Najbolji antivirus zaključana tema

poruka: 773
|
čitano: 236.218
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
RE: avg i točka

U čemu je AVG najbolji?http://www.bug.hr/d.tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-undecided.gifhttp://www.bug.hr/d.tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-surprised.gif

Ja koristim trial i freeware uvijek i probao sam do sada skoro sva AV rješenja u zadnjih 6 godina otkad koristim PC.

Sve verzije AVG dosad ova zadnja je system bloat i nedovršena ili smanjenih mogućnosti skeniranja prema onoj otprije 2-3 god unazad kad je AVG bio pojam i svatko ga moro probat

OT

Sam koristim Panda Cloud free bezdaljnjega štedi resurse, brz je, detektira učinkovito koliko ja mogu razlučiti kao prosječan user.

btw nemam baš naviku ići na svakakve stranice pa stoga niti nemam baš previše kontakata sa štetočinama

sweet pandemonium
16 godina
stoncin3 kaže...

U čemu je AVG najbolji?http://www.bug.hr/d.tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-undecided.gifhttp://www.bug.hr/d.tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-surprised.gif

Ja koristim trial i freeware uvijek i probao sam do sada skoro sva AV rješenja u zadnjih 6 godina otkad koristim PC.

Sve verzije AVG dosad ova zadnja je system bloat i nedovršena ili smanjenih mogućnosti skeniranja prema onoj otprije 2-3 god unazad kad je AVG bio pojam i svatko ga moro probat

OT

Sam koristim Panda Cloud free bezdaljnjega štedi resurse, brz je, detektira učinkovito koliko ja mogu razlučiti kao prosječan user.

btw nemam baš naviku ići na svakakve stranice pa stoga niti nemam baš previše kontakata sa štetočinama

ma pusti ga, svi znamo da je avg smeče, a taj perodigitron je još jedan od onih što samo spammaju, i ne treba im dugo da zarade crni karton

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
16 godina
neaktivan
RE: Najbolji antivirus
zoooomm kaže...

Avast je odlican + Malwarebytes i Spybot i nema problemaNamigiva

Hmmm.....odi na malwaredomainlist i pokreni par svježih primjeraka malwarea.....pa ćeš vidjet kak će ti se problemi brzo pojavit!

ZIG ZAG
16 godina
neaktivan
stoncin3 kaže...

Hmmm...onda ti je dovoljan i AVG....Šutim

ZIG ZAG
15 godina
siketa kaže...
zoooomm kaže...

Avast je odlican + Malwarebytes i Spybot i nema problemaNamigiva

Hmmm.....odi na malwaredomainlist i pokreni par svježih primjeraka malwarea.....pa ćeš vidjet kak će ti se problemi brzo pojavit!

Tako je, fali mu firewall, a Spybot je, u najmanju ruku, beskoristan.

OT: Promijenite naslov poruka!!!

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
15 godina
neaktivan
Najbolji antivirus

hmm..ja imam windows seven i koristim

Microsoft Security Essentials i jako samo zadovoljan..i usput super je..!!

Microsoft Security Essentials.! Microsoft Security Essentials.!
15 godina
neaktivan
Najbolji antivirus

Nod 32 definitivno...brani od svega i svacega...imao sam prije AVG al nod je bolji 100 puta, i nije istina da nod ima problema s kljucevima to se vrlo lako da rijesit :D

15 godina
Chaos98 kaže...

Nod 32 definitivno...brani od svega i svacega...imao sam prije AVG al nod je bolji 100 puta, i nije istina da nod ima problema s kljucevima to se vrlo lako da rijesit :D

Samo što takav AV radi update sa nekih desetih servera, a zapravo ti se skida keylogger. Namigiva

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.8.2010 18:34 (deadman).
16 godina
neaktivan
Chaos98 kaže...

Nod 32 definitivno...brani od svega i svacega...

I tebi predlažem posjet dokt...pardon, navedenoj stranici da se uvjeriš kako te brani od svega i svačega. Namigiva

EDIT:Ljudi, dajte se okanite izjava tipa....savršen je, brani od svega,nema problema ako se koristi ovo.....

Shvaćam da su to vaši subjektivni doživljaji, ali objektivno i realno je da niti jedan program ovog tipa ne pruža 100% zaštitu i sigurnost.

Sve se može probiti (da, čak i CIS-a Belji se).

Sukus svih ovih rasprava je da koristite višeslojnu zaštitu u vidu kombinacije programa AV+FW s HIPS-om i eventualno neki sandbox/virtualizaciju ili sve to unutar nekog suitea (bez obzira bilo besplatno ili komercijalno). E tek onda ste možda blizu nekakvih 99,99%....

Nije loše uključiti i isprobati koji od slijedećih DNS-ova:Sunbelt ClearCloud DNS, Norton DNS (ova dva imaju free zaštitu i od malware blacklist siteova), OpenDNS, Comodo DNS....

Glava je važna, ali ne i najbolja zaštita kao što neki kažu....razmislite koliko se stvari može dogoditi da i ne znate za njih (redirekcije, phishing, botnetovi, drive-by downloadi,...).

ZIG ZAG
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.8.2010 19:08 (siketa).
15 godina
siketa kaže...
Ljudi, dajte se okanite izjava tipa....savršen je, brani od svega,nema problema ako se koristi ovo.....

Shvaćam da su to vaši subjektivni doživljaji, ali objektivno i realno je da niti jedan program ovog tipa ne pruža 100% zaštitu i sigurnost.

Sve se može probiti (da, čak i CIS-a Belji se).

U potpunosti se slažem s tobom. Netko napiše jednu rečenicu tipa _____ je najbolji AV. Šta ste s time rekli? Apsolutno ništa.

Obrazložite što vam se kod njega sviđa, odnosno ne sviđa, koje opcije sadrži, koje opcije je poželjno promijeniti za bolju i kvalitetniju zaštitu i sl. da drugi koji pročitaju vaš post mogu prema izrečenom odlučiti koji AV će staviti.

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.8.2010 19:24 (deadman).
16 godina
neaktivan

Ekipa,

primjetio sam da vrlo malo ljudi priča o rješenjima kineskih tvrtki.....

Znam, i ja sam sumnjičav prema njima zbog političke pozadine, špijuniranja i slično, ali za oko su mi zapela dva rješenja koja se ne čine loša.

Dapače, koliko sam imao priliku proučiti mislim da su po kvaliteti zaštite blizu ostalih razglašenijih proizvoda.

Jedno je komercijalno rješenje i plaća se jednokratna (lifetime) licenca.....Twister Anti-TrojanVirus (http://www.filseclab.com/eng/products/twister.htm)

Review:

Drugo rješenje je besplatno...Rising Antivirus Free (http://www.freerav.com)

Review:

Što mislite o ovome?

ZIG ZAG
15 godina
neaktivan
siketa kaže...

Ekipa,

primjetio sam da vrlo malo ljudi priča o rješenjima kineskih tvrtki.....

Znam, i ja sam sumnjičav prema njima zbog političke pozadine, špijuniranja i slično, ali za oko su mi zapela dva rješenja koja se ne čine loša.

Dapače, koliko sam imao priliku proučiti mislim da su po kvaliteti zaštite blizu ostalih razglašenijih proizvoda.

Jedno je komercijalno rješenje i plaća se jednokratna (lifetime) licenca.....Twister Anti-TrojanVirus (http://www.filseclab.com/eng/products/twister.htm)

Review:

Drugo rješenje je besplatno...Rising Antivirus Free (http://www.freerav.com)

Review:

Što mislite o ovome?

a još k tome to ti je free verzija..sumnjam da je dobar..

16 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Zašto misliš da, ako je nešto free, ne valja? Imaš li koji argument za svoju tvrdnju ili si ovo "ispalio" tek tako?

ZIG ZAG
15 godina
neaktivan
siketa kaže...
Tommy_123 kaže...

Zašto misliš da, ako je nešto free, ne valja? Imaš li koji argument za svoju tvrdnju ili si ovo "ispalio" tek tako?

ispalio..pa jel si ga isprobao?

16 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Par dana na virtualki.....dosta dobra detekcija po definicijama, a ima i behavior blocker/HIPS za ono što propusti AV modul.

Malo da srede sučelje i pop-up prozore s obavijestima (smanjiti i filtrirati količinu informacija) i još pokoju mušicu, bit će u rangu velikih igrača.

ZIG ZAG
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.8.2010 21:02 (siketa).
15 godina
neaktivan
siketa kaže...
Tommy_123 kaže...

Par dana na virtualki.....dosta dobra detekcija po definicijama, a ima i behavior blocker/HIPS za ono što propusti AV modul.

Malo da srede sučelje i pop-up prozore s obavijestima (smanjiti i filtrirati količinu informacija) i još pokoju mušicu, bit će u rangu velikih igrača.

hmm..ja imam microsoftov i zadovoljan sam..nemam problema s njime...ugodno sam iznenađen njime..

16 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

hmm..ja imam microsoftov i zadovoljan sam..nemam problema s njime...ugodno sam iznenađen njime..

Sve je to ok, ali danas imati čistokrvni AV bez dodatnih mogućnosti zaštite (modula) nije baš preporučljivo na duže staze.

ZIG ZAG
16 godina
neaktivan
siketa kaže...
Tommy_123 kaže...

Sve je to ok, ali danas imati čistokrvni AV bez dodatnih mogućnosti zaštite (modula) nije baš preporučljivo na duže staze.

ja bi se rađe držao provjerenih i renomiranih besplatnih klasičnih av-a, nego experimentirao s tim "kinezima"..za sad

15 godina
neaktivan
siketa kaže...
Tommy_123 kaže...

dobro..onda koji bi mi perporuco AV..za kommp?

tvoja osobna preporuka?

16 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...
siketa kaže...

tvoja osobna preporuka?

mogu ja?
 avira + clam + wot , ili comodo internet security ako hoćeš višeslojnu zaštitu,sve u jednom
to su free varijante

edit: Smijeh  @kizmar s kojim dijelom se ti ne slažeš?

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.8.2010 22:57 (seneka).
17 godina
protjeran
siketa kaže...
stoncin3 kaže...

Hmmm...onda ti je dovoljan i AVG....Šutim

Iako mislim da je AVG još uvjek dobar nekako mi se ne isplati imat samo njega pored svih drugih AVhttp://www.bug.hr/d.tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-tongue-out.gif

Avira 10 Personal sam probo, AVG zadnju verziju nis još niti kanim, prije ili kasnije ću switch sa ove Pande Cloud free na neki sigurniji jer ipak je cloud tech. još u experimentalnoj fazi i u zametku

Mislim da je ipak bolje malo isprobavati nego se oslanjati na staru slavuNamigiva

sweet pandemonium
16 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

tvoja osobna preporuka?

Combo: Avast Free+Online Armor Free (ili PC Tools Threatfire)

Suite: Comodo Internet Security

ZIG ZAG
16 godina
neaktivan
Najbolji antivirus

Evo i ja nakon malo testanja AV-ova (AVG,Avast, KAspersky, McAfee,Avira) donio sam odluku koji mi AV najbolje odgovara.

AVG (Free) - dobra detekcija (kao Avast), ali me zivcira ona reklama za nadogradnju na IS. Sucelje je OK(moze biti i bolje).

Avast (Free) - dobra detekcija (pronasao 2 Trojana koji AVG nije). Zivcira me onaj Boot-time scan (vjerojatno sam ga ostavio non-stop upaljenim pa mi je komp skoro stalno imo taj boot scan).

Kaspersky (2011 AV, IS, PURE trials) - s PURE-om sam napokon dobio ono sto sam trazio, al me zivcira ono da svaki program prije starta skena... IS i AV su OK (jest da svi trose RAm, al j****a malo RAM-a znaci puno zauzetih reursa).

McAfee (2011 IS)  -  imo sam ga prije ( prije 5 god.), nakon povratka na stare staze sam shvatio da ima puno bugova (nespretan za svaki dan, dobar za povremenu uporabu)

Avira (Free,Premium, Security Suite) - nakon upgrade-a na Premium prestale su zivcirati reklame , te sam neki dan upgrade-ao na SS (i kupio 2 godisnju licencu). Najbolji SS ikad (+ Dobar Parental Control buduci da na kompu imam sisztericin acc koji pokusava hakan, sad joj to nece ic)...........

KONACNA ODLUKA: Avira SS

Moj XFire je: markoidzan MSN: marko.idzan@windowslive.com GMail: midzan21@gmail.com AOL: midzan21@aol.com
15 godina
neaktivan
Najbolji antivirus

Evo vam rezultata 2010 http://www.antivirusware.com/Viče

16 godina
neaktivan
KaBOOM kaže...

ovaj žuti štit (stari logo) od symanteca u address baru i  ne baš najbolji rejting stranice nisu uvjerljivi po pitanju neovisnog ocjenjivanjaIzlanuo se

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.8.2010 22:54 (seneka).
16 godina
neaktivan
KaBOOM kaže...

Ovdje, a i drugdje, su najmjerodavniji rezultati AV-Comparativesa i Virus Bulletina.

http://www.av-comparatives.org/

http://www.virusbtn.com/index

ZIG ZAG
15 godina
protjeran
Najbolji antivirus

meni je najbolji antivirus eset smart security4 od kad imam windows7 brz ima firewall nekako mi se čini da je najbolji.

probao sam i AVG avast ali nije ni blizu ess 4.

16 godina
neaktivan
Najbolji antivirus

avg

nod 32

ili avast

koji da instaliram???

17 godina
neaktivan
xnight_hunterx kaže...

avg

nod 32

ili avast

koji da instaliram???

Avast.                  

''...nisam možda siguran što me uistinu zanima, ali sam posve siguran što me ne zanima.''
15 godina
neaktivan
xnight_hunterx kaže...

avg

nod 32

ili avast

koji da instaliram???

Avast.

mašić
Nova poruka
E-mail: