Najbolji antivirus zaključana tema

poruka: 773
|
čitano: 235.981
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Najbolji antivirus

Da se vratim na Topic...

Po prvi puta sam instalirao Hitmana i Hijacka i evo što su pronašli... pogleč slikice!

Hitman mi je jasan ali Hijack mi i nije tolko...kaj sad ja tu trebam napraviti?

Vidim da je našao 5 Avirinih procesa i nisam lud da mu kažem da nekaj drlja po njoj!

Također je pronašao Clear Cloud DNS adrese...ni po njima nema on kaj prčkat!

Ostale stvari valjda može,ne znam...bojim se da nekaj ne sprčka pa ću ga ignorirat!

Ajmo neki Hijack stručnjak da mi kaže šta on to nađe,zašto i kako radi!

THNX!!!

17 godina
neaktivan
RE: Najbolji antivirus
andi.cro kaže...

Da se vratim na Topic...

Po prvi puta sam instalirao Hitmana i Hijacka i evo što su pronašli... pogleč slikice!

Vidim da je našao 5 Avirinih procesa i nisam lud da mu kažem da nekaj drlja po njoj!

Ostale stvari valjda može,ne znam...bojim se da nekaj ne sprčka pa ću ga ignorirat!

THNX!!!

Napraviš upload log filea na ovu stranicu i on ti pokaže da li je što zaraženo ili nije.

''...nisam možda siguran što me uistinu zanima, ali sam posve siguran što me ne zanima.''
16 godina
neaktivan
Najbolji antivirus

pa stavi cijeli log od hijackthisa
uostalom tu se ne vidi ništa čudno

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.9.2010 14:48 (seneka).
15 godina
andi.cro kaže...

Da se vratim na Topic...

THNX!!!

HiJackThis nije antivirus/antispyware alat, već stvara report stanja registryja i postavki Windowsa koji nam može pomoći u pronalaženju spywara, malwarea i ostalih neželjenih programa. On ne stvara razliku između dobrih i loših postavki. Pri analiziranju loga iz HJT-a koristim ovu stranicu i razne tutorijale na netu.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.9.2010 14:52 (deadman).
15 godina
logic kaže...

Moras svoje iskustvo i misljlenje poslati na PM pa ako se smiluje, odobri,svidi mu se, Ne napdas nejgov omisljeni Av, sve zvjezde se poklope, nije mamuran i otreso ga to jutro onda ti se smiluje i odobri ti da  to mozes postati na forum a da ti ne kazes da si ovakav ili onakav, da lazes, nemas pojma i ostale epitete iz bogatog vokabulara.

Ha,ha,ha...i Karakterni i ja smo ti dali "Thumb UP" ;)

Jedan od nas očito nije shvatio protiv koga je išao tvoj komentar :)...može odgovor? 

15 godina
protjeran

komentar je išao, kako ti to kažeš "protiv" sikete

btw, što je smiješno?

Let Justice Be Done, Though the Heavens Fall
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.9.2010 15:02 (karakteran).
17 godina
neaktivan
andi.cro kaže...

Jedan od nas očito nije shvatio protiv koga je išao tvoj komentar...?

protiv zdravog razuma

shameless Comodo evangelist
15 godina
Najbolji antivirus

Pa čudno je to šta je detektirao 5 Avirinih servisa tj, 4+1 i DNS adrese od ClearClouda!?!

A Hitman pro je našao "0" problema tj.zaraza!

17 godina
neaktivan
andi.cro kaže...
logic kaže...

Moras svoje iskustvo i misljlenje poslati na PM pa ako se smiluje, odobri,svidi mu se, Ne napdas nejgov omisljeni Av, sve zvjezde se poklope, nije mamuran i otreso ga to jutro onda ti se smiluje i odobri ti da  to mozes postati na forum a da ti ne kazes da si ovakav ili onakav, da lazes, nemas pojma i ostale epitete iz bogatog vokabulara.

Ha,ha,ha...i Karakterni i ja smo ti dali "Thumb UP" ;)

Jedan od nas očito nije shvatio protiv koga je išao tvoj komentar :)...može odgovor? 

Znaju se oni koji ovdje ljude okarakterisu kao lazove na osnovu nicega.

:)
15 godina
andi.cro kaže...

Pa čudno je to šta je detektirao 5 Avirinih servisa tj, 4+1 i DNS adrese od ClearClouda!?!

Ponavljam, HiJackThis ne zna razliku između dobrih i loših programa/servisa/postavki. Tvoj komp je vjerojatno sasvim u redu.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
15 godina
karakteran kaže...

komentar je išao, kako ti to kažeš "protiv", sikete

btw, što je smiješno?

Ma pusti sad to...pere me neki "happy mod" ;),bit će do vremena! 

16 godina
neaktivan
andi.cro kaže...

pa imaš aviru premium ili security suite
napravi  do a system scan and save a log file,pa ga kopiraj i zalijepi ovdje ili na onu stranicu

15 godina
deadman kaže...
andi.cro kaže...

Ponavljam, HiJackThis ne zna razliku između dobrih i loših programa/servisa/postavki. Tvoj komp je vjerojatno sasvim u redu.

A kaj bi to on onda FIX-ao? Nedam ja njemu niš da mi fixa po kompu!!!

THNX.

15 godina
andi.cro kaže...
deadman kaže...
andi.cro kaže...

A kaj bi to on onda FIX-ao? Nedam ja njemu niš da mi fixa po kompu!!!

THNX.

Ne trebaš ništa popravljati, ove stavke su ti u redu.

15 godina
protjeran
xnight_hunterx kaže...

avg

nod 32

ili avast

koji da instaliram???

nod32

16 godina
keyboard kaže...
xnight_hunterx kaže...

avg

nod 32

ili avast

koji da instaliram???

nod32

ma kakav nod32 avg je zakon {#emotions_dlg.tongue-out}  (just kidding, avast naravno)

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
15 godina
seneka kaže...
andi.cro kaže...

pa imaš aviru premium ili security suite
napravi  do a system scan and save a log file,pa ga kopiraj i zalijepi ovdje ili na onu stranicu

Evo,sve čisto... 

Avira Premium Security Suite + ClearCloud DNS rade svoj posao jako dobro ;)

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.9.2010 15:55 (andi.cro).
15 godina
andi.cro kaže...

Evo,sve čisto...

Avira Premium Security Suite + ClearCloud DNS rade svoj posao jako dobro ;)

Jesu to friško instalirani Windowsi? S obzirom na to da imaš samo oko 32500 fajlova.

17 godina
deadman kaže...

Jesu to friško instalirani Windowsi? S obzirom na to da imaš samo oko 32500 fajlova.

Mislim da ti fali jos jedna nula Belji se

Muškarci od svojeg donjeg rublja i od žena žele isto: malo podrške i malo slobode.
15 godina
djigibao kaže...
deadman kaže...

Da, my bed, ali kod HJT-a isto tako ima vrlo malo zabilježenih postavki.  Neodlučan

15 godina
deadman kaže...
djigibao kaže...
deadman kaže...

Da, my bed, ali kod HJT-a isto tako ima vrlo malo zabilježenih postavki. Neodlučan

Ne nisu friški ali ih držim fit ;)

Evo napravio sam još scann sa Malwarebytesom i pronašo je jedan "false" jer sam ja diseblao upozorenje o isključenim updejtima!

15 godina
Komp ti je i više nego fit. Još nikad nisam vidio Windowse koji nakon skeniranja HiJackThis-om imaju rezultat bez potrebe za scrolanjem. :)
15 godina
neaktivan

uh, evo i mene opet.

pa karakterni stvarno, ne može se čovjek malo nasmijat, a da se odmah nekako drukčije ne shvati. znao sam ja da torrentova misao dana neće proći,a ona je glasila da se možemo malo i zezati, dok čekamo rezuktate kojekakvih testiranja.

a meni koji imam aviru, mislim, skinuo sam je radi ikonice, da je vidim na mom 1920X1080 monitoru,  i po meni sasvim lijepo izgleda.

i sad upotrebljaat teške riječi da sam ja nešto perfidno htio reći. nisam, samo sam pitao što fali aviri. dobra je ona, jel da. mislim, nemojmo gledat sada formu, pardon ikonicu, gledajmo ipak sadržaj. a sad jel bolja ona ili avast. pa tu su negdje, osim što avast ima ljepšu ikonicuSramim se

15 godina
protjeran
mikica1 kaže...

uh, evo i mene opet.

