Meni danas 2 puta skida update tezak 50MB u razmaku od 4 sata.
Evo bas sad radi drugi,a nije upgrade..bar nije prvi bio.
Ne znam sta vuce toliko
i to 2x.
Je li jos nekome?
Slika:
..i meni je sinoč skidao update težak 50 MB...malo sam se začudioa ali tako je bilo
..
..i to je trajalo 20 min....
...kad mi je spor internet tj brzina......
ali kod mene i dalje sve radi normalno....
Meni danas 2 puta skida update tezak 50MB u razmaku od 4 sata.
Evo bas sad radi drugi,a nije upgrade..bar nije prvi bio.
Ne znam sta vuce toliko
i to 2x.
Je li jos nekome?
Slika:
..i meni je sinoč skidao update težak 50 MB...malo sam se začudioa ali tako je bilo
..
..i to je trajalo 20 min....
...kad mi je spor internet tj brzina......
ali kod mene i dalje sve radi normalno....
Nije meni spor net.Bilo je opterecenje servera vjerovatno.
Radi i kod mene sve normalno naravno,zasto ne.
Malopre donese cura od prijatelja neki USB,i znam da imaju virusa u racunalu(njemu ne smetaju
),nisam se bojao prikljucit nas voj laptop,a i zanima me brzina odziva,tj detkcija,kad odma odreagira a-squared sa 3 High Risk trojana.Pobrisao ih i vratio USB.Skeniram racunalo kasnije sa MBAM full scan i sa a-squared,sve 5.
Samo mi je krivo sto isti USB nisam prije brisanja skenirao posebno sa MBAM, a posebno sa A-Squared da vidim uporedne rezultate.
Bilo je dosta i Low detekcija.
To je točno što si napisao da je A-squared dobar u detekciji!!!!!
I ja sam ga malo testirao i jako se dobar pokazao!!!!!!
Tako da iza njega nemaju ostali skeneri gamadi što raditi nego spavaju!!!
Sutra Stern.de daje besplatno A-squared Anti-Malware 4.5
http://www.stern.de/digital/adventskalender-sternde-verschenkt-software-1526074.html
Ovaj program stvarno nalazi jako,jako puno gamadi-evo nasao mi je 10/15 trojanaca a ovih manjh stvari puno,puno!Prvo sam skenirao sa NOD32-4,MalwareBytesAM i SASProfessional ali ovaj je nasao toga hrpu sto znaci da ima strasnu detekciju iz prilozenog.
Vidim da je izasla verzija A-Squared Anti-Malware 5.0-(imam 4.5 ovu sto je bila besplatana),e sad ako ju instaliram hoce li mi nadogradit na 5.0???I jel sada ta verzija kompaktibilna sa OS 64x????
Vidim da je izasla verzija A-Squared Anti-Malware 5.0-(imam 4.5 ovu sto je bila besplatana),e sad ako ju instaliram hoce li mi nadogradit na 5.0???I jel sada ta verzija kompaktibilna sa OS 64x????
Instaliraj 5.0 i ako imaš onu licencu kaj su davali, samo se ulogiraš na account dok če te program tražiti i prihvatit če ti onu licencu do 11. mjeseca. U potpunosti je kompatibilan sa x64 i Windows 7.
Instaliraj 5.0 i ako imaš onu licencu kaj su davali, samo se ulogiraš na account dok če te program tražiti i prihvatit če ti onu licencu do 11. mjeseca. U potpunosti je kompatibilan sa x64 i Windows 7.
licenca radi kod mene i na 5.0,pitam se koi AV da stavim ?