Pozdrav svima!
Postoji velika vjerojatnost da kupim preko HT-a Galaxy S8+ jer ću svoju izvrsnu Xperiu Z3 dati kćerki koja je uništila svoj A5 2016.
Za početak imam par pitanja za one koji su kupovali S8+ preko HT-a:
- dali mobitel dolazi otključan na sve mreže?
- dali se pojavljuje HT-ov logo kad se mobitel uključi (radi kojeg sam flashao svoju Xperiu Z3 jer me to jako smeta).
- s obzirom da sa Samsungom nemam iskustva (još od izvrsnog preklopnog E700) interesira me dali postoji kakav program za fashanje Samsunga kao što je za Sony bio FlashTool?
Prijatelju ja ti imam S8+ od prvog dana i ne vidim problem zasto ga nebi uzeo jer to je uređaj ekstra klase i ne možeš pogriješiti jer su samo nijanse razlike od ovih flagshipova.. Zato nedaj se omesti od ovakvih sto pisu kamera je bolja od ovoga ili onoga.. S8+ je strojcina u svakom pogledu, i svi znamo da to nije DSLR nego mobitel. A tko to ne shvaca ne mora. Hvala
Slazem se da je u globalu mob strojcina, ali nije savrsen...osim kamere koja je meh jos bih dodao da mu je sistem otkljucavanja dosta iritantan.
Citac otiska prsta uopce ne racunam da ima jer je toliko lose pozicioniran da mi ne pada napamet koristiti ga, a prepoznavanje lica i "Iris Scanner" su daleko od savrsenog tako da nekada u brzini, u autu, na suncu ili ako imam suncane nikada ne znam hocu li iz prve otkljucati mob...ovo je forum i ja bih volio procitati neke cinjenice prije nego pljucnem 4500 Kn za mob...ovaj drugi puta sam ga kupio svjestan ovih nekoliko mana jer mi je u narednom periodu prioritet veci ekran i bolja baterija...steta da u tom "paketu" nisam dobio jos i kameru s kojom bi bio potpuno zadovoljan.
Ako nekome kamera nije prioritet S8 ce mu biti vrhunski mob.