pa karakterni stvarno, ne može se čovjek malo nasmijat, a da se odmah nekako drukčije ne shvati. znao sam ja da torrentova misao dana neće proći,a ona je glasila da se možemo malo i zezati, dok čekamo rezuktate kojekakvih testiranja.

a meni koji imam aviru, mislim, skinuo sam je radi ikonice, da je vidim na mom 1920X1080 monitoru,  i po meni sasvim lijepo izgleda.

i sad upotrebljaat teške riječi da sam ja nešto perfidno htio reći. nisam, samo sam pitao što fali aviri. dobra je ona, jel da. mislim, nemojmo gledat sada formu, pardon ikonicu, gledajmo ipak sadržaj. a sad jel bolja ona ili avast. pa tu su negdje, osim što avast ima ljepšu ikonicuSramim se

krenimo redom:

1. ne znam o kakvim teškim riječima govoriš? istina poštenog čovjeka ne boli.

2. zaista imam namjeru napustiti ovaj topic i ovu nezdravu atmosferu poticanu od nekolicine forumaša, ali me uvijek netko prozove onako baš bezveze pa sam prinuđen replicirat iako ne želim. ako mi nešto zafali u vezi laptopa ili windowsa obratit ću se logicu, torenteu, deadmanu, sum-u i blackfootu. to su po meni najjači igrači na forumu uopće, bar iz mog iskustva i ne ismijavaju me ili vrijeđaju, pardon "krivo shvaćaju", nego kažu rješenje i to je sve.

3.  Ako ćeš odabrati Aviru, stavi i WOT na browser jer, kako sam već naveo, nema web guard u besplatnoj verziji (kao Avast 5). citat deadman, stranica prije.

lijep pozdrav

15 godina
neaktivan

ajojo, ajoj, zaboravi, ne shvaćaš šalu......pusti, krenulo bi u duboko, at o ne želim. ima ovdje i šaljvih ljudi, pa ćus njima. nastaviti.

da me pratiš, onda bi vidio da ja predlažem aviru  i wot u svakom pogledu. ali to sad nije ni bitno.

i nije dobro izdavajati neke ljude, jer ima ovdje i drugih ljudi koji su željni pomoći.

no, eto, zato jer sam rekao što fali aviri, ti si se naljutio. a da si esteta, jesi, jer ti je bitna i ta komponenta, a ja to cijenim. meni to i nije nešto, meni je kišobran sasvim fin

17 godina
Najbolji antivirus

Pa braco mila, nemojte da opet bude svinjarija pa da nam opet lockaju temu!

Cool

Peace

Muškarci od svojeg donjeg rublja i od žena žele isto: malo podrške i malo slobode.
15 godina
neaktivan

nego , mene zanima threatfire. ne mogu više se snaći, sad u tri teme odgovarate. eh, kad bi se mogli dogovoriti, pa da na jednu otvaramo, ili da ove sve lockamo, i otvorimo jednu novuOsmijeh

17 godina
Najbolji antivirus

evo ja ga stavio na level 4 od mogucih 5 i jos nista ne pita.

ne cuje se i ne vidi.

a ljudi moji kad bude neki bihejver valjda ce se javit.

do sada zakljucak...ovaj spyshelter je pitao sve moguce na pc-u i miruje zadnjih dana,ali nema te sitnice na koju ne trzne.

nije to anikeylogger,pa to je i winpatrol i ovaj tritfajer u jednom :))

svaka mu cast.

hips do jaja sto se tice rama i registrija.

spy rulz lool

Avanti o popolo, alla riscossa Bandiera rossa, bandiera rossa Avanti o popolo, alla riscossa Bandiera rossa trionferà.
16 godina
neaktivan
logic kaže...
Znaju se oni koji ovdje ljude okarakterisu kao lazove na osnovu nicega.

Mikica je BIO okarakteriziran lažovom jer je to sa svoja dva posta zaslužio i sam priznao da je u krivu, što je nekima ovdje nepoznat pojam.

A ti ne širi neistine jer si se i sam poslije uhvatio u neistini.

Objasnio sam zbog čega sam tako nastupio i ispričao se. To što ti to ignoriraš nije moj problem.

BTW, što ima loše u mom komentaru da se član foruma vratio nakon dugo vremena? 

Možda emoticon? Pa fakat sam iznenađen jer sam mislio da se zagubio....

ZIG ZAG
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.9.2010 17:22 (siketa).
15 godina
protjeran
siketa ne pravi se ....

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice