A-squared Anti-Malware 4.5 besplatno!
- poruka: 69
- |
- čitano: 22.023
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Meni danas 2 puta skida update tezak 50MB u razmaku od 4 sata.
Evo bas sad radi drugi,a nije upgrade..bar nije prvi bio.
Ne znam sta vuce toliko i to 2x.
Je li jos nekome?
Slika:
..i meni je sinoč skidao update težak 50 MB...malo sam se začudioa ali tako je bilo..
..i to je trajalo 20 min.......kad mi je spor internet tj brzina......
ali kod mene i dalje sve radi normalno....
Meni danas 2 puta skida update tezak 50MB u razmaku od 4 sata.
Evo bas sad radi drugi,a nije upgrade..bar nije prvi bio.
Ne znam sta vuce toliko i to 2x.
Je li jos nekome?
Slika:
..i meni je sinoč skidao update težak 50 MB...malo sam se začudioa ali tako je bilo..
..i to je trajalo 20 min.......kad mi je spor internet tj brzina......
ali kod mene i dalje sve radi normalno....
Nije meni spor net.Bilo je opterecenje servera vjerovatno.
Radi i kod mene sve normalno naravno,zasto ne.
Malopre donese cura od prijatelja neki USB,i znam da imaju virusa u racunalu(njemu ne smetaju ),nisam se bojao prikljucit nas voj laptop,a i zanima me brzina odziva,tj detkcija,kad odma odreagira a-squared sa 3 High Risk trojana.Pobrisao ih i vratio USB.Skeniram racunalo kasnije sa MBAM full scan i sa a-squared,sve 5.
Samo mi je krivo sto isti USB nisam prije brisanja skenirao posebno sa MBAM, a posebno sa A-Squared da vidim uporedne rezultate.
Bilo je dosta i Low detekcija.
To je točno što si napisao da je A-squared dobar u detekciji!!!!!
I ja sam ga malo testirao i jako se dobar pokazao!!!!!!
Tako da iza njega nemaju ostali skeneri gamadi što raditi nego spavaju!!!
Sutra Stern.de daje besplatno A-squared Anti-Malware 4.5
http://www.stern.de/digital/adventskalender-sternde-verschenkt-software-1526074.html
Ovaj program stvarno nalazi jako,jako puno gamadi-evo nasao mi je 10/15 trojanaca a ovih manjh stvari puno,puno!Prvo sam skenirao sa NOD32-4,MalwareBytesAM i SASProfessional ali ovaj je nasao toga hrpu sto znaci da ima strasnu detekciju iz prilozenog.
Vidim da je izasla verzija A-Squared Anti-Malware 5.0-(imam 4.5 ovu sto je bila besplatana),e sad ako ju instaliram hoce li mi nadogradit na 5.0???I jel sada ta verzija kompaktibilna sa OS 64x????
Vidim da je izasla verzija A-Squared Anti-Malware 5.0-(imam 4.5 ovu sto je bila besplatana),e sad ako ju instaliram hoce li mi nadogradit na 5.0???I jel sada ta verzija kompaktibilna sa OS 64x????
Instaliraj 5.0 i ako imaš onu licencu kaj su davali, samo se ulogiraš na account dok če te program tražiti i prihvatit če ti onu licencu do 11. mjeseca. U potpunosti je kompatibilan sa x64 i Windows 7.
Instaliraj 5.0 i ako imaš onu licencu kaj su davali, samo se ulogiraš na account dok če te program tražiti i prihvatit če ti onu licencu do 11. mjeseca. U potpunosti je kompatibilan sa x64 i Windows 7.
licenca radi kod mene i na 5.0,pitam se koi AV da stavim ?