A-squared Anti-Malware 4.5 besplatno!

poruka: 69
|
čitano: 22.023
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Malware Test

radjen je na XP SP3.

A-squared u vrhu.

http://malwareresearchgroup.com/?page_id=2

Ne moze to bez kabla
15 godina
RE: A-squared Anti-Malware 4.5 besplatno!
niko_vazan kaže...

Meni danas 2 puta skida update tezak 50MB u razmaku od 4 sata.

Evo bas sad radi drugi,a nije upgrade..bar nije prvi bio.

Ne znam sta vuce tolikoIznenađen i to 2x.

Je li jos nekome?

Slika:

..i meni je sinoč skidao update težak 50 MB...malo sam se začudioa ali tako je biloIznenađen..

..i to je trajalo 20 min....Viče...kad mi je spor internet tj brzina......Plačali kod mene i dalje sve radi normalno....Smijeh

16 godina
neaktivan
TonyM kaže...
niko_vazan kaže...

Meni danas 2 puta skida update tezak 50MB u razmaku od 4 sata.

Evo bas sad radi drugi,a nije upgrade..bar nije prvi bio.

Ne znam sta vuce tolikoIznenađen i to 2x.

Je li jos nekome?

Slika:

..i meni je sinoč skidao update težak 50 MB...malo sam se začudioa ali tako je biloIznenađen..

..i to je trajalo 20 min....Viče...kad mi je spor internet tj brzina......Plačali kod mene i dalje sve radi normalno....Smijeh

Nije meni spor net.Bilo je opterecenje servera vjerovatno.

Radi i kod mene sve normalno naravno,zasto ne.

Malopre donese cura od prijatelja neki USB,i znam da imaju virusa u racunalu(njemu ne smetaju Smijeh),nisam se bojao prikljucit nas voj laptop,a i zanima me brzina odziva,tj detkcija,kad odma odreagira a-squared sa 3 High Risk trojana.Pobrisao ih i vratio USB.Skeniram racunalo kasnije sa MBAM full scan i sa a-squared,sve 5.

Samo mi je krivo sto isti USB nisam prije brisanja skenirao posebno sa MBAM, a posebno sa A-Squared da vidim uporedne rezultate.

Bilo je dosta i Low detekcija.

Ne moze to bez kabla
15 godina

To je točno što si napisao da je A-squared dobar u detekciji!!!!!

I ja sam ga malo testirao i jako se dobar pokazao!!!!!!

Tako da iza njega nemaju ostali skeneri gamadi što raditi nego spavaju!!!Smijeh

16 godina
neaktivan

Sutra Stern.de daje besplatno A-squared Anti-Malware 4.5

http://www.stern.de/digital/adventskalender-sternde-verschenkt-software-1526074.html

16 godina
neaktivan

Ovaj program stvarno nalazi jako,jako puno gamadi-evo nasao mi je 10/15 trojanaca a ovih manjh stvari puno,puno!Prvo sam skenirao sa NOD32-4,MalwareBytesAM i SASProfessional ali ovaj je nasao toga hrpu sto znaci da ima strasnu detekciju iz prilozenog.

16 godina
neaktivan

Vidim da je izasla verzija A-Squared Anti-Malware 5.0-(imam 4.5 ovu sto je bila besplatana),e sad ako ju instaliram hoce li mi nadogradit na 5.0???I jel sada ta verzija kompaktibilna sa OS 64x????

17 godina
bruzi kaže...

Vidim da je izasla verzija A-Squared Anti-Malware 5.0-(imam 4.5 ovu sto je bila besplatana),e sad ako ju instaliram hoce li mi nadogradit na 5.0???I jel sada ta verzija kompaktibilna sa OS 64x????

Instaliraj 5.0 i ako imaš onu licencu kaj su davali, samo se ulogiraš na account dok če te program tražiti i prihvatit če ti onu licencu do 11. mjeseca. U potpunosti je kompatibilan sa x64 i Windows 7.

We are nothing but the stones to pave the way...
15 godina
neaktivan
Ad4pt3r kaže...
bruzi kaže...

Instaliraj 5.0 i ako imaš onu licencu kaj su davali, samo se ulogiraš na account dok če te program tražiti i prihvatit če ti onu licencu do 11. mjeseca. U potpunosti je kompatibilan sa x64 i Windows 7.

licenca radi kod mene i na 5.0,pitam se koi AV da stavim ?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice