dosao update
koji je vec kod VIP-a
dosao update
koji je vec kod VIP-a
Preko VIP-a
Dobio i ja oko 277mb updejt na Vip.
O cemu se radi u tome updejtu? Nigdje ne pise sta donosi novoga ili je opet nesto bezveze?
To je samo december patch.. ..promjena samo ispod haube...
I meni je dosao na s7 T-mobile upravo...
Ja na tcomu i kod mene nema nista,kako to?
Nadam se da ce 7.1.1 tokom 1mj
Koristi li netko zagg
http://www.zagg.com/us/en_us/invisibleshield/samsung-galaxy-s7-edge/original-samsung-galaxy-s7-edge
ili bodyguardz naljepnice za zastitu ekrana za edge?
http://www.bodyguardz.com/screenguardz-ultratough-screen-protector-for-samsung-galaxy-s7-edge.html
Na prijašnjim mobitelima koristio sam njihove naljepnice, kupovao sam ovisno o tome koja je bila povoljnija u datom trenutku, bio sam relativno zadovoljan, obje su znale izdrzati nekih godinu dana i onda su se počele na rubovima odljepljivati, na egdu će vjerojatno onda izdržati manje.
Ili preporuka neke druge?
kaljeno staklo - uzeo sam nillkin za s7 (ne edge). 7,5 usd ebay
Kolko vidim svi imaju problema jer je ekran zaobljen na rubu.
Za nillkin kažu da ima najmanje.
Ima u importanne centru shop sa maskama i za 50 kuna staklo ali ima ogroman 3mm ghost effect po rubu (staklo je ravno a ekran zaobljen).
Za prvu ruku ok, kad stigne nillkin stavit ću slike.
Čovjek vam i zalijepi džabe tako da je to veliki plus.
Za ova zaobljena stakla rekao je da ne preporučuje jer se odljepljuje u roku odmah.
Iako ima i ta.
Imam crnog iz os sam javi se na zippo28031 gmail
tak je i meni bilo pricekaj jos malo da se osusi i onda ga restartaj i sve ce ti se vratiti u normalnu
Koliko je pametno puniti Samsung S7 Edge putem bežičnog punjača i može li se uništiti baterija ako se recimo za vrijeme poziva nekoliko puta u danu prekine punjenje?
Znam da to nije baš najbolja praksa kod punjenja putem žice, ali što je sa bežičnim punjenjem?
Dobio sam nadogradnju, na Tele2 mreži sam.
Nisi dobio samo 1-2 updatea jer sam na istoj mreži i bilo ih je više.
Dobio sam nadogradnju, na Tele2 mreži sam.
jel donosi sta novo, bolje? nemam bas dobrih iskustava kada azuiram mobitel a sve radi kako treba
Probaj instalirati SystemPanel pa pogledaj tamo koristi li nešto cijelo vrijeme procesor a da ne bi trebalo (ženi neki dan Google Fit bez razloga poludio i cijelo vrijeme koristio 20 % procesora, a u battery stats pisalo da Android OS i Android System troše bateriju), Cool Tool bi ti isto mogao pomoći ili možda neki app za bateriju, npr. GSam.
Također sve najbolje.
Pozdrav, dajte mi recite koliko bi u servisu kostala izmjena tipke power za s7. Malo mi je nekako cudna odjednom ne klika kao prije, a sumnjam da bi to pod garanciju ulazilo.
Zasto ne bi islo pod.garnciju ako je neispravno ?
Sretna nova 2017 svima.
s7 dual sim verzija da li je to za azijsko tržište ili je napravljena i za naše tržište, jer sam vidio na njuški te verzije....
Ima li netko problema sa samsung cloudom, konkretno sa backupom podataka na samsung cloud:
Ja kada pokusam napraviti back up my data izbaci mi poruku backup failed server error, pa jeli jos kome tako ili samo meni
Moj mob je kupljen u Vipu kao slobodan uredaj, tele2 kartica je trenutno unutra i nisam dobio od 11. mjeseca nikakav update. Neznam kaj blokira update, mozda tele2?