Najbolji antivirus zaključana tema

poruka: 773
|
čitano: 222.563
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Najbolji antivirus

dosta za danas kopanja po netu.

prateci tko-sto-koliko o vipre premiumu govori i testira.. ovo rjesenje je bolesno dobro i pouzdano.

hmm  a da ne spominjemo razliku izmedju 40 i 60 $.

Avanti o popolo, alla riscossa Bandiera rossa, bandiera rossa Avanti o popolo, alla riscossa Bandiera rossa trionferà.
15 godina
RE: Najbolji antivirus
torrente kaže...

dosta za danas kopanja po netu.

prateci tko-sto-koliko o vipre premiumu govori i testira.. ovo rjesenje je bolesno dobro i pouzdano.

hmm  a da ne spominjemo razliku izmedju 40 i 60 $.

O kojem to bolesno dobrom rješenju govoriš? O Vipre Premiumu? 

Več je kasno pa slabije kontam,tko to što govori o Vipre ako uopče na to misliš? Izlanuo se

16 godina
protjeran
Najbolji antivirus

Evo ja nedavno prešao na neku alternativnu soluciju po pitanju sigurnosti windowsa.

Stavio sam PC Tools SD with AV sa Google Packa dakle onaj free program

i dobio sam 6 mjeseci gratis korištenja našao sam ovdje negdje na forumu link nez sad tko ga je postao

na Webroot Spy Sweepera 2011.

Oba nekad slavna top antispajvera. Sad nez koliko je pouzdan ovaj antivirus engine od Pc Toolsa?Bogataš

Sve u svemu brzine su rapidno napredovale, Full Scan je trajao 15 minuta (disk od 640GB zauzeća 60%)

Detekcija je na zavidnom nivou, našao je brdo cookies i adware (Pc Tools)

ovaj Spy Sweeper isto tako nakon njega još cookies-zato jer se čuvam smeća sa interneta.

Javim još

trash bin can:S
15 godina
neaktivan
deadman kaže...

Uz njega jedino možeš staviti WOT jer CIS nema black listu stranica.

Hmmm.....nema? A što je onda Comodo DNS (Secure DNS)?

Istina, još nije na razini ClearClouda ili Nortona, ali s vremenom će se vjerojatno poboljšati.

http://www.comodo.com/secure-dns/

ZIG ZAG
15 godina
odjavljen
stoncin3 kaže...

Evo ja nedavno prešao na neku alternativnu soluciju po pitanju sigurnosti windowsa.

Stavio sam PC Tools SD with AV sa Google Packa dakle onaj free program

i dobio sam 6 mjeseci gratis korištenja našao sam ovdje negdje na forumu link nez sad tko ga je postao

na Webroot Spy Sweepera 2011.

Oba nekad slavna top antispajvera. Sad nez koliko je pouzdan ovaj antivirus engine od Pc Toolsa?Bogataš

Sve u svemu brzine su rapidno napredovale, Full Scan je trajao 15 minuta (disk od 640GB zauzeća 60%)

Detekcija je na zavidnom nivou, našao je brdo cookies i adware (Pc Tools)

ovaj Spy Sweeper isto tako nakon njega još cookies-zato jer se čuvam smeća sa interneta.

Javim još

Čini mi se da koristi virusbusterov (neka me netko ispravi ako nisam u pravu) engine. Sam možeš prosuditi kakav je prema tome kakav je virusbusterov proizvod.

16 godina
neaktivan
Najbolji antivirus

ccleaner mi je izbrisao sve logove/izvještaje od malwarebytesa,ajd to sam znao da će napraviti i nije bitno,ali izbrisao je i stavke iz karantene,odnosno onaj jedan adware koji je našla ona njihova shuriken heuristika..
to nije dobro,ne znam da li je to bug,ali za sad ne ću koristiti tu podršku za mbam..

16 godina
protjeran

Koji: registry ili onaj HDD clean scan?Neodlučan

16 godina
neaktivan
stoncin3 kaže...

Koji: registry ili onaj HDD clean scan?Neodlučan

obično čišćenje diska..
mbam nema puno lažno pozitivnih,ali opet nikad ne znaš
inače ccleaner ga prepoznaje,ali po defaultu nije čekiran,barem kod free verzije..
za razliku od winpatrola,a hdd clean pak briše njegov history iz kojeg se može napraviti restore stavki,isprobao kod instalacije updatea za flash..makar tu nisam siguran jer sam nešto prtljaoNeodlučan
odnosno ccleaner to briše sigurno,ali ja sam blokirao taj update,pa je zapela instalacija updatea,nakon restora u startup sve je išlo glatko
čisto kao informacija  da se obrati pozornost..

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.9.2010 18:35 (seneka).
16 godina
protjeran

Heh

weird?

Kažem za tako dobar skener!

Iznenađen

16 godina
neaktivan
stoncin3 kaže...

Heh

weird?

Kažem za tako dobar skener!

Iznenađen

ne znam,treba ga ostaviti nečekiranog,logovi se mogu obrisati ručno,a po karanteni nema šta prčkat ccleaner...

14 godina
protjeran
seneka kaže...

ccleaner mi je izbrisao sve logove/izvještaje od malwarebytesa,ajd to sam znao da će napraviti i nije bitno,ali izbrisao je i stavke iz karantene,odnosno onaj jedan adware koji je našla ona njihova shuriken heuristika..
to nije dobro,ne znam da li je to bug,ali za sad ne ću koristiti tu podršku za mbam..

Slažem se. U karanteni nisam imao ništa, ali mi je isto izbrisao sve logove ali i zanemarene stavke.

16 godina
protjeran
BlackFoot kaže...
seneka kaže...
 Slažem se. U karanteni nisam imao ništa, ali mi je isto izbrisao sve logove ali i zanemarene stavke.

Meni je izbrisao jednu stavku registryja jednom ili može biti više njih. Jedno je bilo sigurno Windowsi više nisu bili u redu.

Ne sjećam se mislim da je pomogao System Restore. Winzi su bili Vista Home premium.Viče

Tako da oprez prilikom čišćenja sa CCleaner programom!

Radije revidirati sve rezultate te provjeriti još jednom bar odokativno po osjećaju

koje se briše koje ne.

15 godina
odjavljen
Najbolji antivirus

Mislim da onda nije niti potrebno koristiti taj dodatak. Iako nemam iskustva s njim. Mislim da  nije tesko uci u MBAM. Meni je glary sasvim dovoljan, ostalo moze rucno.

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.9.2010 19:25 (kingmedo).
15 godina
Najbolji antivirus

Što se tiče GeSWall-a...javili su se prvi problemi :(

Nekoliko puta mi se Google Chrome rušio i nije se uspio osposobiti dok ga je GeSWall štitio !?!

Trebao sam ga izvaditi iz izolirane zone i tek tada se oporavio!

Primjetio sam također malo usporavanje u otvaranju stranica ali ništa značajno.

Bye,Bye GeSWall Mršti se

15 godina
neaktivan
deadman kaže...
win32 kaže...

Danas se CIS napokon updejtao na v5 sa v4.....sada napokon mogu malo pronjuskat da vidim sam sta ima novoga. Nesto ga je "zbunio" DTlite no sada je sve ok.....radi sve kako treba.

Inače je bolje da ga deinstaliraš u potpunosti i napraviš "clean install".

Naravno da bi trebalo biti bolje ako radis clean install, ali kako uskoro ide "format c" nemam volje za "prtljanje" pa neka sada gura ovako. Sve radi ok i bez greske....a i DTlite radi kako treba.

Za sada sam i prezadovoljan i za mene je program i dalje no. 1.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
16 godina
neaktivan
Najbolji antivirus

Danas sam malo prokontrolirao računala koja održavam i niti jedan virus nisam našao. Prvi put kada sam skenirao prije, otprilike, 7 mjeseci bilo je poprilično puno virusa. Kombinacija koja je korištena na tim računalima je Avira Free (dodatno podešena) + ThreatFire + WOT (dodatno podešen). Provjerio sam ih s MBAM-om, Hitmanom Pro i SASP-om te nisu ništa pronašli. Kompjuteri se inače preko ljeta koriste za pristup internetu, a zimi se skoro i ne koriste. Mogu reći da sam jako zadovoljan ovom kombinacijom zaštite.

''...nisam možda siguran što me uistinu zanima, ali sam posve siguran što me ne zanima.''
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.9.2010 21:00 (Razer_Copperhead).
14 godina
protjeran
Najbolji antivirus

evo nakon 2-3 mjeseca korištenja CIS-a sam se sjetio MBAM-a, rezultat na slici...

edit: slika

http://img828.imageshack.us/img828/2963/mbam.jpg

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.9.2010 21:43 (RaNzO).
15 godina
odjavljen
RaNzO kaže...

evo nakon 2-3 mjeseca korištenja CIS-a sam se sjetio MBAM-a, rezultat na slici...

<a target="_blank" href="http://c.imagehost.org/view/0451/mbam">

Uvjeren sam da ce ti i Seneka isto postati uz njegovu laganu kombinaciju. (Iako mu je MBAM pronašao nešto nedavno, naravno nije to nešto opasno).

...
15 godina
neaktivan
Najbolji antivirus

a el uredu samo metnuti comodo av, jer me vatrozid zadavi, a i neke net aplikacijen e radi uredu, pa ako je av dovoljan odnosno bolji od avire free, avasta free, avg-a, i toga, metnuo bi samo av?

Budući Microsoftov Bill Gates...ili Applov Steve Jobs!
17 godina
Avanti o popolo, alla riscossa Bandiera rossa, bandiera rossa Avanti o popolo, alla riscossa Bandiera rossa trionfer&amp;amp;#224;.
16 godina
neaktivan
stoncin3 kaže...

Meni je izbrisao jednu stavku registryja jednom ili može biti više njih. Jedno je bilo sigurno Windowsi više nisu bili u redu.

Ne sjećam se mislim da je pomogao System Restore. Winzi su bili Vista Home premium.Viče

Tako da oprez prilikom čišćenja sa CCleaner programom!

..da,kod čišćenja registra nisam imao problema,čak ne radim ni backup,ali dobro dođe nakon deinstalacije programa
ako nešto nađe selektivno/ciljano se obriše stavka od istog,ostalo odčekira,i to je to..

15 godina
odjavljen
Zvjerkan kaže...

a el uredu samo metnuti comodo av, jer me vatrozid zadavi, a i neke net aplikacijen e radi uredu, pa ako je av dovoljan odnosno bolji od avire free, avasta free, avg-a, i toga, metnuo bi samo av?

Nije u redu. AV komponenta je najslabija komponenta u Comodovom paketu, prema tome ako ne želiš HIPS zaštitu, stavi avast ili aviru free.

...
15 godina
neaktivan
kingmedo kaže...
Zvjerkan kaže...

Nije u redu. AV komponenta je najslabija komponenta u Comodovom paketu, prema tome ako ne želiš HIPS zaštitu, stavi avast ili aviru free.

U redu je jer se AV komponenta instalira zajedno s HIPS-om i sandboxom.

Kada se oni isključe (jedan ili oba), onda je najslabija komponenta. Namigiva

ZIG ZAG
15 godina
odjavljen
siketa kaže...
kingmedo kaže...
Zvjerkan kaže...

U redu je jer se AV komponenta instalira zajedno s HIPS-om i sandboxom.

Kada se oni isključe (jedan ili oba), onda je najslabija komponenta. Namigiva

No dobro, znaš na što sam mislio.

...
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.9.2010 10:39 (kingmedo).
15 godina
neaktivan

hahahahahahah, pa ja isprobavam cijelo vrijeme, nešto, nije meni sad do neznam 100 % zaštita pa da ne čečkam, metnem nešto pa gledam el ok

Budući Microsoftov Bill Gates...ili Applov Steve Jobs!
17 godina
najbolje nesto jednostavno za tebe...avast ,wot,pctools firewal...probaj tritfajer ako si shvatio cemu sluzi.eto jedna kombinacija za kucanice :)
Avanti o popolo, alla riscossa Bandiera rossa, bandiera rossa Avanti o popolo, alla riscossa Bandiera rossa trionfer&amp;amp;#224;.
15 godina
RaNzO kaže...

edit: slika

http://img828.imageshack.us/img828/2963/mbam.jpg

Isto bi bilo dobro da napraviš Full scan. Tako sam ja jednom napravio quick, pa onda full i u brzoj varijanti je bilo sve čisto, ali u temeljitom scanu je pronašao trojana.

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.9.2010 13:39 (Izzy).
14 godina
Full scan u pravilu nije potrebno raditi jer tih nekoliko mogućih virusa ne stvara apsolutno nikakve probleme. Najvažnije datoteke su sistemske, a te provjerava quick scan.
the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
16 godina
protjeran
Najbolji antivirus

Ima li itko novi Trend Micro?

Meni se svidio na prvi pogled!Poljubac Još da radi kako spada (kako natežu u reklamnom spotu na web-u)?

Inače je Cloud based sa auto apdejtom, quick scan čekira memoriju i registri u 20 sec.

Lijepo mu je sučelje, inače ostalo je crveno-bijelo i dalje sa sličnim opcijama. Nudi se u tri varijante, AV, IS i Total security.

Sad ostaje čekati da se dani lagano nakupe i onda full scan..Nevinašce

15 godina
neaktivan

pošto se tek upoznajem s avirom, zanima me kako staviti u bijelu listu false positive, da ne iskače stalno prozorčić.

a ono što mene zanima, jest threat fire, jel ga staviti na 4 ili na 5, deafult je na 3, i netko je ovdje spominjao da nije dobro, ili da nema svrhe stavljati threatfire u kombinaciji sa avirom. pa me sad znaima jel to stoji, obzirom da ipak, barem se meni čini da ako staviš threat fire da djeluje poput HIPS-a. znam da to nije pravi HIPS al zar to nije kad ga se stavi na defence 5.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice