" a za ostale "Ja sam napredan korisnik, omoguci mi sve funkcije"

Pogledaj moj tutorijal o Acronisu, jeste da deluje mutavo ali to je uistinu mocan program na kojem se do naprednih funkcija dolazi obikolnim putem.

Nego, da ja nesto pitam....Da li dobro vidim da CIS tek sada nudi podrsku za IPv6?

Bruce Willis and explosions have a long history of friendly cooperation
15 godina

neki tvrdu da avira web guard nema funkciju a što je ovo 

16 godina
neaktivan

baš gledam koliko traje instalacija winpatrola sa skeniranjem onoga nad čim će bdjeti: 3 sekunde!{#}
ma to treba svatko imati

16 godina
odjavljen
Lazarus Long kaže...
kingmedo kaže...

I ja sam dugo na topiku i sada prvi put vidim da je "AV komponenta u CIS-u izrazito losa"

Kako to?

Prvi put? Samo sam ja nekoliko puta to naglasio...

Evo u ss-ovima par primjera, da ne ispadne da komentiram bez argumenata. To sam našao nabrzinu, siguran sam da sam još par puta to napisao.

...
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.1.2011 19:22 (kingmedo).
17 godina

Zasto online armor kaze da bug-ov dvd ima screen loger?

Allow or block?

Muškarci od svojeg donjeg rublja i od žena žele isto: malo podrške i malo slobode ;-)
16 godina
neaktivan
djigibao kaže...

Allow or block?

nemam pojma,blokiraj ga{#}{#}

17 godina
djigibao kaže...

Allow or block?

Zato kaj je detektiral to kaj kaže sigurno nije bezveze, a ti odluci oceš li dozvolit ak je sigurno a je dozvoli ak nije blokiraj vrlo jednostavno.{#}

17 godina
...jos ce ispast da bug-ovci stavljaju malware na dvd
Muškarci od svojeg donjeg rublja i od žena žele isto: malo podrške i malo slobode ;-)
16 godina
neaktivan
djigibao kaže...
...jos ce ispast da bug-ovci stavljaju malware na dvd

ma neće.ovo je bitno

17 godina
...ma vec sam stisnuo allow ali mi je bilo cudno.

Znaci ubacio sam cd (autoran je iskopcan), udjem u my computer i rucno pokrenem bug.exe (da mi otvori dvd) i onda se Online armor oglasi.
15 godina
djigibao kaže...

Znaci ubacio sam cd (autoran je iskopcan), udjem u my computer i rucno pokrenem bug.exe (da mi otvori dvd) i onda se Online armor oglasi.

dali znaš što je hips i koji mu je princip rada dali oni u online armora imaju u bazi podataka taj bug exe kao sigurnu aplikaciju,nemaju zato te i pitao dali vjeruješ toj aplikaciji

16 godina
neaktivan
djigibao kaže...

tebi iskače bar,meni ništa,osim kad sam ga prisilio da vjeruje speccy-ju,nije ga imao na listi

17 godina
blackalbum kaže...

dali znaš što je hips i koji mu je princip rada dali oni u online armora imaju u bazi podataka taj bug exe kao sigurnu aplikaciju,nemaju zato te i pitao dali vjeruješ toj aplikaciji

Znam sto je hips, ali nisam znao da je bug dvd aplikacija koja ima "screen logger"{#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.1.2011 20:15 (djigibao).
16 godina
odjavljen
djigibao kaže...
blackalbum kaže...

Znam sto je hips, ali nisam znao da je bug dvd aplikacija koja ima "screen logger"{#}

To OA sumnja na screen logger, nemaš brige, sve je u redu. Još neki programi su davali slične reakcije. U tome i je poanta, da znaš odgovoriti na pitanje. {#}

...
16 godina

haha, in your face Kaspersky link

da Bog da crk'o rock'n'roll, kad ga svako svira
17 godina
djigibao kaže...

ovaj isto radi sto i famozni cudotvorac, samo se treba naviknuti i vidjeti da je 3 do 4 puta bogatiji sadrzajem.

sveto ime ovog rjesenja se zove OASIS. tek tu i tamo nema nesto u bazi ala takvi auto-nesto dvd ili bez potpisa stvari koje nikada i nece imati potpis,ala za fejkere ratiomaster.

sve sto te "uznemiri" mozes sigurno u izolaciji pokrenuti,kao i comodo.

evo mog primjera kljuca za fastone, sve je u izolaciji,od ff-a do tog govneta za kljuc.

brdo informacija o tom necem sto pokreces imas na OASISu,cak popis zemalja iz kojih su ljudi blokirali ili pokretali aplikaciju.

meni je to i korisno i simpaticno.

naravno mozes i sam pridonjeti,kao kod onih tamo na forumu.

Pc.1 @ Avira IS + Emsisoft Mamutu = 3years Pc.2 @ OA++ =1year ko je kome kriv sto nemoze! btw comodo je vjeciti BETA shit na kvadrat. Fanovi su im tek fantomi svoje vrste :))
16 godina
neaktivan
BlaBlaLaLa kaže...
iako je na jubitu izasao video (odavno) kako su zaobisli comodo.A antivirus netrebas biti lumen pa gledat hoces li izabrati Comodo Antivirus ili ESET,naravno da ces izabrati ESET jer je iza njih godine i godine iskustva,hrpa detekcija itd.....

Vidim da te istina pogađa.

Očito misliš da je sva snaga zaštite u antivirusnoj komponenti.......e pa nije!

Vrijeme je da se probudiš jer nema tog AV koji detektira 100% malwarea.

Bypass problem je bio zbog adwarea s digitalnim potpisom. Isti problem muči i druge proizvođače, ne samo Comodo.

Isti je ekspresno riješen micanjem proizvođača iz Trusted Vendors Liste.

Nitko ti ne garantira da će jednom netko tko je davao legalan software prijeći na crnu stranu i početi dilati malware.

Zato se Comodov TVL provjerava s vremena na vrijeme, a i prije ako korisnici dojave takve slučajeve.

You talkin' to me? You talkin' to me? You talkin' to me? Then who the hell else are you talkin' to? You talkin' to me? Well, I'm the only one here. Who do the f--k do you think you're talking to?
15 godina
protjeran
BlackFoot kaže...

Evo malo i novijih mišljenja od strane PCWorld-a o internet security programima pa tako i Comodu.

http://www.pcworld.com/article/214618/battle_of_the_security_superpowers.html

Ovaj put za Comodo daju mišljenje o najopremljenijoj paid verziji Comodo Internet Security Complete 2011. Moje osobno mišljenje da je najbolju ocjenu dobio i trenutno najbolji program ove vrste, a to je Norton Internet Security 2011. Sve ostalo prema očekivanju. A što se tiče Comodo-a mislim da ga ipak jako podcjenjuju i loše prikazuju. Program blokira najnovije malware 25/25, to priznaju,a onda paljba, dijelom opravdana,a dijelom neopravdana. Ja ga ne koristim, isprobao sam samo kompletan CFW, znam raditi s HIPS-om i njegovim Sandboxom i nije mi problem ali sam mu bezbroj puta skidao sve po spisku i na kraju je uslijedila konačna i definitivna deinstalacija nakon što mu nikako nisam " mogao objasniti " i podesiti ga ma što god pokušao da je Clever Print 2010 Proffesional siguran virtualni printer. I dajte ljudi ako ikako možete suzdržite se od provociranja, prepucavanja i vrijeđanja zbog CIS-a i njemu suprostavljenih programa. Neka koriste ljudi što god hoće u zaštiti svojih kompova i sustava. Svaka preporuka je dobrodošla, ali nemojte da skoro uvijek izbije neko prepucavanje oko toga.

u prepucavanju se sazna najviše korisnih informacija, samo naprijed :)

stvarno ne znam na koji način CIS ne želi zapamtiti neku postavku, jer meni uvijek zapamti, a radim jako puno s njim. samo na 3 računala u kući ga imam instaliranog i čak mi je v4 sve uvijek zapamtila. iako ne mogu staviti ruku u vatru da nije nekad 2-3 puta pitao za istu stvar, jer se puno ljudi žalilo na to, a tada nisam pratio, ali od v5 dajem i više od ruke u vatri da me nikad za ništa nije 2 puta pitao za nešto što sam rekao da je trusted, jer sam počeo pratiti zbog ovih prepirki na forumu.

16 godina
neaktivan
blackalbum kaže...

nema teoretske šanse ja sam imao kis 2011 godinu dana licenciranog i to je neprobojno a drugo kaspersky ima veće resurse tj novac za kvalitetniji razvoj svog proizvoda

Ništa nije neprobojno pa ni KIS.....

blackalbum kaže...

pa virus ne može ništa ustvari možete se nakrcati virusa jes je pod kaspersky sandboxom

Kaspersky nema automatski sandbox nego on-demand....veeeelika razlika......

blackalbum kaže...

a drugo gdje vi to naletite na zero-day viruse i koliko treba aviri da ih ubaci   u svoju bazu kad nemate povjerenje da će vas avira zaštiti od nekih nepoznatih virusa,dali ste vi ikad čuli za heuristiku ?

malc0de database i malwaredomainlist

You talkin' to me? You talkin' to me? You talkin' to me? Then who the hell else are you talkin' to? You talkin' to me? Well, I'm the only one here. Who do the f--k do you think you're talking to?
15 godina
protjeran
silovski kaže...
mind_challenge kaže...

netjeramo mi nikoga da koristi CIS, samo pokušavamo prekinuti podcijenjivanje i loše prikazivanje CIS-a

A zašto nigde nema podcenjivanje i loše prikazivanje KIS-a?Od tolike hvale kako je CIS dobar samo još da ljudi to shvate dobija se suprotna slika kako tu stvarno nešto nije uredu inače nebi bilo potrebno toliko pravdanje.

zato jer se za dobrim konjem prašina diže. očito nije vrijedan spomena. šalim se, KIS je (po svemu sudeći) odličan program, ali ipak malo zastario, kao i svi ostali, kao i većina drugih stvari u ljudskom životu koje koriste tehnologiju 20 godina. zamisli na što bi računala ličila s tehnologijom starom 20 godina

BTW, ne opravdavamo CIS, nego podastiremo dokaze da je to odličan program.

16 godina
neaktivan
logic kaže...
Vidim da veliki mudraci, oni koji sve znaju i u cije misljenje se ne smije sumnjati jos uvijek nisu savladali drevnu vjestinu visetrukog citiranja. Zauzeti su sirenju istine o cisu medju neukim pukom pa se ne zamaraju tako prizemnim stvarima.

Višestruko citiranje je dozvoljeno za pojedinu stranicu.

Ako želiš odgovoriti na više postova s više stranica moraš odvojiti odgovore.

Nekulturan si jer mi nisi zahvalio što sam ti uputio čestitku za Božić.

16 godina
neaktivan
blackalbum kaže...

Banaliziraš......tom tvojom logikom bih mogao i ja reći....

Hej! Zašto u Hrvatskoj ima milijun Opela, a samo 50 000 Volva?

Znači li to da je Opel bolji od Volva?

Lazarus Long kaže...

Kako to?

Ne glumataj nego čitaj naše postove.

Rečeno je n puta.

Lazarus Long kaže...

Nego, da ja nesto pitam....Da li dobro vidim da CIS tek sada nudi podrsku za IPv6?

Jel ti ISP ima podršku za IPv6? Kuda žuriš?

blackalbum kaže...

neki tvrdu da avira web guard nema funkciju a što je ovo 

Usporava surfanje i ima puno false positivea.

seneka kaže...
djigibao kaže...

Allow or block?

nemam pojma,blokiraj ga{#}{#}

Eto što ti je HIPS...za geekove......

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.1.2011 22:35 (siketa).
16 godina
neaktivan
siketa kaže...

Eto što ti je HIPS...za geekove......

{#} ma hips je za kurchenje, ali je zabavan
meni kad je dosadno igram se s njim ili skidam microsoftove update za sistem, a to su već trenuci teškog beznađa ili uber dosada

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.1.2011 23:11 (seneka).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice