Clear cache i data i fac reset ali iz download moda? Mislim da je to bolje..drzte fige..stavljam francuza veceras..nadam se da nece knozx okinut mada nebi smijelo posto je ofisl..neda mi se cekat telce da daju update

Clear cache i data i fac reset ali iz download moda? Mislim da je to bolje..drzte fige..stavljam francuza veceras..nadam se da nece knozx okinut mada nebi smijelo posto je ofisl..neda mi se cekat telce da daju update
Neće ti niš KNOX okinut, samo flešaj..
Opusteno. Nece mu nista biti samo sto ces ti biti odusevljen ;)
Na sir.
Pa imas upustvo na sammobile. Pretpostavljam da odatle skidas...
Napravio sam i wipe Cache i factory reset i opet baterija u banani. Bila je bolja na loliju.. Ovdje mi Android zdere oko 23% baterije a na lolipop je bilo oko 3%.
Da ovaj package disabler ne zafrkava mozda?
Ne znam sta da radim..
Vidio sam da je netko tu postao da ima oko 5 sati SOT, a meni je sad i 3 iluzija..
Ja sam također stavio MM (T-Comov), napravio prvo factory reset iz postavki, zatim još jednom iz recovery moda (wipe cache i sve što već ide) i mobitel jednostavno trza, jučer mi se čak jednom i restartao dok sam surfao.
Sad ide francuz gore pa ćemo vidjet hoće to popravit stvar.
Ima noviji build ali ima i bloat koji ga mozda usporava
Zato i jest noviji. Na stock dodali bloat
I ja sam stavio t-mobile , za sada sam skeptican malo. Mobitel je brzi nakon restarta i malo gasenja sa package disablerom ali mi se znao dosta zagrijat kod veceg surfanja i malo zna kašljucat no vidjet cu nakon par dana hoce li se stabilizirati. Ne kazem da je loše, no vjerujem da moze i bolje.
Moji bitniji dojmovi MM nakon par dana...
Otisak prsta radi brže
Fluidnije radi
Kamera ima opciju više ali ionak ne koristim te PRO opcije
Ne gnjavi više dok gasim mobilni internet sa pod-pitanjima
Internet browser je sad 4.0 i podržava ad block
Za bateriju je možda još prerano ali trenutno sam na 47% , mob je upaljen 1d 12h (po noći ga ne punim nego je na airplane mode) a SOT je za sad 2h 20m.... Po ovom bi trebal imati +4h SOT ?
Minusi:
Dok fotkam ponekad mi je slika malo čudno grainy na displayu u tamnijim uvjetima (slike su ok) - isto kao i na Lollip.
Imenik > favoriti su dobili veće i ružnije ikone
Kod samog poziva slika kontakta je u maalom kružiću sad i slušalica za poklopit nije crvena nego žuta ?!
Zna li itko riješenje mog problema sa internetom ?
Napravio sam bio poslje nadogradnje full reset i isto internet, radi internet, gledam youtube itd, ali fejs kad osvježavam piše povezivanje nije moguće, ponekad poveže ali kratko... nije mi jasno.
Deinstalirao sam facebook i opet instalirao i ista priča
Evo završio s radom, čini mi se da sada radi puno fluidnije (naravno, ovo je ocjena na prvu ruku), jedino što mi se desilo jest što mi se Play Store skrešao jednom tijekom instalacije aplikacija, ali dalje je radio normalno i evo sada radi OK. Vidjet ćemo nakon dana korištenja.
Meni samo nije jasno ovo, gledam live stream jednog kanala, i ne prekida ništa, sve normalno kao i prije. Čim uđem na fejs, piše povezivanje nije moguće, pokušajte ponovo i to svaki put kad želim osvježiti fejs news feed, ne mogu ni profile otvorit nis, kao da interneta nema..
necu više niti raditi reset jer to ne pomaze...
Evo stanje se malo popravilo danas.
2 SOT i imam jos 56% baterije.
Mozda ipak treba koji dan da se to malo ustima,ipak je to veliki updejt.
Meni samo nije jasno ovo, gledam live stream jednog kanala, i ne prekida ništa, sve normalno kao i prije. Čim uđem na fejs, piše povezivanje nije moguće, pokušajte ponovo i to svaki put kad želim osvježiti fejs news feed, ne mogu ni profile otvorit nis, kao da interneta nema..
Ako imas package disabler onda ti je face app po defaultu blokiran
Ne razumijem se puno, gdje se to nalazi i kako to pronaći / isključiti .... ?
EDIT: Instalirao sam facebook lite i tamo radi sve savršeno, jedino što je malo ružan. Ali internet tamo radi, ne kontam zašto neće na ovoj app normlanoj
Ne razumijem se puno, gdje se to nalazi i kako to pronaći / isključiti .... ?
EDIT: Instalirao sam facebook lite i tamo radi sve savršeno, jedino što je malo ružan. Ali internet tamo radi, ne kontam zašto neće na ovoj app normlanoj
http://forums.androidcentral.com/lg-g4/602385-facebook-problem-mobile-data.html - pogledaj mozda na ovoj stranici hoce li ti pomoci ista. Koliko vidim tu ljudima ne radi samo FB app, a i postoje razlicita rjesenja pa ti mozda nesto od toga pomogne. Imas pri kraju stranice post na Srpskom sa objasnjenjem ako ne razumijes nesto. Nadam se da ce ti pomoci
Posto sam imao prilike isprobati u radu S6 od svih nasih operatera, mogu slobodno reci da je Tmob (kada cujem onu pocetnu melodiju naradje bi ga odmah bacio) najgori. Mob uvjerljivo najgore radi, zatrzava u dosta situacija a ujedno je i sporiji. Vip i Tele rade fluidnije i bez zezanja. S6 je odlican fon koji sam njihov twiz ubija a jos k tome i smece koje operateri stave, savrsen koktel za napraviti probleme. Bilo bi idealno da dozvole brisanje svega sto ti ne treba, pa cak i Sammy smeca.
Ja ne mogu pronaći dark tree, izgleda da na MM nisu kompatibilne teme za Lolli