Samsung Galaxy S6 / S6E - Rasprava

poruka: 5.676
|
čitano: 1.119.301
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
odjavljen
Re: Samsung Galaxy S6 / S6E - Rasprava
matrix777 kaže...

Ekipa, ne znam kako vama sve super glatko radi na MM no moj S6 je i nako reseta na tvorničke nekako trom. Ne mogu reći da trza ili zastajkuje ali je naprosto trom. Recimo kod skrolanja ili prebacivanja u meniju na druge početne zaslone. Po meni je to dosta sporo, imam osjećaj kao da kasni pola sekunde umjesto da bude trenutno. Ako je i vama tako, onda ok. No kao da je brže radilo. 

Isto je problem sa brzinom wifija od tcoma, osjetio sam na poslu, dok kod kuće na iskonovom zyxcelu radi kao i prije. Nisam pretjerano očaran MM ili previše očekujem. Baterija se čini boljom ili u najgore istom što je ok. To su neki prvi dojmovi u prvih 24 sata.

Što se tiče otiska prsta, isto mi malo šteka kao i prije, otvara brže kad primi otisak, to stoji, ali ne primi svaki put od prve. Snimio sam isti prst 2x iz svih mogućih kuteva.

Ako nisi uradio reset  obavezno uradi. I meni je nakon upgarde radio tako ali nakon reseta drugi telefon.

10 godina
neaktivan
Torent kaže...
matrix777 kaže...

Ekipa, ne znam kako vama sve super glatko radi na MM no moj S6 je i nako reseta na tvorničke nekako trom. Ne mogu reći da trza ili zastajkuje ali je naprosto trom. Recimo kod skrolanja ili prebacivanja u meniju na druge početne zaslone. Po meni je to dosta sporo, imam osjećaj kao da kasni pola sekunde umjesto da bude trenutno. Ako je i vama tako, onda ok. No kao da je brže radilo. 

Isto je problem sa brzinom wifija od tcoma, osjetio sam na poslu, dok kod kuće na iskonovom zyxcelu radi kao i prije. Nisam pretjerano očaran MM ili previše očekujem. Baterija se čini boljom ili u najgore istom što je ok. To su neki prvi dojmovi u prvih 24 sata.

Što se tiče otiska prsta, isto mi malo šteka kao i prije, otvara brže kad primi otisak, to stoji, ali ne primi svaki put od prve. Snimio sam isti prst 2x iz svih mogućih kuteva.

Ako nisi uradio reset  obavezno uradi. I meni je nakon upgarde radio tako ali nakon reseta drugi telefon.

Ma napravio sam odmah reset. Ne znam, možda je ok tako. Imao sam G2 prije S6, tamo je bilo munjevito. Ovdje kao da 10 tona skrolam pa mu je teško.

12 godina

povečaj si brzinu u opcijama razvoja tvornicki je na 1x ti stavi na 0.5x mozda ti pomogne

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

dajte mi recite,ako napravim ovako preko odina koji da stavim ovaj VIP CROATIA ili taj francuski?

Acta, non verba.

0 0 hvala 0
10 godina
Vidio da par njih ima francuski pa tako i ja.
I bez greške radi jako dobro ( samo onaj wifi problem al to sam riješio ).
Tako da preporuka za francuza
9 godina
odjavljen

Francuz je cist nema dodatnog softwarea od bilo koga. Mozda je i VIPov al ovaj je sigurno...

15 godina
Wtf je ovo? Znaci pojavi se kad otkljucam mob. Ne svaki put ali svaki recimo deseti

0 0 hvala 0
14 godina

Koristiš neku temu koja možda nije updateana na MM?

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.3.2016 9:09 (1samek).
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
Ne. Nisam skidao nikakve teme.
Danas skidao Package Disabler pa sam vjerojatno nesto pokupio..
Da skidam ccleaner i te gluposti i skeniram?

0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

Prije ce biti da si iskljucio nesto sto nisi smio. Omoguci sve pa onda vidi. Ako se ne desava gasi po par stvari ap testiraj dok ne nadjes sta ne smijes ugasiti...

13 godina
neaktivan

Ja zadovoljan sada nakon factory reseta na Francuskom MM

1 0 hvala 0
16 godina

Link Izgleda da ćemo i mi sa Edge+ ubrzo imati mogućnost prelaska na MM 

FC Bayern Munchen
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
T-mobile stigao OTA

3 0 hvala 3
13 godina
Tomato. Upravo ota
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Mob na MM doslovno leti, fingerprint je osjetno brži, čak su i svako najmanje trzanje popravili. Svaka čast Samsungu, konačno je počeo raditi mobitele i softver kako spada

1 0 hvala 0
17 godina
morska psina kaže...
Mr.Lauren kaže...
Pa dobro, da li ste svi koji ste na VIP-u dobili MM? Svi oko mene jesu, samo ja još kao jado čekam...

Ja nisam, niti je itko iz mog okruženja dobio.

Dobio jutros, VIP OTA

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.3.2016 10:38 (Hrvoje).
13 godina
Ne bi jos zurio sa zaključcima, danas mi je stigao MM (t-mobile) i za sad sve dobro radi. Otisak prsta je dosta brži, ali čekam jos par dana za neki konkretniji zakljucak.
9 godina
neaktivan

I meni upravo skida. S6 Edge, VIP.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pozdrav

Nadam se da mi netko ovjde moze pomoci
Danas sam dobio MM OTA update za SGS 6 preko T-Mobilea i sve prode dobro dok ne pocne instalacija, postotak uvijek dođe do 31% i onda se pokaze znak kao nekakvog kvara prilikom instalacije i mobitel se restartira i javi failed to update software, try again using Smart switch or contact Samsung support.
Pokusao sam enableat programe koje sam diseblao, ocistio sam cache, skidao update ponovno preko wifi-ja 2 puta i preko obicne mreže također i resetirao mobitel na tvornicke postavke ali idalje nema nikakvog pomaka. Mobitel nije rootan niti je ista vise na njemu disableano. Ne znam sta bih vise uradio kako bi proradilo jer koliko vidim drugi nemaju problema sa necim takvim, a mobitel mi je jako potreban za posao itd..

Hvala unaprijed

0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

Skini francuza i odin i skrati sebi muke ;)

13 godina
Upravo sam zavrsio sa nadogradnjom na MM. Mob mi je t coma. Dobio azuriranjje od 1330 mb
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ne znam radit preko odina hah.
Nisam nikad pokusavao niti imao potrebe koristit bilo kakve programe za sluzbeni update
Prvi put se susrecem sa ovakvim problemom pa se nadam da netko moze naci rjesenje

9 godina
odjavljen

Ne moze jednostavnije. Ne mozes pogrijesiti nikako...

http://www.sammobile.com/firmwares/download/65754/G920FXXU3DPAD_G920FOXA3DPAE_XEF/ imas na dnu stranice opsi i video ;)

13 godina
neaktivan
Torent kaže...

http://www.sammobile.com/firmwares/download/65754/G920FXXU3DPAD_G920FOXA3DPAE_XEF/ imas na dnu stranice opsi i video ;)

Posto je meni mobitel na T-Mobile mrezi, sto ce se dogoditi ako stavim ovaj Francuski software preko ovog trenutnoga, hocu li imati ikavih problema sa signalom tj spajanjem na T-Mobile mrezu, hocu li imati problema sa garancijom i kakva je razlika u onosu na hrvatski update. Nemam bas prostora za isprobavanje i ekspreimentiranje pa su mi te informacije bitne

13 godina
neaktivan
nix0 kaže...
Torent kaže...

Posto je meni mobitel na T-Mobile mrezi, sto ce se dogoditi ako stavim ovaj Francuski software preko ovog trenutnoga, hocu li imati ikavih problema sa signalom tj spajanjem na T-Mobile mrezu, hocu li imati problema sa garancijom i kakva je razlika u onosu na hrvatski update. Nemam bas prostora za isprobavanje i ekspreimentiranje pa su mi te informacije bitne

Da, stalno ces biti u romingu i mobitel ce ti biti na Francuskom. Nekima se i Hollande pojavio kao wallpaper nakon felsanja i naravno garancija vrijedi samo u Francuskoj.

Nece ti se nista desiti osim sto ces dobiti clean MM. Mreza radi normalno i garancija ti ostaje. 

Drugi put citajte prije no sto pitate isti pitanje 12 puta za redom svi. Nije da si flesate pacemaker pa da se toliko brinete. 

9 godina
odjavljen
nix0 kaže...
Torent kaže...

Sve ce ti raditi najnormalnije. Samo preporuka da resetujes telefon nakon nadogradnje jer tek tada telefon ozivi... Naravno backup podataka prije svega.

9 godina
MM nadogradjen. U 40 minuta bat. je na 70%, tako da svakako reset napravite.
Ja ne stignem zbog banaka, veceras cu.
13 godina

Hard reset na tvorničke postavke ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

Da. Moze i bez toga ali radi losije.

15 godina
neaktivan

Marshmallow je popravio i moj S6 za kojeg sam poceo misliti da je fabricki defekt dok je bio na 5.1.1 softweru. Sada na MM je bolji od sexa. :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice